- 13 Mayıs 2017
- 1.630
- 7.275
- Konu Sahibi Strangerthings0
Yahu sen dediğimi yap kız indir programı bir ay takıl sonra memleket hasretine döndüm de işte :dVarsa atsana kız dua ederim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu sen dediğimi yap kız indir programı bir ay takıl sonra memleket hasretine döndüm de işte :dVarsa atsana kız dua ederim sana
Varsa atsana kız dua ederim sana
E iyi de aramiyormus ki zaten benim anladigim ahahahaha cok iyiHep istediğimi biliyodu bende aldım bilet vs sabah gidiyorum dedim bidaha arama dedim
Eki Görüntüle 3294567
Bende de şu var işe yarar mı adfghhjmm
Arka fonda Sezen Aksu - gidiyorumEki Görüntüle 3294568
Bunu nasıl gece yapçaksın peki?
Ustelik bu inis goruntusu, saylanmaz ben de her fotoya bi kulp taktimEki Görüntüle 3294568
Meyveler kitabı bitti heraldeArka fonda Sezen Aksu - gidiyorum
Yemin ederim ruh hastasiyiz ansbaksbsTekrar paylaştım kazaksız
Kadın düşmanısınız diye yorumladımE iyi de aramiyormus ki zaten benim anladigim ahahahaha cok iyi
Anlamadım bir daha okuyorumMeyveler kitabı bitti heralde
Ustelik bu inis goruntusu, saylanmaz ben de her fotoya bi kulp taktim
Tektas alip evlenme de teklif etsin mi bu cok abarti romantik olmamis mi yaBisey buldum gercekten on numara plan.....sen anneni bosver...bu cocugu kaydettigin isim neyse o sekilde yakin arkadasini kaydediyorsun daha inandirici olsun istersen arkadasinin numarayi kaydet ama uste isim yerine bu cocugun numarayi yaz..sanki onu silmissinde artik numarasi gorunuyormus gibiiii... ve cocugun profilini profil yap arkadasina...sonra gitme diye mesaj at kendineee niye gitmedin derse senin icin dersin ve bunu ona kendi bile aciklayamaz
Bacım sen bu anı mı bekledin asdfghnmBisey buldum gercekten on numara plan.....sen anneni bosver...bu cocugu kaydettigin isim neyse o sekilde yakin arkadasini kaydediyorsun daha inandirici olsun istersen arkadasinin numarayi kaydet ama uste isim yerine bu cocugun numarayi yaz..sanki onu silmissinde artik numarasi gorunuyormus gibiiii... ve cocugun profilini profil yap arkadasina...sonra gitme diye mesaj at kendineee niye gitmedin derse senin icin dersin ve bunu ona kendi bile aciklayamaz
Hahhahahahahahajaajajaj pasaport foto mu da atayım mı daha inandırıcı olsunArka fonda Sezen Aksu - gidiyorum
Hmmm guzel yorum, woman bunu sevdiKadın düşmanısınız diye yorumladım
Burahangi havalimanıEki Görüntüle 3294568
At at Janajansnaksk sen işime yarocak şeyler atsana yeminle kurtulurumHahhahahahahahajaajajaj pasaport foto mu da atayım mı daha inandırıcı olsun
İstanbul Havalimanı. Sabihadan gidiyorum dediysen arşive girmem lazımBurahangi havalimanı
Bak bunu kalkis diye yutturabilir ama arama bi daha demis bi kere anzbajsEki Görüntüle 3294570
Dönüşte tepeden İstanbulu çekmiştim artık bu da olmazsa benim fotom var onu vercem bu benim tanımadın mı diye atacak
Şaşkınlıktan uludum aaa ahahshshhshshsBisey buldum gercekten on numara plan.....sen anneni bosver...bu cocugu kaydettigin isim neyse o sekilde yakin arkadasini kaydediyorsun daha inandirici olsun istersen arkadasinin numarayi kaydet ama uste isim yerine bu cocugun numarayi yaz..sanki onu silmissinde artik numarasi gorunuyormus gibiiii... ve cocugun profilini profil yap arkadasina...sonra gitme diye mesaj at kendineee niye gitmedin derse senin icin dersin ve bunu ona kendi bile aciklayamaz