- 4 Eylül 2018
- 1.476
- 2.928
- 133
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.641
tabiki yağ kalmasın vücutta ama düzenli spora cumadan da başlayabilirsin milissyciğim :)valla yoksa planklarla bütün grupların karın kaslarına yazık olacak
biz takılıyoruz sana. geçmiş olsun kayınvalidene. saglıklı güzel günlerle bol bol spor yaparız inşALLAH.Valla uyandım hiç ağrım sızım yok çok şükür yaparsınız günde 10 sn bile yapsanız 5 dk arayla gayet güzel puan toplanır ben hastaneye gidiyorum kv kemoterapi günü 2 gece kalabiliriz yani hastanede yapamam büyük ihtimal hadi iyisiniz ,
Merhaba:) ögün saatlerinizi de paylaşabilir misiniz bizimle :)14 Mart
sabah iki yumurta 3 zeytin bir domates 1 bardak yeşil cay
Öglen : ıspanak yemeği ve yoğurt
Akşam: 3 kaşık bulgur ve yoğurt
Spor : yarım saat eliptik yarım saat bisiklet yarım saat koşu bandı 50 mekik 20 squat
2.5 lt su ile günü kapattim.
spor çok iyi emeğinize sağlık14 Mart
sabah iki yumurta 3 zeytin bir domates 1 bardak yeşil cay
Öglen : ıspanak yemeği ve yoğurt
Akşam: 3 kaşık bulgur ve yoğurt
Spor : yarım saat eliptik yarım saat bisiklet yarım saat koşu bandı 50 mekik 20 squat
2.5 lt su ile günü kapattim.
Canım evde ayva varsa akşam yoğurtlu ayva yesene sadece bende öyle yapacağım belki direnç yerindi kalmakta zorlanıyor da olabilir vücut ödem tutuyordurKızlar ben yine artiyim yavalla çok moralim bozuldu tamam hafta sonu abarttım da onu anca cumaya kadar mı eritcem yani akşama tavuk yapacaktım vazgeçtim yoğurt kürü yicem
Sinir oldum ya
Ee o zaman hani benim yoldaşım nerede balım, o da mı casper olduenerji_kusagi balım ayrıntılar burda tek fark perşembe gününü de yarışmaya dahil ettik 2 gün paklamaz bizi dedik
Çok iyiymiş o zaman balım, kondisyonun sağlam demek ki, Maşaallah :)))Önceden antrenmanlıyım aslında pek sorun yaşamam diye düşünüyorum inşallah yasamam yarın belli olurbir an gaza geldim valla artık yaptım ama hiç ağrım falan yok şu an pek zorlanmadım mola verdim çok
Hiç şüphem yok balım :)L lisbethsalander00 balım merak etme, spor yarışması için bugün çok güzel planlarım var :)
balım bozma moralini. birden gidecek inşALLAH: sindirim sistemin nasıl?Kızlar ben yine artiyim yavalla çok moralim bozuldu tamam hafta sonu abarttım da onu anca cumaya kadar mı eritcem yani akşama tavuk yapacaktım vazgeçtim yoğurt kürü yicem
Sinir oldum ya
bosver tok karın görmeyı alyamsenamGünaydın canlar bol eksili bir gün olsun sabah sadece ucundan bende 6.. rakamları gördüm sonra su kahvaltı yine70 ler tok karın 70 şerden kurtulduğum günlere inş
emegıne saglık cıvcıvım. benım de moralim bozuldu . sel haberlerini gördüm. Rabbim yardımcıları olsun .Ballar yuruyusumu yaptım geldim.
Haberlere bakiyim dedim neler olmuş ya bu sefer de sel basmış gelir de bu kadar mı üst üste gelir
Dimi öyle yapayım canım buna şükürbalım bozma moralini. birden gidecek inşALLAH: sindirim sistemin nasıl?
bosver tok karın görmeyı alyamsenam6 ları gordun mu gordun kurcalama
emegıne saglık cıvcıvım. benım de moralim bozuldu . sel haberlerini gördüm. Rabbim yardımcıları olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?