- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Arkadasin biri ameliyat olup olmafigimi merak etmis ona cevap yazdim ,siz bosuna ustunuze alinmissiniz ,kapasite meselesi haklisiniz4 demişsiniz ben 3 gördüm ama neyseee
belliki bir yaranız var hiçbirimiz çözemedik,anlattıklarınız konuyla alakalı değil artık
haklısınız kapasite meselesi
iyi bakmanı tavsiye ederimArkadasin biri ameliyat olup olmafigimi merak etmis ona cevap yazdim ,siz bosuna ustunuze alinmissiniz ,kapasite meselesi haklisiniz
Peki anne oldugunuz icin beni aydinlatir misiniz ,
Hic cocuk esirgeme ziyaret ettiniz mi ?
Orada yeni dogmus minicik bebekler var ,
Annesi terketmis ,onlari bu aziz hamileler degilde leylekler mi getirmis yoksa agac kovugundan mi cikmalar ,
Hormonlar vs o zor dogumdan sonra annelik bu ya ,nereye gitmis o anneler ,
Ayrica ben kiyaslamadim doktor degilim ,doktor olanlar kiyasliyor basitlik acisindan ,kimse kimseyi cocuk sahibi olmaya zorlamiyor ,essege semeri agir gelmez derler ,iyi geceler
Peki anne oldugunuz icin beni aydinlatir misiniz ,
Hic cocuk esirgeme ziyaret ettiniz mi ?
Orada yeni dogmus minicik bebekler var ,
Annesi terketmis ,onlari bu aziz hamileler degilde leylekler mi getirmis yoksa agac kovugundan mi cikmalar ,
Hormonlar vs o zor dogumdan sonra annelik bu ya ,nereye gitmis o anneler ,
Ayrica ben kiyaslamadim doktor degilim ,doktor olanlar kiyasliyor basitlik acisindan ,kimse kimseyi cocuk sahibi olmaya zorlamiyor ,essege semeri agir gelmez derler ,iyi geceler
yok be canim kaldilar mi oyle guzel kaliyorlar ki... bebeklerin standartlari yoktur... kitaplarda yazanlar her bebege gitmez...Yeni dogmus bebek 6 saat uyanik kalamaz cunku kaliyosa bi sikinti vardir.
Cok guldum ya . Anne olmadan yegenle kuzenle anlasilacak atip tutulacak is degil . Dogurmadan da anlamaz insan onu.nasil gunlerin beklediğini. Ilk gunler insan nazimi gecirecek birilerini istiyor. Ven 40 gün annemle gecirdim 41. Gun yalnizdim. Sukurler olsun basardim. Sizde basaracaksiniz eminim. Dua dua dua Allah yardimciniz olsunnapsın kadın doğurduğu çocuğu geri mi soksun? bu ne faydasız bi yaklaşım yahu. annelik herkeste aynı durumlarla tezahür edecek diye bi kaide yok. ayrıca siz 16 saat bakıyosunuz o 24 saat.
Arkadasin biri ameliyat olup olmafigimi merak etmis ona cevap yazdim ,siz bosuna ustunuze alinmissiniz ,kapasite meselesi haklisiniz
Bunu okuduğum iyi oldu bende yurtdısındayım baktım şimdi bizim burda da online satışı varmış.. listeme bunu da eklicem teşekkürler :)Canim internetde my hummy diye ( inşallah trde vardir) bir yastik tipi şey var. Bebeğin yanina koyunca verdiği seslerden dolayi ( anne karninda duyduklari sesleri anımsatıyor) hemen uyuyorlar.
Çoğu arkadaşım kullanıyorlar ve aşırı memnunlar.
Bunalma lütfen. Geçirdiğin evre cok normal. Daha yeni doğum yapdin... hormonlarin bile dengelenmedi daha.
Elinden geldiği kadar sakin olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?