- 31 Temmuz 2009
- 6.873
- 31
-
- Konu Sahibi peppermint
ahh ahh basen olmasa manken gibi gacıyızzz..
pilatesten çok fayda gördüm ben.. zaten bu kgya 76dan indim.. su ara hastayım canım da soğuk algınlıgı... iyileşeyım gene başlıycam pilatese..
canim yaparsin, zaten cocuk seni epey kosturuyordur, o da bi nevi spor ;-)ah şu çocuk bi büyüse bende yapcam pilates :gitme:
ben geldimmmmmm :))))
pepermintcım bende en sonunda ölçtüm kendimi kaaç haftalar sonraaa :lepi:
ama 2 haftadır pilates yapamıyorum malesef :çok üzgünüm:
şimdi ilk başta hemen bende kendimi yazayım boyum 1,63 kilom bugün itibriyle 46,5 :) nihayett
belim 67 ki kalınnnn:umursamaz:
kalçam 90 bu aldı başını gidiyo zatenn zemuszemus
göbek 79,5 bu gitmeyeck sanırım benlen kalacak opuyorumnanaktan
üst bacak 51 ay buda kalınn :kedi:
yani bi tek kiloda istediğim yerdeyim öbrlerinde nasıl incelcem bilmiyom :S hadi göbeğim birz kilo verdim die gitti ama buz dağı gibi anacım :))))
pilatese yeniden başlamam gerektiğini anladım ve sanırım yarım saat değil 1 saate çıkarmam lazım yani günde 2 bölüm
bende pilates yapmak istiyorum ama mümkün değil yaa.10 aylık kızım var 2 kere yapmayı denedim 2 sindede izin vermedi..yerde yatarken üstüme çıkıyor..saçımı çekiyor yüzümü yoluyor..gözüme parmağını sokmaya çalışıyor...
bide kpss ye çalışıyorum..nasıl inceleceğim bilmiyorum..günde en azından 45 dk kendime spor için ayırmalıyım mutlaka...
hmm , anladim canim..
pilatesi hic birakmayalim; bakalm ne kadar zaman sonra etkisini iyice farkettirecek. (benim icin kriter baskalarinin incelmissin demeleri; su anda kendim anliyorum ama baskalri anlamiyor; insanlar zayiflamissin ya da incelmissin diyene kadar devam ;-))
bu arada dun pilates yapamadim; 45 dk walk at home yapmistim, yormus beni.
ama bugun yapicam insallah.
ben bugün sonunda 45 dk pilates yaptım..yeşil çay içtim 3 kupa..bide sabah elma sirkesini unutmazsam süper olacak..üstüne yürüyüşte yapsam ohooo daha ne isterimki..sıkılaşırım..zaten şuan kilo vermekten çok sıkılaşmak istiyorum..
canım yaa vallaa süpersin senin kadar azimli olsaammm ohooo daha ne isterimm bence çok kısa zamanda yararlarını görüceksin aynen devam benim gibi tembeller de daha otursun -tatlicadiarzu-
canım kimse kimseye aman sen ne güzel incelmişin aman sen ne ttin demiyor vallaha daha da üstüne aman ne gerek var yapıosun ihtiyacınmı var ki diolarr bana hep öle diolar şahsen o yüzden einsanın kendi kendini takip etmesi daha iyihihoyyyt ben ölçülerimi teeee haftaya ölçücem pilates yapmadığım için aynıdır bu hafta yapayımdaa farkı ancak öle görebilirim alkisalkisalkis
bence bel 1 hafta için iyi çünkü en zor incelen bölgedr kendileri..benim 68 belim olsun daha ne isterim..
kizlar ben bi süre buralarda olamiycam esim evde ve düzenim alt üst esim ise basladimi tekrardan aranizdayim
kızlar bende yazayım ölçülerimi boyum 1.70 kilom 63(şimdilik tabi diyetteyim)
bel: 65 cm(incedir belim çok:kedi:)
göğüs: 85 cm
kalça: 99 cm
basen kısmımda 93 cmm (off işte bitek buraları inceltemiyom spor yapıorum bakalım haftaya bi deişme olcakmı)
we son olarak en problemli yerim BALDIR : 39 cm:1ninca: (diz altı bölüm yani napsam incelmio delircem yaaa)