- 3 Eylül 2018
- 8.611
- 45.705
- Konu Sahibi Strangerthings0
Kediyi ziyarete gelmek isterseKedim düştü gitmiyorum diyesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediyi ziyarete gelmek isterseKedim düştü gitmiyorum diyesim var
Geri kalan yarisini da konu sahibi halletsin artik yaaaİşin yarısını hallettik
Maşallah hanımefendi korku filmi gibi ama bence olmuşOlmuş mu?
Bak gidiyorum kesin haaa arkamdan aglarsinTamam diyorum ben arayacak bir şey kalmadı
Akdlflflgşgşg anlaşacak gibiyizOradan aldığım tshirtler var onların da fotosunu atarım
Bu yalana devam etme başka bir yalana geçAşkım sence bu yalana devam mı edeyim yoksa kedim balkondan düştü vs yada amcam kötü oldu diyip iptalmi ettim diyim
Bu askeri personelin göreve gidişi gibi olmuş.Olmuş mu?
2 tane Londra fotosuna çözeriz işiGeri kalan yarisini da konu sahibi halletsin artik yaaa
Ay lükse bak bileti alıp check in yapmamak nedir o kadar vizesini hallet her şeyi planla bi de üstüne döviz öde ama gitme. Kendi jetim olsa keşkeden bi tık öncesi bu.Aaa bak buna yakin bi plan geldi aklima. Yaz sezonunda ozellikle yogunluktan oturu over booking diye bi sey oluyor, fazla bilet satiliyor yani. Valtinde check in yapmazsan ucak dolabiliyor biletli yolcuya da. O zaman normalde bi sonraki ucagi teklif ediyorlar 200 euro tazminatla. Burdan yuru iste renklendir hikayeyi konu sahibi
Biraz ağlarım falan yapacak bir şey yok. Uçağın yanına kadar gitmişsin şimdi oradan dönmek olmazBak gidiyorum kesin haaa arkamdan aglarsin
Yok artık jshshsjsnsmdnsl ay çatlıycam yok yok fotocusuKedinin cinsi rengi lütfen
Kızlar ben ya uyuyakaldım dicem yada kedim düştü dicem2 tane Londra fotosuna çözeriz işi
Olmuş mu?
Bu olmaz zaten, ucaktan inis fotosu degil ters istikamet lazim bizeBu askeri personelin göreve gidişi gibi olmuş.
al bunu al al al al
Sen halledersin ben sana inaniyorum2 tane Londra fotosuna çözeriz işi
Risksiz geldi, hem zengin gorunurduAy lükse bak bileti alıp check in yapmamak nedir o kadar vizesini hallet her şeyi planla bi de üstüne döviz öde ama gitme. Kendi jetim olsa keşkeden bi tık öncesi bu.
Yapma kardeş. Adam ilgileneceği tutar gelir kedini görmeye. O zaman da candan Erçetin’den ben özlemedim kedi özledi açarsın.Kedim düştü gitmiyorum diyesim var
Su an uzuyorsun biziKızlar ben ya uyuyakaldım dicem yada kedim düştü dicem
Maşallah de nazar değecek
Ucagi kacirKızlar linçleyeceksiniz ama bir halt ettim..Sırf eski sevgilim affetsin diye salak saçma ben yurtdışına gidiyorum bilet aldım vs dedim buna.Şuan pişmanım ve gitcem diye biliyor birkaç saat sonra.nasıl yalan atıp gidememiş gibi gösterebilirim
Ne yapalim ama rezil olmasin dedikdi