- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
Şu kk nın altın takmayınca sevmiyor mu herşey paramı değişik vs yazan kadınları çok elit.. Bunlar hep bağlantılı şeylerdir insanların birbirini düşündüğünü önemsediğini mutlu etmek istediğini gösteren donelerdir herkes imkanı ölçüsünde yapar şuan her bütçeye uygun kıyafet dolu konu sahibi hiç almadıklarını söylüyor evlenirkende böyle doğumdada böyle elden beklemiyor onlar anne baba imkanları ölçüsünde mutlu etmeye gayret edebilirler bu dünyanın heryer inde aynı paylaşmak hediyeleşmek güzeldir bence haklısın sinir olmakta ama elden bişey gelmez
O zaman siz de, anne alda kullanalım deyin canım.Yani almak zorunda degiller sadece o kadar sahiplenme ugruna olme.dirilme ama.ortada hicbisey yokk ustelik birde yok prima kullan falan die akil verir..
Ben de öyle düşündüm.Hergun 150 demissin. Kadin temizlige gidiyo demi ?
Maşallah Allah ilişkinizi daim etsin hoşuma gitti anlatisiniz.kesinlikle katılıyorum. mevzu sadece altın değil. benim kp denen herif kv ye doğru dürüst para vermiyor, almıyor satmıyor. ama oğlum doğduğundan beri kv sağolsun elinde ne varsa bi yelek örer, pike diker, nevresim diker. hiçbir şey yapamıyorsa kurbanda kemikleri kaynatır et suyu yapar dondurur al kızım çorbalarınıza katarsınız oğlunu besle der. kışlık yiyecek hazırlar, oğlum seviyor diye kek/börek yapar vs vs.. biriktirir doğum günü hediyesi alır. bunlar çok küçük ama insanın düşündüğünü gösterir şeyler. ben de kv yi el üstünde tutarım hep. o yaptı diye değil karşılıklı düşüncelilik böyle bir şey. böylece birbirimizi sevdiğimiz anlaşılmış oluyor. beni sevmese de olur, torununu sevdiğini/düşündüğünü görmek beni çok mutlu ediyor.
El gibi bir çeyrek bı takım aldılar , bı vali Almanya dan akrabaları kiyafet göndermiş toz bezi bile olmadı denedim kırılmasın diye taaa 1000 km öteden evime getirdim beğenmiş gibi yaptım. Ben utandım onlar utanmadi.Selam kizlar,
Ben esimin ailesinin ilk geliniyim ve cocugumda ilk torun evledigimiz gun basladir torunda torun torunda torun...ama ben boyle bir torun sevgisi gormedim kv olcak kadin hergun 150 tl kazanmasina ragmen esim telefonunu satarak beni hastaneden cikardi dogum odamda yapilmis hicbirsey yoktu hadi k3ndimi gectim cocugum 2 ayi bitti bir altinini bile takmadilar..onuda g3ctimm evimiz yakin 2 gun gecirmez kosa kosa torun sevmeye gelir cocuga daha bisey getirdigini gormedimm...baskalarindan topladigi eski seyler haricc..gercek torun sevgisi boylemi oluyor cok merak ediyorumm..hersey maddiyat degil ama insan torununa bisey almayi heves etmezmi hadi almiyorsun ugruna olcekmis gibi tavirla neden girerler ki!?
Esim muhendis maddi olarak sikintimiz yoktu taki ailesi hamileyken onu isten cikarmaya zorlayana kadar..biz varizz diene kadar..ben asla beklenti icine girmem ama saf ogullarini hep beklenti icine soktular
Evet maalesef gercekten cok kotu oldu kotu bi dogum hatiram.oldu
Kesinlikle.haklisiniz ama sanki oyle degilmis gibi davraniliyorBoşverin bence ailesini de eşinize odaklanın,nasıl bir güvenmiş o ki,bebek geliyor,bezi vs,sizin doğumunuzu düşünmeden işten ayrılıyor. Umarım anlamıştır eşiniz ailesini de bir daha böyle büyük hatalar yapmaz.
Kocaman adamın sen daha iyisine layıksın gazıyla iş bulmadan halihazırdaki işinden ayrılmasından daha tuhaf ve rahatsız edici bir durum göremedim şahsen bu durumda.
Sizin çocuğunuzu sizden çok kimse sevemez,herkes uzaktan çok sever gözükür ama ufacık sorunda al annesi der geçer emin olun.
Yani insan isteyince yapilir eline surekli nakit geciyor eger gercek manada biseyler yapmak istese kucuk dahi olsa yapilir dillin kemigi yok aeviyorum ölüyorumlar cok kolay soyleniyorannem göz tedavisi devlette de pahalı diye işe girdi çalışıyor para ancak yetiyor
ama torununa birşey lazım olursa annem aldıysa aşırı mutlu olur
ilk doğum zamanı izindeydi parası yoktu yinede ben büyüğüm almak zorundayım dedi yaptı birşeyler
altınını çocuğu duyduğunda ay ay biriktirerek aldı yoksa alamazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?