- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 855
Canım benim saolasin allahrazaolsun sen çok iyi birisin ...dayanamiyorum giriyorum buraya ama çok riskli tel dangrsemde herseyi siliyorum falan ama nebilym yinede korkuyorum..birdeuüyeligim olduğunu bilmemesi bütün hayatimi buraya yazmam falan bilemiyorum.eminim benim durumumda olan çok insan vardır eşimin bu kişinin ben olduğunu anlaması için sadcee tel dan görmesi lazım yoksa hem pınar olup hem benzer şeyleri yaşayan birileri dhaa vardır elbet...canım gerçekten çok iyisin COk moral veriyorsun bana bbeegim karnımda hareket edior suan oda sana teşekkür ediyor sAnirim rabbim bu iyiliklerinin mükafatını versin sana insallah..
He birde bebek hazırliklari var doğum var canım sonra bebisimin bakımı var ondan dedim.ama firsat buldukça bunaldikca girerim sen ve senin gibi iyi insanlar destek oldukça rahatliyorum
Ozellikle hamilelik dönemimde eşimin iddia maç takibi yapacagina benimle uyumasini tercih ederdim ama o bana senle uyumamam daha iyi karnın iyice büyüdü gece uyurken carparim falan diyor hamile değilkende heraksam benle uyumazdi bu bahane oldu sanirimeşimin kardeşi askerde kız arkadaşı buhaftasonu yanına gidicek otelde kalicaklar askerden sonra evlenicekler yüzeysel birşeyler yaşıyorlar sormuyorum ama kiz soyluyor içten içe kızla kendimi kiyasliyorum eşimin kardeşi İlkdefa onla birşeyler yaşıyor ve zar i var ben ise tamam doğru anlamda ilk cinselliği eşimle yaşadım ama eski sevgilimle yaptığım hatada iliskiye tam giremesekte çektikler vardı esim beni bulmasaydi oda kardeşi gibi birini bulurdu neguzel falan diyorum ona uzuluyorum ama esim zamanında birini bakire olmadığı için çok kırmış allahın adaletimi bu acaba onuda bilmiyorum geçmiş sayfalarda detayı yazmıştım..
Kendinize hayati zehir etmeyin.
Kadinligi, iyi insan olmayi, namuslu olmayi da lutfen bacak araniza indirgemeyin.
Namus dedigimiz erkekte de olmali.
Kadinlarin kendini surekli erkeklere layik olma cabasina sokmasini da anlamiyorum.
Hayati kendiniz icin bu kadar zora sokup dramatize etmekten vazgecin.
Sendende Allah razi olsun canim, senin iyiligin bana yansimis olabilir, oy canim benim dogduktan sonra benim icinde bol bol öp minik mucizemizi
tabi canim sen simdi telaslisindir Allah yardimcin olsun her türlü, bizde sen gelince yenilikleri takip ederiz artik
canim esinin senden önce birsey yasamadigini nerden biliyorsun, bosver artik bunlari gecti gitti ve gelecege bakmanin zamani geldi elinde degil düsünmemek ama bebis gelince zamanin da olmaz düsünmeye o seni iyice mesgul eder
Tamam canım öperim sağlıcakla dogsun insallahta..Aminn cnm saol insalh sende anne olursun bu duyguyu yaşarsın.bende daha tam anlamıyla olmadım ama hareketlerini hissetmek okadar guzelki...eşimde tecrübesizdi canım ya Ayy neler çektik ilkgunler bilsen cem kecenin kitabını okumadan doktora gitmeden önce falan ..yerini bile tam bilmiyorduk olmuyordu çok zordu..öyle yani insallah artık güzel gunler bizimle olur sende hep mutlu ol insallah canimmm..
anladim canim ama gecmis artik zor zamanlari atlattin sayilir, insallah canim sagliklica alirsin kucaginada
öpücükleri kondurursun mis kokulu yanaklarina, cok sagol canim anne olmak cok güzel bir duygudur eminim
Allahim her isteyene versin hayirlisiyla.. cok öptüm seni canim
Bende seni çok öpüyorum canım.eşimin ailesine yakın oturmam çok kötü ya kardeşleri bekar tek evli benimki oyuzden sürekli ya onlar geliyor YAda onu maç iddia YAdA playstation için çağırıyorlar bıktım artık napabilirim..
bu oyun meraki cogu erkeklerde var sanirim benim erkek kardesimde bütün gün oynasa sıkılmaz, canim onu kendine cekmeye calıssan disarda beraber biseyler yapsaniz hem sana zaman ayirsin hemde kardeslerine
birde canim yakin olmasa bile onlar bulusup oynar kardesimden biliyorum
belki evli bayanlarin daha iyi fikirleri vardir
Bak canım sana ben son olarak birşey söyleyeyim,şu bakış açını değiştir.Hep kendi açından bakıyorsun,kendi zihniyetin doğruştusunda kafanda birşeyleri bir yere koyuyor ona göre tasalanıyor,hayatını mahvediyor ve sürekli bir ah bir beddua bir sitem halindesin.Çoğu kurumda hamile insanı işten çıkartırlar.Şirketler de kanedi menfaatlerini düşünmek zorunda.Hamileliksürekli kontroller,izinler ağır iş yapmama gerektiren bir durum.Sen hamileliğinin başında dahi olsan,çıkarmasa bile ilerleyen zamanda insanlar o süreçte ha diye yerine personel bulamayabilirler.Bir de böyle durumlarda hamile kalmayı planladığını şirketine söylemeyi ona göre yol izlemeliydin.Şirket sana,biz hamile çalıştırmayız derse,eğer paraya ihtiyacın varsa,hamileliği ertelerdin.Ya da çocuk istiyorduysan ona göre kabul edecek bir işe girer veya çıkartılana kadar beklerdin.Sonuçta insanlar ticaret yapıyor.Herkes kendi menfaatini düşünmek zorunda.Sürekli herşeye alınmak,sürekli kendini suçlu görmek,sürekli eşine karşı ezik hissetmek ve sürekli ağlamak bu hayatta sana fayda sağlamaz.Eşimi nekadar çok sevip kendi hatalarimla ben bunu hakediyorum deyip kabullensemde sanirim onun gercekte mükemmel biri olmadığı benim gözümde onu öyle yaptigim bir gerçek.insan kendi kültürüne yakın biriyle evlenmeli ailesiylede okadar farklıyızki....tamam benim annem babam mükemmel demiyorum ama enazindan yeni evli çift diye abimlere bunların bize verdiği rahatsızlığı vermiyorlar.insallah bebegimden sonra çok mutlu olacağım hayat hep böyle zor gitmez ya...bugun eski işyerinden bir arkadaşımla konustum sırf hamileyim diye işten çıkarilmistim.orda aklıma ogünler geldi ki çok yeni hamileydim nekadar Aglamistim onalr iş bulamam sandı ama hemen bulmustum dha Hamileligim COk yeni diye hemde daha iyi kademede. .bazen dusunuyorumda nekdr sıkıntı çekmiş ağlamış uzulmusum ordanda safligim yuzunden cikarildm hamile olduğumu ilk zamanlar gizleseydim sonrada cikaramazlardi neyse allahbuyuk ozamanki gözyaşlarimin hesabını allah elbet sorar...
Eşimi nekadar çok sevip kendi hatalarimla ben bunu hakediyorum deyip kabullensemde sanirim onun gercekte mükemmel biri olmadığı benim gözümde onu öyle yaptigim bir gerçek.insan kendi kültürüne yakın biriyle evlenmeli ailesiylede okadar farklıyızki....tamam benim annem babam mükemmel demiyorum ama enazindan yeni evli çift diye abimlere bunların bize verdiği rahatsızlığı vermiyorlar.insallah bebegimden sonra çok mutlu olacağım hayat hep böyle zor gitmez ya...bugun eski işyerinden bir arkadaşımla konustum sırf hamileyim diye işten çıkarilmistim.orda aklıma ogünler geldi ki çok yeni hamileydim nekadar Aglamistim onalr iş bulamam sandı ama hemen bulmustum dha Hamileligim COk yeni diye hemde daha iyi kademede. .bazen dusunuyorumda nekdr sıkıntı çekmiş ağlamış uzulmusum ordanda safligim yuzunden cikarildm hamile olduğumu ilk zamanlar gizleseydim sonrada cikaramazlardi neyse allahbuyuk ozamanki gözyaşlarimin hesabını allah elbet sorar...
Bak canım sana ben son olarak birşey söyleyeyim,şu bakış açını değiştir.Hep kendi açından bakıyorsun,kendi zihniyetin doğruştusunda kafanda birşeyleri bir yere koyuyor ona göre tasalanıyor,hayatını mahvediyor ve sürekli bir ah bir beddua bir sitem halindesin.Çoğu kurumda hamile insanı işten çıkartırlar.Şirketler de kanedi menfaatlerini düşünmek zorunda.Hamileliksürekli kontroller,izinler ağır iş yapmama gerektiren bir durum.Sen hamileliğinin başında dahi olsan,çıkarmasa bile ilerleyen zamanda insanlar o süreçte ha diye yerine personel bulamayabilirler.Bir de böyle durumlarda hamile kalmayı planladığını şirketine söylemeyi ona göre yol izlemeliydin.Şirket sana,biz hamile çalıştırmayız derse,eğer paraya ihtiyacın varsa,hamileliği ertelerdin.Ya da çocuk istiyorduysan ona göre kabul edecek bir işe girer veya çıkartılana kadar beklerdin.Sonuçta insanlar ticaret yapıyor.Herkes kendi menfaatini düşünmek zorunda.Sürekli herşeye alınmak,sürekli kendini suçlu görmek,sürekli eşine karşı ezik hissetmek ve sürekli ağlamak bu hayatta sana fayda sağlamaz.
haklisin canim belki esin seninle daha cok ilgilense böyle cok düsünmezdin, cok zor gercekten evlisiliz ama sanki sadece evi paylasiyorsunuz, nasil degisir bu saatten sonra hic bilmiyorum yada degisirmi, erkek kardesim 20 yasinda ama 28 yasindada oynar o :)
Değişecegine ınancim yok YAda degisirse mucize olur.aslında ben 4 yıl sevgili olduğumuz dönemde onu nasıl tanıyamadım ona hayret ediyorum...sevgiliyken sinyaler veriliyor evlenince en yoğun hali yaşanıyor ama biz kadınlar hep evlenince herseyin çok daha güzel olacagini kötü olan herşeyin biteceğini sanıyoruz ve hatalar burda başlıyor.bugün çok zor bir gün geçirdim aslında akşama kadar herşey normaldi.günü şöyle özetliyim.
Sabah kalktım annemlere gittim eşimin haberi vardı babam baya yaşlı benim emekli kendisi buarada geç çocuk sahibi olmak iyi değil çocuklarınız siz yaşlaninca üzülüyor neyse babama banka ikna ederek kredi kartı vermiş ama babamin tek gözü bile görmüyor nasıl kart kullansın nasil ikna oldu bilmiyorum katarakt bir gözünden oldu diğerinden olmak için bekliyor hastaneden sıra gelmesini..neyse kart aidatı almışlar babamda nasıl iptal etcem falan diye derdini anlatamamış dedim beraber gidelim ben hallederiz ev mesafemiz bir saat otobüs ile sabahtan ciktim öğlen oniki olmadan ordaydim birde dvd istemişti annem onu götürdüm..babamın bankada islerini halletmediler telefon bankacıligi dediler o tuslamayi beceremez diye ben hallettim eve geldik yemek yedik düğün cd lerini izleyelim derken saat oldu 7. Yanımda 20 tl vardı aysonunu iple çekiyorum maaş için param kalmadı allah biliyor ya babam hava karardı kızım dedi otobüsle bu saatte gitme taksiyle git dedi yarım saatte götürüp taksi enfazla bende yok baba ne gerek var dedysem adamcagiz sanirim işlerim uzadı erkende kalkamadim diye kendini iyi hissetmek için beni taksiye bindirdi elimede zorla 20tl skstrdi uzun yllardr babamdan para almam çalışmaya basladgmdan beri ama yanımda sadece yirmi tl taksiyede zorla bindrio babam para yetmezse rezil olmuyum diye kiyamasamda aldım annemde posete tavuk başlayıp koymuş geç oldu uğraşma yemekle dye pilav ve tavuk koymuş Saolsun anacıgim...neyse yola ciktim kaza var benim yedibucuk yedi kırkbeş gibi evde olmam gerekirken sekiz çeyrekte evde oldum aksilik bu ya Kocamda sekizbucukta gelir sekizde evde olmuş anahtarida yok a kapıda beklemiş dış kapı anahtri yok iç kapı var snra komşu açınca girmiş on dakika bekledi diye negatif elektrik dolmuş neyse geldim allahtan dünden türlü vardı isittim tavuklu pilavida getrdm sofraya koydum o an zil çaldı esim açtı evsahibi internet kutulariyla ilgili bir sorun vardı onun düzeldiğini haber veriyor Buarada 32 tl su parası gelmişti su ortak evsahibi yerimize ödemişti önce o ödüyor sonra biz ona ödüyoruz esim o parayı hazırlayip koymuştu masanın üstüne dünden ama sabah annemlere giderken ben 20tl sini aldım yola Cikiorm akbil dolu ama nolur nolmaz diye giderken otobüsle gittim de dönüşte anlattgm gibi babamın ısrarı üzerine taksiyle döndüm takside 30 tl tutunca on tl de o paranin icinden vermek zorunda kaldim esim evsahibi gelmeden bana onu sordu dedm yola Cikiorm mecbur aldım taksi parasi babam verdi diye sonra evsahibine dur gelmişken su parasıni vereym dedi bende on tl eksik olunca ondada hiç para yokmus evsahibine aa bozuk yokmuş dedi kapıyı kapatti zTen caktirmiyordu kapıda kaldı diye sinirliydi iyice çıldırdı hani baban vermsti parayı dedim verdi ama trafik çok olunca hem yetmedi hemde hepsini harcamadim anlamında soyledim bide sofra kurarken aceleden aklıma gelmedi dedim bu tabi gt gözüm görmesin seni rezil oldum adama küfür etti falan yemiyecegim yemekte dedi zoruna gitti evsahibine para çıkmayınca yarın veririm bozuk yok demek ama evde yeteri nakit bulundurmamak onun suçu ben zTen suan doğum iznindeyim aldığım.para belli çalışırken son kuruşuna kadar ona verdim hep ..şimdi iddia ya boş boş şeylere para vermesin evde acil durumlar için nakit para tutsun haksizmiym ben baslaidm ağlamaya.hamileyken cevapta veremiyorum daha bi gucsuzlestim sanki sonra buda ağlama diye sofraya vurdu kolLarimi sıkti. Bende gittim diğer odaya okadar ağladımki bileklerimi kesmeyi bile dusundum herzaman en ufak şeyden huzursuzluk çıkarıyor çok aksi disaridan melek ki bende öyle sanirdim baskaina anlatsam annesi dışında kimse inanmaz belkide evlenmeden bana deseler böyle biri diye belki bende inanmazdim.okadar kötü oldumki anlatamam seviyorum alışkanlıkta var bebegimizde olcak ama bu adamla bir ömür gecermi bilmiyorum gercekten psikolojim bozuldu...sonra benden defalarca özür diledi zorla uzan tv izle salonda dedi okadar aglattitan sonra gelen ozurun anlamı varmiki? Kendisini ailesini hergün görüyor ben haftada bazen ayda bir anca gidebiliyorum ama onuda burnumdan getirdi trafik oldu geç kLdim aceleden ayran koyu oldu vs ve yukarıda yazdığım sebepler yüzünden...bilmiyorum bilemiyorum..suan ben yatak odasında burdayim bir derdim var köşesinde o maç izliyor iddia oynuyor ayrı yataklardayiz her geceki gibi.hee birde bana diyorki barış bu gece senle uyurum ben hep ona diyorum çünkü beni yalnız birakma o odada diye ise geç kalirim o oda karanlık karnına carparim uyurken gibi bahaneler buldugu için hep. Benim derdim büyük ışte böyle((
merhaba canim, üzüldüm gercekten o iddia isleride bagimlilik yaptimi birakilmiyor yani bu konuda birakmak isterse yardim almadan
zor birakir hatta birakamaz, nasil cözebilirsin bilmiyorum canim daha kac sene olduki siz evleneli ayni yatagi bile paylasmiyorsunuz
karnina carparim da ne demek, sen yinede sabret simdi bunlari düsünme bebisini düsün, sonra bebis biraz büyüdükten sonra bu dertlerine care bulursun insallah, belki beraber bir evlilik terapistine gidersiniz