- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.339
- Konu Sahibi Strangerthings0
Zaten eskiymis,ne fark edecek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hişşşşş orasını kurcalamaBu fotolar sende neden var asdfghbjkk
Şeytan imana geldi asdfghkmöşşInandimi bi durumu ozetle bize bi olay akışı bulalım....al buldum hemen yakin arkadasin whtspp profil fotosunu annenin fotosu yapiyor onu annem diye kaydediyorsun sonra mesajlasiyorsunuz annen sana diyor ki gitme sende gitcem yapamam burda diyorsun annen hakkimi helal etmem falan diyor ekran al onuda niye gitmedin derse annem fenalasti falan filan
O zaman annesini kolu olsun serumluInandimi bi durumu ozetle bize bi olay akışı bulalım....al buldum hemen yakin arkadasin whtspp profil fotosunu annenin fotosu yapiyor onu annem diye kaydediyorsun sonra mesajlasiyorsunuz annen sana diyor ki gitme sende gitcem yapamam burda diyorsun annen hakkimi helal etmem falan diyor ekran al onuda niye gitmedin derse annem fenalasti falan filan
Ay rezalet bi yalan
Affetti mi bari ?affetmediyse bi kaç gün ortadan kaybol,sonra dönmüş gibi yap
Yani o serumu illa kullancaz simdi anneye gore o kol cok genc diyecem de sende yaslisida vardirrrrO zaman annesini kolu olsun serumlu
Asdfghkmkk serum sponsorluğu mu aldınO zaman annesini kolu olsun serumlu
Olay orgusunu anlat bi tepkisini ne oldu vs ona gore plan yapalım yaaa ama anne planim iyiydi bence
Yeter da ifşa oluyorum iyiceYani o serumu illa kullancaz simdi anneye gore o kol cok genc diyecem de sende yaslisida vardirrrr
Hep istediğimi biliyodu bende aldım bilet vs sabah gidiyorum dedim bidaha arama dedimOlay orgusunu anlat bi tepkisini ne oldu vs ona gore plan yapalım yaaa ama anne planim iyiydi bence
Varsa atsana kız dua ederim sanaElimde havalimanı fotosu var ister misin?
Bu olmaz, kiyafetin mevsimi tutmuyor
Yani ortada ikiniz arasında birşey yokken mi böyle bir yalan söylediniz? Allah Allah... Bu biraaz psikolojik bir sıkıntı gibi de geldi. Kendi iç muhasebenizi yapın derim, niye böyle bir yalan söyledim diyeHep gitmek istediğimi biliyordu
Atiyorum kendimi surdan ya adam barissin diye yurt disina gidiyorum de sonra bide bidaha arama deHep istediğimi biliyodu bende aldım bilet vs sabah gidiyorum dedim bidaha arama dedim
Tekrar paylaştım kazaksızBu olmaz, kiyafetin mevsimi tutmuyor