vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Bir derdim var daki bazı dertleri okudukca kimse yanlış anlamasın amabenimkinin yaninda nekadar basit olduğunu görüyorum ve onları şanslı görüyorum.

Ben de sizin derdinizi okuyunca benimkinin yanında ne kadar basit dedim. Komşunun tavuğu kaz görünürmüş.

Ben de sizin derdinizi okuyunca benimkinin yanında ne kadar basit dedim. Komşunun tavuğu kaz görünürmüş.

Sanirim öyle oluyor ama bana ise dünyanın en büyük derdi gibi goZukuo .demin bana herşey yakisirdaki yarışmacı 19yasinda evlendim diyor hemen onda bile düşünüyorum neguzel hiç sorun olmamistir ilk erkek arkadaşı kocası olmuş diye.benimde ikinci erkek arkadaşım kocam oldu keşke ilki hic olmasaydı bunu aklimdan aramıyorum yeni evlenen çiftlerde ilk düşündüğüm şey bu hep mesela..

Öyle değil işte. Herkesin hikayesi kendine ağır. ben de anlatsam burdan köye yol olur.

Sizin "ilk erkek sendromu"ndan kurtulmanız lazım. Bu bir lütuf değil.

Senin acilen ama çooookkkk acilen psikolojik destek alman lazım güzelim.Bir insanın ne hayatı ne de namusu kızlık zarından ibaret değildir.Sana en büyük kötülüğü ailen yapmış.Bir erkek olarak,yengenin bekaretini diline dolayan baban,bisiklet kazasını sana anlatıp bilinçaltına yerleştireceklerine doktora götürmeyen annen yapmış en büyük kötülüğü.Sonrasında da senin duygularının,ne hissettiğinin,canının yanıp yanmayacağını,zevk alıp almayacağını önemsemeyip,sadece kan gelsin ben erkekliğmi ispatlayayım da sana ne olursa olsun diyen kocan.Ben bu olayda yerden yere vurduğun ÖLSÜN dediğin eski sevgilini çok suçlu göremiyorum açıkçası.Senin haksız yere ettiğin beddualar seni bunaltıyor olmasın.
Canım bak,eski sevgilinle yaşadığın birleşmeyi okuyunca vajinusmus olduğunu anladım zaten.İstisnalar hariç genelde de, senin ailen gibi bastırılmış,kızlık zarıyla korkutulmuş kızlarda oluyor bu vajinusmus sorunu.
Eski sevgilinde sen de yaş olarak küçükmüşsünüz yapmışsınız bir cahillik ve zaten tam anlamıyla birşey olmamış.Sonra ilişkiniz yürümemiş ayrılmışsınız.Madem senin için bu kadar önemliydi,o zaman gitseydin doktora.Nişanlanmayı beklemeseydin.Bir de sonuç itibariyle eski sevgilin sana tecavüz etmemiş.Gerçekten hiç istemeseydin asla yapmam der tavrını koyardın.İki sevgilisiniz aynı odada yatıyorsunuz.Tam da erkeğin delikanlı yaşı.Ya bir de olmuş bitmiş.Seneler geçmiş.Kızlık zarı senin hayatının merkeziyse,namus kavramıysa,eski sevgilin sana döndüğünde kabul etseydin.
Sen üniversite mezunu olarak nasıl bir cehaletin içindesin.Kocan senden cahil.Seni dövüyor,kan için kötü davranıyor,ama sen ona layık değilsin.Şimdi sen,evli hamile bir kadın olarak elin adamıyla faceten yazışıp,onun sana altıma yattın az sürttüm bilmem ne hakaretlerini dinlerken kocanı aldatmış olmuyorsun da,iki genç zamanında bir cahillik yaptınız diye mi kocanı aldatmış oluyorsun.Eski sevgiliye birşey hissetmiyorum diyorsun.Nefrette bir histir,merak etmekte.Kocan adam gibi aklı başında biri olsaydı,seni düğün hediyem kan diyerek sığ düşüncelerle seni olumsuz etkileyeceğine mutlu etseydi,sen bugün ne kimseye nefret duygusu taşır,ne de bu tip gereksiz,akıl dışı basit birşeyi sorun ederdin.Şimdi tecavüze uğrayanlar,veya sevgilisiyle birlikte olup,ilerleyen zamanda ayrılanlar namussuz mu oluyor.Sen bu kafa yapını değiştir.Yıllar öncesinin hatası için de ne kimseyi rahatsız et,ne de beddua edip durma.

Bende babama içten içe çok kizardim yıllarca yengem için babannemde duyduğu lafı konusmasina adet gününe düğünü get irmiş goya ki ben hiç sanmıyorum 16 yaşında evlenmişti bisiklet olayına gelince annemide haksız buluyorum tabiki ama kan durunca komşuda birşey olmaz bebek bu daha diyince bide maddiyatta iyi olmayınca gerek duymamış.onun dışında ben liseyi bitirince kendimde bisikletten düştüm ama pantolon vardı yani osekilde bozulması imkansiz yani ama kan gelince ozamanda çok korkmuştum yıllarca vajinismusa bunlar sürükledi beni arkadaşım...eski erkek arkadaşıma gelince evet oda çocuktu ama yapamadık olmadı beniMCanım cok aciyordu oda bana kiziyordu sonra denerken daha fazla dayanamadı b..aldı ve ısrar etti bidaha deneyelim diye kabul etmedim bidahada hiç olmadı he sevgili olarak devam ettim uzunca zamanda ama ilişki olmadı bana korkuyorsun yüzeysel yaşadık senin yüzünden dedi enyakin arkadaslrmz bir çift vardı onlar yapıyor sürekli diye örnek gösterip bana kizRdi.bende evlennce bakarız çaresine diyordum ama zMan çok şeyi deistirdi eve pc aldı surekli chat facebook sitelerinde kız avına başladı başlarda affettim ama şehirlerimiz ayrılinca yabancı kadınlarla yaz boyu çalıştığı yerde birlikte olduğunu diye sogudum ve affedemedim tiksinmistim evlenemezdim.doktora gitmedim çünkü bozulsa sürekli ister bide kan gelmedi ve içine giremiyorduji nasıl bozulcak diye düşünüyordum unutmuştum bile çünkü aradan yıllar geçti ve kimseyle öyle bir yaklaşımında olmadı..oda olmadığını düşünüyordu çünkü bacaklarm titredigi için ilerleyemiyordu oda bende unuttuk gitti sonra o evlendi çocuğu oldu boşandı ben kabul edemezdim ki öncesindede aldattığı için soğumuştum...doktora nisanlaninca gittim çünkü kocam çok baskı yapıyordu evlenince kan kesin gelicek diye bende biliyordum.birliktelik yaşamadığmi ama nette zorlamaylada bozulacağı yazıyordu arkadaşımin zoruyla gittim çok zordu o anlar doktorda dedi vajinan dar ilişki yaşanmamış ama girişinde zar çok önde 3 ve 7 şeklinde saat yönünde yırtık var bunlar esneyebilir.korku ve cehalt ışte bunlari başıma getirdi...belki başka birisiyle evlensem suan bunları dusunmezdim ama yalan söylemiş olmak bana çok koyuyor

Beddua etmiyorum allaha havale ediyorum karnımda bebek varken kimseye beddua edemem zTen ama onu allaha havale etme sebebim bana kötü sözler soylemesi kiskancligindan nefret ediyorum tiksiniyorum ondan ogunden sonra birdaha asla bakmadım ki faceimi dondurdum

Evlilik öncesi ilişkiye çok karsiyim ben ama kimseyide yadirgamiyorum Allah kimsenin başına vermesin.karşıyım çünkü kadın için çok değerli olan birşeyi sadece kocası hakeder elin adamı haketmez bir hiç uğruna kaybedilmemeli

Ah babam ahh herkesin bu konu hakkında çok günahini aldı yengeme onun kizida iki kere evlendi ayrıldı sonra sevgililleri oldu diye çok eleştirdi bendende hep gururla bahseder namusuyla evlendi telli duvakli gelin çıktı diye o öyle dedikce ben daha çok ezilirim.kizarim babamada herkesin günahı kendine eleştirme kimseyi diye oda namus bikere gelir der.amcamın kızı çok evlendi diye lafını ediyor..diğer amcamın kızı ise banada akıl verirdi yapacaksan surtunme Yada arka diye bende sus ya diye kızardim hepsine karsiydim çünkü..tabi yillar önce böyle oldu diye de soylemezdim başımdan birkere böyle bisey geçti ama anlamadim diyemedim.şimdi oda evli dünya tatlısı bir kızı var gerdek gecesini çok övünerek anlattı çok yandı kanadı falan diye ozMn kendimi Cokkötü hissettim ışte..herseyi yaşadı ama zarini korudu ben ise hiçbirşey yasayamadan zarima zarar gelmesini sagladim ve korkudanda risk almamak için dktrdim ne korkunc nasıl cesaret etmişim diyorum şimdi kendi kendime

Ayrıca yurttan bir arkadaşım vardı psikolojisi bozuk diye ona hep yardim ederdim okul bitince mesajlasirdik ailesiyle sorunlari vardı oda işyerinden hep evli adamlar ile görüşürdu çok kızdım çok uyardım hep arkadan beraber olurdu yeterki zar dursun diye nekadar anlatsamda anlamadı evlilerden uzak dur diye sonra birgun adamın karısı evde yokken kızının resimlerini görüp uzulmustu ondan sonra bıraktı bu işleri simdi düzgün bir yuvası var çok çok mutlu allah Mesut etsin ve onun tek tesellisi yaptığı hatalarda kizligini kaybetmemiş olması geçmişi unuttu gitti bi ben unutamıyorum ışte ...

Aşkı memnuda ki bihter bile evlenirken kızdı sonradan hatalar yaptı behlulle şimdi onu izleyip bunu bile düşünüyorum (

Aşkı memnuda ki bihter bile evlenirken kızdı sonradan hatalar yaptı behlulle şimdi onu izleyip bunu bile düşünüyorum (

Herkes hata yapar esinden once yasadiklarinda onu degil seni ilgilendirir tabiiki yalan kandirma kotu bisey ama esin kizlik zarini durustlukten daha cok onemsiyorki buda ona mustahak... fakaaaatttt o facee acmalar eski sevgiliyle irtibatlar olmamis arkadasim bu evlilignden sonra olan hadise esine gercek bir yanlistir bence... ama esine karsida okdar ezik hissetme cunki sana yaptiklarini yasadiklarindan habersizken yapabilmis dayak olayi vs yani sen ona tertemiz gitsende sana dayagi kotulugu reva gorecekti simdi sen kirlisin bu adammi temiz ?

Verdiğin örneklere bakıyorum da,gıpta ederek söz ettiğin evliliklere bakıyorum da,her haltı yemişler,arkadan şurdan burdan,ama kzılık zarını korumuş mutlu mesut evliler.Sonuç itibariyle o insanlarda birşeyler yaşamış ama geride bırakmışlar.Yalan söylediğim için diyorsun ama eşinden gizli adamın biriyle (eski sevgili olması birşey değiştirmez.elin adamı) facete yazışmak bunu gizlemek yalan olmuyor mu.Ya o bilgisayardan o yazışmayı silemeseysdin eşin görseydi.Ya Allah aşkına bırak hayatına yoluna bak.Eşine karşı ezik olma.Seni her ne sebeple olursa olsun,istersen dünyanın en büyük kötülüğünü yap dövmesine sakın ama sakın izin verme.Buna hakkı varmış gibi gösterme.

İki kere aynı şey yazılmış pardon (

Facede onunla kimliğimi belirterek konusmadimki defalrca yazdım burda önerilerde gordum resmini nisan resmi koymuş aslında sadece ona değil nisanladigi kizada onun nasıl bir insan olduğunu anlatmak için arkadaşlık isteği gonderdim ama kız görmemisti sanirim o kabul edip hemen yazmaya başladı kimsin falan diye bir gıdım iyi birşey hissetmedim nefretle konuştum tersledim nasıl kocami aldatmış oluyorum o yazmasa ben yazmiyacaktim ki kimliğimden asla bahsetmedim goruselim buluşalım demedim kocam görse evet çok kötü olurdu ama yazdıklarımi okuyunca ortada bir sevgi olmadiginida gorecekti...zaten çok üzüldüm ve Faceimi dondurdum kocam cok agresif biri suan beni dovmuyor zaten hamiley im ..başlarda çok kötü günler yaşadık benimde psikolojim bozuktu bagirip çağiriyordum şimdi bana temizlikte bile yardım ediyor ama tek kötü şeyi çok sinirla anında parlayabiliyor sonra pişman oluyor tabi.ben onu çok seviyorum gercekten gönül bağım çok kuvvetli geçmişi düşünunce ona haksizlik ettigimi düşünuyorum...benim erkek gözüyle bakabildigim tek kişi o ve bu allahın izniyle hiç değişmeyecek aldatmadim onu o pislikle.sadece mutsuz olmasını istedim kıza yazicaktim ben onu tanıyorum şöyle böyle diye ama kismet olmadi o sazanladi kötü şeyler yazdı sonra Facei kapattim sahte olanı hatta kendiminkinide

O ilk başlarda beni dövdü yemek beğenmez yada ailesi ile ilgili skntilar yüzünden ama pişman olurdu özür diler kendide aglardi biraz cahildir ama kötü deildir kocam kirsal biyerde yetişmiş ilk birlikte olduğu insan benim dusunun.ben vajinismus o tecrübesiz düşünsenize ilk günlerimizi onunda stresi var..keşke geri kafalı olmasaydı ama hayata bakış açısı yetistirilmesi osekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…