• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili meselesi yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen güzel şeyleri hatırlatıp aklını çelerim sanmışsın o da arkasında iyi hatıra bırakmamak için yani sen yakasından düş diye her şeye bok atmış.
Ben ertesi gün hapına ve sonrasında yaşadığınız kanamalara takıldım, her seferinde ertesi gün mü kullandınız gerçekten? Yazık günah değil mi ya.
Elin herifinin umrunda bile değil başına bir iş gelse defol demiş. Normal korunma yollarını öğrenip kendinizi korumalısınız. El kadar bebekle ortada kalsanız ne yapacaksınız?
Hayir her seferinde değil yani bir senede 4 kere falandır.

Kendini kandırma şimdi sana dönse sen koşa koşa gidersin lütfen bize değil ama kendine dürüst ol
Giderdim evet ama artık cok korkuyorum gelsin istemiyorum dürüsttüm çünkü korkuyorum iyileşmek istiyorum sadece çok kötü biri olmus benim sevdiğim adam bu degil bu adam gelirse beni daha da mahveder

Başını ortasını bırakın sonu gelmiş sonu, bok gibi davransa sebep çıkarıyorsunuz bol gibi davranmasa sebep çıkarıyorsunuz daha ne yapması lazım bitmiş gitmiş umrunda olmadığını açıkça göstermiş. Anlam yüklemek yerine olanı kabullenmek zorundasınız
Zaten kabullendim iyileşmek için yol arıyorum terapi alacağım ekstra ne yapabilirim hizlica normal rutinime dönmek istiyorum

Bak güzel kardeşim kadın olarak sana destek olmak istiyorum her ne kadar sinirli olsam da. Lütfen bu konuyu artık daha fazla deşme 29 yaşındasın yaşında küçük değil ki ergensin diyeyim. Ama yaptıkların ergenlikten daha beter silkelen kendine gel sen kendine acımazsan kimse sana acımaz bunu böyle bil
Zaten kendime geldim ona ilk kez rest çektim. Şu an iyileşmek istiyorum o yüzden bu başlığı actim yani aşk acısı çekip unutanlar neler yaptı. Terapi alacağım ama çok yoruldum ek ne yapabilirim

Zaten kendime geldim ona ilk kez rest çektim. Şu an iyileşmek istiyorum o yüzden bu başlığı actim yani aşk acısı çekip unutanlar neler yaptı. Terapi alacağım ama çok yoruldum ek ne yapabilirim
Ek olarak başka şeylere yönel. Mesela kitap oku, yürüyüşe çık vs. Ama en etkili unutma yöntemi zaman. Zamana bırakırsan unutmayacağın hiç bir şey kalmaz

Ek olarak başka şeylere yönel. Mesela kitap oku, yürüyüşe çık vs. Ama en etkili unutma yöntemi zaman. Zamana bırakırsan unutmayacağın hiç bir şey kalmaz
Bir de yaşadığım kötü şeyleri yazmak istiyorum ona dair ne varsa çöpe gidecek fotoğrafları sileceğim zaten onunla karsilacagim bir yerde artik yok özledikçe o kötülükleri okuyacağım

Kes sesini deyip deyip ergenekon destanı yazmışsın. O kadar cringe sın ki okuyamadım bile. Resmen adama yapışmışsın. Adam tm demiş hala uzatmış da uzatmışsın.
Ben niye utandım burada 😅

Kes sesini deyip deyip ergenekon destanı yazmışsın. O kadar cringe sın ki okuyamadım bile. Resmen adama yapışmışsın. Adam tm demiş hala uzatmış da uzatmışsın.
Ben niye utandım

Yazmak iyi oldu rahatladım. Pişman değilim niye içimde tutayım siseyim engellesin çok rahatsizsa numarayı bile silmiyor

Yazmak iyi oldu rahatladım. Pişman değilim niye içimde tutayım siseyim engellesin çok rahatsizsa numarayı bile silmiyor
Niye silsin ki gel deyince koşarak giden sonra da sokaktaki herhangi birinden farkı olmayan birisin. Her alanda seni kullanabliyor bulmuş böyle keki siler mi hiç

E iki güne bi engel yiyomuşsunuz ne iyi davranması sizin iyi kıstasınız bu mu mağarada mı büyüdünüz
Yok hiç engellemedi. Sevgiliyken çok iyiydik ayrıldığımız dönem değil bu süreç ayrıldığımız zaman

selamlar herkese,

süslü sözlük'te de aylardır benzer konularda benzer soruları soruyordu kendisi. belki 10-12 tane soru, her birine gelen 80-100 arası yanıt vardı. gelen yanıtları da umursamayıp takıntılı bir şekilde bildiğini okuyordu. orada daha çok detay vermişti bu arada, eski sevgilisinin şiddet eğilimini yansıtacak ifadeler kullandığını da söylemişti.

oradaki yazar arkadaşlarla bu akşam bu durumu paylaştım. hem orada hem buradaki hesapları ifşa olunca kapattı.

yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşımız sanırım. umarım onun için her şey iyiye gider.

selamlar herkese,

süslü sözlük'te de aylardır benzer konularda benzer soruları soruyordu kendisi. belki 10-12 tane soru, her birine gelen 80-100 arası yanıt vardı. gelen yanıtları da umursamayıp takıntılı bir şekilde bildiğini okuyordu. orada daha çok detay vermişti bu arada, eski sevgilisinin şiddet eğilimini yansıtacak ifadeler kullandığını da söylemişti.

oradaki yazar arkadaşlarla bu akşam bu durumu paylaştım. hem orada hem buradaki hesapları ifşa olunca kapattı.

yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşımız sanırım. umarım onun için her şey iyiye gider.
Nasıl ifşa oldu peki ve siz nasıl konuya hakimsiniz

10 senedir aktif bir süslü sözlük kullanıcısıyım. dediğim gibi aylardır orada paylaştıklarından artık herkes bıkmıştı.

bu aralar falcılara sardığım için buradaki hesabımı aktif hale getirmiştim. bugün yine bir fal uygulamasının başlığındaki yorumlar için buraya girdiğimde, benzer konular kısmında bu soruyu gördüm. okuyunca yazış tarzından ve anlattığı konunun aynı olmasından anında çaktım. oradaki yazar arkadaşlarla paylaşınca gerisi geldi zaten.

normalde orada anonim yazardı ancak bir kez sanırım yanlışlıkla anonim olmayan bir soru açmıştı, oradaki hesap da öyle ortaya çıktı.

ifşa olmak derken, gerçekte kim olduğunu hala kimse bilmiyor sanırım.

C camsilecek seni böyle davranmaya cidden ne itiyor ne gibi bir zorunluluğun var hesabını aktifleştir de konuyu kendi gözünden açıkla lütfen. Yeni hesaplar açıp yüzeysel tavsiyeler alarak hiçbir yere varamazsın açık açık benim düşüncem bu, bu yüzden böyle davranıyorum diye gel anlat. Ve lütfen lütfen tedavi ol durumun yoksa devlet hastanesine git.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back