- 26 Ekim 2008
- 1.968
- 11
- 37
-
- Konu Sahibi peppermint
okudum canim yazini,
tebrikler.
ne buyuk azim..
ben 3-4 kiloyu veremiyorum, kafayi yicem.
ne zaman kilo vermeye kalksam 1-2 kilo ustune koydu, bu hale geldim, 56 kiloya ciktim :-((
rejim yapmaktan nefret geldi artik;
bu sefer rejim yapmayayim; sporla halledeyim dedim,
5 haftadir pilates yapiyorum ama kilo veremedim yine,
incelme var olculerde ama kilo kaybi yok ..
off yaa cok moralim bozuluyor.
2 kilo versem raziyim ..
aydasu harikasın vallahi!
başarı öyküsü derken kk yı pek kullanmayı bilmiyorum banada link atarmısın?
bizde faydalanalım..
dilediğin forumda kalman dileğimle :)
tamam canim dedigini deneyeyim;
sabah cok acele cikiyorum evden, limonlu suyu aksamdan hazirlasam olur mu?
zaten bitki caylarini cok severim, her cesidinden ictim bugune kadar ; ama dedigin gibi duzenli hergun 2 fincan iceyim artik.
ben genelde az yerim;
pilav makarna yemem, kepek ekmegi yerim, cayima seker atmam .. kirmizi et tuketmem, kola icmem cips yemem ...bunlar hayat tarzim. ama tek kacagim; aksam yemeginden sonra cay yapariz ve ben cayi yalniz icemem yaninda biskuvi, cerez vs yerim. bunu birakiyorum artik..
tamam canim dedigini deneyeyim;
sabah cok acele cikiyorum evden, limonlu suyu aksamdan hazirlasam olur mu?
zaten bitki caylarini cok severim, her cesidinden ictim bugune kadar ; ama dedigin gibi duzenli hergun 2 fincan iceyim artik.
ben genelde az yerim;
pilav makarna yemem, kepek ekmegi yerim, cayima seker atmam .. kirmizi et tuketmem, kola icmem cips yemem ...bunlar hayat tarzim. ama tek kacagim; aksam yemeginden sonra cay yapariz ve ben cayi yalniz icemem yaninda biskuvi, cerez vs yerim. bunu birakiyorum artik..
aydasu harikasın yaaa!! bende fena gaza geldimm tutmayın beniiii
evet aydasunun yazisi, azmi beni de fena gaza getirdi ..
hirs yaptim,
dediklerinizi yapicam kizlar,
baska bldiginiz ipuclari varsa onlari da soyleyin bana nolurr.
bu arada pilatesi azaltip walk at home gibi kalori yaktirici bi spora mi agirlik versem ??
bakin kizlar ´mehmet öz ne diyor,cok enteresan geldi bana,siz ne düsünüyosunuz
Vücudun belli bir kısmı için egzersiz yapmak o noktada yağ yakılmasını sağlamaz. Neredeki yağın yakılacağına vücudunuz karar verir, dolayısıyla egzersiz sayesinde belli noktaları inceltmek diye bir şey söz konusu değildir. Aksi takdirde, spor salonunda gıdılarını inceltmek için tuhaf boyun hareketleri yapan insanlar görürdük.
kesınlıkle cok mantıklı
bız ne yaparsak yapalım vucut verecegı yerden verıyor
evet,sizin basari hikayenizi okudum spor olarak sadece yürüyüs yapmisisniz ama beldende incelmissiniz demekki dogru :)
Vücudun belli bir kısmı için egzersiz yapmak o noktada yağ yakılmasını sağlamaz. Neredeki yağın yakılacağına vücudunuz karar verir, dolayısıyla egzersiz sayesinde belli noktaları inceltmek diye bir şey söz konusu değildir. Aksi takdirde, spor salonunda gıdılarını inceltmek için tuhaf boyun hareketleri yapan insanlar görürdük.
evet,sizin basari hikayenizi okudum spor olarak sadece yürüyüs yapmisisniz ama beldende incelmissiniz demekki dogru :)