- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.381
Haha ben de ona uydugum için bu hale geldimEşimin boğazı durmuyorben ona ayak uydursam 100 kilo olmuştum
Genel olarak şiş hissettiğim için dedim. Ama gece bol su içince geçti sindirdimafiyet olsun :) neyi fazla kaçırdın? :)
Humacım doktor kontrolüm var demiştin diye hatırlıyorum. bobrek taşıyla ilgili. gittin mi? durum nasıl ?Hayırlı sabahlar canlar dün ki menümü atmamisim.
8 Mart menüsü
Sabah 10 00 greyfurt suyu zencefil çörekotu yağı ve bal içtim
Öğlen 12 30 tahin pekmez ve tam buğday ekmeği
İkindin 15:30 türk kahvesi ve yanına lokum
Akşam 18 00 fırında patates ve havuç
Bol bol su içtim günüm bu sekildeydi
Balım aslında fistigi fazla yemiyorsun. 1 avuctan bir sey olmaz. Ama kendini durduramazsan cok tehlikeli8 Mart Çarşamba:
Kahvaltıya kadar filtre kahve
11:00-- bol yeşil salata+5 kasık nohut+5 kaşık barbunya+4 galeta
1 saat 30 dk yürüyüş, sonrası yeşilçay
14:00--3 karabuğfday patlagı+3 tatlı kaşıgı fıstık ezmesi
19:00--bol salata+6 minik köfte+3 galeta
**1 avuc içi kadar yer fıstığı
*** Dün iş yerinde yoğunduk ,İşim bittiğinde bi baktım mesai bitiyodu. 2. arayı yapamadım. öyle olunca akşamları doymuyorum. aksam yine 1 avuç içi yer fıstığı yedim. acilen o fıstığın bitmesi lazımşaka bi yana akşamları yönetmek de zorlanıyorum .kalabalıkta çayın yanına sürekli bişeyler geliyo çok zor
Saricivcivcikcik bugun yine 1 bucuk saat yürücem inşALLAH. sen söylemeden ben soyliyeyim dedim
Evet kuzum miktarı da zorla ayarlıyorum. aslında zor durduruyorum kendimi başlayınca. çocuklar uyuyunca çay keyfine geçiliyo. o da 10 bucuk 11 i buluyo .çok ters zaman. gece 1 e kadar da oturunca 7 de yediğim yemek de tutmuyor. bir de tuzlu olduğu için direk tansiyon oynuyo . her türlü zarar yani bana.bakalım inşALLAH bi şekilde düzeleceğim.Balım aslında fistigi fazla yemiyorsun. 1 avuctan bir sey olmaz. Ama kendini durduramazsan cok tehlikeli
Senin sıkıntın gece yemek galiba.
Çok haklısın yanında birileri yerken çok zor
birincisi çekirdek çok yedin diyorsun sana açıklıyorum ,meyve çok diyorsun onu da açıklıyorum ama sen anlamak istemiyorsun . Menüde bir şeye takılıp bütün menüyü kötüleyemezsin.ben aynı ya da değil demiyorum hatta hiç bişey demedim. sadece hepimiz sağlıksız bişey gördüğümüzde onun için spor cezası veriyoruz . dengesiz menü diye de bişey demedim. senle kilomuz da aynı değil zaten listenin aynı olması gerekmez. gerekirse ömür boyu diyetisyene giderim benim için sorun değil. Üslup biraz değişiyo sanırım. Sertifika falan beni ilgilendirmiyor .burda yazılan menülere bildiğimiz kadar yorum yapıyoruz sadece. hayırlı günler.
Yaptım ve sızdım okadar yorulmuşum ki ev işleri vs
Cizkek canım artık bu konuyu kapatsak mi ne dersin?birincisi çekirdek çok yedin diyorsun sana açıklıyorum ,meyve çok diyorsun onu da açıklıyorum ama sen anlamak istemiyorsun . Menüde bir şeye takılıp bütün menüyü kötüleyemezsin.
sertifikam benim eğitimimi gösterir ve umrunda olmalı evet :) kırıcı olmak istemiyorum ama evet senden daha çok bilgi sahibiyim ve her bünyenin farklı olduğunu senden daha iyi biliyorum :) bütün menümü eleştiren sendin ben de cevap verdim...
eğer porsiyonları gerçekten bilip değişim listesini uygulayabilseydin dün de bu kadar tökezlemezdin
Ayaklarına sağlık balimYaptım ve sızdım okadar yorulmuşum ki ev işleri vs8 Mart menüm
11.00 bir küçük salkım üzüm biraz peynir
13.00 çorba 1 dilim ekmek
15.00 brokoli salatası
19.30 ızgara tavuk kanat çorba salata
Leslie 40 dk
Ev temizliği 60dk
Su 2 litre
OK.birincisi çekirdek çok yedin diyorsun sana açıklıyorum ,meyve çok diyorsun onu da açıklıyorum ama sen anlamak istemiyorsun . Menüde bir şeye takılıp bütün menüyü kötüleyemezsin.
sertifikam benim eğitimimi gösterir ve umrunda olmalı evet :) kırıcı olmak istemiyorum ama evet senden daha çok bilgi sahibiyim ve her bünyenin farklı olduğunu senden daha iyi biliyorum :) bütün menümü eleştiren sendin ben de cevap verdim...
eğer porsiyonları gerçekten bilip değişim listesini uygulayabilseydin dün de bu kadar tökezlemezdin
Afiyet olsun canim neden dediğin yerde patladımKızlar dün 1 çubuk tarçın iki karanfil, 2 3 parça taze zencefil, biraz zerdeçal ekstraktı, yarım limon suyunun üzerine kaynar su ekleyip soğuyunca içtim. Neden? Cuma tartı var diyebugün için de hazrlıycam işe yararsa devam ederim haftaya da. Çubuk tarçın tatlı bi tat verdi bütün tatlı isteğim fıs diye söndü
Afiyet şifa olsunKızlar dün 1 çubuk tarçın iki karanfil, 2 3 parça taze zencefil, biraz zerdeçal ekstraktı, yarım limon suyunun üzerine kaynar su ekleyip soğuyunca içtim. Neden? Cuma tartı var diyebugün için de hazrlıycam işe yararsa devam ederim haftaya da. Çubuk tarçın tatlı bi tat verdi bütün tatlı isteğim fıs diye söndü
Hacamat ve sülük tedavim bitmediği için doktora randevuya gitmedim. Bitsin gideceğim inşallah. o zaman durumu öğrenirim.Humacım doktor kontrolüm var demiştin diye hatırlıyorum. bobrek taşıyla ilgili. gittin mi? durum nasıl ?
İnşALLAH güzel sonuclar alırsın.Hacamat ve sülük tedavim bitmediği için doktora randevuya gitmedim. Bitsin gideceğim inşallah. o zaman durumu öğrenirim.
Hey masallahSaricivcivcikcik bugün bu kadar oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?