Sonuna kadar okudum biraz hakkım olmayarak belkıde kızdıgım yerler oldu ama genelde üzüldüm. Öncelikle bi cahillikle ilk sevgilinizle yarım bıseyler yasamıssınz ve onu ıtıraf edememenın rahatsızlıgını yasıyorsunz. Cok seviyorsunuz ve hıc yalan soylememek ıstıyorsunuz onuda anlarım ki bende sözlümden asla bişey saklayamam vicdan azabı çekerim anlayabiliyorum sizi.Ama keşke evlenmeden önce söyleseymişsiniz. Ayrıca yargılamak bana düşmez ama eşinizin sandıgınız kadar iyi olduguna emin misiniz ? Çünkü ilk gecede hemen zorlayan sonra bogazınızdan sıkan vs. vs. Bu kadar acımasızca olmamalıydı .. Herşeyi geçtim ben sahte face acıp eski sevgilimi eklesem asıl bunu eşimden sakladığım için pişman olurdum cunku eskı sevgılımle ırtıbata gcıyorum amac ne olursa olsun esınıze hakszlık yani ne diye ekliyorsunuz yıllar gecms bırakın ne hali varsa görsün.. Ama yine de Allah yardmcınız olsun inşallah tez zamanda gönül ferahlıgına ulasırsınz
Sonuna kadar okudum biraz hakkım olmayarak belkıde kızdıgım yerler oldu ama genelde üzüldüm. Öncelikle bi cahillikle ilk sevgilinizle yarım bıseyler yasamıssınz ve onu ıtıraf edememenın rahatsızlıgını yasıyorsunz. Cok seviyorsunuz ve hıc yalan soylememek ıstıyorsunuz onuda anlarım ki bende sözlümden asla bişey saklayamam vicdan azabı çekerim anlayabiliyorum sizi.Ama keşke evlenmeden önce söyleseymişsiniz. Ayrıca yargılamak bana düşmez ama eşinizin sandıgınız kadar iyi olduguna emin misiniz ? Çünkü ilk gecede hemen zorlayan sonra bogazınızdan sıkan vs. vs. Bu kadar acımasızca olmamalıydı .. Herşeyi geçtim ben sahte face acıp eski sevgilimi eklesem asıl bunu eşimden sakladığım için pişman olurdum cunku eskı sevgılımle ırtıbata gcıyorum amac ne olursa olsun esınıze hakszlık yani ne diye ekliyorsunuz yıllar gecms bırakın ne hali varsa görsün.. Ama yine de Allah yardmcınız olsun inşallah tez zamanda gönül ferahlıgına ulasırsınz
size şunu söyleyeyim işe girdiğinizde paranızı götürüp hemen kocanıza vermek yerine paranızla bi psikoloğa gitmeniz. eşler de zamanla değişebiliyormuş onu öğrendim ben bu sitede.
18 yaşındayım yaşadıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu erkek arkadaşımı düşündüm bi an...
Bebişinizle ve eşinizle sağlıklı ve mutlu bi hayat sürmeniz dileğiyle bebişiniz büyüdükçe her şey yoluna girecek bence.
yazacak cok şey var ama yazmayacağım..
tövbe et..konuyu kapat artık...vıcdanını rahatlatmak....bızımle degıl allahımıızla olur ..yazarken kısa ve oz yazmaya çalışıyorum...kırmak ıstemem senı..sorun kendınle.. bız sadece okur yorum yaparız..affedecek olan allahımız ve eşin ahırette...
dılerım Allahtan.. başka hatalar yapmamak uzere.. affedılmış olman...
ara ara okudum yazılanları, kınayanları, senin pişmanlıklarını., eşinin yaptıklarını
bazen yaşadıklarımızın altında sebepler vardır yaşanması gerekiyordur..
eşin sana neden öyle davranıyor biliyormusun.. tabi bu bence ama emin ol böyle ..
sen kendine değer vermezsen kimse değer vermez sana .. hele eşin hiç .. bak sen istermiydin bunları yaşamayı hayır.. herkes tertemiz olmak isterki temizlik kime giöre nasıl...
eşin çok mu temiz bunu sadece allah bilir
şimdi kendine gel bırak pişmanlıkları.. sen özelsin.. RABBİM SANA ne güzel nimetler vermiş ..
sakın ezdirme kendini .. bunu söylerken bağır çağır evinin huzurunu boz demiyorum. kendine değer ver özel olduğunu bil gör bak eşin sana nasıl değer verecek. sen ezildikçe kendine değer vermeyene ben niye değer vereyim diyor oda
Evet canim dediğin gibi tek gece yarim yamalak yaşanan birşeyin pismanligin. icimeisleyip kendimi ezik hissettim esimde bu durumdan belkide tepeme bindi sevgiliyken üstüme ttrerdi kaybetme korkusuna suandada seviyor mutlaka ama zaman zaman çok canımi yakıyor.asla istemezdim yasamayi belkide hayatımda tek deistrmek istediğim şey bir şansım olsa o olurdu...tesekkurler yorum için hamilelikten sanirim dahada hassasim
Bugün esim evden calisiyor proje için çocuklugu çok zor geçmiş zaman zMan anlatir üç kuşak aile biarada oturup karınlarını zor doyururlarmis sampuan reklamindan konu açıldı ucuz diye biz hep bi marka söyledi burda yazmiyim reklam olmasin onu kullanırdık dedi öyle masumduki bunu soylerken tamam bebek konusunda çok ilgili değil gobegime fln dokun hisset deyince gelmiyor ama yinede düşünüyor oğluma Hersyin en iyisini alicam diyor ben besiklerin ucuzuna bakıyorum suan izindeyim calsmiorm diye buyuynce dha iyisini alırız bende ise başlamış olurum diye yok ogluma herşeyin en iyisini alicam diyor yani iyi huylarida var benim ona kiyamadigim içi temiz ve tam bir anadolu erkeği bazen canavara benzesede
Evet babası başlarında bile durmamış dede amca anne yenge falan büyümüşler babası parayı bulunca pavyonlarda yemiş köyden kaçıp kaçıp para bitince dönmüş ama çocuklarina çok sevgisiz ..oyuzden esim böyle aslind özünde iyi merhametli biri ama bazı şeyleri bilmiyor..resim çekilip beraber faceye koymamiza bile karşı bebeğinkinide koydrumam diyor akrabaları alay edermiş biz aileyiz bebegimizin o ben çekilsek ne var sanki.dogumgunu yaptım abisi dalga gecti hiç böyle şeyler görmemişlerki tuhaf geliyor bir arkdasmz vardı resim çekilmeye zor ikna etti karın hamile hatira kalsin sarilda çekilin diye kiramadigi icinncekildi sarildi ya resimde kimse görmesin diyor bana :)) ölmekten sarılmaktan hiç hoslanmiyor benimle bile uyumuyor babasından iyi gerçi ama annesine babası hiç deger vermiyor gördüğünu allahtan birebir uygulamiyorcanım şimdi söylediklerin biraz daha anlamama sebep oldu eşini.. okadar geniş ailede yetişmiş artı kadının değer görmediği, varlığının bile hissedilmediği bir hayatta nasıl saygıyı öğrensinki.. sen birazda ona ihtiyacı olan şefkati versen ama kendine güvenerek.. karnıma dokunmuyor demişsin.. eee adam tüm bunların ayıp sayıldığı bir çevrede büyümüş.. haaa bunlar onu haklı çıkarırmı hayır ama emin ol etkisi büyük
Kayinvalidem anlatmıştı esim doğduğunda köyde sağlık ocağına gotururken battaniye bulamiyormus battaniyesi olmamış hiç banyo havlusuna sarıp götürüyormus asi vurdurmak için onları falan düşününce çok üzülüyorum oğluma ilk aldığım hazırlık esyasi battaniye oldu etkilendigim için.çocukken falan çok garibanlik gördü diye üzülüyorum ona herşeyin en iyisi olsun mutlu olsun diyorum bide su konuda dürüst olabilseydim keske yani yaşamamış olsaydimda saklamk zorunda kalmasYdim yada ondan çok korkmasaydimda hiç doktora bile gitmeseydim bu ameliyatı olmaya nisanlanana kadar nekadar mutluydum bilmeden ama gidincede risk almak istemedim korktum ve sonuc..ama önümüze bakmamız lazim hayat devam ediyor iki yıla yaklasicak artık birbuçuk yılı geçiyor evliliğimiz bu saatten sonra aciklasam saçma sapan birşey olur anlatmasam bazı olaylarda aklıma geliyor acı çekiyorum..tedavi sonrası belki iyi olurum insallah..
Evet babası başlarında bile durmamış dede amca anne yenge falan büyümüşler babası parayı bulunca pavyonlarda yemiş köyden kaçıp kaçıp para bitince dönmüş ama çocuklarina çok sevgisiz ..oyuzden esim böyle aslind özünde iyi merhametli biri ama bazı şeyleri bilmiyor..resim çekilip beraber faceye koymamiza bile karşı bebeğinkinide koydrumam diyor akrabaları alay edermiş biz aileyiz bebegimizin o ben çekilsek ne var sanki.dogumgunu yaptım abisi dalga gecti hiç böyle şeyler görmemişlerki tuhaf geliyor bir arkdasmz vardı resim çekilmeye zor ikna etti karın hamile hatira kalsin sarilda çekilin diye kiramadigi icinncekildi sarildi ya resimde kimse görmesin diyor bana :)) ölmekten sarılmaktan hiç hoslanmiyor benimle bile uyumuyor babasından iyi gerçi ama annesine babası hiç deger vermiyor gördüğünu allahtan birebir uygulamiyor
seninle uyumuyormu..
yok artık.. bence ciddi bir tedavi sürecine ihtiyacı var .. karşısında en büyük model olması gereken baba yok.. anne ezik.. eş ezik..
adam nasıl bir erkek olması gerektiğini bile unutmuş..
önce beraber yatmaya başla bence ..
sen bu saatten sonra anlatırsan ne ler olur tahmin ediyorum.. söylenecek ilk şey beni kandırdın olacak..
tamam o mutlu olsun diye herşeyi yapmayı düşünnen sen niye kendi mutluluğunu düşünmüyorsun..
ben mutlu olmayan bir kadının kimseyi mutlu edeceğine inanmıyorum önce sen mutlu ol.. kendine şefkat göster.. hayatına bak onu da mutlu et..