Annem babam da ikinci kızıma takmadı. Öyle hediye falan da almazlar ama çok severler. Anneme gittiğimde elinde her akşam meyve suyu, halleyle falan gelir. Yapabileceğim halde ilk kızımda hastane odası süslemedim. Sadece paşabahçenin koleksiyonundan lohusa şerbeti ikram etmek için bir şeyler almıştım. Onu da evde kullanabilecek olmasam almazdım. Kp, kv ilk kızıma ayrı ayrı cumhuriyet taktılar. Eve ziyarete geldiklerinde Gucci tulumlar, Mccartney kıyafetlerle gelmişti. İlk kızım ailenin dördüncü torunuydu ve kayınpederim ona aldıklarını diğer torunlarına almamıştır. İkinci kızıma da bir isim bilekliği aldılar. Bir hafta ziyaretlerine gitmesem arar torunları özledim diye. Şimdi ikinci kızımı yalandan mı seviyorlar? Erkek torun seviyorlar desem bu altı torun arasında sadece bir tane erkek torun var o da 3 tane kız torundan sonra olmuş ama yine de ilk kızıma aldıklarını diğer torunlarına almamıştır. Eltilerim de bir gün olsun bizimkileri daha mı az seviyorlar düşüncesine kapılmadı. Bu duruma göre benim ailem, benim çocuklarımı daha az mı seviyorlar? Oysa annem her gün arar kızımla konuşur, bebeğin fotoğrafını ablana at der.