vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Yalnız benim kocam değilmiş kan bekleyen hala yüzlerce kiz bu operasyonu yaptırıyor malesef...

Geçensene aynı konuyu yazmıştım ama ozaman anne olmayı çok istiyordum ozMAnki sorum sizce benim gibi biri anne olmayı hakediyormu diye idi ? Konum kötü olduğu için ikinci bir uyelik aldım günlük olaylar içinde yorum yapabilmek için çünkü buraya bir konu açıp ileride yüzüne vuruluyor Senn şöyle bir konun vardı diye utandigim için aldım üyeligi ama ikinci üyelik yasakmış oysaki bilmiyordum kapattılar.simdi tek üyeligim var kendi konum.dışında hiçbirseye karışmıyorm. Fikirlerim ciddiye alinmaz gibi geldiği icin.aslında bir sene bile olmadı belkide eski konumdan kullanıcı adım zümrütacilar39 idi 39 memleketim diye almistim zumrutu ise annemin adi pinari ozaman kullanmak istemedm YAda gamzeyi iki ismimide sanki tr deki tek ben varım tanincakmisim gibi ama ozamana göre suan çok çok daha iyiyim demekki zamanla çok daha iyi olacağım hele bide doğumumu yapsam rabbimin izniyle.sadcee üzüntüden tiroid çıktı hamilelik tiroidi onuda yenip sağlıcaklA yavrumu kucağıma alırım insallah..

Canim sen o kadar temiz kalpli iyi niyetli birisinki dünyadaki en iyi seyleri hakedecek kadar, seni her konuda mutlu edecek bir esin olmasini cok isterdim, haketmedi diyip durma ne olur, bence o seni haketmemis, bundam sonra kendini hic bir konuda ezdirme, esinle mutsuz oldugun konularda konus ve seni üzmesine izin verme

Tesekkur ederim canimm ahh keşke aksi biri olmasa inadı tutunca uzmese beni ama üstündeki depresyon hamilelik bunalımı geçti daha iyiyim enazindan maddi açıdan kendimi fazla kullandirmama kararı aldım bebegim ve kendim için bir gelecek hazırlayacağım hayatımı ona aramıştım ama o zaman zaman beni çok uzuyor..herşey gönlünce olsun güz kalpli arkadaşım allahrazaolsun yardımın desteğin için.. geç olmuş çok dogum iznine çıktım iş yok diye uyku düzenim çok bozuldu hayırlı geceler allah rahatlık versin...

sendede Allah razi olsun canim cok sagol, Allahim bundan sonra yüzünü hep güldürsün insallah, sanada hayirli geceler ve ardindan binlerce hayirli sabahlar dilerim

sendede Allah razi olsun canim cok sagol, Allahim bundan sonra yüzünü hep güldürsün insallah, sanada hayirli geceler ve ardindan binlerce hayirli sabahlar dilerim

Teşekkür ederim canim ya saolasin ....insallah allah güzel kalbine göre verir doğuma az kaldı bebeklere göre neguzel şeyler var onlara bakarak dertlerimi unutuyorum şükürler olsun allah herkese isteyen Herkese bu duyguyu yasatsin

Sonuna kadar okuyamasam da genel meseleyi kavradim. Olay cozumu esinize en basta her seyi anlatip yalniz kalmayi goze almanizla hallolacak bir seyken hem kendi psikolojinizi bozmussunuz hem de korkunc bi adami ilah yapmissiniz. Keske bilseydi sizi birakip gitseydi siz de her seyi anlatip vicdaninizin rahatligiyla sizi kabul edecek bir adamla karsilassaydiniz. Benim sahsi fikrim bu. Ancak su an icin konusulcak bi sey varsa sizin psikolojiniz hic yerinde degil hala eski sevgilinizin kiniyle onu ekleyip konusup esinize bi nevi ihanrt ettiginizi fark etmeyecek durumdasiniz. Destek almak sizin kurtulusunuz olacaktir ve esinizden gizli sakli bi seyler yapmaktan vazgecin, buraya uyeliginiz de dahil. Kendnizi rahatlatmak icin bir psikatrla gorusun.

Sonuna kadar okuyamadiginiz için birtakım bilgileri yanlış değil ama eksik gozlemlemissiniz ben baştan bilseydim zaten söylerdim aradan 4sene geçip nisanlaninca aileler işin içindeyken soyleyemedim.ayrıca eski sevgilimi sürekli takip ediyormusum konuşuyormusum gibi yazmışsınız oysaki birkere bir anlık buhranla ekledim kavga dövus kapattım hesabı.bu mu aldatma ??eşimden gizledigim şey burdaki üyeligim zTen bunu söylesem herşey birbiriyle baglantili hepsi tek bir sirdan ibaret.zTen burdaki arkadaşlar yardımiyla ben suanda büyük asama kaydetmiş durumdayım çok yakında doğumum olucak bu siteyede giremem doğum sonrası bu konu obsesyonum devam ederse tedavi olacağım .. onun dışında ben birkacgundur anladimki ben çok mutluyum COk sanslyim annem babam kardeslerim hayatta , zaman zaman beni kırsada eşim beni çok seviyor bende onu COk seviyorum ,belki benim için o kriterden dolayı yanlış insandı ama kaderim oldu,ve en şanslı olduğum konu ise ben anne olacağım allah bana bunu layık gördü ve ötesi yok , isim Gucum mesleğim var sagligim yerinde şükürler olsun.sadece ışte bu psikolojik rahatszlk olmaya baslamsti vicdan azabı o yüzden yazdım buraya yavaş yavaş geçiyor buraya yazdktan sonra çok iyiyim.eşime ihanet etmiyorum edemem ben buraya yazmasaydim çok kötü idim mecburdum burda itiraf ettim esim uyurken başını okşayıp ona defalarca itiraf ettim ama o beni rahatlatmiyordu.burdaki üyeliğime gelince artık COk İyiyim buraya giriş yapmasamda olur belki ama burda bana COk insanın yardımı oldu bilerek bilmeyerek gelişmelere bakmak için giriyorum belki COk riskli ama son günlerim yakın zamanda dogum ve hazrlklarim derken giremeyecegim sonrası ihtiyacım olsada artık tedavi olacagm hamile iken gidemedim tedaviye yani sitede son günlerim.eşimden artık gözlediğimiz hiçbirşey kalmayacak yorum için teşekkürler

çok uzun yazmışsın sıkıldım walla okumadan çıkıyorum.

bence sen biraz safsın bunu hakaret olarak anlama sakın,yani şunu hiç düşünmedinmi sende insansın kocanda insan sence o seninle evlenmeden önce kaç kişiyle yattı öpüştü,sen kaç kişiyle oldun ne yani ona mübahta sanamı günah birtek,kızdın yada değildin sonuçta operasyonu geçirmişsin niye bu kadar kasıyorsunki artık normal birşey oldu bu.sonra face de eklemen büyük hata olmuş bunu sakın birdaha yapma.birde eşin boğazını sıkmış altın için seni dövmüş sırf kan için çok sana şefkatle yaklaşmamış bile,sen daha bu adamın neyine minnet duyuyorsun acaba seni döven bir adam ne kadr iyi olabilirki,neresi bunun dünya iyisi ben anlamadım valla kusura bakma ama cnm senin biraz insan dışı bir kocan var o yüzden hiiiç ama hiiiiiiiçççç vicdan yapma bu adama bence değmez.

canim nereye gidiyorsun ben seni cok sevmistim
Bebisin icin de senin icinde cok seviniyorum senin ona
cok iyi bir anne olacagindan eminim, oda senin dertlerine derman,

Allahim saglikli kucagina almayi nasip etsin insallah
simdiden yüzündeki mutluluk gülücüklerini görür gibiyim
unutma yalniz degilsin

eşinle bir mutsuzluğun var bence ve eski günleri de özlüyorsun o yüzden o adamla iletişime geçtin.bir de takıntılar başlamış, kızlık zarı takıntısı.ne yani herşeyi yüzeysel yaşayıp da kızlık zarı bozulmamış olanlar daha mı namuslu senin mantığına göre
arkadaşlara katılıyorum kendi mutluluğunla ilgilen, yok eski sevgili nişanlanmış yok öyle yok böyle...başkalarının hayatları ile değil

Canım benim saolasin allahrazaolsun sen çok iyi birisin ...dayanamiyorum giriyorum buraya ama çok riskli tel dangrsemde herseyi siliyorum falan ama nebilym yinede korkuyorum..birdeuüyeligim olduğunu bilmemesi bütün hayatimi buraya yazmam falan bilemiyorum.eminim benim durumumda olan çok insan vardır eşimin bu kişinin ben olduğunu anlaması için sadcee tel dan görmesi lazım yoksa hem pınar olup hem benzer şeyleri yaşayan birileri dhaa vardır elbet...canım gerçekten çok iyisin COk moral veriyorsun bana bbeegim karnımda hareket edior suan oda sana teşekkür ediyor sAnirim rabbim bu iyiliklerinin mükafatını versin sana insallah..

birde siteye girdiğini niye saklıyorsunki kocandan ne var bu sitede anlamadım ben ?

Kötü bir site değil tabiki burası da uye olduğumu bilse neler paylastigimida bilir.bu siteden hamilelikle ilgili şeyler okuduğumu biliyor mesela .ama uye olup birşeyler paylastigimi bilse kontrol eder okur ve bu benim sonum olur sevmiyorum böyle gizli saklı şeyleri ama hatalar ardında hatalar getiriyor iste ben buraya yazdıktaan sonra çok iyi oldum ama terapi almış gibi

He birde bebek hazırliklari var doğum var canım sonra bebisimin bakımı var ondan dedim.ama firsat buldukça bunaldikca girerim sen ve senin gibi iyi insanlar destek oldukça rahatliyorum

Eşimle mutsuz değilim aslında yani eski hayatımı ozluyecek kadar mutsuz değilim enazindan ben aldatildigim ve aşkım bittiği için ayrıldım boş bir insandı soğudum ve bitti eşime aşık oldum .he zaman zaman yanlış tercih yaptığımi tabiki düşünüyorum esim kabadir çok ve çabuk sinirlenir o anda çok kiricidir hamile olmadan önce şiddet bile oldu birseferinde sinir krizi geçirip bende ona vurdum bu utanç verici .altın meselesine gelince esim bana zorla altınlarini ver demedi izinsiz kaynanama verdi ben laf ettim hem hiç yardım etmediler borçla evlendim neden annene çeyrek veridk falan diye bunalttim onu oda zaten onun çevresi taktı falan dedi konu buydu onun benim rizami almaması kötü idi benimde uzun zMan bunu dile getirmem tabiki şiddet hiç yasanmamaliydi ama evliliğe alismamiz kolay olmadı annesi çok zorlandı surekli arardi şimdi şimdi alıştı oğlunun yeni bir hayatı olduğuna ama kardeşleri hiç alisamayacak sanirim onlarda evlenip sorumlulk sahibi olana kadar..sürekli maç ve playstation için çağırıp bizim başbaşa vakit gecirmemize mani oluyorlar...evlenseler onlarda anlayacaklar karilari olsunda..yalnız hissediyorum boşlukta hissediyorum kendimi bazen şimdi ışte yok evdeyim doğumu beklerken onunda buhranı var tabi bu konulari dusunuyorum..ama eşimi sevdiğim bana iyi davrandiginda iyi olduğum küçük şeylerle mutlu olduğum büyük bir gerçek...eşim benle hiç aynı anda yatağa girmez maç izler tv izler uyuyakalir gece ben uyuduktan çok sonra uyanirsa gelir herzamanda deil oysa en büyük hayallerimden biri idi her gece onun kokusuyla uyumak olmadı ama ben olan kadarına da razıyım okadariyla da mutlu olabiliyorum.eski sevgilim umrumda değil bir anlık bunalimdi emin olun sonsuza kadar bitti nefret bile olmayacak içimde.rabbime şükürler olsunki onca acıma rağmen karnımın içinde büyük bir mucize var pit pit atan bu herseye değer keşke eşimden benim kadar heyecanlı olsa ama yapı geregi daha donuk biri daha sert mizacli ona şimdiden karnımı okşamak bebegi sevmek saçma geliyor dogsun severiz diyor yapcak birşey yok

Ozellikle hamilelik dönemimde eşimin iddia maç takibi yapacagina benimle uyumasini tercih ederdim ama o bana senle uyumamam daha iyi karnın iyice büyüdü gece uyurken carparim falan diyor hamile değilkende heraksam benle uyumazdi bu bahane oldu sanirim eşimin kardeşi askerde kız arkadaşı buhaftasonu yanına gidicek otelde kalicaklar askerden sonra evlenicekler yüzeysel birşeyler yaşıyorlar sormuyorum ama kiz soyluyor içten içe kızla kendimi kiyasliyorum eşimin kardeşi İlkdefa onla birşeyler yaşıyor ve zar i var ben ise tamam doğru anlamda ilk cinselliği eşimle yaşadım ama eski sevgilimle yaptığım hatada iliskiye tam giremesekte çektikler vardı esim beni bulmasaydi oda kardeşi gibi birini bulurdu neguzel falan diyorum ona uzuluyorum ama esim zamanında birini bakire olmadığı için çok kırmış allahın adaletimi bu acaba onuda bilmiyorum geçmiş sayfalarda detayı yazmıştım..

Kendinize hayati zehir etmeyin.
Kadinligi, iyi insan olmayi, namuslu olmayi da lutfen bacak araniza indirgemeyin.
Namus dedigimiz erkekte de olmali.
Kadinlarin kendini surekli erkeklere layik olma cabasina sokmasini da anlamiyorum.
Hayati kendiniz icin bu kadar zora sokup dramatize etmekten vazgecin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…