- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #4.061
Yok canım yürüyüş bandında değil disarda yürüdümAkşam çok az olmuş sanki
Onun dışında güzel bi menü
Çok teşekkürler
Ulaşalım ulaşalım
Menüde spor da gayet iyi
Orta tempoyu kaç yapıyorsun canım
Yürüyüş bandı mı?
Yok kuzum aynıyım ben epey de artıyım merak etmeTamamdır banucum hoşgeldin o zamanGeçici listeye ekliyorum
İnşallah beraber hedefimize ulaşırız
Adımlar da menü de çok güzel canim
Tamamdır Başlangıç kilonu ekliyorum
Afiyet olsun balım güzel menu bence.
Noldu ki minnaga inşallah cözersiniz
Afiyet olsun balım Akşam yemeği bilerek mi yemedin
Afiyet olsun balım
Sporu da arttirmasan olmaz mi
İstediğim gibi geciremedim ben bu haftayı ama olsun napalım önemli olan simdi dimi
Balım sakın moralini bozma alıştık artık biliyorsun işte regl dönemi etkiliyor sisiriyor bizi. Geçici bir durum. Bir de güzel spor yapiyorsun (pilatesten bahsediyorum) ondan kaynaklı da fazla çıkıyor olabilirsin.Yok kuzum aynıyım ben epey de artıyım merak etme
Canım istemedi kuzumTamamdır banucum hoşgeldin o zamanGeçici listeye ekliyorum
Afiyet olsun balım
İstediğim gibi geciremedim ben bu haftayı ama olsun napalım önemli olan simdi dimi
Canım istemedi akşamAkşam çok az olmuş sanki
Onun dışında güzel bi menü
Çok teşekkürler
Ulaşalım ulaşalım
Menüde spor da gayet iyi
Orta tempoyu kaç yapıyorsun canım
Yürüyüş bandı mı?
Yaa bende hiç sevmem şikayet edilip durulmasını ama kendime baktım aynısını yapıyorumKızlar biraz bi iki gün dipte olmak iyi geldi sanki toparladım kafamı çok şükür şimdi daha iyiyim
Uzaklaşmak gerekiyor bazen demekki.
Limonlu zencefil çayımı aldım kaldığım yerden devam yarın da güzel bir yürüyüş
Memnuniyetsizlik ve sürekli şikayetten nefret ederim o yüzden bu ruh halinden çıkıp icraate geçmeyi seçiyorum
Tebrikler canım çok iyi vermissinBaşlangıç :78.9
Bugün :77.4
Fark : 1.50
Yüzde: 1,90
Tebrik ederim çok iyi eksi canım daha ne olsun Haftada yarım 1 kg vermek gayet normalGünaydın kızlar
geçen hafta 67.1 kg
şuan 66.6
-500 Grhedefe minik minik ilerliyorum.fazla ödemim var .akşam maydanoz limon ile detox suyu yapacağım.
Günaydın kızlar tartılmaya korkuyorum ben iyice saldım. Hareketsiz kaldım bu ay, bu hafta diyeti de saldım artıdayım biliyorum. Yok yapmicam neyime spor diyet diye sinirlendim sonra topla dedim işin içinden çıkamadım ki istediğimde hemen kilo verebilen biriydim şimdi moda mı giremiyorum bilmiyorum problemim var yani belli. Yaza ne kaldı şurada bi hedefim vardı onu bile yapamadım öyle bir yazayım dedim
Diğer sayfaya yapıyoruz balımYaa bende hiç sevmem şikayet edilip durulmasını ama kendime baktım aynısını yapıyorum
bu hafta grup saldı demek ki sizi mi hissettim acaba ben de saldımtartıldım battı balık yan gider diğer sayfaya mı bildirim yapıyoruz buraya mı? Öbür sayfada en son ben yazmışım da, şimdi üzerine yazarsam komik olacak verdiğimi almışım
utanıyorum da yazmaya ama kilom neyse onu yazayım ve bi yerden toplayayım koşuya da başlayayım dedim iyi hissediyorum 1 ay olacak
Alyam bu hafta dağıldık bi zaten regl dönemlerinden dolayı. Sıkma canını normal bu.. sindirim de sıkıntı demişsin zaten.Selam canlar maalesef 70.5 im +1200 regl şişliği olduğuna inanmak istiyorum. Sindirimim de sıkıntı 3 gündür zaten gr gr gidiyor bende üzgünüm ama devam yine balımSaricivcivcikcik beni geçememişsindir tebrik ederim
Usuttu sanirim sabah midesi bulandı ogurdu çok şükür mide bostuTamamdır banucum hoşgeldin o zamanGeçici listeye ekliyorum
Afiyet olsun balım
Akşam yemeğin ne kadar az geldi gözüme 4 kasikCok mu yemişim yayoo gayet normal yedim biraz şiş hissediyorum umarım sudan kaynaklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?