- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
- #4.101
Evet bir zamanlar öyle şeyler de yapiyorduk canimKilo bildirim sayfanızdan esinlenmiş oldum
Merak etme simarirsan bendesinBen sabah kızımı aşıya götürdüm sonra tartılmayı unuttum. 67.700 gibi bişi çıktım ama tok karnına
Bugünden itiraben toparlanıyorum kızlar 1 güne de biter reglim diye düşünüyorum. Otuç tutmaya çalışacağım iftarda gözüm dönmez inşallah bugün yürüyüş yaptık kızımla kim görse basenler gitmiş sen napıyosun dedi ben de inanın güzel gidiyordum son haftalarda sallantıdayım dedim hadi hadi diyip inanmadılar hoşuma gitti inşallah şımarmam şu vaziyetteyken bir de
Yarın bir daha tartılıyım ya da haftaya tartılırım nasıl derseniz
Yarış yapalım Squat ya da plank
Tartilcak misin bugün? İstersen tartil. Haftaya da hedefini daha öne çekeriz.
Afiyet olsun canım menü de adım da güzel.24 mart 2023
Sahur 2 yumurta , 1 kase yağsız salata, peynir 2 dilim ekmek 2 adet hurma 3 bardak su
Akşam 1 kepçe çorba 3kasik tavuk sote 2 ufak dilim pide, salata en bolundan 2 kaşık pilav bu akşam ne yediğimi anladım gün içinde 6500 adım yurudum ama aktif bir gün değildi vücut susuz sanirim ondan başım ağrıdı çok.
Geçmiş olsun
Afiyet olsun canim menü güzel adımlar daha guzelKilo veren herkesi tebrik ediyorum darısı haftaya başıma
Bugünki menüm
Sabah
1 h yumurta
Ara
Acuç içi kadar karışık çiğ çerez
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk pirzola fırında
1 kase yoğurt
Salata
Akşam
4-5 adet ızgara köfte
2 adet tortilla ekmeği
Yeşillik
Su:1 lt
adım:8103
Eki Görüntüle 3223041
Evet harika bisi dimiKızlar günaydın 30gün sonunda tek seferde 5 dk plank yapabilcez mi