okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..
okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..
kari koca hayatinizin merkezi incecik bi zar parçasi olmuş..18 yasindayken yasadigin olayda bence kan gelmediyse sadece ufak bir zadelenme olmuştur.o kahverengi akinti ondan olabilir.mnesela bende de 2-3 denemede de kan gelmişti,şaşirmiştim 3 ünde de kan gelir mi diye...sonuçta evlenmişsin artik bu kizlik zari olayi unut ve önüne bak..eşine gelince ,yaptiğini hiç hoş bulmadim.bence ilişkinize bu şekilde yaklaşarak hem kendi hemde senin psikolojini bozmuş..ne demek yirtilsin yeter ,sonra nasilsa birlikte oluruz., herkesten kan gelir , aman hemen olaya girelim sulanma olursa gelmez falan .....çok cahilce konuşmiuş.ama ne olursa olsun sonuçta aradan zaman geçmiş ,hamilesin ,sanirim mutlusun da - son yazdiklarini uzun diye okumadim -bundan sonra önününe bakin ,bebeğinizile ilgilnin..sevgiler.
Eşimle cinselligimiz hiçbir dönemde çok çok iyi olmadı bende çok önemsemedim yeterki mutlu olsun dedim erken b.liyor sanirim ve oyzden cok nadir beraber oluyorduk ikihftada bir gibi şimdide ben demiyorum tabi birlikte olalim diye ama o böyle bak sana birşey yapmıyorum hamilesin bebege bisey olur dye falan diyor ama bilmiyorum belkide beni arzulamiyor
canım seni allah yarattı başkası değil
hesabını allaha vereceksin günahını sevabını
pişmansan tövbeni allaha edeceksin
eğer affederse allah affedecek başkası değil
hele eşin hiç değil
sen ben bir hata yaptım suçum büyük mutlu olmayı haketmiyorum deyip kendi cezanı kesmeye kalkıyosun ama olmaz sen tövbeni et allaha bırak
nedir bu eşime layık değilim deyip yeterki o mutlu olsun durumları
hayır eşin layık olsa o da değil adam boğazını sıkmış filan yazık yani
yakında bebeğinde olacak valla inşallah eşin çok üzmez sizi bence sorun eşinde
Saol cnm allahrazaolsun gonlune göre versin bende diyorum allaha hesabini vereceğim kendimi böyle teselli etsemde yinede öyle bir anda aklıma geliyorki yeni tanıştığım evli insanlarda ilk düşündüğüm sey malesef bu oluyr.esim internet oyunları bağımlisi benle sohbet bile etmiyor aka seviyorum vicdan azabı yinede çekiyorum oysa bana değer vermiyor gobegimi sev bebegimi hisset diyorum useniyor...