vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacaniz var biz size yardimci olamayiz uzman ve ilac destegi olmadan normale donmez zihin yapiniz cok hasarli

O teyzeye ne diyelim biz şimdi. Yazık günah. Ömrünün en güzel yılları sevişemeden geçmiş. Marifetmiş gibi anlatıyor. Bir de ne kadar uzun süre vajinismussan o kadar daha mı iyi oluyor anlamadım. :) ilişkide çok zorlanmış ha bak sen..

Ama sana daha çok üzülüyorum o teyzeden. Bence artık sevişmekten zevk alabiliyordur ama senin bu düşüncelerle alabildiğini hiç sanmıyorum.

Sen sanıyor musun ki bizim ailelerimiz bekarete önem vermiyor diye biz böyle rahat düşünen bireyler olduk? Annem görebileceğin en cahil insanlardan biri. Kadının zevk alabildiğinden bile haberi yok. Benim babam annem öğrense öldürürdü mesela. Annem erkek arkadaşım oldugunu öğrendiğinde ilk bekaretim hakkında tespitlerde bulundu iğrenç bir şekilde. Beni ağır depresyonlara soktu. Onu ve iğneleyeci laflarını öyle kabullenmeyi seçtim. Ama ben karşımdaki insanı seçerken annem babam teyzem halam gibi insanlardan uzak durdum. Toplumun bu saçma bekaret kompleksinin farkına varmış insanlarla paylaşımda bulundum. Bir erkek bana benden önce kaç sevgilin oldu diye sordugu an bitti her zaman. Daha ilişkinin başında bekareti sorgulayacagını düşündüğüm tipleri anlamak için yemler attım ortaya. Bunu bakireyken de yaptım değilken de yaptım. Ben kendimi hiç kirlenmiş hissetmedim.

Ama sen ısrarla o adam senden kan akıtmak istediği için onun temiz biri oldugunu düşünüyorsun.Sen hayatını mahvetmeye yemin etmişsin. Sana göre bekaret o kadar önemli ki karşındaki insanın da buna önem vermesini istedin. O yüzden senin zevk almanı istemeyen bir adamla oldun.

Sen beynindeki zar yüzünden ağır bir depresyon geçiriyorsun. Ölmeden mezara girmişsin.

sımdıden gıtmem daha dogru yanı zaman kaybetmeden ama 2,5ay var doguma bıraz daha sabredemezmıyım

bak arkadaşım..aynı kendimi görüyorum..

hep erteledim doktoru..bugün iyi olacağım ...sabah uyandığımda herşey bitmiş olacak..ben eskisi gibi iyileşeceğim..

olmuyor malesef..ben 2 yıl ağır olarak yaşadım..

zaten hastaların çoğu son evrede koşuyor doktora..ama eninde sonunda gidiyorlar...başka yol kalmayınca..

bu yüzden git derim..korkma..

doktorla konuş..

zaten doktor herşeyi açık açık anlat demiyor..sen biraz anlatınca o herşeyi anlıyor..

doktor bir hastayı ilk kez kapıdan girdiğinde bile anlıyor..ne hastası..bakışlar herşeyi bellli ediyor..obsesif olanların bakışları aynı hep..

bunu duyunca daha bir koştum doktora..birinin beni anlaması lazımdı..ben çok birşey anlatmadan...

benim obsesif olduğum konu ise konuşamamak.

insanlardan kaçmak..konuşabilirim ..selam verebilirim derken ..bir komşuya selam bile verememek..

bunlar hayatın normal olanlarıydı..bir günaydın..bir iyi akşamlar..vs..ama bunları bile yapamıyordum..bu yüden hastalık bunun adı zaten...

diyordum ki...selam verebilirim..eskisi gibi konuşabilirim..ben eski ben olabilirim...bakkaldan ekmek alabilirim..telefola su bile isipariş etmiyordum..su"cuyla konuşmamak ..için..bazen diyordum ki ..ben bugün bunu yeneceğim...yapacağımm..kendime bir gaz veriyordum ki....ama yapamıyordum..dilenci bile gelse kapıyı açamıyordum..onunla bile karşılaşmaya korkuyordum..sokağa çıktığımda hep başım önümde yürüyordum..bir tanıdık görmemek için....kafamı kaldırmak için kendimi zorlasam da olmuyordu..

biraz araştırınca hastalığın obsisef kompulsif olduğunu öğrendim..beyinin insana bir oyunu malesef..

ilaç tedavisi ve terapi...aileme açıldım..onların yardımı oldu..her gün ödev verdiler..bakkala gidip kendi başıma ekmek aldım falan..

kitabı okuluduğum zaman daha çeşitli takıntı hastalarını da gördüm..artık sokakta görünce bile taanıyorum bakışlarından.

hastalıkla tanışmasa idim sanırım seni suçlar..ne var yani amma abartmışsın derdim..kapat konuyu hayatını yaşa derdim..ama tek başına yapabileceğin birşey değil ki yazdıkların onu gösteriyor..yine yine aynı şeyleri tekrar etmişsin..aynı şeylerin üzerinde sürekli durmuşsun...

Tümünü okudum yazdıklarının, İnsanoğlu beşerdir şaşar demişler.Her insan hata yapabilir, zaten yaratılışımız da böyle Hata yapmayan melekler .Vicdan azabı zaten senin samimiyetini pişmanlığını gösteriyor.Seni affedecek olan yalnızca seni yaratandır.
Hatanı lütfen başkalarına söyleyip onları da şahit tutma, seninle Allah arasında kalsın.Senin bir gece secdeye kapanıp gözyaşlarıyla tövbe ettiğinde senin silinmeyecek hiçbir günahın olmadığını Yüce yaratan söylerken, sen hala neden bu durumdasın Bence yeter.Evine çocuğuna sımsıkı sarıl.Bu konuyu Allah a aç tövbeni yap.Her zaman da ümitvar ol.Müslümana yakışan da budur.
Yıllarca kendinle hesaplaşmışsın ,bu senin keffaretindir.Artık güzel düşünmeye başla ve evinde mutlu ol. Yolun açık olsun.Allaha emenet ol.

Öncelikle merhaba, uzun süredir takipçiydim en sonunda dayanamadım ve üye oldum!

Konunuzu gözlerimi faltaşı gibi açarak okudum ve kızlık zarı denen bu dayatmanın ne facialara sebep olacağını görerek şok oldum. Söylenecek pek çok şey var ama nasıl toparlayacağımı da pek bilemiyorum açıkçası. Eşinizi en iyi siz tanırsınız elbette, bizler ancak okuduklarımızdan sonra fikir beyan edebiliriz ancaaaaaaaak ilk gecenizde sadece gelecek kana odaklanarak, boğazınızı sıkmak pahasına ( ki burada şok oldum zaten ) size zulüm eden bir adam dünyanın en masum, en iyi eşi değildir benim gözümde. O gece size şefkat dolu yaklaşsaydı belki vajinismus sorununuzda olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca sizi bir meta olarak gören eşiniz de o ameliyatı hak etmiş doğrusu! Erkekler bakire eş ararken o kızların aslında beş-on senelik evli kadınlardan tecrübeli olduğunu, oral & anal bir çok deneyim yaşadığını bilmiyorlar. Ve kimse kusura bakmasın bu erkeklere müstehak.

Sizin eski sevgilinize olan saplantınıza gelince, bunu hele de hamileyken pek makul bulamadım açıkçası. Üzerinden 7 sene geçmiş, halen peşindesiniz ve anladığım kadarıyla eşinizin bilgisayarından yapıyorsunuz bunu.

Lafı fazla uzattım. Sözün özü malesef sağlıklı bir anne adayı değilsiniz. Bir an önce bir psikologtan randevu alın ve artık geçmişe değil, geleceğe bakın...

Sevgilerimle,

Bence de doktora bir an evvel git.
Doğumdan sonra normal insan bile depresif olabiliyor.
Zaten bilinen lohusalık depresyonu diye bir şey var.
Hormonların altüst oluyor.

Ayrıca doğumdan sonra tüm zamanını bebekle geçireceksin.
Hemen doğum yapıp doktora başlama şansın olmayacak.
Seans 1 saat olsa yarım saat gidiş,yarım saat geliş olsa,bebeği 2 saatliğine hiç bırakamazsın.
Bakacak birisi olsa bile bunun emzirmesi var ağlaması var.Olmaz yani...

Son yazdığınız cümle ne güzelmiş. Size mi ait alıntımııı..

dürüst davranmamışsın eşine karşı. ama zaten senin o drye gitmene gerek yokmuş senin kızlık zarın hiç bozulmamış. kızlık zarı kanı vücüt kanından daha farklı renktedir. dr sana kazık atmış resmen.çünkü operasyon geçirmiş olsan o kan içinde bozulup giderdi okadar zamanda. eski sevgilin seni önden kullanmamış bunuda bil. kahveye yakın renk arkadan gelir çok pislik bir adammış. sen neden face açıp onunla konuşabiliyorsun ki miden nasıl alabiliyor ben öle bir adamla hayatta konuşmazdım.eşin iyi diyorsun ama eşinde şiddete meğilli bir insan takı toka için sana şiddet uygulayabilior. heleki sen bunları kendine nasıl yakıştırıyorsun. çocukken başına gelen o olay o kadar önemlide değil her çocuğun başına geliyor. kızlık zarı kendi kendine yeniliyor yıllar içinde. bundan sonra için o konuda rahat olsun korkmana gerek yok ama eşinin sana öle davranmasınada artık izin verme vicdan azabıda çekmene gerek yok. erkek arkadşınıda hayatına sokmaya çalışma artık senin yeni bir hayatın var bunuda aklından çıkartma

Bu nedir arkadaşım içim şişti okurken ne zarmış neyin ızdırabı bu bukadAr!
Melek dediğin bu adammı bu nasıl insanlık kesinlikle iyiyi kötüyü ayırmayacak durumdasınız bu durumda nasıl çocuk bakacaksınız

Sen şu anki halinle herkesten daha bakiresin. Üzgünüm ama seni bu kadar aşağılık hissettiren o kan manyağı çok masum kocan. Sana 0 km baskısı yapmış. Pişman olmuşsun, bence kocan da bu kan işini çok büyüttüğü için istemeden de olsa cinsellik yaşamış olan bir eşe sahip. Yani kocan için üzülme hatta sevin o kadar geri kafalı düşüncelerine rağmen senin gibi vicdanlı bir karısı var. Kocan aslında anal oral her haltı yiyip bakire kalan birini hakediyormuşta neyse. Soyları tükenemedi gitti şunların bee...

Son düzenleme:
Şimdi bayılazaaaaaam
bence sen yaşadığın o ilk olaydan çok dr. beni kandır mı kandırmadı mı ona takılmışsın. Asıl sen kocanın seni gerçekten sevip sevmediğine takıl. Bir eş bu kadar aşağılayacı konuşup , davranıp nasılda senden takdir görmüş valla ağzım açık kaldı. Yapma bunu kendine. İnan değmez. Kızım olmasını istemezdim ben neyim kızımı nasıl yetiştirim demişsin ya oğlun oluyormuş Allah bağışlasın.Ama inşallah oğlun babasına benzemez. Sen kocanı yerlere göklere sığdıramıyorsun ya umarım senin bu davranışlarından oğlun babasını kendine idol yapmaz ona benzemez

Bu sitede ve bu bölümde çok şey okudum ama en çok senin anlatımından etkilendim. Neden bu kadar acıyı kendine reva görüyorsun tamam istem dışı birşeyler yaşamışsın olmuş yada olmamış ama kendine bu kadar azap neden, istiyorsun ki eşin seni köle gibi kullansın çünkü sen kendinden vazgeçmişsin. Evlilik öncesi ilişkiye de, yalana da karşıyım ama şöyle düşün, o zar hiç bozulmamış olabilir ve sen dr. tarafından kandırılmış olabilirsin öyle düşün. Eşinde sana geldiğinde kendi bakirmiymiş ki bu kadar takıntı yapmış. İnsanlar ne pislikler yapıyor ama bu kadar pişman olmuyor. Face dışında senin hatalı olduğunu düşünmüyorum. Keşke onuda yapmasaydın. Ben o adamla ilgilendiğini düşünmedim ama onun seni tanıması hoş olmamış. Hayatının bundan sonrasında yalnızca bebeğini düşün ve ona odaklan en kısa zamanda da yardım al çünkü bunu tek başına atlatabileceğini düşünmüyorum.

artık olan olmusş....bence kocan için üzülmene gerek yok.... allah affetsın sen ona bak... takıntılrın yersız... eskı sevgılınıde bı daha arama sorma.... neyın kafasını yasıyosun sen... eskı sevgılının kafasını attırıcan o da gelıp kocana anlatacak.... bosverrr yoluna devam et... bebegını buyut... bı dahada bukadar uzun yazma gözlerım agrıdı...

Aslında sorun tamamen kendinle ve kendi vicdanınla alakalı bir durum. Sen kendi vicdanına yeniliyorsun.Sonucta eşinin şuan kurcaladığı bir durum yok ama sen kendivicdanın yüzünden rahat olamıyorsun anladığım kadarı ile ..Biri çıksa sana deseki yok kardeşim ilk yaptığında bozulmamıştır kesin bişey bu dese rahatlıycaksın ..Ama sonuçta bumudur önemli olan sen bişey yaşadın oldu veya olmadı ha bozulmamış ise mübah bozulmuş ise günahtır diye bişey yok ki işte..Yanlışlar üstüne yanlışlar yapıyorsun doğrumu düşünemiyorsun takıntı mı yaptın anlayamadım ki .Gerçekten kendimi senin yerine koyup empati yapmaya çalışıyorum Her şeye olabilir diyorum Ama bu eski sevgiliyi arama ,faceden ekleme kısmına geldiğimde kalıyorum öyle .hiç bir amacı hiç bir yararı olmayan bişey ne kadar gereksiz ve riskli bir eylem senin için..
Zaten kocam kötüydü de takılarda istemişti de o bunu hak etti falan ile olacak bişey değil bu canım. Kendi içinde bu meseleyi çözmen gerekir..Bir yalan söylemişsin ve mizacın bunun ağırlığını kaldırımıyor sanırım.Belki bir yardım almalısın , itiraf et diyemem çünkü u evliliğinin sonu olur gibi görüyorum..O yüzden artık kendinle barışıp geçmişe bir çizgi çekip hayata yeni bir sayfa açman gerekiyor..Sanırım burada anlatarakda en azından anlatıp içinden atmak istemişsin inşallah işe yaramıştır.

adam sulanmasın yoksa kan gelmez diyo ötesi var mı yaaaaa

Arkadaşlar zMan zMan yorumlarinizi girip okudum dün kadın dgumcuda kontrole gttim bebegim çok saglikli suan allahasukur.yorumlarinizdan sonra rahatladim tesekkur ederim.haklsiniz esim dışarıdan bakınca melek gibi gozukmuyor ama ailemde çok bunaldgm için benim kurtulusum olarak gördüğüm için ve suçluluk duygusuyla onu gözümde öyle görüyorum birde tabiki beş yıllık tanisikligimiz var evlilik öncesi ve sonrası bir alışkanlık var seviyorumda.ailem beni çok yalniz bıraktigi için ona çok bağlandim belkide..birbuçuk yıldır evliyim annem evime toplamda uckere gelmstr oda zorla cagirdim useniyorum uzak diyor şimdi abimin dugunu var gelecek haftaya çok masraf yapıldı kız tarafi herşeyin en iyisi olacak diye baskı yaptı abim annemleri düşünmeden borca soktu ki emekli adam ve kiracı babam kredi çektiler abim kendide para harcadı tabi ama herşey lüks olunca yetmedi.şimdi ailem açısından baknca beni arayıp sormuolar ama telaseleri var diyorum ama bende hamileyim araynca bile annem tel da konuşmayı çok sevmez kapat sonra konusurz der hemen nasilsn faslından sonra.hamileyken insan dahada dygusal oluyor yalnz hssediosn kendini ve karaciger enzimlerimde sorun vardı bebegi etkiler diye çok korkmstm ama şükür normale döndü..ben gerçekten iyi bir anne olacagim tabiki oğlumu babası gbi yetstrmek istemem insanlar Dger versin isterim esim soguktur hc arkadaşı bile yok kendi kardeslryle sürekli maç izler Beni yalnız braktgi zmnlarda olmuyor deil ama diorm ya ailemden sonra tek destegm o oldu baglandm oysa beni COk uzdugu zManlrda oldu.ailesinin bizden hep maddi beklentielri var bu beni çok bunaltıyor ama bana müstehak gbi düşünüyordm sizleri okudukca biraz aklım başıma geldi evladima biriktrdgm parayla bugün çok güzel şeyler aldim çok heyecanlandim..ben evlenmeden önce calsrkende ailem bencildi maaşımi hep verrdm hc istedgm gbi gyinemedim gezemedim...evlenncede esimin oynadigi şans oyunlari ve ailesinn sürekli bizi somurmesi yüzünden yine ben maddi olarak gelirim olmasına rağmen istedgm hayatı hc yasayamadim.ama emin olablrsnz evladimin hcbseyini eksik etmicem kendime almiorm eett soledigm sebepler yüzünden ama bebegim başka...belkide ben fazla erkek arkdsm olmadi ikincsyle evlendm zaten diye çok tecrubesizdm ilişkiler konusunda ve evlenmeyi kurtuluş Gibi gordugm için eşime minnet duydum.aradıgimi bulabildimmi diye dusunuyorm aslında bazen mutluyum aslnda cunku esimden fazla beklentm yok hediye istemem para almam ondan ben veririm..mhep ılımlıyim bana bagirsa ağlarım cevap vermem oyuzden belkide benden kaynakli yani..sadcee ailesinin durumu iyi olmasına kalabalıK olmalarına karşın gelirleride iyi bizden turlu bahanelerle para istemsine laf ediyorum sadece zaman zMan...ama esim kizio susuyorum...iki kişi çalışıyorsunuz sizde para var gözüyle bakıyorlar evimize çöp almazlar hep bzden beklerler ama bebegmz olcak hc dusunmuolar...

okuduğunuz cevaplardan sonra kendinizi daha iyi hissetmenize sevindim,inşallah psikolojik tedavi sonrası çok çok daha iyi hissedersiniz
diğer yazdıklarınıza gelecek olursak,bunun için yeni bir konu açarsanız hem daha çok kişiye ulaşırsınız hem de bu konunuz dağılmamış olur
sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…