tedavi olursan bu takintidan kurtulucagina inaniyorum, ama belki bebis gelirse hepten unutursun bu mucize evini senlendirir, bence onunla tekrar konusmakla hata yapmissin, birdaha hicbir sekilde onu arastirma isterse dünyanin en mutlu insani olsun, bencede bu aldatmak degildir cünkü sen ciddi bir takinti yapmissin bu hatayida o takintinin verdigi bir yanlis olarak görüyorum, üzme artik kendini gelecege bak gecmisin hayatini gölgelemesine izin verme
Benimde umudum o bebek bana unuttturacak şimdi doktora gitsem bana ilac verir diyede korkuyorum bide hamile halimle gitmek istemiyorum..yok canım ne bakması o gün zaten Facei kapattım sahte hesabı kendiminkinide iğreniyorum ondan walla merak falan etmiyorum ki ortak arkadaslarimizlada irtibati kestimki haber almiyim yada benim haberim ona gitmesin diye....o gunlerde yeni bir düğün gelin konuşmasından konu acildi kendi düğünumu ne korkularla içten içe ne acilarla yasadigim aklıma geldi onerilerdede görünce kin kısmak için ekledim tabiki büyük hata sonra bir saat icinde hemen bu saçma oyunu sonlandiridm kimliğimi söylemedim tabi ama tahmin etti gerçi başlarda başka birindende bahsetti ama benim olduğumdan eminde olamadı tabi neyse allah bildiği gibi yapsın.ben kendimi ezik gördüğüm için esyalarim.alınırken flaan hiç karışmadim birçok şey alınmadı nikah ve kına kiyafetimi kendim aldım damat tarafi benim bu durumumu Kullandı sessizliğimi ama içimdeki dürtü haketmyorsun ses çıkarma diyordu onlari falan düşününce kızıyorum ama hepsi çok eskide kaldı geçmişi düşünmek beni sadece acitiyor kanatiyor unutmak içinde buralardayim bazen bazı şeyler tetikliyor ama insallah bitcek hiçbir acı sonsuz değildir derler yA... Allah kimseye dermansiz dert vermesin insallah ve herkesin hakkında hayırlısı olsun..sevgiler..