- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.681
Boşuna bakma balım yazmadım kiDaha gençsin kuzum doğru ne yazık ki yaş ilerledikçe metobolizma hızı ve kilo verme çok zorlaşıyor gerçekten süpersin o zaman vücut kendine geliyor demek ki haftasonu ne yedin ki bi bakayımbu kadar zorladı seni
Afiyet olsun canım spor harikaSabah yulaflı omlet ve yeşil çay
Öğlen sadece yoğurt
aksam yemeği az salata ve haşlanmış patates yarım kase yoğurt .
2 litre su tam 15 bin adım ve yarım saat Leslie ile günü kapatıyorum
Pazartesi inşallah başlarım düzenli yaparım valla diyetle falan gitmez artık spor şartEvet canim kilon iyi bence sikislasman lazım senn
Bir de bilek ağırlıkları kullanıyordum ben. Kollara ve ayak bileklerine takıyorsun pilates yaparken onlar da iyi oluyor.
Haftasonunun şişkinliği demek ki canim
Balım demin alıntı yaptım yazmayı unuttum.
Ayvam yoktu evde
Bir de bugün yürüyüşten sonra bi tuhaf oldum elim ayağım titredi gibi oldu hemen ara öğün yaptım ama yok o yüzden yemek yemeyi tercih ettim. Zayiflicaz diye sağlıktan olmayalim
Artı 4000 adım daha attımKızlar sporu da bildireyim daha fazla bişi yapamayacağım
40 dakika Leslie
15 dakika Ebru şallı pilates
100 ipsiz ip atlama
30 squat
2000 adım orta hız yürüme (en uzak eczaneye gittim koşarak)
1 dakika da plank
1 saat temizlik yaptım Allah ne verdiyse kaldırarak her yeri kız öksürüyor
Puanlama 625
Bana katılan yok ama bu yoğurtlu ayva enfes
-kahve limonlu su
- kelle paça yanına roka
- nohut bulgur pilavı az ciğer salata 2 tane de kalburabastı tatlısı
8.000 adım - 280 puan
Plank 3dk 47 sn - 227
Mekik 50 tane - 25
İpsiz ip atlama 264 kez - 66
20 dk temizlik - 20 puan
Toplam 618 puan
Eve geldim saat 9da başladım bu kadar bu gün valla kemiklerim ağrıyorhastanede kalma işi iptal oldu Allah'tan başlamışken devam etmek lazım yarın sabahtan baslicam spora
Napiyorsunuz napiyorsunuuuuzzzArtı 4000 adım daha attım
10 dakika Ebru karaduman yaptım onu Leslie sayalım mı Ama kesin dizimi sakatladı bu
140 adım puanı daha eklersek 765 Leslie sayarsam ebru karadumanı 50 puan 815….
MiLissy spor arkadaşım çıtayı öyle çektin ki mahvettin beni
Beni yanlış eşleştirme yapmışsınNapiyorsunuz napiyorsunuuuuzzz
Daha 40 dk varArtı 4000 adım daha attım
10 dakika Ebru karaduman yaptım onu Leslie sayalım mı Ama kesin dizimi sakatladı bu
140 adım puanı daha eklersek 765 Leslie sayarsam ebru karadumanı 50 puan 815….
MiLissy spor arkadaşım çıtayı öyle çektin ki mahvettin beni
Napiyorsunuz napiyorsunuuuuzzz
3dk 46 sn oldu plank ama cidden cog agrım oluyorBeni yanlış eşleştirme yapmışsınhastanede olabilirim diyince partnerim yatmayı yediremedim arkadaşımın dünkü performansına
Canım şimdi gördüm mesahinu memleketimdeyim. Yoğun günler geçiyor. Tahlil yaptırmadım fakat ağrılarım gitti daha dincim ve kendimi sağlıklı hissediyorum en önemlisi karaciğer temizliginden sonra çıkanları gördüm ya ... Peyniralti suyu da şöyle hazırlanıyor. Sütü kaynatiyorsun sonra tencerenin ağzını kapatiyorsun süt kesiliyor belli bir müddet sonra. Sonra onu süzme torbası ile suzuyorsun. O çıkan suya peyniralti suyu deniliyor.Humacım sıvı diyetin bitmiş anlaşılan. Sağlık olarak karşılığını alabildin mi balım, beklentilerini karşıladı mı? Tahlil vs yaptırıp kıyaslama şansın oldu mu önceye göre?
Bir de sana peyniraltı suyunu sormak istiyorum, bildiğimiz peynirin suyu mu oluyor bu nasıl oluyor, kendin mi hazırlıyorsun, hazır mı alıyorsun?
Sen sınava hazırlanmayı düşünüyorsun diye bol bol sorayım bi dedim idman olsun
Ben 14 Mart ta yazmadım. Daha dün öğrendim ya Civcivim yarışmaya dahil olduğumu. Ama menülerimi yazarım.sonngulen
enerji_kusagi
VioletCat
Kızlar sizin 14 mart menülerini ve puanları bulamadım ama yazdiniz mi? Yazmadiysaniz boşuna aramicam ondan soruyorum
Bu yarışma sayesinde hareketlenmiş olmana sevindim canım.2 saatte 15 dk valla zorlandım ama karnım yokkivalla midem içine göçmüş şu an zayiflamış hissediyorum lütfen devam edelim ben çok güzel motive oldum geç öğrendım sabahtan ogrenseydim keşke
Bölgesel çalışmaya başlayıp incelme programları yapmalısın bence canım.Ya kızlar bende şöyle bir sorun var şimdi ben 54 kiloyum ama 58 kilo biri benden daha zayıf duruyor mesela artık tartıda - görmek değil de yağ yakmak istiyorum her gün böyle spor yapmam gerekiyor ama ben çok üşengeç biriyiminşallah böyle devam ettirebilirim yani 55 kilo kalayım ama yağ olmasın vücutta
Balım çooookkkk sevindim. İnşallah cuma çok güzel bir rakamla karşılaşırsın.Günaydın bebitolar :)
Sonunda bugun 7 leri gördüm :) Alalhım cumaya kadar daha da eksi görmeyi nasip et . amin :)
Balım sindirimle ilgili bir problem var sanırım. Dukan içeceği yapsana birkaç gün. O iyi geliyor sanki.Kızlar ben yine artiyim yavalla çok moralim bozuldu tamam hafta sonu abarttım da onu anca cumaya kadar mı eritcem yani akşama tavuk yapacaktım vazgeçtim yoğurt kürü yicem
Sinir oldum ya
Artık avaz avaz bağırasım geliyor ama kime faydası olacak ki. Söyleyecek çok söz var da dinleyecek kişi var mı bilmiyorum. Allah'a duadan başka bir şey yapamıyorum artık.Ballar yuruyusumu yaptım geldim.
Haberlere bakiyim dedim neler olmuş ya bu sefer de sel basmış gelir de bu kadar mı üst üste gelir
Sagol canım, grip gibi başladı, dün akşam ateşlendi.Canim cok geçmiş olsunneyi var Allah açık sifalar versin
Evet canım ateş var, öksürük de var, hiç hali yok. Size de geçmiş olsun.Çok geçmiş olsunAteş falan var mı bizim de öksürüğe çevirdi gerçekten bu son gelen furya çocukları çok ezdi Rabbim şifa versin sana da güç canım
Canım ben iki gündür menü yazamıyorum, toparlayıp yazacağım. Puanları da hesaplanmış şekilde paylaşacağım.sonngulen
enerji_kusagi
VioletCat
Kızlar sizin 14 mart menülerini ve puanları bulamadım ama yazdiniz mi? Yazmadiysaniz boşuna aramicam ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?