- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
- 208
- Konu Sahibi Pinkie Pie
-
Dur tahmin edeyim medeni halin bekar 20-25 yaş aralığında bardağın boş tarafını görmeye meyilli birisin değil mi? :) Bu konuda fazla söz hakkın olmaz, baştan uyarayım.Annelerden biri baksın ben de çocuk doğurmuş olayım da diye mi doğurdunuz? Doğurmasaydınız madem?
Yen'i Doğum yapmış, tek başına bebeğine ve yeni hayatına adapte olmaya çalışan, sadece geçecek kelimesini duymayı arzu eden bir kadına karşı ne kadar acımasızsınız.Annelerden biri baksın ben de çocuk doğurmuş olayım da diye mi doğurdunuz? Doğurmasaydınız madem?
Canım boşuna uğraşma Doğum sancısını yaşamayan anlayamaz.2 saat çekmeme rağmen ölüm bu olsa gerek diye düşündüm.konu sahibi 30 saat çekmiş.doğum anında kadının bir tek burnunda can kalırmış.o denli zor yani.ee boşuna cennet annelerin ayakları altında dememiş peygamberimiz.çok acımasızca olmuş yaklaşımınız
bende 2 sezeryan geçirdim ve inanılmaz acı veriyor,arkadaş üstelik 30 saat çok yıpratıcı olan sancı çekmiş
acaba karnınızdan başka bir yeriniz ağrıdımı merak ettim
yapıcı konuşmalara ihtiyacı var belliki niye moral bozuyorsunuz anlamış değilim
Ay nasıl bildiniz tam o sebepten doğurmuşAnnelerden biri baksın ben de çocuk doğurmuş olayım da diye mi doğurdunuz? Doğurmasaydınız madem?
Hukukta lohusa indirimi varmış haberin yok mu!:)Annelerden biri baksın ben de çocuk doğurmuş olayım da diye mi doğurdunuz? Doğurmasaydınız madem?
Acımasızlık değil gerçekçilik denmesi lazım. Hamile kalmadan önce bilmiyor muydu koşulları?Yen'i Doğum yapmış, tek başına bebeğine ve yeni hayatına adapte olmaya çalışan, sadece geçecek kelimesini duymayı arzu eden bir kadına karşı ne kadar acımasızsınız.
Bende bu yeğenime baktım mükemmel anneydim ben hatta dağa iyisi, çok fedakarım. bla bla...triplerini anlamıyorum ha. Çocuğun olunca ararsın sana yardım edecek, eli değmese fikir verip destek olacak birini emin ol. O 16 muhtemelen 10 falandır da zaten kendi çocuğunun saf sorumluluğunu 24 saat üzerine alınca hatırla olur mu 5 günlük lohusa anneye ettiğin pervasız mükemmel İnsan cümlelerini...Yegenimi buyutuyorum ,altini ciziyorum yegenim,dogdugu gunden beri yanimda ,su an 3,5 aylik son 2,5 aydir gunde 16 saat benimle napiyim cildiriyim mi ?
Anne olurken akliniz neredeydi acaba merak icerisindeyim ,
Ne sandiniz fotograf cektirip sonra birileri gelip bakiyor mu ,
Herkes yalniz buyutuyor ,bende ilk defa bakiyorum,
Ne saçma bi yorumYegenimi buyutuyorum ,altini ciziyorum yegenim,dogdugu gunden beri yanimda ,su an 3,5 aylik son 2,5 aydir gunde 16 saat benimle napiyim cildiriyim mi ?
Pardon da yegeniniZi siz mi doğurdunuz siz mi sezeryan oldunuz.onun nekadar canı yandığını biliyormusunuz yataktan kalkıp inmek bile okadar zor ki sezeryan olduğum için çok iyi anlıyorum.bole kaba anlayissiz bir yorum yazacaginiza yazmasaydiniz daha iyiydi.Yegenimi buyutuyorum ,altini ciziyorum yegenim,dogdugu gunden beri yanimda ,su an 3,5 aylik son 2,5 aydir gunde 16 saat benimle napiyim cildiriyim mi ?
Benim kızım 17 saat uyanık kalmıştı bir gün.Henüz 10 günlüktü.Zaten ilk 3 ay,dr günde 16-17 saat uyumalı diyordu ama benim kız sadece 7-8 saat uyuyup o uykuda da 7-8 kez uyanıyordu.Çocuktan çocuğa değişir böyle şeyler.Genellemeler yanlış yönlendirir kişileri.Yeni dogmus bebek 6 saat uyanik kalamaz cunku kaliyosa bi sikinti vardir.
Kv sağlıkçı. Hep övünür kendiyle. Cocuklarina nasıl baktığını, hastalıklarında o nasıl müdahale Edip iyileştirdiğini. O gün onun hastanede kalmak isteyeceğini düşündum. Hatta o degil de annemin kalmasini istersem, triplenecegini. Ben doğumda iken annem, hem şeker hem tansiyon hastası fenalasmis. Çıktım kendime geldim, onu öyle görünce kötü oldum. Anneme sen git dedim. Baktım onun peşinden kv de hadi ben gideyim diyor. Sok oldum. Bana dediği kizkardesimin kalması. Tamam elinden gelir belki, uyumaz yardım eder de bir cahil kız. Hem o kalsa eşim varken rahat edemez ki odada. Eşim gitse, bizi güvenip iki kız bırakmaz hastanede. Zorla kardeşimi de gönderdim. Eşim bakar dedim. Dediğim gibi eşim de yorgundu, sızdı. E çocuk ağlıyor. Sesleniyorum, bebek ağlıyor diyorum. Adam yattığı yerden bir gözü kapalı uykulu şekilde şöyle diyor. "e. kızım, e eeee eee. pis piss." Bi kızdım kalktı verdi ama zor bekliyor alıp yatağına koymak için sen yat dedim sinirle. Hakkaten yattı. Ben de elmecbur, gece boyu kaç kez kalktım yataktan. Bi de kalkmak dogrulmak eziyet, Allah'tan dikislere bir şey olmadı. Allah güç verdi yani. Yani, kin tuttum ama kv ye :)Canım o halinle ilk dk dan uyuyan eşine kızacağına, nasıl bir de üstünü örtebildin.
Bir sene oldu ben hala eşimin bana o dönemde ihtiyacım olan yardımı yapmadığını unutamıyorum, kinciyim sanırım :)
Sana maşallah diyorum ve cidden merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?