tedavi olursan bu takintidan kurtulucagina inaniyorum, ama belki bebis gelirse hepten unutursun bu mucize evini senlendirir, bence onunla tekrar konusmakla hata yapmissin, birdaha hicbir sekilde onu arastirma isterse dünyanin en mutlu insani olsun, bencede bu aldatmak degildir cünkü sen ciddi bir takinti yapmissin bu hatayida o takintinin verdigi bir yanlis olarak görüyorum, üzme artik kendini gelecege bak gecmisin hayatini gölgelemesine izin verme
Bide ben sicak ve insanlara dokunarak seven biriyim annem babamin bile yanagini sikarim sarılirim öperim esim ise ciddi daha sert mizacli cok kızıyor ona böyle seyler yapınca söz veriyorum ama unutup yine yapıyorum çıldırıyor( yetiştirilme tarzı buna çok ters sadce yatak odası samimiyet için uygun tv izlerken onu opmeme falan çok sinirleniyor keşke yapamadan durabilsem ama onun istediği gibi olamıyorum olsam sınırlı olmuyacak belkide yada daha az olacak..temizlik ve yemek konusunda fazla başarılı değilim yıllardır okul ve işten ev hanimliginda çok mükemmel olamadım daha kızdırıyor buda onu..onun disinda trafikta kizmasa dedigi gibi yemeği temizlgi basarabilsem öpmeden yanagini sıkmadan durabilsem her istediğinfe annesine onunla gitsem hiç uzmez beni ama bende yapamıyorum bazen ve fırçayı yiyorum
merhaba yazın çok uzundu tamamını okuyamadım.ama özet olarak az çok anladım.öncelikle okadar çok kendini suçluyorsunki acaba psikolojik bi rahatsızlıkmı bu anlayamadım.ya olabilir gençliğin verdiği bi hata cahillikle yapmışsın bişey.oda olmamış zaten.sanki bir çok adamla beraber olupta eşine lekelimi gittin.sen önce yen kendi içinde bu rahatsız edici psikolojiyi.bak hamilesin bide.insanlar başkalarıyla birlikte olup neler yaşayıp daha sonra iyi bir insanla yuva kurup çoluk çocuk sahibi oluyorlar.sende hiç bişey yokki.
sen o adamı ekleyerek kapanması gereken yaraları iyice kanatıyorsun.bazı şeyleri tamamen unutup kapatınca iyileşir o yaralar.sanane ne yaparsa yapsın hayvan.öylesi zaten haytta mutluluğu yakalayamaz.ondan ona ondan ona gezerken bi bakmışsın yanlız bi yerde ölüp gitmiş.sen eşine sarıl bebeğine sarıl unut taaa kaç sene önceki olayları sil at kafandan.arkaya baka baka önüne bakıp mutlu olamazsın.yaaa neler var neler.sanırım senin etrafında yaşayıp ne olaylar çeken insalar yokta sen senin sorununu sorun sanıyosun.toparlan kardeşim.hamileliğin verdiği depresyonda olabilir eskiyi kafaya takmak.bende buçuk yıllık ewliyim ewlendikten ay sonra hamile kaldım ve o dönemleri hatırlamak bile istemem.hem hamilelik hem lohusalık psikolojimi mahvetmişti.kurtulmak senin elinde.kendini asla suçlama.kimse peygamber değil.hatalar insanlar için önce bunu kabul et.
ALLAH sonunuzu hayir etsin .
Vallahi ben genel anlamda hepinizin piskolojisinin bozuk olduğuna karar verdim. Nerede aldatma, kaynana-görümce dalaşı, eşi hakkında dedikodu, fitne varsa o konudasınız hepiniz. Ama iş hayatı- aile vs. destek istenen konularda tısss hiçbiriniz yoksunuzKaç kere buraya aldatma- koca şikayeti- kaynana vıvırı dışında konu açıldı hepsi boş kaldı gördüm bir aydır.
Size kocişlerinizle mutluluklar hanımlar,burası beni fena baydı.
Şimdi uçurulabilirim rahatlıkla
Tünaydın öncelikle!
İnanın bir akademisyen olarak o kadar ciddi şeylerle uğraşıyorum ki...
Burası olmasa ne kadar bunalırdım tahmin bile edemiyorum. Bu topik insanların sıkıntılarını paylaştıkları ve fikir danıştıkları bir yer.
Farklı içerikteki topiklere baktınız mı? Bakarsanız size hitab edebilecek çok sayıda konuyla karşılaşacağınızdan eminim.
baştan sona gözlerm faltaşı gibi açılarak dehşetle okudum resmen... bu nasıl bir kocadır, bunu yazanın nasıl bir psikolojisi vardır, bu yaşananlar nasıl kaldırılır bilmiyorum... ne zaman ki bizim bu örümcek beyinli ülkemizde namusun iki bacak arasında olmadığı anlaşılır, çiftler o zaman gerçek mutluluğa ulaşır. Evlilikte mutluluk sadece iki damla kan değildir bunu o örümcek beynli eşlerinize anlatabilseniz keşke.... kan gelenleri de görüyoruz bence bu kan meselesi tamamen erkeğin kendine olan güvensizliği ve aile yapısı başka hiçbirşey değil. Ha ben demiyorum tabiki evlenmeden önce gidin erkeklerle beraber olun herşeyi yapın ama esnek olabilir,kan her zaman gelmeyebilir bu normal bişey. O zaman evlenmesin bunları kaldıramıcak adam arkadaş. Ayrıca nasıl bir psikopatlıktır bu adamın yaptıkları. Allah sana kolaylık versin yolun açık olsun ailenle bundan sonra ve bebeğinle umarım herşey istediğin gibi gider bundan sonra hata yapmazsın....
Arkadaşım kusura bakma ama biraz fazla Türk filmi seyretmişsin gibi geldi. Her insan hayatının bazı dönemlerinde kötü şeyler yaşar hatalar yapar ama inan senin kadar abartan görmedim. İnsanlar neler yaşıyor ne sıkıntılar çekiyor ama sen geçmişe takılıp kalmışsın. Biz ne desek boş sen ömrün boyunca bunları düşünüp mutsuz olacağa benziyorsun
Hatalar bizler için ama artık bir hata yapmam diyorum eşime bagliyim çocuğumu hasretle bekliyorum tabi ben bu hayatta asla dememeyi öğrendim en iyi bunu öğrendim çünkü insanın başına hersey gelebiliyor.baştan sona gözlerm faltaşı gibi açılarak dehşetle okudum resmen... bu nasıl bir kocadır, bunu yazanın nasıl bir psikolojisi vardır, bu yaşananlar nasıl kaldırılır bilmiyorum... ne zaman ki bizim bu örümcek beyinli ülkemizde namusun iki bacak arasında olmadığı anlaşılır, çiftler o zaman gerçek mutluluğa ulaşır. Evlilikte mutluluk sadece iki damla kan değildir bunu o örümcek beynli eşlerinize anlatabilseniz keşke.... kan gelenleri de görüyoruz bence bu kan meselesi tamamen erkeğin kendine olan güvensizliği ve aile yapısı başka hiçbirşey değil. Ha ben demiyorum tabiki evlenmeden önce gidin erkeklerle beraber olun herşeyi yapın ama esnek olabilir,kan her zaman gelmeyebilir bu normal bişey. O zaman evlenmesin bunları kaldıramıcak adam arkadaş. Ayrıca nasıl bir psikopatlıktır bu adamın yaptıkları. Allah sana kolaylık versin yolun açık olsun ailenle bundan sonra ve bebeğinle umarım herşey istediğin gibi gider bundan sonra hata yapmazsın....