- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
- Konu Sahibi Strangerthings0
Çocuk arayıp sordu mu ki ya? Gitme ya da beni de al falan. Hani umursamadıysa hic yorma milleti. Yakında 3 sezonluk yaz dizisi senaryosu çıkacak buradan. Yapma bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya buna sesli güldümBunu ikisi de anlamaz ki. Ne @purpleredloves anlatabilir ne sevgilisi anlayabilir
Aşkım keşke anlasaydımAaa bak buna yakin bi plan geldi aklima. Yaz sezonunda ozellikle yogunluktan oturu over booking diye bi sey oluyor, fazla bilet satiliyor yani. Valtinde check in yapmazsan ucak dolabiliyor biletli yolcuya da. O zaman normalde bi sonraki ucagi teklif ediyorlar 200 euro tazminatla. Burdan yuru iste renklendir hikayeyi konu sahibi
Oha amme hizmeti resmen, kesmese de olur bileti katlanistir yirtik yerinden meselaEki Görüntüle 3294577
Al bak gece gece kimse yapmaz sana bunu alttan pasaportun tam bittiği yerden kes fotosu biletin kullanıldığı anlaşılmasın
Kedi hangi renk cins?Aşkım sence bu yalana devam mı edeyim yoksa kedim balkondan düştü vs yada amcam kötü oldu diyip iptalmi ettim diyim
Beyaz geceler diye düşündüm kafamda şeyettim ben onuİnanmazsan ayip zaten ama havayi karartamadim kardes bu seferlik, kusura bakma sen de artik
Yarilmis olabilirim ben de bunaBunu ikisi de anlamaz ki. Ne @purpleredloves anlatabilir ne sevgilisi anlayabilir
İnanır heralde bilemedim kiFiji de olur olur yalnız inandırma garantisi var mı
Bunu ikisi de anlamaz ki. Ne @purpleredloves anlatabilir ne sevgilisi anlayabilir
Ya buna sesli güldüm
Aşkım keşke anlasaydım
Yarilmis olabilirim ben de buna
Böyle olmaz işinizde hiç profesyonel değilsinizİnanır heralde bilemedim ki
Bunu ikisi de anlamaz ki. Ne @purpleredloves anlatabilir ne sevgilisi anlayabilir
Bu iki mesaja koptum gece geceAşkım keşke anlasaydım
Cok tehlikelisin dostum akshakhaa
Tamam bak mutabiksak daha arama beni ajVajhaksBeyaz geceler diye düşündüm kafamda şeyettim ben onu
Ay bilmiyorum aslında seni yalana teşvik etmek istemiyorum ama rezil olmana da yüreğim el vermiyorAşkım sence bu yalana devam mı edeyim yoksa kedim balkondan düştü vs yada amcam kötü oldu diyip iptalmi ettim diyim
Ayni anda yazmisizDemiştim. Anlamamış
Kedim düştü gitmiyorum diyesim varYa bence şöyle yap, yazarsa ararsa falan ilerde, kafam bozuktu ben de öyle yazdım yahu ne Londra’sı. Akşamdan sabaha Londra’ya mı gidilir zart diye vize mi verirler insana. Sen de saf mısın nesin
Dersin. Dalga geçtim dersin.
Yani şu durumda en düzgün yakışır şey bu. Öteki türlüsü üfleyerek otomobil sürmek gibi
Oha amme hizmeti resmen, kesmese de olur bileti katlanistir yirtik yerinden mesela
Tamam diyorum ben arayacak bir şey kalmadıBu iki mesaja koptum gece gece
Cok tehlikelisin dostum akshakhaa
Tamam bak mutabiksak daha arama beni ajVajhaks
Olmuş mu?Eki Görüntüle 3294568
Bunu nasıl gece yapçaksın peki?
Oradan aldığım tshirtler var onların da fotosunu atarımBöyle olmaz işinizde hiç profesyonel değilsiniz
Kedinin cinsi rengi lütfenKedim düştü gitmiyorum diyesim var