Vücut ölçülerimiz. ne kadar inceldik?

bende pilates yapmak istiyorum ama mümkün değil yaa.10 aylık kızım var 2 kere yapmayı denedim 2 sindede izin vermedi..yerde yatarken üstüme çıkıyor..saçımı çekiyor yüzümü yoluyor..gözüme parmağını sokmaya çalışıyor...

bide kpss ye çalışıyorum..nasıl inceleceğim bilmiyorum..günde en azından 45 dk kendime spor için ayırmalıyım mutlaka...

ahh ahh basen olmasa manken gibi gacıyızzz..
pilatesten çok fayda gördüm ben.. zaten bu kgya 76dan indim.. su ara hastayım canım da soğuk algınlıgı... iyileşeyım gene başlıycam pilatese..

bravo sana;
valla ben 3-4 kiloyu veremiyorum ne zamandir; ama bu sefer azimliyim, daha onceleri spor yapmiyordum artik yapiyorum. bu da bir fark yaratir herhalde diy mi (insallah)

ah şu çocuk bi büyüse bende yapcam pilates :gitme:
canim yaparsin, zaten cocuk seni epey kosturuyordur, o da bi nevi spor ;-)

calimenjero kilon cok az gercekten; sanki bu kiloya olculerin daha ince olmali; ama demek ki senin kemiklerin kalin; hic sanmiyorum ki sen de yag olsun ??? kalcan iyi; bel ve gobegini biraz incelt; ama rejim yapma bence; daha da dusmesin kilon..
bu da biliyosun pilatesle mumkun ;-)) basla canim biran once yeniden..

cocugun uyku saatlerinde yapsan canim; internetten ???
ama sen de haklisin o uyurken de evdeki islere kosturuyorsundur muhakkak. hem cocuk, hem ev isleri bir de sinav hazirligi;
ama en azindan bi yarim saat haftada 3-4 gun sevdigin bi sporu yap canim;
hic olmadi, bebegi koy pusetine cik yuruyuse iyi havalarda..

bu arada son yaptiklarimi da ayzayim da;
2 gundur spor yapamamistim;
az once 45 dk walk at home yaptim;
aksama da pilates yapicam.

pzt yeniden olculucem hazir olayim ))

ohcanimadeysin seninle aynı durumdayız :gitme:
o uyurken deniyorum peppermint arkadaşımın dediği gibi yook ya ağlar ya sızlar yine burnumdan itinayla gelir .göbeğim için değişik bi korse aldım içi sert sünger gibi terletmiyor ama bunaltıyor
artık bi yöntem işe yarasın yahu -tatlicadiarzu-

pepermint valla bende öle kemikde yoktur ama anamgile çekmişim heralde :lepi: yok kuzum valla daha düşmiycem ama benim bölgesel olrak incelmem lazım ben bütün gün oturduğum için böle kalınlaştım biliom ben ölçülerim çok abes değil ama 90 kalça boyum uzun olsa ideal dicem ama boyuma göre biraz kalçalı oluyom sölemesi ayıp sırnaşık şey şu obliskmiydi neydi ve bacak hareketleriyle kalça hareketlerini daha çok yapmam lazım zemuszemus

hmm , anladim canim..
pilatesi hic birakmayalim; bakalm ne kadar zaman sonra etkisini iyice farkettirecek. (benim icin kriter baskalarinin incelmissin demeleri; su anda kendim anliyorum ama baskalri anlamiyor; insanlar zayiflamissin ya da incelmissin diyene kadar devam ;-))

bu arada dun pilates yapamadim; 45 dk walk at home yapmistim, yormus beni.

ama bugun yapicam insallah.

canım kimse kimseye aman sen ne güzel incelmişin aman sen ne ttin demiyor vallaha daha da üstüne aman ne gerek var yapıosun ihtiyacınmı var ki diolarr bana hep öle diolar şahsen o yüzden einsanın kendi kendini takip etmesi daha iyi hihoyyyt ben ölçülerimi teeee haftaya ölçücem pilates yapmadığım için aynıdır bu hafta yapayımdaa farkı ancak öle görebilirim alkisalkisalkis

ben bugün sonunda 45 dk pilates yaptım..yeşil çay içtim 3 kupa..bide sabah elma sirkesini unutmazsam süper olacak..üstüne yürüyüşte yapsam ohooo daha ne isterimki..sıkılaşırım..zaten şuan kilo vermekten çok sıkılaşmak istiyorum..

canım yaa vallaa süpersin senin kadar azimli olsaammm ohooo daha ne isterimm bence çok kısa zamanda yararlarını görüceksin aynen devam benim gibi tembeller de daha otursun -tatlicadiarzu-

canım yaa vallaa süpersin senin kadar azimli olsaammm ohooo daha ne isterimm bence çok kısa zamanda yararlarını görüceksin aynen devam benim gibi tembeller de daha otursun -tatlicadiarzu-

ah ah ben önceden ne azimliydim..klilo vermek istediğim dönemlerde hiçbişeyi sektirmezdim..ne çaylarımı ne yürüyüşümü,ne egzersizimi..o kadar düzenli beslenirdimki..
şimdi bir gevşeklik..ne yediğim umrumda değil..doğum yaptığım ilk aylarda hemen spora başladım yediklerime dikkat ettim..abur cubur yemiyordum ama vitamin proteinli şeyler yiyordumki emzirdiğim için kızımada geçsin..sonra bütün kilolarımı verdim..ve kendimi dinlenmeye alayım bir ay falan dedim..üstüne bir kaç kilo daha verip sporla sıkılaşayım dedim..ama ne mümkün neredeyse 5 ayı geçti hala dinleniyorumkaydirigubbakcemile3
bir gevşeklik geldi üstüme toplayamıyorum kendimi..yediklerimede dikkat etmiyorum..yani abur cubura çok yükleniyorum anlamında değilde sebze meyve,et miş proteinmiş o kadar dikkate tmiyorum.
aslında hala emziriyorum ama ek gıdaya geçtim diye rahatlık var herhalde üstümde..

o kadar aydan sonra dün dedim silkelen artık..fit ol..ince ol..dinç ol..Allah nasip ederde kpss den güzel bi puan alıp atanırsam işede incecik başlayayım..güzel güzel giyineyim dimi ama..zemuszemus

ayy valla cok dogru soyledin.
anneme kalsa daha da kilo almaliyim. ;-))

kizlar bu sabah tartildim ve de olculdum;

ilk hali bu sabah
kilo 56,6 56,1
bel 69cm 68 cm
kalca 96cm 96 cm

cok az bir fark gecen haftadan bu yana,
olsun ona da raziyim; yaza kadar boyle haftada yarim kilo bir cantim devam etsem yeter bana

bence bel 1 hafta için iyi çünkü en zor incelen bölgedr kendileri..benim 68 belim olsun daha ne isterim..

kizlar ben bi süre buralarda olamiycam esim evde ve düzenim alt üst esim ise basladimi tekrardan aranizdayim

kızlar bende yazayım ölçülerimi boyum 1.70 kilom 63(şimdilik tabi diyetteyim)

bel: 65 cm(incedir belim çok:kedi:)
göğüs: 85 cm
kalça: 99 cm
basen kısmımda 93 cmm (off işte bitek buraları inceltemiyom spor yapıorum bakalım haftaya bi deişme olcakmı)
we son olarak en problemli yerim BALDIR : 39 cm:1ninca: (diz altı bölüm yani napsam incelmio delircem yaaa)

hosgeldin aramiza..
bak yaza kadar hicbirimizde ne basen kalacak ne de popo
:lepi::enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…