- Konu Sahibi yalcinhavva75
-
Canim sana da Allah sabir versin. Bak bir kere hamile kalmissin insallah birkez daha kalir saglikli bi sekilde kucagina alirsinAl bendende okadar 5 yildir evliyim yatmagim dr masasi kalmadii ne ameliyatlar gecirdim bi bebegim olsun diye en son Rabim yuzume bakti hic beklemedigim bi anda hamile kaldim ama yine olmadi 4 aylikken yavrumun kalbi durdu yine kismet olmadi yinede bi hayir vardir dedim yoluma hayatima devam ettinm senin yazdiigini gorunce kendime bi pay bictim ne guzelde yazmissin...
Saol cnm cok tesekur ederimmm Rabim herseyin en hayirlisini versinCanim sana da Allah sabir versin. Bak bir kere hamile kalmissin insallah birkez daha kalir saglikli bi sekilde kucagina alirsin
Ay imlası da bozuk
Sakınnnn çocuk falan yapmaa, hem kv ile yaşa hem daha eşin askere gidecek senin o yaşam kaynağım olur dediğin çocuk kabusun olur valaEsim doğulu abla onlarda hani daha cok cocuk on plânda ya iste o sorun aslında esim istiyorum demiyo cunku iki ay sonra asker büyük ihtimal ama ya bir sene tek başına ailesiyle ya çöp atmaya bile çıkamıyorum eger olursa o benim yaşam kaynağım olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?