- 4 Eylül 2018
- 1.477
- 2.928
- 133
- 36
- Konu Sahibi Saricivcivcikcik
-
- #3.401
hafta içi 5 gün yürümek beni biraz zorlamaya başladı ama ramazan geliyo zaten böyle yapamam diye gazlıyorum kendimi:)Hey masallahçok iyi canım
Ben bugün yapamadim hala bi yandan yapsam diyorum bi yandan da yarına sporun etkisiyle şişerim diye tırsıyorum
Ruh halime göre bakiyim
balım kendini iyi hissedeersen yap bugün şissen bile haftaya eksin daha iyi olmaz mı ? :)Ben bugün yapamadim hala bi yandan yapsam diyorum bi yandan da yarına sporun etkisiyle şişerim diye tırsıyorum
Afiyet olsun canim9 mart menü
Kahvaltı:2si1arada kahve
Ögle: tavuk,pilav,ayran, salata
Aksam: pilav, nohut, yoğurt
Spor;5500 adım
Sagol canımAfiyet olsun canim
İnşallah canimSagol canımyarın tartı günü ins az da olsa eksi görürüm
Afiyet olsun balım9 Mart
11. 00 bir küçük kase üzüm peynir
13.00 kuru üzüm çiğ badem bir avuç
Bu ara bool kahve soda bitki çayı ile geçti arkadasm geldi
19.30 2 orta boy sucuk penir zeytin 1 dilim ekmek (misafirim olunca yemek yapamadım :) )
Canım muhteşemsinGünaydııın
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.00
Fark: 1.100
Yüzde: 1,6393
Teşekkür ederiim seni de tebrik ederiiim geliyor 7 lerCanım muhteşemsintebrik ederim :)
Ay inşALLAH gelsin artık ve oralar da cabucak geçsin :)Teşekkür ederiim seni de tebrik ederiiim geliyor 7 ler
Lisbetim tabloya baktım şimdi de eee sen hedefe gelmişsinAy inşALLAH gelsin artık ve oralar da cabucak geçsin :)
Balım dogru söylüyosun ilk hedefe ulaşmışım :) kilo fazla olunca çabuk gidiyo başta sanırım. benim maraton da şimdi başlıyor. sen zaten ideal kilondan cok uzak değilsindir ondan yavaş gitmiştir. önemli olan ilerlemekLisbetim tabloya baktım şimdi de eee sen hedefe gelmişsinhemen yeni hedef koy harikasın ben gram gram giderken harika ilerlemişsin
Offf işte bu beeeGünaydııın
Geçen hafta: 67.100
Bu hafta: 66.00
Fark: 1.100
Yüzde: 1,6393
Vaavv tebrik ederim balım ikinizin de ekşisi aynı yalnizKilo bildirimi:
Geçen hafta:81.1
Güncel:80.0
Fark:1.1 kg
yüzde:1.3563
**7 Lere ramak kaldı
Ayy inanmıyorumBalım dogru söylüyosun ilk hedefe ulaşmışım :) kilo fazla olunca çabuk gidiyo başta sanırım. benim maraton da şimdi başlıyor. sen zaten ideal kilondan cok uzak değilsindir ondan yavaş gitmiştir. önemli olan ilerlemek
Saricivcivcikcik balım hedefimi 70 olarak güncelleyebilir misin :)
Haha fiti fitiBenim hedefe 10 kg civarı varben kendimle ilgili şunu anladım krizlerimi engellersem biraz hareketle veriyorum yavaş yavaş caretta caretta gibi gidiyorum hedefe fıtı fıtı
Allahim tez 5'ler gele nolurKilo Bildirimi
Geçen hafta: 70.3
Bugün: 69.3
Fark: -1kg
Çok sağol canım evet şükür ciddi bişey olmadıÇok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarımcanınızı sıkmahın daha büyük bir ameliyata gerek kalmamış çok şükür ki
Sağol canım orası öyle ama bırakmak yok iştahım kapalı zatenÇok ama çok geçmiş olsun sağlık olsun da kilo her zaman verilir
Ay sevindim buna burayı seviyorum ama düzenim yok şu anda. Yemek düzenim bile garip. İştah normale döner yakında dedi dr ama inş gelmez dermişimAyyy çok geçmiş olsun canım yaçok şükür atlatmissin kötü bir şey olmadan
Çabucak iyileş inşallah
Canim su an öyle çıkması çok normal ameliyat atlatmissinolsun canını hiç sıkma önce sağlık şükür patlamamış da
Yok canım çıkarmam yedek listeye de gerek yok kalıcı listeden devam
Menülerni yazarsın biraz kendine gelince. Hiçbir şey yapamazsan muhabbete gelirsin canım❤
Çok sağol canımKuzum çok geçmiş olsun aa
Canımcım lif miktarın az gibi geldi ne dersinbağırsakların çalışması için de vitamin mineral lazım canım yoğurdu seviyorsan bol bol ye
Sağol kuzum baya olmuş ama sana da geçmiş olsun Allah beterinden korusunGeçmiş olsun canım. Çok şükür ki geç olmadan müdahale edilmiş. kendini bu süreçte zorlama. ben de apandisit ameliyatı oldum 2007 de 10 gün kalkamadım . gerçi herkesin bünyesi farklı ama sen yine de dikkat et
Çok sağol canımm dün zorlandım biraz ama iyiyim çok şükür iyiye gidecek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?