- Konu Sahibi Strangerthings0
Bu on numaraaaa fikir buna bi olay yazayim....simdi sen arkadasinin numarasiniii oydar diyeeee kaydediiiiioooBana yurtdışı yasağı geldi de diyebilir asmdlfl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu on numaraaaa fikir buna bi olay yazayim....simdi sen arkadasinin numarasiniii oydar diyeeee kaydediiiiioooBana yurtdışı yasağı geldi de diyebilir asmdlfl
Alll yaaaa ayibediyon aksnakjaHavalanı fotosu atmayan ne olsun
İçinde kalan romantizmleri bir anda kustuAllah askina sen sus, balik misin yemgec mi bilemedim ya da cok mu turk filmi izledin annem sen sus yaaa resmen yillardir biriktirdigin tum romantik kavusmalari bi konuya sigdirdin ama
Bana da oyle gelmisti ama
Ohaa inandım lan asdllgşgş
Akşamdan sabaha Londra’ya nasıl gidilsin vize almadığını bilmez mi?Londra akanansjanandlfkglgl
Overdose olduk hepimiz sayesinde kazana dustukİçinde kalan romantizmleri bir anda kustu
Amaan gitsin de nasıl giderse gitsin diye oralara takılmamışnasıl vize aldın diye sormadı mı?
Aaa bak buna yakin bi plan geldi aklima. Yaz sezonunda ozellikle yogunluktan oturu over booking diye bi sey oluyor, fazla bilet satiliyor yani. Valtinde check in yapmazsan ucak dolabiliyor biletli yolcuya da. O zaman normalde bi sonraki ucagi teklif ediyorlar 200 euro tazminatla. Burdan yuru iste renklendir hikayeyi konu sahibiDur kız buldum. Şimdi WhatsApp durumunu ve hikayeni sadece o görebilecek şekilde yap ve şöyle yaz ..... hava yolları rezaleti uçağa 45 dk kalmasına rağmen check in yapmamışım diye beni uçağa almadılar rezalete de ( malum ünlü oyuncularimiIn bu aralar pek başına geliyor) dava edicem aloooo falan da yaz :)
Ee öhöh şey hanım efendi acaba eltime hawaiye tatile gittik desem yardımcı olabilir misiniz uygun fiyata adkdlflşgşşgEki Görüntüle 3294577
Al bak gece gece kimse yapmaz sana bunu alttan pasaportun tam bittiği yerden kes fotosu biletin kullanıldığı anlaşılmasın
Elimde Fiji fotosu var Fiji derseniz bir ayar yaparızEe öhöh şey hanım efendi acaba eltime hawaiye tatile gittik desem yardımcı olabilir misiniz uygun fiyata adkdlflşgşşg
İnanmazsan ayip zaten ama havayi karartamadim kardes bu seferlik, kusura bakma sen de artikOhaa inandım lan asdllgşgş
Aşkım sence bu yalana devam mı edeyim yoksa kedim balkondan düştü vs yada amcam kötü oldu diyip iptalmi ettim diyimEki Görüntüle 3294577
Al bak gece gece kimse yapmaz sana bunu alttan pasaportun tam bittiği yerden kes fotosu biletin kullanıldığı anlaşılmasın
Bunu ikisi de anlamaz ki. Ne @purpleredloves anlatabilir ne sevgilisi anlayabilirAaa bak buna yakin bi plan geldi aklima. Yaz sezonunda ozellikle yogunluktan oturu over booking diye bi sey oluyor, fazla bilet satiliyor yani. Valtinde check in yapmazsan ucak dolabiliyor biletli yolcuya da. O zaman normalde bi sonraki ucagi teklif ediyorlar 200 euro tazminatla. Burdan yuru iste renklendir hikayeyi konu sahibi
Fiji de olur olur yalnız inandırma garantisi var mıElimde Fiji fotosu var Fiji derseniz bir ayar yaparız