Yapmacik torun sevgisi

Arkadasa katiliyorum imkan varsa kimse torununun eski giymesini istemez bence.her sey maddiyat degil tabi ama yine de imkanlar dahilinde maddiyata dokulebilir sevgi.

Benim annem de torunlarına bir iğne atmış değil ama evlatlarından ayırmaz. Siz çok alıyorsunuz her şeyleri var der aldığıma da kızar. Bunu yapan kv olsaydı ben de sizin gibi kızardım ama kendi annemin içini bildiğim için hoş görüyorum.

kesinlikle katılıyorum. mevzu sadece altın değil. benim kp denen herif kv ye doğru dürüst para vermiyor, almıyor satmıyor. ama oğlum doğduğundan beri kv sağolsun elinde ne varsa bi yelek örer, pike diker, nevresim diker. hiçbir şey yapamıyorsa kurbanda kemikleri kaynatır et suyu yapar dondurur al kızım çorbalarınıza katarsınız oğlunu besle der. kışlık yiyecek hazırlar, oğlum seviyor diye kek/börek yapar vs vs.. biriktirir doğum günü hediyesi alır. bunlar çok küçük ama insanın düşündüğünü gösterir şeyler. ben de kv yi el üstünde tutarım hep. o yaptı diye değil karşılıklı düşüncelilik böyle bir şey. böylece birbirimizi sevdiğimiz anlaşılmış oluyor. beni sevmese de olur, torununu sevdiğini/düşündüğünü görmek beni çok mutlu ediyor.

Konuda haklısın. Ben olsam haz etmedigimi belli ederim. Gelince ters davranırım mümkünse bi kıyafet almayı düşünemeyen babanne gelmesin evime. Ayrıca kocan da çok salak. Allahım düşman başına böyle aile....

Annem babam da ikinci kızıma takmadı. Öyle hediye falan da almazlar ama çok severler. Anneme gittiğimde elinde her akşam meyve suyu, halleyle falan gelir. Yapabileceğim halde ilk kızımda hastane odası süslemedim. Sadece paşabahçenin koleksiyonundan lohusa şerbeti ikram etmek için bir şeyler almıştım. Onu da evde kullanabilecek olmasam almazdım. Kp, kv ilk kızıma ayrı ayrı cumhuriyet taktılar. Eve ziyarete geldiklerinde Gucci tulumlar, Mccartney kıyafetlerle gelmişti. İlk kızım ailenin dördüncü torunuydu ve kayınpederim ona aldıklarını diğer torunlarına almamıştır. İkinci kızıma da bir isim bilekliği aldılar. Bir hafta ziyaretlerine gitmesem arar torunları özledim diye. Şimdi ikinci kızımı yalandan mı seviyorlar? Erkek torun seviyorlar desem bu altı torun arasında sadece bir tane erkek torun var o da 3 tane kız torundan sonra olmuş ama yine de ilk kızıma aldıklarını diğer torunlarına almamıştır. Eltilerim de bir gün olsun bizimkileri daha mı az seviyorlar düşüncesine kapılmadı. Bu duruma göre benim ailem, benim çocuklarımı daha az mı seviyorlar? Oysa annem her gün arar kızımla konuşur, bebeğin fotoğrafını ablana at der.

Yani almak zorunda degiller sadece o kadar sahiplenme ugruna olme.dirilme ama.ortada hicbisey yokk ustelik birde yok prima kullan falan die akil verir..
O zaman siz de, anne alda kullanalım deyin canım.

benim eşimin tarafıda böyle ben alıştım hoş alışmayıp ne yapacağız zararlı biz çıkacağız .. eşimde kabullenmiyor bu durumu hep bir ailesini savunuyor...
zaten hiç bir zaman ailesinin hatasını yaptıklarını kabullenmedi ki..

Devlet hastanesinde doğursaydınız madem eşiniz siz hamileyken işten çıktıysa. Günlük 150 tl kazanması sizi ilgilendirmez ki? Torun sevmek adı üstünde sevmek maddiyatla olacak bişey değil. Çok rahatsızsanız mesafe koyun aranıza ama eşinizin telefon satarak sizi hastaneden çıkarmasından onları sorumlu tutmayın.

Oda bişeymi beterin beteri var..
Senelerce çocuğum olmadı ..
Eşimde bende çalıştıkk senelerce çalışıyorduk para boldu kaynanam eltilerim çoçuk diye diyeee her seferinde konu açıyorlardı her muhabbete ..
Birisi yatağını alıcakmış biri dolabını kaynanam onu alırım bunu alırım ..
Yeterki olsun derlerdi ağlardım konuyu açmasınlar diye elimden geleni yapardım ..
Kaynanam odasınıda alırım ..
Ona künye yaptırıcam .
En pahalı beşiği alıcam ..
Ben konuyu kapatmak istesemde her seferinde aynısını yapardı ..
Şimdi yavrum 6 aylık kimse görmeye gelmedi eşimin tarafından ..
Para bittti sevgi bitti diyorum ben
Bide sezeryandan çıkalı 4 saat olmuş kaynanam aramış para dileniyo benden ..

Maşallah Allah ilişkinizi daim etsin hoşuma gitti anlatisiniz.

El gibi bir çeyrek bı takım aldılar , bı vali Almanya dan akrabaları kiyafet göndermiş toz bezi bile olmadı denedim kırılmasın diye taaa 1000 km öteden evime getirdim beğenmiş gibi yaptım. Ben utandım onlar utanmadi.

Aynı benimkiler yani onlara kalsa torununu çok seviyor ama maddiyata gelince cebinden bi kuruş para çıkmasın.

Esim muhendis maddi olarak sikintimiz yoktu taki ailesi hamileyken onu isten cikarmaya zorlayana kadar..biz varizz diene kadar..ben asla beklenti icine girmem ama saf ogullarini hep beklenti icine soktular

aile işten çık dedi diye çıkmak ne alaka?

annem göz tedavisi devlette de pahalı diye işe girdi çalışıyor para ancak yetiyor
ama torununa birşey lazım olursa annem aldıysa aşırı mutlu olur
ilk doğum zamanı izindeydi parası yoktu yinede ben büyüğüm almak zorundayım dedi yaptı birşeyler
altınını çocuğu duyduğunda ay ay biriktirerek aldı yoksa alamazdı

Boşverin bence ailesini de eşinize odaklanın,nasıl bir güvenmiş o ki,bebek geliyor,bezi vs,sizin doğumunuzu düşünmeden işten ayrılıyor. Umarım anlamıştır eşiniz ailesini de bir daha böyle büyük hatalar yapmaz.
Kocaman adamın sen daha iyisine layıksın gazıyla iş bulmadan halihazırdaki işinden ayrılmasından daha tuhaf ve rahatsız edici bir durum göremedim şahsen bu durumda.
Sizin çocuğunuzu sizden çok kimse sevemez,herkes uzaktan çok sever gözükür ama ufacık sorunda al annesi der geçer emin olun.

Kesinlikle.haklisiniz ama sanki oyle degilmis gibi davraniliyor

Yani insan isteyince yapilir eline surekli nakit geciyor eger gercek manada biseyler yapmak istese kucuk dahi olsa yapilir dillin kemigi yok aeviyorum ölüyorumlar cok kolay soyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…