Senin acilen ama çooookkkk acilen psikolojik destek alman lazım güzelim.Bir insanın ne hayatı ne de namusu kızlık zarından ibaret değildir.Sana en büyük kötülüğü ailen yapmış.Bir erkek olarak,yengenin bekaretini diline dolayan baban,bisiklet kazasını sana anlatıp bilinçaltına yerleştireceklerine doktora götürmeyen annen yapmış en büyük kötülüğü.Sonrasında da senin duygularının,ne hissettiğinin,canının yanıp yanmayacağını,zevk alıp almayacağını önemsemeyip,sadece kan gelsin ben erkekliğmi ispatlayayım da sana ne olursa olsun diyen kocan.Ben bu olayda yerden yere vurduğun ÖLSÜN dediğin eski sevgilini çok suçlu göremiyorum açıkçası.Senin haksız yere ettiğin beddualar seni bunaltıyor olmasın.
Canım bak,eski sevgilinle yaşadığın birleşmeyi okuyunca vajinusmus olduğunu anladım zaten.İstisnalar hariç genelde de, senin ailen gibi bastırılmış,kızlık zarıyla korkutulmuş kızlarda oluyor bu vajinusmus sorunu.
Eski sevgilinde sen de yaş olarak küçükmüşsünüz yapmışsınız bir cahillik ve zaten tam anlamıyla birşey olmamış.Sonra ilişkiniz yürümemiş ayrılmışsınız.Madem senin için bu kadar önemliydi,o zaman gitseydin doktora.Nişanlanmayı beklemeseydin.Bir de sonuç itibariyle eski sevgilin sana tecavüz etmemiş.Gerçekten hiç istemeseydin asla yapmam der tavrını koyardın.İki sevgilisiniz aynı odada yatıyorsunuz.Tam da erkeğin delikanlı yaşı.Ya bir de olmuş bitmiş.Seneler geçmiş.Kızlık zarı senin hayatının merkeziyse,namus kavramıysa,eski sevgilin sana döndüğünde kabul etseydin.
Sen üniversite mezunu olarak nasıl bir cehaletin içindesin.Kocan senden cahil.Seni dövüyor,kan için kötü davranıyor,ama sen ona layık değilsin.Şimdi sen,evli hamile bir kadın olarak elin adamıyla faceten yazışıp,onun sana altıma yattın az sürttüm bilmem ne hakaretlerini dinlerken kocanı aldatmış olmuyorsun da,iki genç zamanında bir cahillik yaptınız diye mi kocanı aldatmış oluyorsun.Eski sevgiliye birşey hissetmiyorum diyorsun.Nefrette bir histir,merak etmekte.Kocan adam gibi aklı başında biri olsaydı,seni düğün hediyem kan diyerek sığ düşüncelerle seni olumsuz etkileyeceğine mutlu etseydi,sen bugün ne kimseye nefret duygusu taşır,ne de bu tip gereksiz,akıl dışı basit birşeyi sorun ederdin.Şimdi tecavüze uğrayanlar,veya sevgilisiyle birlikte olup,ilerleyen zamanda ayrılanlar namussuz mu oluyor.Sen bu kafa yapını değiştir.Yıllar öncesinin hatası için de ne kimseyi rahatsız et,ne de beddua edip durma.