Pzt vücut ölçülerimizi alarak başlayalım haydi gelin Max :5 kişi kontenjan

5.03.19
Sabah 1 kase tarçınlı yoğurt
7 adet hurma
4 bardak şalgam suyu ictim
ebru şallınin 2 haftada 2 beden incelme videosunu yaptım 1. Gün

Arkadaşlar dün dışarı çıktım ve arkadaşımı kiramadigim için İskender yedim birde web yapımı az bir yaş pasta ödül olsun o artık bana ...bu sabah tartildim ve 53,6 kilo geldim bu arada bu 2. Haftam 58.5 kilo ile başlamıştım iyi gidiyoruz inşallah

06.0319
Bu sabah 7 hurma 1 kase tarçınlı yoğurt 3 ceviz
öğlen: 1 Trabzon hurması 1 kase limonlu pulbubiberli yoğurt , 11 çiğ badem

ebru şallınin 2 haftada 2 beden incelme 2. Gününü yaptım

Burayı boş bıraktım 3 gündür neler yaptım söyleyin tabiki 1 kere bozunca insan hep bozasi geliyor bende bir kere daha bozdum diyeti ertesi gün oruç tuttum akşam sadece yoğurt ve hurma yedim ...52 kusur kiloyu görürsem motivem gelecek inşaallah ama gelmedi bir türlu hatta arttı az yememe rağmen spor yapmam şart ...elma yoğurt diyetine başlamayı düşünüyorum çok yakında bakalım

Yarin tartı ve ölçü günü çok merak ediyorum değişim var mı varsa ne kadar var 🤭
Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah canım 😇

Ben bu hafta full kaçamak yaptım ve vücudum alıştı maalesef olsun yeniden irademe sahip cikicam inşallah

Geçen hafta :53,6
Bu hafta :53.5 ( 100 gram kaybetmisim en azından eksideyim çok şükür )

Haftaya hedefim 52 ,5

Eklentiler

• IMG_20190311_125229.jpg
    IMG_20190311_125229.jpg
    208,7 KB · Görüntüleme: 127
Benim de Cuma’ya kadar 57.0 görmem lazım artık ödül istiyorım 🤣
O yüzden bu hafta biraz spora ağırlık vercem bakalkm Cuma günü ne olcak

Kızlar buraya gelmeye cesaret edemedim 1 hafta abarttim ama yeniden ipleri elime aldım pzt günü inşallah 52 kusur kiloları görürüm

Sabah bir Adet elma yedim

Herkese günaydın 🌞
Bel 65
Karın 75
Kalça 94
Sağ bacak 53
Sol bacak 53
Sağ kol 25
Sol kol 25
Kilo 57.0
Bel 67
Karın 86
Kalça 98
Sağ kol 28
Sol kol 27
Sağ bacak 55
Sol bacak 56
Herkese günaydın 🌞
Bel 65
Karın 77
Kalça 97
Sağ bacak 54
Sol bacak 54
Sağ kol 27
Sol kol 27
Kilo 58.2 🧿💪🏻✌🏻
Bel 65
Karın 75
Kalça 94
Sağ bacak 53
Sol bacak 53
Sağ kol 25
Sol kol 25
Kilo 57.0

Aranıza düzenli olarak geldim kızlar... Spor olarak ne yapıyorsunuz... Ben şekeri kestim unu kestim
Hoşgeldin canım, pp ne bayıldım🤣🤣🤣 hepimize nasip olsun inşşaaaalllah🙈
Kuzum ben egzersiz olarak yürüyüş yapıyorum her gün de Leslie 3 mil yapıyorum. Diyette 7. Haftama girdim bugün ☺️ Sen ne yapıyorsun?
Burası biraz atıl kaldı elma diyetimiz diye topiğimiz var istersen ordan da katılabilirsin 😍

Hoşgeldin canım, pp ne bayıldım🤣🤣🤣 hepimize nasip olsun inşşaaaalllah🙈
Kuzum ben egzersiz olarak yürüyüş yapıyorum her gün de Leslie 3 mil yapıyorum. Diyette 7. Haftama girdim bugün ☺ Sen ne yapıyorsun?
Burası biraz atıl kaldı elma diyetimiz diye topiğimiz var istersen ordan da katılabilirsin 😍
Şimdi gördüm canım o kadar az yazılmış ki mesaj bile gelmedi,hala aktifmisimiz geliyorum

X