- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi halacocuksun
Bel 66
Karın 80
Kalça 98
Sağ bacak 56
Sol bacak 56
Sağ kol 28
Sol kol 27
Kilo 59.5 (sonunda )
Karın 80
Kalça 98
Sağ bacak 56
Sol bacak 56
Sağ kol 28
Sol kol 27
Kilo 59.5 (sonunda )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bel 66
Karın 80
Kalça 98
Sağ bacak 56
Sol bacak 56
Sağ kol 28
Sol kol 27
Kilo 59.5 (sonunda )
Aynen canim. Oyle güzel olur.Kizlar başlangıç sayfayi guncelleyemiyorum maalesef yeni düzenden ötürü bu yüzden su kadar kilo gitti şu kadar inceldik diye parantez içinde yazalım :*
Hahahha karın ve basen var bende ya belim bari inçe olsunBelin çok ince vücudun harika dostum :* benimde belim incelir inşallah spor yapamıyorum pilates yapmaya calsiicam haftada 2 kere en azından bakalim
Cansın, sen de incel hepimiz incelelim:)İkinizin de ölçüleri super.
90 60 90 a az kalmis. İkinizi de Kum saati görüyorum :)
Boyle guzel oldu.Başlangıç 63.3(11şubat2019)
25.02.2019
Bel 67
Karın 86
Kalça 98
Sağ kol 28
Sol kol 27
Sağ bacak 55
Sol bacak 56
Kilo 60.2
04.03.2019
Bel 66
Karın 80
Kalça 98
Sağ bacak 56
Sol bacak 56
Sağ kol 28
Sol kol 27
Kilo 59.5 (sonunda )
Karın egzersizi yapıyorum canım ondan olabilir, açlığın da etkisi var ama zaten ilk ölçü aldığımda diyetimin 2. Haftasındaydım. İlk başladığım tarihte anladığıma pişman olmadım değilBoyle guzel oldu.
Karnin super gitmis. Birazi acliktan tabi :)
Bende de basen var kuzum.
Simdilik ölçülerimi yazmak istemiyorum. Bende bi 60 a duseyim. Ozaman yazarim.
Ay ne guzel 3umuzunde hedefi ayni. Ama en tombik benim :)
Bende sizi yakalamk icin hirs yaptim
Canim pilates ve squat sıkılaşmak icin ideal.Karın egzersizi yapıyorum canım ondan olabilir, açlığın da etkisi var ama zaten ilk ölçü aldığımda diyetimin 2. Haftasındaydım. İlk başladığım tarihte anladığıma pişman olmadım değil
Neyse bi yerden aldık işte
Basenlere napacaz hiç bilmiyorum ya, yürüyüş faydalı olur diyorlar inşallah olur sen de gün içinde hareketli ol
Düşersin kuzum ya bak yarın sabah bence 1 kilo gitmiş olacak bile
Hırs güzeldir hadi bakam kim önce varcak hedefe
Allah sifa versin. İnsallah bir an once sagligina kavusur.merhaba kızlar kusura bakmayın kaç günden beri giremiyorum nete
kardeşimin bebeği oldu hastane işleri derken buraya bakamadım
bebeğimiz şimdi yoğun bakımda dua istiyorum sizden diyet yapamadım kendi evimden cıkınca biraz şaşıyor diyet benim ölçülerimi aynı girermisin halacocuksun
Squat yapmam zaten çıkıkCanim pilates ve squat sıkılaşmak icin ideal.
Basenler sekillli oldugu surece fena sayilmaz.
Vücut tipimiz degismez ama guzellesebilir.
Canım Allah acil şifalar versin bi an önce kucağınıza alırsınız inşallahmerhaba kızlar kusura bakmayın kaç günden beri giremiyorum nete
bebeğimiz şimdi yoğun bakımda dua istiyorum sizden diyet yapamadım kendi evimden cıkınca biraz şaşıyor diyet benim ölçülerimi aynı girermisin halacocuksun
Duvara vuran da varmis basenleri.Squat yapmam zaten çıkık
Pilates ilerde düşünüyorum hedefime ulaşınca
Allah'ım şifa versin kuzummerhaba kızlar kusura bakmayın kaç günden beri giremiyorum nete