vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Esim ozamanlar beni dovunce uzulurdum ama gunahimin bedelini ödediğimi düşünürdüm.aslında ben vajinismus için tedavi olurken ilk kocamla beraber gittik doktor sordu neden olmadi oda esim kendini kasiyor içine giremiyor falan dedi dört yıllık sevgili dönemimizde sadece opusmus olmamıza doktor çok şaşırdı dediki hacı hoca tayfası gibi kan meraklısı değilsen yavaş yavaş bu işi denersen esin rahatlarsa olur falan dedi.ozaman kan dan vazgeçmisti esim kan dan doktordan duyunca yani orda ogrendi aslinda evlenmeden gitsek bilse belki ilk gece öyle olmayacakti

Eskiden beri yıllardır ilkgece herkesdeN kan geliyormuymus esnek zar yeni yeni konusulmaya başladı ve olsa bile insan suçluluk duygusu hissediyor

Genital estetik bolumunde hala yüzlerce kız fikir alışverişinde bulunuyor benim anlamadığım esnek ile olmuş nasıl ayirt ediliyor kan olmadığı sürece.neden bu operasyona gerek duyuyorlar ben ozaman mecburdum ama esim esnekligi kabul etse ben yaptırmazdim çünkü ben tam ilişkiye zTen girememistim keza evlenincede giremedim belki bunlarinda eşleri esnek olduğunu dusunucek neden yaptırıyorlar ben gerçekten birlikte olsam yaptıramazdim heralde ya gerçi bilemeyiz insanlar ne durumlara dusuyor ama nebilym boşuna travma geçiriyorlar ki ben yaptırdığım halde kan taa vajinusmusu yenipte üçüncü kezilişkide bulunduğumda geldi oysa doktor ilk ilişkide demişti onuda anlamadım ya neyse.

*Kan belli olsun diye kuru kuru vajinusmus birine iskence eden bir koca*

*Kan gorebilmek adina karisinin ilk gece boynuna yapisan bir koca*

Valla ben burdan korktum hee Allah sana guc versin.
Ayrica soyadini verdi demisin. Niye senin kendi soyadin yokmuydu?

Konunu ilk gunden beri takip ediyorum. . Kusura bakma ama esinden once biseyler yasaman bi kere esini ilgilendirmiyor...... ayrica evliyken eski sevgilinle her ne olursa olsun yazisman yanlis...... bana gore bu aldatmadir... bak dikkatini cekerim evlenmeden oncesini hic katmiyorum.. ama evlendikten sonra ne olursa olsun ama ne olursa olsun eski sevgilinle irtibat kurmus olman bana gore aldatmak.. o kiza anlatacaktim fln diye de hic yalan soyleme....

Güzelim sen aynı yerde takılmış kalmışsın.Senin ki kızlık mızlık filan da değil.Hangi kimlikle olursan ol,sen elin adamıyla konuşmuş,elin adamı da sana iğrenç kelimeler yazmamış mı.Bitti.Sanane elin kızı nişanlanmış .Kıza ulaşmaya çalışıyorsun.Çocuk senle gençlik döneminde bir hata yaptı diye,napıcak hayatı boyunca sana köle mi olacak.Ne yapmasını istiyorsun.Senle olmamıştır,aradan yıllar geçti olgunlaşmıştır.Şimdi bir kızı sevmiş nişanlanmış belki mutlu olacaklar.Yahu adam mutlu olmasa da seni ilgilendiren bir durum yok ki?.Evlenmişsin.Kocan çok mükemmel seni seviyor çocuğun olacak.Ben eşimle nişanlıyken kızın biri bana senin nişanlın çok kötü bana şunları yaptı sakın evlenme dese,hayatta umursamam.Benim nişanlımın benden önceki hayatı beni ilgilendirmez.Önemli olan ben nişanlanmaya karar verecek kadar sevmişsem,gerisi hikaye.Kurtul şu saplantılarından.

Ben kizada kendimi tanitmayacaktim bir arkadas boşuna yalan söyleme demiş sanki Beni tanıyor.bu insanın sadce bana zarari dokunmadiki ...olgunlastigini hiç sanmıyorum ortak arkadaşlarımız çok vardı ama hepsini faceden cikardim .ama yakın zamana kadar müşterilerle saunada basılıp otelyani calıştığı yeri değiştirmesi ,liseli bir kızı videoya çekmesi vs..birsuru internet hesabında kızlara kurduğu tuzaklar vs hepsi kulağıma geldi...ama artık ilgilenmiyorum sadce allaha şükrediyorum neolursa olsun busekilde kurtuldum diye çocuğum olabilirdi onunla evlenmiş olabilirdim evlenmeden hamile kalabilirdim benimde videomu çekebilirdi vs...buna şükür diyorum ve ortak arkadaslarimizi sildim faceide dondurdum artık hiçbirşekilde bakmam ama burdaki insanlar onu merak edip baktığımı düşünüyor y ben ona şaşırıyorum bukadar pislik bir insana nasıl birşeyler besleyip kocami aldatabilirim

Yurtdışından yabancı eşinden olan çocuğunu bile umursamayan bir adam karşıma çıkıp barışmak istediğinde ben ona çocuğuna sahip cik dedim oda ben türkiyeye döndüğümde sildim herseyi dedi öyle bir insan

Sadece ben degil buradaki cogu kisi aldattigini dusunuyo ama.... sonucta sebebi ne olursa olsun evli bi bayanin eski sevgilisiyle muhattap olmasi simsiki esini aldatmadir.. madem bu yaptiginda bi sakinca gormuyosun esine soyle bakalim ne oluyo.. hayret bisey ya hem vicdanini rahatlatmaya buraya geliyosun hemde beklentinden farkli bi cevap alinca yok ben nisanlisina ulascaktim da fln fln.. vercek amacin o olsaydi o kizla konusurdun eski sevgilinle degil....cevir kazi yanmasin diye buna derler. ...

herşey geçip gitmiş bitmiş artık anladınmı bitmiş eskide kalmış?
bundan sonra asabi kocanla nasıl ömür geçireceğini düşün geçmişi düşünme bence geleceğe bak

İkisinide arkadaş olarak ekledim hatta once kızı ekledim kabul etmedi Yada görmedi bilmiyorum sazan ekleyip yazinca bir saat icinde face i Dondurdum zaten..eşimi aldatcak biri değilim Heleki onunla allah korusun resmini görünce bile igrendim saçları dökulmus kilo almış nefret ettim ya aldatcak olsam kendimi tanitir buluşmak falan isterim ama keşke konuşma yazılarını buraya kopyalabilseydimde gorseydin aldatmami değilmi peşin hüküm veriyorsun ben kin imi kustum benim hayatımı mahvetmisken onun mutlu olmasına sinirlendim kızla konusmakti gerçek amacım ama olmadı.ama suan zerre kadar umrumda değil iyice olsa kötüde olsa ogün çok kotuydum sadece..

merhabe canim, herkez hayatinda hatalar yapabilir sen tövbe et Allahim insallah affeder sadece O'na sigin, kendine bu kötülükleri reva görme ben hakediyorum diye, sen hic bir kötülügü haketmiyorsun lütfen kendine daha fazla eziyet etme, anliyorumki dönüp dolasip bu takinti pesini birakmiyor, yardim alirsan daha kolay atlatirsin insallah, kendinle baris artik baskalarini birak, umarim bebisini kucagini alirsin ve o sana bütün dertlerini unutturur, her daim mutlu olman dilegiyle..

Kızla konuşma fırsatım olmadiki ikisinede arkadaşlık yolladim sazan kabul etti kız etmedi kıza onu tanıdığımi kimliğimi açıklamadan ispat edeyim diye o pisliği ekledim ortak arkadaş olursa kabul etsin diye lanet olsunki saçma çocukça birseymis banane mutluda olsalar olmasalar ki onun gibi biri mutlu olamaz hayatı yalan dolan kıza yazık ama insallah tanır gerçek yüzünü

Teşekkür ederim canım evet elimde degil psikolojik bir rahatsızlık her yeni evlenende tv dizilerinde falan aklıma geliyor travma gecirdim yoksa yemin ediyorum ben ona en ufak birşey hissetmiyorum Allah biliyor sevsem zaten evlenirdim onunla neden evlenmeyim ama sogumustum tiksinmistim Facede görüncede igreniyorum.çocuğuma odaklaniyorumartik rrabbim beni affedicek biliyorum affetmiyecek olsa bana bu yuvayi dünyada en çok istediğim şeyi bebek sahibi olmayı nasıp etmezdi dha doğmadi ama az kaldı bana nasip ettiğine göre bunları beni seviyor o kullarini seviyor

Tedavi olacağım bebek büyüsün ise döneyim ozaman.ki buraya yazdıktan sonra daha iyiyim allahasukur kendimi eskisi kadar pis biri görmüyorum kendimi biraz olsun yeniden sevmeye başladım kendimle kavga etmiyorum sessiz sessiz.aldatmis oluyorsun diyenler elini vicdanına koysun bu çok kötü bir tabir ben yapamam böyle birşeyi rabbim esirgesin

herşey geçip gitmiş bitmiş artık anladınmı bitmiş eskide kalmış?
bundan sonra asabi kocanla nasıl ömür geçireceğini düşün geçmişi düşünme bence geleceğe bak

Sağol canim doğru söylüyorsun ama nasıl diyim ikigun unutsam birşey oluyor aklıma geliyor kendimi kötü hissediyorum ama toparlanacagim artık bırakacağım çocukça düşünceleri hergun tövbe ediyorum..kocam asabi Evett malesef ama iyiykende çok iyi temizlik yemek yardım ediyor hamileyim diye sağolsun. Ama keşke oda sınırlı olmasına çözüm bulsa annesinede bagirabiliyor trafikte falan sinirlenince hırsını benden çıkarıyor ama napiyim (

tedavi olursan bu takintidan kurtulucagina inaniyorum, ama belki bebis gelirse hepten unutursun bu mucize evini senlendirir, bence onunla tekrar konusmakla hata yapmissin, birdaha hicbir sekilde onu arastirma isterse dünyanin en mutlu insani olsun, bencede bu aldatmak degildir cünkü sen ciddi bir takinti yapmissin bu hatayida o takintinin verdigi bir yanlis olarak görüyorum, üzme artik kendini gelecege bak gecmisin hayatini gölgelemesine izin verme

Bide ben sicak ve insanlara dokunarak seven biriyim annem babamin bile yanagini sikarim sarılirim öperim esim ise ciddi daha sert mizacli cok kızıyor ona böyle seyler yapınca söz veriyorum ama unutup yine yapıyorum çıldırıyor ( yetiştirilme tarzı buna çok ters sadce yatak odası samimiyet için uygun tv izlerken onu opmeme falan çok sinirleniyor keşke yapamadan durabilsem ama onun istediği gibi olamıyorum olsam sınırlı olmuyacak belkide yada daha az olacak..temizlik ve yemek konusunda fazla başarılı değilim yıllardır okul ve işten ev hanimliginda çok mükemmel olamadım daha kızdırıyor buda onu..onun disinda trafikta kizmasa dedigi gibi yemeği temizlgi basarabilsem öpmeden yanagini sıkmadan durabilsem her istediğinfe annesine onunla gitsem hiç uzmez beni ama bende yapamıyorum bazen ve fırçayı yiyorum

canim hep esini temize cikarmaya calisiyorsun, birak bunu artik, sende böyle bir insansin illa niye onun istedigi gibi olucaksin ki, seni böyle kabul etmesi lazim, onun istedigi gibi olmayinca sana kizma hakkimi var, bence yok, yemegide dört dörtlük yapamayabilirsin canim bunlar insanlik hali, elinden geleni yapiyorsun sonucta oda tesekkür edip senin elinde zehir olsa yerim desin, birazda o alttan alsin, evlilik tek kisilik bir mücadelemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…