Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

günaydınlar
diyorum ya arkadaslar tam3 ay gttım spor salonuna yuruyus kadar etkı goremedım
bı de ben dısarda yuruyordum nasıl zevklıydı anlatamam ya
onunden bı bayan yuruyor ınsan ıstmeden ıncelıyor anaaa bak bunun kı benden buyuk dur sunu bı geceyım dıyorsun
ertesı gun baska bırsey derken oyun halıne getırmıstım artık yuruyuslerı
calıstıgım ıcın artık dısarda yuruyemıyorum evde anca
ama dısarda yurudugum gunlerı cok ozluyorum
ay annem su sozlerı 2 yıl once duysa bnım kıza ne oldu derdı
hey gıdı gunler hey...

kizlar bu arada unutmadan haftalik raporumu vereyim size; bugun cuma..

02/01 cumartesi -- 45 dk walk at home (wah)
03/1 pazar-- 1 saat pilates
04/01 pzt.-- -
05/01 sali -- 1 sat 15 dk pilates
06/01 crs.-- -
07/01 prs -- 45 sk walk at home
bu aksam da pilate syapacagim ins. firsatim olursa.

yarin yine walk at home yaparim.

kizlar ben oturunca sanki gobegim goguslerime dogru cikiyordu son zamanlarda beni sikistiriyordu;
ama kac gundur karnim indi farketti bayag. super..... ;-)

bu arada dun aksam corek otunu denedim ilk defa,
tadi igrenccccc..

haftasonu adamakilli ona da baslicam ama

benim göbek neden olduğu gibi sünük halde yicem kafayı ya!
2 ay AB rocket le çalıştım arada pilates yaptım şimdi hep hareketliyim sabah akşam 60 şar değişik mekik hareketleri
ki yemiyorum kilom 57 olmuş ama göbek hala duruyo popo ve omuzlar gidiyor
sinirleniyorum ya ! umudumda kalmıyor boshayallersmile

kızlar bu hafta 1.700 kilo wermişimmhihoyyythihoyyyt ay çok sewindim ya ama ölçülerime bakmadım çünkü 3-4 gün önce burayı yazmıştım haftaya bakıcam bakalım deişme warmıı( allahm inşallah incelmişimdirrr:Saruboceq:)

kızlar bu hafta 1.700 kilo wermişimmhihoyyythihoyyyt ay çok sewindim ya ama ölçülerime bakmadım çünkü 3-4 gün önce burayı yazmıştım haftaya bakıcam bakalım deişme warmıı( allahm inşallah incelmişimdirrr:Saruboceq:)

inanmiyorumm,
supersin..

nasil verdin?

1 haftada 1,7 kg cok iyi bence..

kizlar ben de corek otu da ise yaramadi galiba, 2 gundur yiyorum, bagirsaklarda bi hareket yok;
acaba bikac gun sonra mi etkisini gosteriyo by meret?

peppermint eti form çörekotlu bisküvi var bende onu dene derim..
3 gündür öğle aralarında yiyorum hem tok tutuyor ki yağı % 60 azaltılmış hemde bağırsakları çalıştırıyor.. bilgine canm

inanmiyorumm,
supersin..

nasil verdin?

1 haftada 1,7 kg cok iyi bence..

kizlar ben de corek otu da ise yaramadi galiba, 2 gundur yiyorum, bagirsaklarda bi hareket yok;
acaba bikac gun sonra mi etkisini gosteriyo by meret?

walla nasıl oldu bende bilmiorum canımm ama sanırım leg magic ten kaynaklanıyo çok yoruluyorum çünkü yaparkenn neler yaptım benn sabahları kflakes yedim 11,30-12,00 gibi kalkıorumbilmiyorumkismile çünkü çalışmıorum şu sıraa yarımsaat sonra sporumu yapıorum15 dak. leg magic 15 dak. basen hareketleri toplam yarım saat.. sonra duşumu alıyom çıkınca 1 tane yeşil elma yiyorum zaten saat 3 oluyo aralarda çay kahwe yeşilçay felan içiorum akşamda annem ne yemek yaptıysa ekmeksiz yiyorumm (makarna pilaw dahil ne yemek warsa herşeyden)we sonuç bu ayy inşallah kalıcı olur yaaaaaeyvahedigeldismile

şuannki kilom 63.7 boyumda 1.71...60 a daha öncede başarmıştım inmeyi oraya kadra kolayy ama artık ben 50 li rakamları görmek istiyorum yaaaa bu şekilde dewam edicemm bakalım bu sefer olcakmı kızlarrrmafoldumben

kawy olacak canm yeterki sen inan :KK66:
beni örnek alın 11 ayda 40 kg :KK66:

ay canım inşallaaaaaah... senide tebrik ederimm maşallah wallaa.. bende wermiştim geçen sene 12 kilo kadar işte 60 ta tıkanıp kalıyom gram inmiyo ne yapsam bende bugün doktora gittim endokrine metobolizmamı ölçsün die taktım çünkü inat ettim kendimee (halada kolum ağrıo hemşire saolsun eli pek ağırmış) bakalım yarın alcam sonucu ne çıkçak..

kizlar,
bu hafta islerim cok yogun :-(
benden haber alamzsaniz merak etmeyin.

bu arad bu sabah tartildim, hicbir degisiklik yok :-(

ama corek otuna devam ediyorum galiba faydasi olacak gibi.

cmr pazar yine 1 er saat pilates yaptim,
bu aksamda isten gelince yarim saat muzik actim dansettim, iyice terledim, sonrada 35 dk pilates yine

azimliyim,
k,lolar direndikce ben de direnicemm

kizlar son 2 gundur hicbir egzersiz yapmadim.

ama yediklerime dikkat ediyorum; sabahlari da 1 bardak limonlu su iciyorum.

siz neler yapiyorsunuz?

kizlar son 2 gundur hicbir egzersiz yapmadim.

ama yediklerime dikkat ediyorum; sabahlari da 1 bardak limonlu su iciyorum.

siz neler yapiyorsunuz?

canım ben pilatesi bıraktım 2 haftadır yapmıyor ve gittikçe yağ bağlıyorum .s ama pazartesiden itibaren kendime ceza verdim akşamları 1 saat yapıcam :S mafoldumben

kızlar selaaaaammmm
çok sevinçliyim çünki az önce ölçülerime baktımki gelişme var kaydirigubbakcemile2
ki spormuş mekikmiş vs. hepsini bıraktım ev taşıyorum uğraşamıyorum
demekki ev taşırken kalori daha çok yakılıyor bol bol ev taşıyim o zaman ben naniknanik

ben yanlış ölçmüşüm şimdi peppermint in taktiğine göre annem ölçtü sonuç fenaaaa benneyaptımki

bel : 71
göbek : 82
kalça : 90 (o kadar azim sadece kalçamamı yaramış ne kaydirigubbakcemile3 )
baca : 50
:gitme:

ohcanimadeysin seninle ölçülerimiz çok yakın akannehir

bel : 69
göbek : 78
kalça : 93 (kalçadan almışmıyım ne kaydirigubbakcemile3 )
bacak 48

ha geyret eliffffffffff kaydirigubbakcemile2

larosw supersin..

valla haklisin boyle kosusturmak insani daha cok zayiflatiyor.

ben 2 yil once abimin dugun zamani hic rejim bisey yağmadan 49 kiloya inmisitm, ne basen kalmisti ne bisey.

kendi dugunumden once de ayni sekilde..

ben soylemesi regl donemindeyi su an; davul gibi sistim. o yuzden olculmuyorum; bikac gun sonra olculup yazarim.

haa bir de soyle bisey var,
biz simdi spor yapiyoruz ya bisey gitmiyo zannediyoruz ama bi sure sonra o olusan kaslar metobolizmayi hizlandiriyor ve kilolar takir takir gidiyor o zaman.
bisey olmuyor deyip de sporu birakmamaiz lazin.

sabir ve de azim kizlarrr

ay kızlar bende geldim 1 aydır hfatda 5 gün 50 dakika yürüyorum ama ben elma tipliyim basen kalça ince belim kalın boyum 166 kilom 63 ama hastalanmak üzereyim sanırım 62 dir ....belim ve kollarım için ne önerirsiniz hızlı olsunki ilk etapta motive olıyımmm:)))

haa bir de soyle bisey var,
biz simdi spor yapiyoruz ya bisey gitmiyo zannediyoruz ama bi sure sonra o olusan kaslar metobolizmayi hizlandiriyor ve kilolar takir takir gidiyor o zaman.
bisey olmuyor deyip de sporu birakmamaiz lazin.

sabir ve de azim kizlarrr

yeni taşındığım evin her yeri spor tesisi yürüyüş alanı..
hergün yürücem bakalım inş. faydasını görürürüm. bide bir iki yürümemde markete gidip çikolata yerken buldum kendimi :nazar:
biri boğazımı durdursun delikafadulden

yeni taşındığım evin her yeri spor tesisi yürüyüş alanı..
hergün yürücem bakalım inş. faydasını görürürüm. bide bir iki yürümemde markete gidip çikolata yerken buldum kendimi :nazar:
biri boğazımı durdursun delikafadulden

zaten incesin,
yuruyusle manken gibi olursun merak etmeee

X