vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

size şunu söyleyeyim işe girdiğinizde paranızı götürüp hemen kocanıza vermek yerine paranızla bi psikoloğa gitmeniz. eşler de zamanla değişebiliyormuş onu öğrendim ben bu sitede.
18 yaşındayım yaşadıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu erkek arkadaşımı düşündüm bi an...
Bebişinizle ve eşinizle sağlıklı ve mutlu bi hayat sürmeniz dileğiyle bebişiniz büyüdükçe her şey yoluna girecek bence.

Buradilmen nickli arkadasim aminn allahrazaolsun rabbim nekadar dar da insan varsa hepsinin yardımcısı olsun.tanem arkadaşım Seninde yorumun için teşekkürler.evet canim cahillik anlik bir olay ve aşktan okadar gözüm kormus ki battaniyeyi ısırıyordum acimdan gözlerimden yas geliyordu zevk almiyordum ki hadi zevkten oldu diyim karşımdaki ise kendimi skyorum içine girmiyor diye istemsiz bağıriyorum diye kızıyordu birde bana salak bile demişti gerçekten nekadar saf ve salakmisim.aileden İlkdefa uzagim ailem gibi olmuş babasını kaybetmiş ve ılk sevgilim onu üzmemek nekadar önemliydi benim için.yarım yamalak birşey oldu işte gerçekten evlenip iliskiye tam anlamiyla girdigimde ozMNki acinin olmadığını ve ozaman ilişkiye girmediğine emin oldum keşke canım keşke soyleyebilseydim...çünkü o gece ilişkiyi denerken baya ugrasti ama kendimi kastigim icin olmuyordu ayaklarimi omzuna koymustu ama bentitredigimden ayaklarım sabit duramiyordu sonra oda b..ldi daha fazla dayanamayip yeniden denemek istedi o gece asla dedim çünkü ıdrarimi yaptim feci bir yanma ertesi gün de agri oldu hatta ateşlendim üzüntüyle karışık annemlerin yanına gelmstm tüm gün uyudum hatta yolda dalgınliktan çok uzak biryere gitmişim onun söyledigine göre 3-4 cm anca girmiştir dedi sonra oda değil giremedim bile durmadigindan dedi ama muhtemelen çok başlangıç kısmına bir giriş oldu ve benim zar önde oldugu için saat kadrani şeklinde doktor tarif etti iki yırtık var kanayabilirde kanamayabilirde evlenince dedi.bende kan gelmedi nasıl bozulmuş dedim gelmiştir az da olsa farketmmssindr dedi .ozMan öğrendimbende ondan oöncesine çocukluk arkadaşıma anlttgmda aman okadar girmeden bozulmaz biz kaç kere uğraştık bilsen dedi çocuk aklı ışte sanki herkesin bir sonra bidaha da hiç denemeyince unuttum gitti bile nasolsa olmadı dediği için arkadaşım evlenmeye yakın bir abla çok kolay bozulabiliyor dedi sohbet esnasında içime kurt düştü arkadaşıma söyledim oda doktora git ama bisey yoktur eminim dedi ama sonuç bu malesef...keşke ozamanlar bilseydim ona göre beni anlayacak gerçekleri açıklayabilecegim biriyle evlenirdim canimm ama içine tamamen girmeyince bozulmadi birşey olmadı sanıyor insan yani ben öyle sandım yıllarca tekrarida olmayınca hayatimdan ckardim.o gece aslinda bana sennki esnek olabilirde demişti o sallamista olabilir oda küçüktü aslında ama yazları otelde çalışıp yabancı kadınlarla birlikte olduğu için tecrübesi vardı ve o geceden sonra benimle hiç ileri gitmedi denemedi bile yani bozuldugunu bilse nasolsa oldu diye zorlamazmiydi gerci denerken cildirmisti benim yapamaycagima kanaat getrdide sanirim..evet eşimi çok seviyorum ona yalan söylediğim için bu konuda kahroluyorum yani onun için bukadar degerli olmasa belki bende unutacaktm ama onun için bukdr degerlyken ve ben ona bu konuda yalan söyledigim için üzülüyorum ama keşke hersy başka olabilseydi ama degil.cinselligi yaşamış defalarca birlikte olmuş olsam eski sevgilimle eşimle tanıştgmda bunu söylerdim ama benim durumum ilişki yasanamadigi halde böyle olması emin olamamak vs...face konusunda çok hatalym ama sadece canını yakmak kötü sözler söylemek nişanlısıni uyarmak istedim bide o dönem düşünüyordum ben bukadar aci çekerken o hayatına devam ediyor hiç sorun yok defalrca kadınlarla beraber oldu evlendi bosandi bile ama sorun yok ben ise hala acisini yaşıyorum diye ekledim birde bana söylediği kötü sözlerin o ameliyattan önce soylediklernn intikamı için ama degmezmis boşuna yapmsm üzüldügumle kaldım..esim çok fevri biri kaba biri ama özünde iyi bir insan he şimdiki aklım olsa evlenmezdim o ayrı ama yinede kötü biri diyemem hataları var yetiştirilme tarzından dolayı bazı hareketleri COOk kötü ama sonra affetmem içinde yalvarir ve ben beni üzdügi ZMan hep şöyle düşünürum kaybetme pahasınada olsa keşke gerçegi soyleseydim nasolsa benden ayrilicakti suan ne bana kötü davranışlarından dolayı acı cekeecektim nede iyi olduğu zaman vicdan azabini...

Aminnn allah hepimizin yardımcısi olsun tüm dardakilerin...teşekkürler yorum icin

Tabiki değişiyorlar disarida sevgiliykeN gorusuyorsun iki saatte tanıyamiyorsun dört yıl konuştuk bide ama evlenince bambaşka biri oldu.ben ona kıyıp ayrılamiyordum o artık en ufak birşeyde canıma okuyor sonra özür diliyor ama kalp kırılmis oluyor neye yarar.yasin cok küçük canim hatasiz guzel yyılların olsun insallah evlenmeden öncede iyi olc tart bic .sevgiler..iyi dileklerin içinde teşekkürler

İçinizden gelen herseyi yazabilirsiniz ben elestiriyede açık olacak şekilde açtım konumu ve hatalarının farkındayım.hergece tövbe ediyorum .vicdanım hicbirzaman rahatlamicak mezarda biter ancak benim karakterimdeki birinin ben sadece ayakta durabilicek kadar Gucum olsun istiyorum bebegim olsun psikolojik tedavi düşünüyorum..Allah affetsin insallah ama ahirette bile eşimin duymasini öğrenmesini istemiyorum cezamı çekmeye raziyim ama bu hata ile anne babam ve eşimle yüzleşmek istemiyorum geri kalan herşey için hazirim ( yorum için teşekkürler

ara ara okudum yazılanları, kınayanları, senin pişmanlıklarını., eşinin yaptıklarını
bazen yaşadıklarımızın altında sebepler vardır yaşanması gerekiyordur..
eşin sana neden öyle davranıyor biliyormusun.. tabi bu bence ama emin ol böyle ..
sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana .. hele eşin hiç .. bak sen istermiydin bunları yaşamayı hayır.. herkes tertemiz olmak isterki temizlik kime giöre nasıl...
eşin çok mu temiz bunu sadece allah bilir..
şimdi kendine gel bırak pişmanlıkları.. sen özelsin.. RABBİM SANA ne güzel nimetler vermiş ..
sakın ezdirme kendini .. bunu söylerken bağır çağır evinin huzurunu boz demiyorum. kendine değer ver özel olduğunu bil gör bak eşin sana nasıl değer verecek. sen ezildikçe kendine değer vermeyene ben niye değer vereyim diyor oda

Evet canim dediğin gibi tek gece yarim yamalak yaşanan birşeyin pismanligin. icimeisleyip kendimi ezik hissettim esimde bu durumdan belkide tepeme bindi sevgiliyken üstüme ttrerdi kaybetme korkusuna suandada seviyor mutlaka ama zaman zaman çok canımi yakıyor.asla istemezdim yasamayi belkide hayatımda tek deistrmek istediğim şey bir şansım olsa o olurdu...tesekkurler yorum için hamilelikten sanirim dahada hassasim

Bugün esim evden calisiyor proje için çocuklugu çok zor geçmiş zaman zMan anlatir üç kuşak aile biarada oturup karınlarını zor doyururlarmis sampuan reklamindan konu açıldı ucuz diye biz hep bi marka söyledi burda yazmiyim reklam olmasin onu kullanırdık dedi öyle masumduki bunu soylerken tamam bebek konusunda çok ilgili değil gobegime fln dokun hisset deyince gelmiyor ama yinede düşünüyor oğluma Hersyin en iyisini alicam diyor ben besiklerin ucuzuna bakıyorum suan izindeyim calsmiorm diye buyuynce dha iyisini alırız bende ise başlamış olurum diye yok ogluma herşeyin en iyisini alicam diyor yani iyi huylarida var benim ona kiyamadigim içi temiz ve tam bir anadolu erkeği bazen canavara benzesede

zaman gerekir bazı yaraların iyileşmesi için..
bide biz kadınlar güvende olmak kendimizi değerli hissetmek isteriz..
bence eşine bukadar prim verme.. değiştiremiyoruz hiç birşeyi belkide bizi biz yapan değiştiremediklerimiz.. yoksa neler değişmezki..
bide hamilesin.. sakın eşinin seni ezmesine müsade etme.. sen lütfen kendine değer ver..
bide şanslısın bu konuyu bilen sadece sensin ya bi çok kişi bilseydi hep diken üstünde olsaydın..
sen ezik kendine güvenmeyen sürekli kendinden korkan birini severmisin, ona değer verirmisin.. vermezsin emin ol..

canım şimdi söylediklerin biraz daha anlamama sebep oldu eşini.. okadar geniş ailede yetişmiş artı kadının değer görmediği, varlığının bile hissedilmediği bir hayatta nasıl saygıyı öğrensinki.. sen birazda ona ihtiyacı olan şefkati versen ama kendine güvenerek.. karnıma dokunmuyor demişsin.. eee adam tüm bunların ayıp sayıldığı bir çevrede büyümüş.. haaa bunlar onu haklı çıkarırmı hayır ama emin ol etkisi büyük

Kayinvalidem anlatmıştı esim doğduğunda köyde sağlık ocağına gotururken battaniye bulamiyormus battaniyesi olmamış hiç banyo havlusuna sarıp götürüyormus asi vurdurmak için onları falan düşününce çok üzülüyorum oğluma ilk aldığım hazırlık esyasi battaniye oldu etkilendigim için.çocukken falan çok garibanlik gördü diye üzülüyorum ona herşeyin en iyisi olsun mutlu olsun diyorum bide su konuda dürüst olabilseydim keske yani yaşamamış olsaydimda saklamk zorunda kalmasYdim yada ondan çok korkmasaydimda hiç doktora bile gitmeseydim bu ameliyatı olmaya nisanlanana kadar nekadar mutluydum bilmeden ama gidincede risk almak istemedim korktum ve sonuc..ama önümüze bakmamız lazim hayat devam ediyor iki yıla yaklasicak artık birbuçuk yılı geçiyor evliliğimiz bu saatten sonra aciklasam saçma sapan birşey olur anlatmasam bazı olaylarda aklıma geliyor acı çekiyorum..tedavi sonrası belki iyi olurum insallah..

Evet babası başlarında bile durmamış dede amca anne yenge falan büyümüşler babası parayı bulunca pavyonlarda yemiş köyden kaçıp kaçıp para bitince dönmüş ama çocuklarina çok sevgisiz ..oyuzden esim böyle aslind özünde iyi merhametli biri ama bazı şeyleri bilmiyor..resim çekilip beraber faceye koymamiza bile karşı bebeğinkinide koydrumam diyor akrabaları alay edermiş biz aileyiz bebegimizin o ben çekilsek ne var sanki.dogumgunu yaptım abisi dalga gecti hiç böyle şeyler görmemişlerki tuhaf geliyor bir arkdasmz vardı resim çekilmeye zor ikna etti karın hamile hatira kalsin sarilda çekilin diye kiramadigi icinncekildi sarildi ya resimde kimse görmesin diyor bana :)) ölmekten sarılmaktan hiç hoslanmiyor benimle bile uyumuyor babasından iyi gerçi ama annesine babası hiç deger vermiyor gördüğünu allahtan birebir uygulamiyor

sen bu saatten sonra anlatırsan ne ler olur tahmin ediyorum.. söylenecek ilk şey beni kandırdın olacak..
tamam o mutlu olsun diye herşeyi yapmayı düşünnen sen niye kendi mutluluğunu düşünmüyorsun..
ben mutlu olmayan bir kadının kimseyi mutlu edeceğine inanmıyorum önce sen mutlu ol.. kendine şefkat göster.. hayatına bak onu da mutlu et..

seninle uyumuyormu..
yok artık.. bence ciddi bir tedavi sürecine ihtiyacı var .. karşısında en büyük model olması gereken baba yok.. anne ezik.. eş ezik..
adam nasıl bir erkek olması gerektiğini bile unutmuş..
önce beraber yatmaya başla bence ..

Tv sesi olmadan uyuyamiyormus bide gobegime carpar diye korkuyormus istemiyor zorla bazen geliyor söylemekten yoruldum oysa ona sarilip uyumayi ne çok isterdim ama malesef binde bir babasi yuzunden bence aile kavramı tam oturmamis kendi babanne dedeyle büyüdügu için bir bebegede en iyi onların bakabilicegini düşünüyor bebegi hep annesine emanet etme hayAlleri kuruyor sırf oyuzden hMile kalinca onlarla aynı yere taşındık kayınvalidemlerle

Ben yapim gereği ınan hiç kendimi düşünemedim abim cezaevindeydi calisip aileme baktım üniversitede param olmazdi çok zorluk çektim ama aileme hep param var bitmedi derdim son ikiay o eski erkek arkadaşımın ailesiyle kaldım hatta ama tabi ozManlar birşey yasanmadi annesi ile aynı odada yatiyordum hep sanki kızları gibiydim çok bunaltici idi ama mecburdum yurt parasıni ödeyemiyordum ogrenim kredisi yetiyor diyordum ama nerdee onlarda kalinca Onlara ucbes yardım ettim her haftaonu annemlere yemiorum htta dörtgundu okul haftada dörtgun orda ucgun annemlere geliyordum...abim suan evlendi yeni evlendi biray olcak benim ona ben evlenmeden önce aldığım arabayı satıp düğün yaptı ve hicbirsey istemedim o arabada hakkım var bile demedim oysa abim nisanlaninca kız biraz kiskandi bizim samimiyeti mesafe koydurdu abim benden uzaklaştı buna rağmen ...ben evlenirken hiçbirşey istemedim ne alınırsa bende alabildiklerimi aldım krediyi beraber ödedik ben hamile kalıp işten çıkarılınca tazminatla krediyi toplu kapattık hatta...yani hayatim boyunca hep baskalari için yaşadım özellikle ailem için hatta o kötü gece yaşandığında içjmden şöyle dedim bozulduysa daha iyi hiç evlenmem annem babama bakarım ama olmadı ışte evlenmemiş ençok babam istedi yaş geçiyor biz yasliyiz sahipsiz kalma diye...ben evlenmeden önce çalışırken ciddi paralar kazandım ama hep aileme verdim Kiyamazdim onlara yaşlilar emekli kıra diye şimdi olsa gene veririm fırsat bulsam ( hiç istediğim gibi giyinemedim sosyal olamadim belki sosyal olsam kendime daha uygun birini bulur evlenirdim ama kismetmis demekki buda

Evet soylersem bebegide alır elimden ve herşey biter YAda bitmesi için zorlar aklına geldikçe bana çok kötü şeyler yapar belki şiddet olmasada sözleri falan düşünemiyorum yoksa söylerdm coktan nişanlıyken falan çünkü ondan yıllar önce olmus yarım yamalak birşey emin bile değildim bilmediğim için ama söyleyemedim çünkü anlayabilecek biri değildi..

Eşimin bir kadindaki rol modeli annesinin çalisan biraz daha bakımlı modeli.annesi 17 de evlenmiş dört erkek çocuguna sahip yirmi kişi birliktE yillarca yaşayıp sorun etmeyen hayatı hayvancilik ve tarımla geçen çok iyi yemek yapan bir kadin.eşimi benim mutlu edemediğim ve sinirlendirdigim konu annesi gibi yemek yapamıyorum fAzla beceremem evlendikten sonra netten baka baka başladım yemek yapmaya .halası titizlik hastası oda beraber aynı evde yaşamış o hergün dipkose temizlik yapan. Biri takıntılı titiz normal bir temizlik değil ondaki hastalik derecesinde şimdi boş kaldıkça benimde surekli temizlik yapmamı istiyor içinden geçen o ama ben işimi bitirnce tv izliorm sirtim agrio hAmileyim yatıyorum buda hoşuna gitmiyor Hee bide kayınvalideme çok sicak davranmami istiyor ama saygıda kusur etmesemde mecbur kalmadıkça anne annecim diyemiyorum çünkü nisan zMani yaptıklri vs içimden gelmiyor gelmedigi halde annecim annecim desem sahte olacağım kendimi kandiriyor gibi sahte olamiyorum ben..düğünde esimin halasina bana para sakla demiş düşünün bunuda duydum ve iyice soğudum ((

Ona anlatmıştım kan gelmedi ama böyle deneidk çok aci çektim olmadı tam olarak bozulmusmudur diye sormuştum oda Oyle kolay bozulmaz çok kan geliyor dedi yani ondan çok gelmiş herkesin farklı olabilir ama çocuk aklı ışte sonra yıllar gecipte ben kafama taktgmda doktora o yönlendirdi sonra riske atma doktoru dinle dktr nolcak diyende oydu kendisi kesinlikle belki hatrlamoor aklına gelmiodr artık havadan sudan bana naber diye mesaj atiyor ben kötü oluyorum diyorumki aklında benm kocami kandrdgmi düşünüyor keisn diye kendisi defalrca bole bisey asla düşünmediğini söyledi ama kocasına mesaji yanlsikla yakalatmis dedim kocanin bilmesi çok kötü benim kocam onun gözünde enayi gbi yok unuttu bile anlamadı diyor ama inanamiyorum oysa çok yakın arkadaşım asla bu sirri yayacak biri deil kendide evlenmeden beraber oldu kocasıyLa sonra sogumasina rGmen evlendi onunla mecburyttn ama bana ben kaç kere denedm hep kan geldi birsuru senn gelmemjs bozulmamstr dedi ben korkunca çok sorunca doktora gt demsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…