vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Benimde umudum o bebek bana unuttturacak şimdi doktora gitsem bana ilac verir diyede korkuyorum bide hamile halimle gitmek istemiyorum..yok canım ne bakması o gün zaten Facei kapattım sahte hesabı kendiminkinide iğreniyorum ondan walla merak falan etmiyorum ki ortak arkadaslarimizlada irtibati kestimki haber almiyim yada benim haberim ona gitmesin diye....o gunlerde yeni bir düğün gelin konuşmasından konu acildi kendi düğünumu ne korkularla içten içe ne acilarla yasadigim aklıma geldi onerilerdede görünce kin kısmak için ekledim tabiki büyük hata sonra bir saat icinde hemen bu saçma oyunu sonlandiridm kimliğimi söylemedim tabi ama tahmin etti gerçi başlarda başka birindende bahsetti ama benim olduğumdan eminde olamadı tabi neyse allah bildiği gibi yapsın.ben kendimi ezik gördüğüm için esyalarim.alınırken flaan hiç karışmadim birçok şey alınmadı nikah ve kına kiyafetimi kendim aldım damat tarafi benim bu durumumu Kullandı sessizliğimi ama içimdeki dürtü haketmyorsun ses çıkarma diyordu onlari falan düşününce kızıyorum ama hepsi çok eskide kaldı geçmişi düşünmek beni sadece acitiyor kanatiyor unutmak içinde buralardayim bazen bazı şeyler tetikliyor ama insallah bitcek hiçbir acı sonsuz değildir derler yA... Allah kimseye dermansiz dert vermesin insallah ve herkesin hakkında hayırlısı olsun..sevgiler..

merhaba yazın çok uzundu tamamını okuyamadım.ama özet olarak az çok anladım.öncelikle okadar çok kendini suçluyorsunki acaba psikolojik bi rahatsızlıkmı bu anlayamadım.ya olabilir gençliğin verdiği bi hata cahillikle yapmışsın bişey.oda olmamış zaten.sanki bir çok adamla beraber olupta eşine lekelimi gittin.sen önce yen kendi içinde bu rahatsız edici psikolojiyi.bak hamilesin bide.insanlar başkalarıyla birlikte olup neler yaşayıp daha sonra iyi bir insanla yuva kurup çoluk çocuk sahibi oluyorlar.sende hiç bişey yokki.
sen o adamı ekleyerek kapanması gereken yaraları iyice kanatıyorsun.bazı şeyleri tamamen unutup kapatınca iyileşir o yaralar.sanane ne yaparsa yapsın hayvan.öylesi zaten haytta mutluluğu yakalayamaz.ondan ona ondan ona gezerken bi bakmışsın yanlız bi yerde ölüp gitmiş.sen eşine sarıl bebeğine sarıl unut taaa kaç sene önceki olayları sil at kafandan.arkaya baka baka önüne bakıp mutlu olamazsın.yaaa neler var neler.sanırım senin etrafında yaşayıp ne olaylar çeken insalar yokta sen senin sorununu sorun sanıyosun.toparlan kardeşim.hamileliğin verdiği depresyonda olabilir eskiyi kafaya takmak.bende buçuk yıllık ewliyim ewlendikten ay sonra hamile kaldım ve o dönemleri hatırlamak bile istemem.hem hamilelik hem lohusalık psikolojimi mahvetmişti.kurtulmak senin elinde.kendini asla suçlama.kimse peygamber değil.hatalar insanlar için önce bunu kabul et.

Eşini gözünde çok büyütmüşsün bence. Okurken sinir oldum. Lütfen tedavi ol. Herkes hayatında hata yapar sende böyle bir olay yaşamışsın. Olmuş bitmiş artık değiştiremezsin. Ama ben kendini bu kadar ezik görmeni anlayamadım açıkçası. Ne bu böyle ben hiçbir şeyi haketmiyorum yok kocam ne yapsa haklı bilmem ne. Çok hastalıklı sözler bunlar. Normal değil bu dünyada kimse sütten çıkmış ak kaşık değil hele eşin hiç değil. Dayak falan. Çok ayıp çok. Kendinize çeki düzen verin.

Üniversite mezunu çalışan bir bayansınız. Yaptığınız hatadan dolayı kendinize yapılan eziyetleri hakettiğinizi düşünüyorsunuz. Silkinin ve kendinize gelin.

Evet etrafımda hiç yok olanda dedigim gibi zar i koruyor ama bugün öyle güzel hissettimki kendimi sabiha paktuna nin bebegimi beklerken kitabı var onu okurken ...bebegimi düşünmek beni herşeyden çok mutlu ediyor..

Hamilelik iznine çıktım evde suan çok boş ZManimda oluyor buyuzdende k kadar kuruyorum sanırım ama bugun hersey çok guzeldi kitaptaki resimdeki bebekleri kendi bebegim gibi sevdim

Telefondan giriyorum bazı şeyleri geç görüyorum ve iki kere yazabiliyorum kusura bakmayin.esim merhametlidir iyidir ama yaşayış biçimi çok farklı küçük bir kasabada yetişmiş daha sonra babası iflas edince bizim şehrimize yerleşmişler çalıştigim yerde tanıştım kendisiylede beş yıldır hayatımda ve onu gerçekten çok seviyorum...o çok sevdiği bir kızdan sırf bakire olmadığı için nişanlısıyla alkolluyken ilişkiye girdiğini itiraf ettiği için ayrılmış ve benden istediği en önemli kriter buydu ve aslında aklına bile gelmiyordu benim birkere birşey yaşamam ondan önce bir sevgilim olduğunu biliyordu çok sevdigimide soylemistim hatta o baya ısrar ettiği dönem ben yeni bir ilişkiye hazır değilim yaralarım kapanmadı demiştim aylarca beni ikna etmeye uğraştı.ben dusunup uzulunce şöyle diyorum bu insanın en önemli kriteri buydu ve ben onla evlenmeseydim başka biri olcskti istediği gibi biri diye ona üzülüyor haksızlık ettigimi düşünuyorum ancakkkk engel olamadım çok sevdim ve ayrılamadik bende ilişkiye gremdgmz için o cocukluk dönemine ait zarimin zarar gordugunu düşünmüyordum nisandan snra ogrenincede turly bahanelerle ayrılmakistedim ama olmadi bırakmadi...demekki diyorum bu sadece benim kaderim değilmiş bu ikimizin kaderiymis..onun büyük konuştugu şey benim ise korktuğum şey başıma geldi..onunla tanıştığım dönemde işyerinden bana evlenme teklf eden okadar insan vardiki kimseyiistemedim gonul bu ya en aksisini sevdi ...ses tonu gözleri beni hayata yeniden bağladı çok sevdim...

Esim babası annesine nasıl davraniyorsa bana öyle davraniyor malesef aslında kendini geliştirmiş duzgun meslek sahibi ama çocuk yetiştirmek çok onemli ışte .bazen oda diyor ben çok kabayim seni çok uzuyorum ama elimde değil diyor yapısı öyle...bebegimiz hakkında konuşmayi bile sevmiyor dogsun severiz diyor ama netten sürekli bebek eşyalarına bakıyor bana çaktırmadan görüyorum içi çok iyi biri ama yapısı aksi,huysuz,sinirli,gerikafali.bende evlenince onu öyle kabullendim hakettim diye ama aslında ne olursa olsun bazı yaptıklarını hiç haketmedim ailesi yüzünden çok zor zManlar geçirdik ama sabrettim hep şimdi sağlıklı düşününce kendimi ezdirmem artık diyorum sinirleniyor sınırı geçince vicdan azabı çekip gönlümu alıyor defalarca oda agladi..gözlerindeki o yaşları gördükçe hemen affettim tabi hamileligimde daha yoğun duygular yaşıyorum oglum kesin tamamen babasına benziyecek ama huyu asla benzemesin :)) beni cildirtir yoksa oda ikisine birden nasıl katlanirim...huy olarak insallah iyi yetistirecegim rabbim izin verirse .kocam kötü demiyorum huysuz ve zor biri ama cok dürüsttür ve beni asla aldatmayacak yariyolda bırakmayacak bir insan diye düşünüyorum beşer şaşar geleceği bileemyiz ama cok güveniyorum çok seviyorum belkide oyuzden toz konduramiyorum...hep ona diyorum senden önce ölurum insallah ki yokluğunu yasamM diye ...allah göstermesinde gerçekten hayali bile korkunç ..bazen bu hatami düşünüp hep merak ederim ben cehenneme giderim o cennete ama cehennem sebebimi ogrenirmi diye korkarimda bi ara kafayı bunla bozmustum oysa ahirette herkes kendi derdine düşüyormuş ama dedigim gibi bugün çok iyiyim aslında baya kabullendim hayatta herşeyin bizim için olduğunu insallah tekrar kısa zamanda yeni bir çiftte düğünde falan nuksetmez hastalığım...bebek kıyafetlerine bakmak hayaller kurmak beni çok mutlu ediyor az kaldı kavusmama ona eminim acılarım onunla biticek mucizem olucak benim ki doğumdan sonra obsesyon olayı bu konuda devam ederse hemen tedavi olacagim...kapıyi defalrca kontrol etmeoocağı defalarca kapattım diye bakma da geçti beraberinde birkacgundur bende...o konuyu düşündükce beraberinde bu saplantilarida getiriyor.

Artık sadece telefondan giriyorum sonrada herseyi siliyorum ama cok iyiyim buara gerçekten..ayşe armana mail atmıştım aslında ona yazacaktim hayatimi konuyu yazmadan sadece isimsiz bir konu yazsam yayinlarmisiniz vicdanım rahat etsin diye yazdım donmediler bende buraya yazdım gazetedede ciksa benim durumumda olan binlerce insan vardır taninmam imkansızdı ama sizin yorumlarınız kadar rahatlatamazdi beni eminim..kk kulübü iyiki var...

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama ben genel anlamda psikolojinizin bozuk olduğu kanısına vardım. Böyle adamları arasanız bulamazdınız herhalde. Hayretler içerisindeyim şu an ...

Vallahi ben genel anlamda hepinizin piskolojisinin bozuk olduğuna karar verdim. Nerede aldatma, kaynana-görümce dalaşı, eşi hakkında dedikodu, fitne varsa o konudasınız hepiniz. Ama iş hayatı- aile vs. destek istenen konularda tısss hiçbiriniz yoksunuzKaç kere buraya aldatma- koca şikayeti- kaynana vıvırı dışında konu açıldı hepsi boş kaldı gördüm bir aydır.

Size kocişlerinizle mutluluklar hanımlar,burası beni fena baydı.

Şimdi uçurulabilirim rahatlıkla

Tünaydın öncelikle!

İnanın bir akademisyen olarak o kadar ciddi şeylerle uğraşıyorum ki...

Burası olmasa ne kadar bunalırdım tahmin bile edemiyorum. Bu topik insanların sıkıntılarını paylaştıkları ve fikir danıştıkları bir yer.

Farklı içerikteki topiklere baktınız mı? Bakarsanız size hitab edebilecek çok sayıda konuyla karşılaşacağınızdan eminim.

Son düzenleme:

Genel anlamda psikolojim bozuk değil bu konuda takıntı oldu...yorum için teşekkürler evet bu sitede güzel şeylerde var okunulasi...

baştan sona gözlerm faltaşı gibi açılarak dehşetle okudum resmen... bu nasıl bir kocadır, bunu yazanın nasıl bir psikolojisi vardır, bu yaşananlar nasıl kaldırılır bilmiyorum... ne zaman ki bizim bu örümcek beyinli ülkemizde namusun iki bacak arasında olmadığı anlaşılır, çiftler o zaman gerçek mutluluğa ulaşır. Evlilikte mutluluk sadece iki damla kan değildir bunu o örümcek beynli eşlerinize anlatabilseniz keşke.... kan gelenleri de görüyoruz bence bu kan meselesi tamamen erkeğin kendine olan güvensizliği ve aile yapısı başka hiçbirşey değil. Ha ben demiyorum tabiki evlenmeden önce gidin erkeklerle beraber olun herşeyi yapın ama esnek olabilir,kan her zaman gelmeyebilir bu normal bişey. O zaman evlenmesin bunları kaldıramıcak adam arkadaş. Ayrıca nasıl bir psikopatlıktır bu adamın yaptıkları. Allah sana kolaylık versin yolun açık olsun ailenle bundan sonra ve bebeğinle umarım herşey istediğin gibi gider bundan sonra hata yapmazsın....

Son düzenleme:
Arkadaşım kusura bakma ama biraz fazla Türk filmi seyretmişsin gibi geldi. Her insan hayatının bazı dönemlerinde kötü şeyler yaşar hatalar yapar ama inan senin kadar abartan görmedim. İnsanlar neler yaşıyor ne sıkıntılar çekiyor ama sen geçmişe takılıp kalmışsın. Biz ne desek boş sen ömrün boyunca bunları düşünüp mutsuz olacağa benziyorsun

Haklısıniz bu yazilanlari dışarıdan okuyan biri olsam inanın aynı yada benzer yorumlari yapardım hayatına devam et unut geç derdim ama yaşamak çok farklı...bu anlattıgim olayı yasadigimda 18yasindaydim şimdiki eşimle tanistigimda 20 ,zarimda centikler oldugunu gidip doktor kontroluyle öğrendiğimde 24 tum nisanliydim ihtimal vermesemde doktora gideyim içim rahat etsin diyordum düğüne ucay vardı evlendigimde 24 yasindaydim şimdi ise 25 bitti 26 ya girdim ve simdiki aklım olsa 18yasindaki olaya maruz kalmaz hadi kaldım diyelim asla böyle işlere bulasmaz operasyon vs.. ve şimdiki eşimle evlenmeZdim...hergecengun insanın fikirleri değişebiliyor yaşama bakış açısı..benim çok arkadaşim var esnek olupta evlendiginde kan gelmeyen ama benim esim alsa kabul etmem diyordu böyle birşeyi oysaki onunda benimde ciddi anlamda ilk tecrübesi olduğu okadar bellliydiki yani tecrübeli biri olsa benim daha önce biriyle beraber olmadığımi kan gelmesede bacaklarının titremesinden anlayabilirdi ben inanın o noktanın tamyerini bile bilmiyordum ameliyat olurken bayıldım zaten görmedim kontröllerde doktoru cildrtiyordum muayene olamıyorsunuz vajinal.yani herşey farklıydı ozaman ve şimdiki düşüncelerimden aslinda şimdi diyorum bana kan sorgulamiyacak beni ben olduğum için sevecek biriyle gerekirsa bir yabancıyla evlenirdim ama esimi gerçekten çok sevdim çocuktum bide ozaman 20 yaş kulağa büyük gelsede çocuktum cahildim gerçekten .şimdi de eşimi COk seviyorum bazen ona kızıyorum tabiki hatalarına ama bazende aciyorum ona yalan söylediğim için ama yeminnederim bende bilmiyordum ilişkiye tam girmeden bozulmaz demişti arkadaşım..diyorum köyünden geldi buraya beni tanıdı sevdi fakat ben ona istediğini veremedim hee bana gelince kendimede üzülüyorum esim erken b..yor mesela ben orgazm hiç olmadim belkide hiçbirzaman olamayacagim ama eşime birşey soleyemem bu konuda.yetiştirilme tarzı ailesi çok farklı . Kadın hep geri planda onlarda .he diceksinizki sen kalburustu ailedenmi geliyorsun hayır benimde gariban bir anam babam var abim o dönem cezaevindeydi geçmiş hatası yuzunden ben evlenmeden hep aileme baktım hiçbirzamaj istediğim gibi giyinemedim gezemedim feda ettim kendimi.. yasin gelincede babam evlen diyordu arkadaşlar bir bir evlenince şimdiki eşimle dortyilim geçti ayrılmak istemiyordu evlenmesi için ailesi destek olmuyordu falan derken esim benim sıkıntılarimi Anlayip kredi çekti evlendik beraberce ödedik borçlarımızı bitti coksukur.. yani bazı şeyler kader oldu benim için bir kısmı aileden kaynaklı benim okuldan sonra hiç sosyal hayatım olmadi maddiyat yüzünden evden ise işten eve .isyerindede şimdiki eşimi tanıdım yıllarca konstk evlendik bazı huylarıni cozememisim bas yazımda yazdigm gbi beş aylık sevgiliyken askere gitti onbeş ay bekledim öyle geçti gitti yıllarım umudum bundan sonraki zamanimin mutluluğu için..

Son düzenleme:

Yapım gereği çok hassas takıntılıyim yalan söylemiş olmayı gururuma yediremiyorum ha sanmayinki hayatta hiçbirşeyi beceremeyen biriyim hayır çalıştığım yere tırnaklarimla geldim suan doğum iznindeyim ama inanın iyi bir isim ve etrafımda bana saygi duyan insanlar var bu içimde gizli bir yara sadece.ama evlendigimde bana kan i sorun etmeyecek biriyle evlenseydim p travmayi gecirmeseydm şimdiye çoktan unutmustum çünkü ozaman yaşadığım cinsellik bile değildi şimdi beraber olmayi ogrendikce ozmn zarimin nasıl zarar gördüğüne anlam veremiyorum çünkü kasinca gerçekten içeri girmiyor ve müthiş bir acı hissediyorsun vajinismus tedavisi olmadan önce öyleydi o gecede oyleydi .valla benim tavsiyem gerçekten mecbur kalmadıkça nolur bu operasyonu yaptirmayin kendinize ona göre birini bulun çünkü ben o doktoru sekreterini o semti hatırladıkça kötü oluyorum .ama buraya yazdığımdan beri fikir yorumlariyla ben çok daha iyiyim ve buara gercekten bebegime konsantreyim günahımi elbet çekeceğim ama bu dünyayida kendime daha fazla zindan etmeyecegm Allah bana yeni bir hayat verdi bence evlendm bebegim olucak bunlar boşuna değil o beni seviyor rabbim kulunu seviyor...

Hatalar bizler için ama artık bir hata yapmam diyorum eşime bagliyim çocuğumu hasretle bekliyorum tabi ben bu hayatta asla dememeyi öğrendim en iyi bunu öğrendim çünkü insanın başına hersey gelebiliyor.

Son düzenleme:
Buarada bana okadar mesaj geliyorki arkadaslardan burda yorum yapamayipda sağolsunlar teselli için anlıyorum ama mesaj atanlar benle aynı durumda olanlar açıklamak istemiyorum tabi isimlerini ama çoğu evlenmmis ve operasyon yaptirmak için doktor arıyorlar ben yazılarımda daha çok şunu belirtiyorum ama anlaşılmıyor sanirim hatadan daha kötü bir hata varsa operasyon.tMM beraber olup bir hata yaptınız ama mecbur kalmadıkça lütfen bu operasyonu yaptirmayin bu daha çok canınızı yakacak ömür boyu bir doktorla aranızda kalacak bir sır...kimisinin hiç sevgilisi bile yok amA kendini iyi hissetmek için yaptrcam diyor lütfen cikmazdaysaniz son careyse yaptırın yoksa nolur uzak durun.ne düşündüğünüzu anlıyorum ben o dönem şöyle dusunmustum o pisliğe ait vücudumda hiçbirşey kalmamali ve hatta demiştim aynaya bakıp onla konusur gibi artık bana napabilirsinki hiçbirşey en agirida olsa bu derdi başıma sardin ama bitti diye bitti de sanmistim o masadan kalkınca yeniden dogacak gibi ama kalktığımda ağlayarak narkozdan uyandım kimsem yoktu yanımda zor yürümüştum ve anladimki yeniden doğmak bu degil.yeni dogdugunuzda anne babanız var ama ozaman hiçkimse...size yalvarıyorum mesaj atanlar bu hatalara düşmeyin herkese tek tek cevap yazamıyorum çünkü çok fazlada acamiyorum siteyi ama rica ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…