Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

kilo fazlan yokmus gercekten;

diger olculerinde iyi, belin biraz fazla, onu da muhtemelen yanlis olcuyorsun;

bel olcusu, tam gobek deliginin hizasindan, karnini iyice icine cektikten sonra alinir. (kk da tarifi var, linkini atarim birazdan )

bir de bboyle olc bakalim kacsin?

Arkadaşlar , kilo azalması olupta vücut ölçülerinde değişiklik olmaması ne anlama gelir ? .:KK59: 2 aydır sporumu,egzersizimi,diyetimi aksatmadan yapıyorum kilo kaybı yaşadım ama rakamlara yansımıyor bu :26: sıkılaştığını hissediyorum sadecee.sizin incelmeleriniz ne kadar sürede oldu ? cevaplarsanız sevinirim.:KK34:

slm benım boy 170 kılom 53 kalça 90 bel 60 ama neden se bana yıne armut tıplı hatunsun dedı ayol sıstem neyse bakalım bende platese başlıcam ınşalla dvdler gelırse 2 hafta oldu anam gelmedı hala :KK43:((((

Ben de katilabilir miyim size?
2 ayda 10 cm inceltmem lazim belimi:KK43: ama gobek bu hic de kolay olmicak:KK43:

Bi onerisi olan var mii?? Mekik fln cekiyorum hergun:26::26: Nolur birisi bana yardim etsin cok onemlii benim icin:KK43: :KK43:

Bel (en ince kisim): 70:KK53:
Kalca : 87

kızlar bende yazıyım ölçülerimi her hafta ölçücem düzenli olarak :)

göğüs:91 cm
bel:70 cm / hedef : 60 cm
kalça:99 cm /hedef : 93 cm
baldır:36 cm / hedef: 33 cm
20 yaşındaym kilom 64 boyumda 1.65 kızlar kolay gelsin hepimize ..

arkadaşlar bana yardımcı olunn bel ölçüsü tam olarak nereden alınıyor göbek ölçüsü nereden alınıyor. Çünkü benim zayıfladığımı söylüyor herkes bel olarak göbek deliğinin üstünden ölçüyorum ben tam olarak kalça kemiğinde olmuyo mezura o zaman 79-78 fln cıkıyo 85ti belim. kalça kemiğinden ölçünce 85 cıkıyo oysa benim belimin inceldiğini söylüyor herkes... bana detaylı bir bilgi verin internette göbek deliği kalça kemiği flan yazıyor kafm karıstıı

arkadaşlar bana yardımcı olunn bel ölçüsü tam olarak nereden alınıyor göbek ölçüsü nereden alınıyor. Çünkü benim zayıfladığımı söylüyor herkes bel olarak göbek deliğinin üstünden ölçüyorum ben tam olarak kalça kemiğinde olmuyo mezura o zaman 79-78 fln cıkıyo 85ti belim. kalça kemiğinden ölçünce 85 cıkıyo oysa benim belimin inceldiğini söylüyor herkes... bana detaylı bir bilgi verin internette göbek deliği kalça kemiği flan yazıyor kafm karıstıı

Bildiğim kadarıyla bel karın bölgesinin en ince yeri,kıvrımın olduğu yerden ölçülüyo, karın göbek deliğinin 1 cm altından ölçülüyo.
Benim ölçülerim bel:78
basen:102
göğüs:89
boy:1.68
kilo:63
spor:0(sıfır)
diyet:0(sıfır)
yağlar:tam gaz ileri :125::KK50:

X