- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 855
Canım benim saolasin allahrazaolsun sen çok iyi birisin ...dayanamiyorum giriyorum buraya ama çok riskli tel dangrsemde herseyi siliyorum falan ama nebilym yinede korkuyorum..birdeuüyeligim olduğunu bilmemesi bütün hayatimi buraya yazmam falan bilemiyorum.eminim benim durumumda olan çok insan vardır eşimin bu kişinin ben olduğunu anlaması için sadcee tel dan görmesi lazım yoksa hem pınar olup hem benzer şeyleri yaşayan birileri dhaa vardır elbet...canım gerçekten çok iyisin COk moral veriyorsun bana bbeegim karnımda hareket edior suan oda sana teşekkür ediyor sAnirim rabbim bu iyiliklerinin mükafatını versin sana insallah..
Sendende Allah razi olsun canim, senin iyiligin bana yansimis olabilir, oy canim benim dogduktan sonra benim icinde bol bol öp minik mucizemizi
He birde bebek hazırliklari var doğum var canım sonra bebisimin bakımı var ondan dedim.ama firsat buldukça bunaldikca girerim sen ve senin gibi iyi insanlar destek oldukça rahatliyorum
tabi canim sen simdi telaslisindir Allah yardimcin olsun her türlü, bizde sen gelince yenilikleri takip ederiz artik
Ozellikle hamilelik dönemimde eşimin iddia maç takibi yapacagina benimle uyumasini tercih ederdim ama o bana senle uyumamam daha iyi karnın iyice büyüdü gece uyurken carparim falan diyor hamile değilkende heraksam benle uyumazdi bu bahane oldu sanirim eşimin kardeşi askerde kız arkadaşı buhaftasonu yanına gidicek otelde kalicaklar askerden sonra evlenicekler yüzeysel birşeyler yaşıyorlar sormuyorum ama kiz soyluyor içten içe kızla kendimi kiyasliyorum eşimin kardeşi İlkdefa onla birşeyler yaşıyor ve zar i var ben ise tamam doğru anlamda ilk cinselliği eşimle yaşadım ama eski sevgilimle yaptığım hatada iliskiye tam giremesekte çektikler vardı esim beni bulmasaydi oda kardeşi gibi birini bulurdu neguzel falan diyorum ona uzuluyorum ama esim zamanında birini bakire olmadığı için çok kırmış allahın adaletimi bu acaba onuda bilmiyorum geçmiş sayfalarda detayı yazmıştım..
canim esinin senden önce birsey yasamadigini nerden biliyorsun, bosver artik bunlari gecti gitti ve gelecege bakmanin zamani geldi elinde degil düsünmemek ama bebis gelince zamanin da olmaz düsünmeye o seni iyice mesgul eder