- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.661
Ah ahBallar yuruyusumu yaptım geldim.
Haberlere bakiyim dedim neler olmuş ya bu sefer de sel basmış gelir de bu kadar mı üst üste gelir
Olsun ekürim ya bozma moralini belki yağ kaybettiğin için vücut su tutmaya başlamıştır iki detoksa biranda güzel bir eksi görürsünKızlar ben yine artiyim yavalla çok moralim bozuldu tamam hafta sonu abarttım da onu anca cumaya kadar mı eritcem yani akşama tavuk yapacaktım vazgeçtim yoğurt kürü yicem
Sinir oldum ya
Doğa olayı bizim gibi ülkelerde afet oluyor işte ne yazıkki. Asrın felaketi evet asrın göz yumması, rantı. Yüreğim kaldırmıyor artık oradaki insanları çocukları düşündükce. Yazık benim ülkem memleketim bunu haketmiyor yaAh ahneler yazmak istiyorum coğrafya kader olayını bu kadar iliklere kadar hissetmek ülkemizde maalesef sel deprem yangın maden göçüğü hep hazırlıksız yakalanıyoruz en çok da yakını olan diğer illerde ki korkunç kira artışlarını karşılayabilecekler şehirlerden çıktı zaten kalan fakir fukara izliyorsun elinden bişi gelmiyor
diğer illere bakıyorum benim semtim x4 x5 zamlandı ev yok istanbul da kaçış yeri bu taraf görünüyor halbuki mal da mülk de hatta can da emanet işteAllah yardımcıları olsun ülkemizi korusun insanlar da artık idrak eder bişileri
Amin canım bende afet sözünü kaldıramıyorum bir haftadır zaten uyardı meteoroloji ranta gelince kimse eksik kalmaz her kesimi dahil ediyorum ama önlemde hepsi aynıDoğa olayı bizim gibi ülkelerde afet oluyor işte ne yazıkki. Asrın felaketi evet asrın göz yumması, rantı. Yüreğim kaldırmıyor artık oradaki insanları çocukları düşündükce. Yazık benim ülkem memleketim bunu haketmiyor yaYıllarca bas bas bağıran profesörlere kulak tıkayıp para hırsıyla bukadar insanın canına kastedilmemeliydi Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın, gelecekleri bahtları güzel olsun
Balım pilates denedin mi? Kendisi bana göre mucizenin ta kendisidir deYa kızlar bende şöyle bir sorun var şimdi ben 54 kiloyum ama 58 kilo biri benden daha zayıf duruyor mesela artık tartıda - görmek değil de yağ yakmak istiyorum her gün böyle spor yapmam gerekiyor ama ben çok üşengeç biriyiminşallah böyle devam ettirebilirim yani 55 kilo kalayım ama yağ olmasın vücutta
Helal be işte buGünaydıın kızım akşam ve gece ayaktaydı neden anlamadık uyandı sonra yatırana kadar perişan olduk yazılanları okuyup dünün raporunu atıcam hemen. Ben akşam uyutunca da spor yaparım diyodum olmadı bak şimdi kızım uyanana kadar bir set squat bitirdim
Afiyet olsun canim14 Mart
10.00 bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin bol yeşillik
12.00 yeşil mercimek çorbası 2 dilim tam bugday ekmek
13.00 Türk kahvesi bir avuç badem
16.00 ton balığı salatası
20.30 hatay usulü tavuk dürüm ayran Lavaş ın yarısını çıkardımeşim paket yaptırıp gelmiş
2 litre su
Spor: 4 bin adım= 140
30 squat= 15
50İple zıplama+trambolinde= 50
Zumba 20 dk= 100
Toplam 305
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve spor14 Mart
sabah iki yumurta 3 zeytin bir domates 1 bardak yeşil cay
Öglen : ıspanak yemeği ve yoğurt
Akşam: 3 kaşık bulgur ve yoğurt
Spor : yarım saat eliptik yarım saat bisiklet yarım saat koşu bandı 50 mekik 20 squat
2.5 lt su ile günü kapattim.
Olabilir alyam evet bunu ben de düşünüyorum. Hep bu kiloda takildigimi farkettim zaten. Bugün biraz daha spor yapicam bakalimCanım evde ayva varsa akşam yoğurtlu ayva yesene sadece bende öyle yapacağım belki direnç yerindi kalmakta zorlanıyor da olabilir vücut ödem tutuyordur
Amin amin lisbetimbalım bozma moralini. birden gidecek inşALLAH: sindirim sistemin nasıl?
bosver tok karın görmeyı alyamsenam6 ları gordun mu gordun kurcalama
emegıne saglık cıvcıvım. benım de moralim bozuldu . sel haberlerini gördüm. Rabbim yardımcıları olsun .
Afiyet olsun balım da menüde biraz eksiklik var gibi. O ayva bence yanlış olmuş o ayva tatlısı olmalıydı yanında da kaymak15 Mart menü
Sabah maydanozlu omlet + 2 dilim ekmek çay şekerli kuzular kan şekerim düşüyor
Yağ yakan kahve 2 porsiyon ara
Öğle domatesli bamya yemeği 5/6 kaşık iki kaşık yoğurt eşliğinde
Akşam bir küçük ayva rendesi + 2 kaşık yoğurt üzeri tarçın
Su 1.5 net oldu yatana kadar 2/3 bardak ile tamamlarım
Spor bittim ama gece bildirim yapayım ek yaparsam
İnşallah öyledir bal ekürim bırakmak yok son dakikaya kadarOlsun ekürim ya bozma moralini belki yağ kaybettiğin için vücut su tutmaya başlamıştır iki detoksa biranda güzel bir eksi görürsün
Doğa olayı bizim gibi ülkelerde afet oluyor işte ne yazıkki. Asrın felaketi evet asrın göz yumması, rantı. Yüreğim kaldırmıyor artık oradaki insanları çocukları düşündükce. Yazık benim ülkem memleketim bunu haketmiyor yaYıllarca bas bas bağıran profesörlere kulak tıkayıp para hırsıyla bukadar insanın canına kastedilmemeliydi Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın, gelecekleri bahtları güzel olsun
Katılıyorum size kizlar.. Ne yazıkki saçma sapan her şeye para var imkan var bu ülkede. Ama afettir eğitimdir bu konularda hep aynı hep aynı kimsenin umrunda değil.. zaten o yüzden bu haldeyiz. Yoksa cennet bizim ülkemiz de işte.. fazlamız var çoğu ülkeden. Bir ülke nasıl daha felakete sürüklenir nasıl egitim bilim yerlerde sürünür onu izliyoruz su an. Yaşananlar bence zaten olağanüstü şeyler değil doğa olayı bu olur olacak her ülkede oluyor. Ne kadar hazirliklisin o önemli. Hazırlığını yap sonra ölen ölür o eceldir bir şey diyemez kimse zaten ama biz bildiğin içine içine gidiyoruz her şeyin. Cok doluyum valla neyse konusmuyum daha fazla. Çok canım sıkıldı görüntüleri izlemez olaydım artık tahammül sınırı kalmadiAmin canım bende afet sözünü kaldıramıyorum bir haftadır zaten uyardı meteoroloji ranta gelince kimse eksik kalmaz her kesimi dahil ediyorum ama önlemde hepsi aynı
E ben bugün gayet normal yememiş miyim niye şiş hissediyorum.15 Mart Çarşamba Menüm
10.30 2 dilim peynir, marul, domates, salatalık, 1 kaşık yulaf lapasi, 1 dilim ekmek
14.30 türk kahvesi, 1 avuç çiğ kuru yemiş
17.30 5 kaşık ızgara tavuk(küçük dogramistim), 1 kase salata, 1 kaşık yoğurt
Spor; 55 dk hızlı tempo yürüyüş
Akşam da bi leslie ve plank yapmayı düşünüyorum ama enerji bulursam bakcam.
Puanimi en son yazarım.
Denemem gerekiyor gercekten bu böyle gitmez çünkü zayıf ama kilolu gibiyimBalım pilates denedin mi? Kendisi bana göre mucizenin ta kendisidir debikac ay düzenli yapınca kendimi taniyamamistim herkes daha çok kilo verdin sanıyor çok sikilastiriyor..
Helal be işte buver coşkuyu
Aldim kabul ettim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve spor
Olabilir alyam evet bunu ben de düşünüyorum. Hep bu kiloda takildigimi farkettim zaten. Bugün biraz daha spor yapicam bakalim
Bir de ayranı tuzlu içmiştim o da olabilir su an hr şey olabilir bilmiyorum ki
Amin amin lisbetim
Afiyet olsun balım da menüde biraz eksiklik var gibi. O ayva bence yanlış olmuş o ayva tatlısı olmalıydı yanında da kaymak
İnşallah öyledir bal ekürim bırakmak yok son dakikaya kadar
Katılıyorum size kizlar.. Ne yazıkki saçma sapan her şeye para var imkan var bu ülkede. Ama afettir eğitimdir bu konularda hep aynı hep aynı kimsenin umrunda değil.. zaten o yüzden bu haldeyiz. Yoksa cennet bizim ülkemiz de işte.. fazlamız var çoğu ülkeden. Bir ülke nasıl daha felakete sürüklenir nasıl egitim bilim yerlerde sürünür onu izliyoruz su an. Yaşananlar bence zaten olağanüstü şeyler değil doğa olayı bu olur olacak her ülkede oluyor. Ne kadar hazirliklisin o önemli. Hazırlığını yap sonra ölen ölür o eceldir bir şey diyemez kimse zaten ama biz bildiğin içine içine gidiyoruz her şeyin. Cok doluyum valla neyse konusmuyum daha fazla. Çok canım sıkıldı görüntüleri izlemez olaydım artık tahammül sınırı kalmadi
Ya hiç birşey yememişsin ki civcivim gerçek diyorum bakE ben bugün gayet normal yememiş miyim niye şiş hissediyorum.
Şimdi kayısı ve kiraz sapı çayını karıştırıp iccem.
Kızlar sporu da bildireyim daha fazla bişi yapamayacağım15 Mart menü
Sabah maydanozlu omlet + 2 dilim ekmek çay şekerli kuzular kan şekerim düşüyor
Yağ yakan kahve 2 porsiyon ara
Öğle domatesli bamya yemeği 5/6 kaşık iki kaşık yoğurt eşliğinde
Akşam bir küçük ayva rendesi + 2 kaşık yoğurt üzeri tarçın
Su 1.5 net oldu yatana kadar 2/3 bardak ile tamamlarım
Spor bittim ama gece bildirim yapayım ek yaparsam
Evet canim kilon iyi bence sikislasman lazım sennDenemem gerekiyor gercekten bu böyle gitmez çünkü zayıf ama kilolu gibiyim
Haftasonunun şişkinliği demek ki canimYa hiç birşey yememişsin ki civcivim gerçek diyorum bak
Balım demin alıntı yaptım yazmayı unuttum.Kızlar sporu da bildireyim daha fazla bişi yapamayacağım
40 dakika Leslie
15 dakika Ebru şallı pilates
100 ipsiz ip atlama
30 squat
2000 adım orta hız yürüme (en uzak eczaneye gittim koşarak)
1 dakika da plank
1 saat temizlik yaptım Allah ne verdiyse kaldırarak her yeri kız öksürüyor
Puanlama 625
Bana katılan yok ama bu yoğurtlu ayva enfes
Yarın faydası olursa bana yazarım iyi hissedince yazarsın ama gerçekten az yemişsin acaba aldığın kalori az vücut savunma da mıEvet canim kilon iyi bence sikislasman lazım senn
Bir de bilek ağırlıkları kullanıyordum ben. Kollara ve ayak bileklerine takıyorsun pilates yaparken onlar da iyi oluyor.
Haftasonunun şişkinliği demek ki canim
Balım demin alıntı yaptım yazmayı unuttum.
Ayvam yoktu evde
Bir de bugün yürüyüşten sonra bi tuhaf oldum elim ayağım titredi gibi oldu hemen ara öğün yaptım ama yok o yüzden yemek yemeyi tercih ettim. Zayiflicaz diye sağlıktan olmayalim
Ahh alyam haftasonu ben fazlasıyla dibine vurduysam pekiYarın faydası olursa bana yazarım iyi hissedince yazarsın ama gerçekten az yemişsin acaba aldığın kalori az vücut savunma da mışu serbest günde dibine vurup şaşırtalım şu hücreleri
Canim cok geçmiş olsunL lisbethsalander00 ve diğer ballar gelemedim kusura bakmayın, oğlum bayağı hasta. Onu yatirinca gelip menü ve sporlarimi yazicam. Lisbetcim merak etme balım gündüz sağlam spor yapmistim neyse ki, pes etmek yok
Çok geçmiş olsunL lisbethsalander00 ve diğer ballar gelemedim kusura bakmayın, oğlum bayağı hasta. Onu yatirinca gelip menü ve sporlarimi yazicam. Lisbetcim merak etme balım gündüz sağlam spor yapmistim neyse ki, pes etmek yok
Daha gençsin kuzum doğru ne yazık ki yaş ilerledikçe metobolizma hızı ve kilo verme çok zorlaşıyor gerçekten süpersin o zaman vücut kendine geliyor demek ki haftasonu ne yedin ki bi bakayımAhh alyam haftasonu ben fazlasıyla dibine vurduysam peki
Demin tartildim sabahki aç karna olan kilomla aynı çıktım bu iyi bir seyinşallah cuma eksi görürüm.
Ya eskiden ben tıkır tıkır verirdim yaş ilerledikçe zorlaşıyor diyorlar ondan mı yavaş oluyor anlamadım. Gerçi zaten normali haftada 500-1000 gr arası da. İşte ben sabırsızım yavaş vermek daha iyi olur vücut için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?