- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
- 598
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.361
Teşekkür ederiim
Harikasın ben de zalımın civcivi bir arkadaşın cezasını yapıcam inşallah
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaSelam herkese kusura bakmayın hastanedeydim pzar karın ağrısıyla hastaneye gittim gece apandisit ameliyatına aldılar 1 gece evde ağrı çektim gaz sıkışması zannettim sırtıma göğsüme kadar vurdu önemsemedim arada olurdu. Ama ertesi gün dayanamadım ağrısına hastaneye gittim gece acil ameliyata aldılar patlayacakmış biraz daha beklesem. Şimdi iyiyim patlamayınca basit bir ameliyat zaten o yüzden çok şükür diyorum. Ertesi gün çıkarmadı bi gece daha kaldım enfeksiyon var diye. Eve geldim iyiyim ama şimdi yazabiliyorum buraya da
Canim su an öyle çıkması çok normal ameliyat atlatmissintabiki hemen rutin hayata dönmek istedim bugün tartıldım 69.90 ama anestezi ve ödem var gerçek kilom değil,dikiş yerlerim biraz acıyor spor 2-3 ay yasak ama ben 2 hafta sonra yürüyüşe başlarım, 1-2 ay sonra hafif tempolu koşarım, 2-3 ay karın egzersizleri yapmayacağım koşu moralimi çok bozdu.
Neyse yaza da az kaldı beslenme odaklı gideceğim bir süre, ama gruptan çıkmak istemem motive oluyorum.
1-2 haftaya ödem atarım diye tahmin ediyorum, isterseniz yedek listeye de geçebilirim ama inşSaricivcivcikcik atmaz beni
Ahh gel dert ortağım o bende de varUmudum o yönde. Aslında bağırsaklarım düzenli calısmıyor ondan da olabilir
Ben de seni etiketlicektim yaptın mı diye kalp kalbe karşıymışTeşekkür ederiim
Harikasın ben de zalımın civcivi bir arkadaşın cezasını yapıcam inşallah
Bi dahaki cezada görüşmek üzere balım
Afiyet olsun canım8 mart menü
Kahvaltı: 2si 1 arada
Ögle: kabuska, az makarna,yogurt
Aksam : püreli köfte, az pilav,yogurt
Spor:5200 adım
Aslında var da unutuyorum. Sabah kayısı yemeyi denicem suyun ya da bitki cayı yanındaAhh gel dert ortağım o bende de var
Ama bu aralar kuru meyve ve cig kuru yemis yiyorum kahvenin yanında çok çok iyi geldibi dene istersen
Sagol canımAfiyet olsun canım
Mutlaka faydası olurAslında var da unutuyorum. Sabah kayısı yemeyi denicem suyun ya da bitki cayı yanında
Ben de zorlanıyorum bu saatlerde ama hoşuma gidiyor çünkü geceleri aç uyumak iyi geliyor bana.Mesela ben bu saatlerde çok acıkıyorum.. yani acıkmak değil de çöplenmek istiyorumgünün en zorlayan saatleri
Olsun balım denemek de bi başarıdır benceKızlar ben kaç gündür sigarayi bırakayım dedimolmadı aşırı yemek yemeye başladım sonra tekrar sigara içmeye başladım bu gün itibari ile diyete de sigaraya da devam malesef en azından azaltiyorum
Sabah kahve limonlu su
7.000 adım
- 2 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 havuç
- ciğ köfte ayran
10 dk karın kası egzersizi
1 saat ev temizliği
1.5 saatte mutfkta poğaça kek falan yaptım ayaktaydımbence oda bir spor şimdi ayaklarımı uzattım sızım sızım sızlıyorlar
Eşimin boğazı durmuyorBen de zorlanıyorum bu saatlerde ama hoşuma gidiyor çünkü geceleri aç uyumak iyi geliyor bana.
Eğer çok zorluyorsa bi meyve ya da süt falan içebilirsiniz
Olsun balım denemek de bi başarıdır bencezamanı gelince olacak eminim ❤
Afiyet olsun spor da menü de guzelama mutfakta yaptıkların daha güzel
afiyet olsun :) neyi fazla kaçırdın? :)8 Mart Çarşamba Menüm
07.20 1 yumurta 1 biberle omlet, 1 dilim peynir, marul, böğürtlen çayı
10.00 türk kahvesi, 1 avuc çiğ kuru yemiş, kuru meyve karisimi
14.00 3 kaşık makarna, 3 kaşık yogurt
16.00 nescafe
18.00 1 tabak kurutulmuş taze fasulye, 1 kase yoğurt yarım dilim ekmek
Spor; 45 dk eliptik bisiklet
Su; 2 lt
Fazla mı kaçırdık eyvahlar olsunBu saatten sonra sadece şekersiz çay içerim zaten.
Kuzum çok geçmiş olsun aaSelam herkese kusura bakmayın hastanedeydim pzar karın ağrısıyla hastaneye gittim gece apandisit ameliyatına aldılar 1 gece evde ağrı çektim gaz sıkışması zannettim sırtıma göğsüme kadar vurdu önemsemedim arada olurdu. Ama ertesi gün dayanamadım ağrısına hastaneye gittim gece acil ameliyata aldılar patlayacakmış biraz daha beklesem. Şimdi iyiyim patlamayınca basit bir ameliyat zaten o yüzden çok şükür diyorum. Ertesi gün çıkarmadı bi gece daha kaldım enfeksiyon var diye. Eve geldim iyiyim ama şimdi yazabiliyorum buraya da
Canımcım lif miktarın az gibi geldi ne dersin8 mart menü
Kahvaltı: 2si 1 arada
Ögle: kabuska, az makarna,yogurt
Aksam : püreli köfte, az pilav,yogurt
Spor:5200 adım
hepimiz aynı saatlerde zorlanıyoruz canım. erken uyuyabilsek daha kolay atlaatacağız belki de .Mesela ben bu saatlerde çok acıkıyorum.. yani acıkmak değil de çöplenmek istiyorumgünün en zorlayan saatleri
Denemek de başarıdır inşALLAH bi gün tamamen bırakırsın canım.Kızlar ben kaç gündür sigarayi bırakayım dedimolmadı aşırı yemek yemeye başladım sonra tekrar sigara içmeye başladım bu gün itibari ile diyete de sigaraya da devam malesef en azından azaltiyorum
Geçmiş olsun canım. Çok şükür ki geç olmadan müdahale edilmiş. kendini bu süreçte zorlama. ben de apandisit ameliyatı oldum 2007 de 10 gün kalkamadım . gerçi herkesin bünyesi farklı ama sen yine de dikkat etSelam herkese kusura bakmayın hastanedeydim pzar karın ağrısıyla hastaneye gittim gece apandisit ameliyatına aldılar 1 gece evde ağrı çektim gaz sıkışması zannettim sırtıma göğsüme kadar vurdu önemsemedim arada olurdu. Ama ertesi gün dayanamadım ağrısına hastaneye gittim gece acil ameliyata aldılar patlayacakmış biraz daha beklesem. Şimdi iyiyim patlamayınca basit bir ameliyat zaten o yüzden çok şükür diyorum. Ertesi gün çıkarmadı bi gece daha kaldım enfeksiyon var diye. Eve geldim iyiyim ama şimdi yazabiliyorum buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?