vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Sendende Allah razi olsun canim, senin iyiligin bana yansimis olabilir, oy canim benim dogduktan sonra benim icinde bol bol öp minik mucizemizi

He birde bebek hazırliklari var doğum var canım sonra bebisimin bakımı var ondan dedim.ama firsat buldukça bunaldikca girerim sen ve senin gibi iyi insanlar destek oldukça rahatliyorum

tabi canim sen simdi telaslisindir Allah yardimcin olsun her türlü, bizde sen gelince yenilikleri takip ederiz artik

canim esinin senden önce birsey yasamadigini nerden biliyorsun, bosver artik bunlari gecti gitti ve gelecege bakmanin zamani geldi elinde degil düsünmemek ama bebis gelince zamanin da olmaz düsünmeye o seni iyice mesgul eder

Malesef uzun zamandan beri kendime hayatı zehir ettim ama şimdi iyiyim coksukur toparlaniyorum.öyle yetiştirildigimiZ için bu düşüncelerden kurtulamıyoruz...

Tamam canım öperim sağlıcakla dogsun insallahta..Aminn cnm saol insalh sende anne olursun bu duyguyu yaşarsın.bende daha tam anlamıyla olmadım ama hareketlerini hissetmek okadar guzelki...eşimde tecrübesizdi canım ya Ayy neler çektik ilkgunler bilsen cem kecenin kitabını okumadan doktora gitmeden önce falan ..yerini bile tam bilmiyorduk olmuyordu çok zordu..öyle yani insallah artık güzel gunler bizimle olur sende hep mutlu ol insallah canimmm..

anladim canim ama gecmis artik zor zamanlari atlattin sayilir, insallah canim sagliklica alirsin kucaginada
öpücükleri kondurursun mis kokulu yanaklarina, cok sagol canim anne olmak cok güzel bir duygudur eminim
Allahim her isteyene versin hayirlisiyla.. cok öptüm seni canim

Bende seni çok öpüyorum canım.eşimin ailesine yakın oturmam çok kötü ya kardeşleri bekar tek evli benimki oyuzden sürekli ya onlar geliyor YAda onu maç iddia YAdA playstation için çağırıyorlar bıktım artık napabilirim ..

bu oyun meraki cogu erkeklerde var sanirim benim erkek kardesimde bütün gün oynasa sıkılmaz, canim onu kendine cekmeye calıssan disarda beraber biseyler yapsaniz hem sana zaman ayirsin hemde kardeslerine
birde canim yakin olmasa bile onlar bulusup oynar kardesimden biliyorum
belki evli bayanlarin daha iyi fikirleri vardir

Erkek kardeşinin yaşı 28 yoktur ama :) ya esim gitmese bile onlar geliyor bir haftasonu birakalimda karı koca vakit gecirsin demeZler çok dusuncesizler abisi 33 yaşında bekar bu rahatliklada zor evlenir kimi bulsa kabaligi yüzünden evlenemiyor bir kardeşi askerde 30yasinda diğer en küçükleri üçüncü kardeşleri ise 25yasinda yani aslında düşünebilecek yastalar ama işlerine gelmiyor Malesef tamam diyorum bu benim kaderim ama banada yazık ben bu hayati evde tek başına tv izlemek bebegimi beklemek için sevmedim kardeşleride evlenseler anlayacaklar ama bulamiyorlar kimseyi bir askerdekinin sevgilisi var diğerleri bulamıyor bulsada kaciriyorlar nerde bizim gibi saflar herşeye ses çıkarmayan tipler ?? Diğer kızda benim çocukluk arkadaşım benden dolayı tanıştılar yani...evlense hepside karilariduruma mudahale etse bizimde bir hhayatımız olsa.resmen herşeye dair tek umudum bebegim oldu senin deyiminle minik mucize kendi küçük ama hayatımin mucizesi olacak insallah...

Ben dışarıda birşeyler yapmaktan geçtim evde benimle iki sohbet etse yeter bana .temizliğe yemeğe yardım eder bazen söylenir bu niye böyle şöyle diye ama yardım eder simetri hastasidir herşey düzgün olacak sinirlenir bağırır cagir sonra acir pişman olur ...sürekli laptopdan iddia peşinde gecede geç saatlere kadr yatmıyor sabah erken kalkabilmek için ise benimle aynı odada yatmıyor yatakodasi karanlik orada yatinca sabah uyanamiyorum ise geç kalıyorum.gibi bahaneleri var haftasonuda cani isterse yanıma geliyor ozaman anlıyorumki bahane.daracık koltukta yatıyor karnına carpmam bebeğe bisey olmasın daha iyi diyor ama ben istiyorumki sarılıp uyuyalim ( belkide çok yalnız kaldığım için kafama geçmişi COk takiyorum işten ayrildigimdan beri evdende fazla çıkmıyorum böyle ışte...

Eşimi nekadar çok sevip kendi hatalarimla ben bunu hakediyorum deyip kabullensemde sanirim onun gercekte mükemmel biri olmadığı benim gözümde onu öyle yaptigim bir gerçek.insan kendi kültürüne yakın biriyle evlenmeli ailesiylede okadar farklıyızki....tamam benim annem babam mükemmel demiyorum ama enazindan yeni evli çift diye abimlere bunların bize verdiği rahatsızlığı vermiyorlar.insallah bebegimden sonra çok mutlu olacağım hayat hep böyle zor gitmez ya...bugun eski işyerinden bir arkadaşımla konustum sırf hamileyim diye işten çıkarilmistim.orda aklıma ogünler geldi ki çok yeni hamileydim nekadar Aglamistim onalr iş bulamam sandı ama hemen bulmustum dha Hamileligim COk yeni diye hemde daha iyi kademede. .bazen dusunuyorumda nekdr sıkıntı çekmiş ağlamış uzulmusum ordanda safligim yuzunden cikarildm hamile olduğumu ilk zamanlar gizleseydim sonrada cikaramazlardi neyse allahbuyuk ozamanki gözyaşlarimin hesabını allah elbet sorar...

Bak canım sana ben son olarak birşey söyleyeyim,şu bakış açını değiştir.Hep kendi açından bakıyorsun,kendi zihniyetin doğruştusunda kafanda birşeyleri bir yere koyuyor ona göre tasalanıyor,hayatını mahvediyor ve sürekli bir ah bir beddua bir sitem halindesin.Çoğu kurumda hamile insanı işten çıkartırlar.Şirketler de kanedi menfaatlerini düşünmek zorunda.Hamileliksürekli kontroller,izinler ağır iş yapmama gerektiren bir durum.Sen hamileliğinin başında dahi olsan,çıkarmasa bile ilerleyen zamanda insanlar o süreçte ha diye yerine personel bulamayabilirler.Bir de böyle durumlarda hamile kalmayı planladığını şirketine söylemeyi ona göre yol izlemeliydin.Şirket sana,biz hamile çalıştırmayız derse,eğer paraya ihtiyacın varsa,hamileliği ertelerdin.Ya da çocuk istiyorduysan ona göre kabul edecek bir işe girer veya çıkartılana kadar beklerdin.Sonuçta insanlar ticaret yapıyor.Herkes kendi menfaatini düşünmek zorunda.Sürekli herşeye alınmak,sürekli kendini suçlu görmek,sürekli eşine karşı ezik hissetmek ve sürekli ağlamak bu hayatta sana fayda sağlamaz.

haklisin canim belki esin seninle daha cok ilgilense böyle cok düsünmezdin, cok zor gercekten evlisiliz ama sanki sadece evi paylasiyorsunuz, nasil degisir bu saatten sonra hic bilmiyorum yada degisirmi, erkek kardesim 20 yasinda ama 28 yasindada oynar o :)

İki yıllık elemanlariydim zor günler oldu maaş bile alamadığımız geç aldığımız ama hamile diye ilk ayda çıkardılar çok uzulmustum nebilym sonrada çok zor iş buldum o şirket için neler yaptim kendim bunalıp çıkmak istediğimde soyleyememis sabretmistim..

Değişecegine ınancim yok YAda degisirse mucize olur.aslında ben 4 yıl sevgili olduğumuz dönemde onu nasıl tanıyamadım ona hayret ediyorum...sevgiliyken sinyaler veriliyor evlenince en yoğun hali yaşanıyor ama biz kadınlar hep evlenince herseyin çok daha güzel olacagini kötü olan herşeyin biteceğini sanıyoruz ve hatalar burda başlıyor.bugün çok zor bir gün geçirdim aslında akşama kadar herşey normaldi.günü şöyle özetliyim.
Sabah kalktım annemlere gittim eşimin haberi vardı babam baya yaşlı benim emekli kendisi buarada geç çocuk sahibi olmak iyi değil çocuklarınız siz yaşlaninca üzülüyor neyse babama banka ikna ederek kredi kartı vermiş ama babamin tek gözü bile görmüyor nasıl kart kullansın nasil ikna oldu bilmiyorum katarakt bir gözünden oldu diğerinden olmak için bekliyor hastaneden sıra gelmesini..neyse kart aidatı almışlar babamda nasıl iptal etcem falan diye derdini anlatamamış dedim beraber gidelim ben hallederiz ev mesafemiz bir saat otobüs ile sabahtan ciktim öğlen oniki olmadan ordaydim birde dvd istemişti annem onu götürdüm..babamın bankada islerini halletmediler telefon bankacıligi dediler o tuslamayi beceremez diye ben hallettim eve geldik yemek yedik düğün cd lerini izleyelim derken saat oldu 7. Yanımda 20 tl vardı aysonunu iple çekiyorum maaş için param kalmadı allah biliyor ya babam hava karardı kızım dedi otobüsle bu saatte gitme taksiyle git dedi yarım saatte götürüp taksi enfazla bende yok baba ne gerek var dedysem adamcagiz sanirim işlerim uzadı erkende kalkamadim diye kendini iyi hissetmek için beni taksiye bindirdi elimede zorla 20tl skstrdi uzun yllardr babamdan para almam çalışmaya basladgmdan beri ama yanımda sadece yirmi tl taksiyede zorla bindrio babam para yetmezse rezil olmuyum diye kiyamasamda aldım annemde posete tavuk başlayıp koymuş geç oldu uğraşma yemekle dye pilav ve tavuk koymuş Saolsun anacıgim...neyse yola ciktim kaza var benim yedibucuk yedi kırkbeş gibi evde olmam gerekirken sekiz çeyrekte evde oldum aksilik bu ya Kocamda sekizbucukta gelir sekizde evde olmuş anahtarida yok a kapıda beklemiş dış kapı anahtri yok iç kapı var snra komşu açınca girmiş on dakika bekledi diye negatif elektrik dolmuş neyse geldim allahtan dünden türlü vardı isittim tavuklu pilavida getrdm sofraya koydum o an zil çaldı esim açtı evsahibi internet kutulariyla ilgili bir sorun vardı onun düzeldiğini haber veriyor Buarada 32 tl su parası gelmişti su ortak evsahibi yerimize ödemişti önce o ödüyor sonra biz ona ödüyoruz esim o parayı hazırlayip koymuştu masanın üstüne dünden ama sabah annemlere giderken ben 20tl sini aldım yola Cikiorm akbil dolu ama nolur nolmaz diye giderken otobüsle gittim de dönüşte anlattgm gibi babamın ısrarı üzerine taksiyle döndüm takside 30 tl tutunca on tl de o paranin icinden vermek zorunda kaldim esim evsahibi gelmeden bana onu sordu dedm yola Cikiorm mecbur aldım taksi parasi babam verdi diye sonra evsahibine dur gelmişken su parasıni vereym dedi bende on tl eksik olunca ondada hiç para yokmus evsahibine aa bozuk yokmuş dedi kapıyı kapatti zTen caktirmiyordu kapıda kaldı diye sinirliydi iyice çıldırdı hani baban vermsti parayı dedim verdi ama trafik çok olunca hem yetmedi hemde hepsini harcamadim anlamında soyledim bide sofra kurarken aceleden aklıma gelmedi dedim bu tabi gt gözüm görmesin seni rezil oldum adama küfür etti falan yemiyecegim yemekte dedi zoruna gitti evsahibine para çıkmayınca yarın veririm bozuk yok demek ama evde yeteri nakit bulundurmamak onun suçu ben zTen suan doğum iznindeyim aldığım.para belli çalışırken son kuruşuna kadar ona verdim hep ..şimdi iddia ya boş boş şeylere para vermesin evde acil durumlar için nakit para tutsun haksizmiym ben baslaidm ağlamaya.hamileyken cevapta veremiyorum daha bi gucsuzlestim sanki sonra buda ağlama diye sofraya vurdu kolLarimi sıkti. Bende gittim diğer odaya okadar ağladımki bileklerimi kesmeyi bile dusundum herzaman en ufak şeyden huzursuzluk çıkarıyor çok aksi disaridan melek ki bende öyle sanirdim baskaina anlatsam annesi dışında kimse inanmaz belkide evlenmeden bana deseler böyle biri diye belki bende inanmazdim.okadar kötü oldumki anlatamam seviyorum alışkanlıkta var bebegimizde olcak ama bu adamla bir ömür gecermi bilmiyorum gercekten psikolojim bozuldu...sonra benden defalarca özür diledi zorla uzan tv izle salonda dedi okadar aglattitan sonra gelen ozurun anlamı varmiki? Kendisini ailesini hergün görüyor ben haftada bazen ayda bir anca gidebiliyorum ama onuda burnumdan getirdi trafik oldu geç kLdim aceleden ayran koyu oldu vs ve yukarıda yazdığım sebepler yüzünden...bilmiyorum bilemiyorum..suan ben yatak odasında burdayim bir derdim var köşesinde o maç izliyor iddia oynuyor ayrı yataklardayiz her geceki gibi.hee birde bana diyorki barış bu gece senle uyurum ben hep ona diyorum çünkü beni yalnız birakma o odada diye ise geç kalirim o oda karanlık karnına carparim uyurken gibi bahaneler buldugu için hep. Benim derdim büyük ışte böyle ((

merhaba canim, üzüldüm gercekten o iddia isleride bagimlilik yaptimi birakilmiyor yani bu konuda birakmak isterse yardim almadan
zor birakir hatta birakamaz, nasil cözebilirsin bilmiyorum canim daha kac sene olduki siz evleneli ayni yatagi bile paylasmiyorsunuz
karnina carparim da ne demek, sen yinede sabret simdi bunlari düsünme bebisini düsün, sonra bebis biraz büyüdükten sonra bu dertlerine care bulursun insallah, belki beraber bir evlilik terapistine gidersiniz

Yardım alsa bile birakamaz bıraksa yeniden başlar çünkü kuzenleri abileri hepsi oynuyor okadar boş insanlarki dışarıya bir sinema izlemeye gitmezler iş dışındaki tek hayatları iddia ve maç arkadaşları bile yok oyuzden..kendi aralarında takılıyorlar böylece...abisi evlense keşke de eşimi zırt pirt cagirmasa yada çok sk gelmese kendine bi hayat kursa şimdi cani skldkca benimkine sarıyor çünkü biri askerde dgeri ile pes oynuyorlar ama benmkinide çağırıyor..bugün bize esimin halası ve kocasi geldi güzel geçti diyebilrim oysa esime trip atıyordum ister istemez dün geceden dolayı o ise hiçbirsey olmamis gibi devam ediyordu gülüyor opmeye çalışıyor mutfakta ben misafirler gelmeden hazırlıklar yaparken.dün okadar kötü sözler söyledi bugün ise hepsini Unutmus ben misafirlerin yanında birşey caktirmadim ama gittiklerinde bana saril dedi sarildim ( burnu tam surtmeden aynı evin icindeyiz kus kalması zor Heleki benim gbi kinci olmayan biri unutuyor ve eminim ya yarın ya birkacgun sonra gene en ufak birşeyde burnumdan getirecek ...ama iki güzel söz bir özür bir öpüp sarilma affedecgim bende ama o duzelmeyecek..

İki yıl olmadı daha ama biz zaten fazla uzun yatağı paylaşmadik beyefendi tv sesi olmadan uyuyamiyormus uykusu gelmiyormus sonradan gce gelirdi yanıma şimdi hamileyim diye gece bile gelmiyor daracık yerde tv karşısında battaniye ile uyuyakalmis şimdide diğer odada...aile terapistine Gtmez çünkü ona göre bir sorunumuz yok gayet normal ara sıra kavga herkes eder biz çoğuna göre iyiyiz bile gibi düşünüyor babası annesini hiç sevmemis cocuklarinada sahip çıkmamış kah yanlarında durmuş kau pavyon pavyon şehir şehir dolaşmış bi adam şimdi yaslandida akıllandi biraz ama karısına hiç deger vermez hep asagilar ...yani babasından gördügune göre kendini çok iyi sanıyor ev işlerine yardım ediyor falan ya ...gerçekten yetişme tarzı çok önemli kültürune yakın biriyle evlenmezsen nekadar seversen sev geriye dönüp baktığında yaşanmamış bir ömür kalıyor geriye...

Beraber sarılıp uyuyamiyorsan evlilikte çok şey eksik demektir yani benim için bu önemli kriter gibi geliyor cinsellik açısından soylemiyorum beraber yatağa girmek sarılmak gün içinde yapılanlardan bahsetmek dertlesmek ve güne beraber uyanmak ne çok isterdim ama kısmet olmadı esim öyle biri değil yalnız uyumayi tv karşısında uyandignda laptopa bakıp maç takip edip iddaa ya bakmayı tercih ediyor..bende oğlumla Uyurum dogunca napiyim ( Allah kimseyi aynı evde yalnız olmadığı halde yalnız bırakmasin insallah ...aminnn

Sonuna kadar okudum biraz hakkım olmayarak belkıde kızdıgım yerler oldu ama genelde üzüldüm. Öncelikle bi cahillikle ilk sevgilinizle yarım bıseyler yasamıssınz ve onu ıtıraf edememenın rahatsızlıgını yasıyorsunz. Cok seviyorsunuz ve hıc yalan soylememek ıstıyorsunuz onuda anlarım ki bende sözlümden asla bişey saklayamam vicdan azabı çekerim anlayabiliyorum sizi.Ama keşke evlenmeden önce söyleseymişsiniz. Ayrıca yargılamak bana düşmez ama eşinizin sandıgınız kadar iyi olduguna emin misiniz ? Çünkü ilk gecede hemen zorlayan sonra bogazınızdan sıkan vs. vs. Bu kadar acımasızca olmamalıydı .. Herşeyi geçtim ben sahte face acıp eski sevgilimi eklesem asıl bunu eşimden sakladığım için pişman olurdum cunku eskı sevgılımle ırtıbata gcıyorum amac ne olursa olsun esınıze hakszlık yani ne diye ekliyorsunuz yıllar gecms bırakın ne hali varsa görsün.. Ama yine de Allah yardmcınız olsun inşallah tez zamanda gönül ferahlıgına ulasırsınz

yazacak cok şey var ama yazmayacağım..
tövbe et..konuyu kapat artık...vıcdanını rahatlatmak....bızımle degıl allahımıızla olur ..yazarken kısa ve oz yazmaya çalışıyorum...kırmak ıstemem senı..sorun kendınle.. bız sadece okur yorum yaparız..affedecek olan allahımız ve eşin ahırette...
dılerım Allahtan.. başka hatalar yapmamak uzere.. affedılmış olman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…