vicdan azabı, obsesyona cevrılısı, hymenoplastı ve derın yaraları

Bu nasıl bir ruh halidir ?
Bir insan henüz 18 yaşındayken yaşadığı olayı bu kadar mı arabesk bir yaşam tarzı haline getirebilir?
Kusura bakmayın eşiniz zaten hatalı, ama siz daha da hatalısınız bu düşünce yapısıyla.
Çünkü en başta siz kendinizi bir zardan ibaret görüyorsunuz.
Yok öyle değil demeyin, eger kendinizi zardan ibaret görmeseydiniz,
en başta daha evlenmeden size herkesten kan gelir,
önceki kız arkadaşım bakire değil diye terkettim diyen adamı kendinize koca yapmazdınız.

Bu kadar mı değer veriyorsunuz kendinize?

Adamın zihniyeti belli ki gerdek gecesi boğazınıza yapışmış.
Böyle erkek mi olur yahu?

Şu an yaşadıklarınızı da Allah'ın size bir cezası olarak görmeniz bile,
kendinizi bir hiç yerine koyup, bu adama katlanmak için bir bahane.

Lütfen tedavi olun.
Bakalım tedaviden sonra da gözünüzdeki perde kalkınca eşinize melek diyebilecek misiniz?

Eski sevgilinle yaşadığın zorlanmış olsanda Zarda yırtik oluşturmuş olabilir
Ama artık bunu geride birakmalisin . Zaten pişman olmussun , Allah affetsin , ama esin bunu anlayabilecek biri degil ona anlatma . Ama sen kendini affet ve yoluna devam et , bebeğine odaklan. Gecmisi değiştiremezsin , keske olmasaymis ama olmus ,sorun burda kizlik zarı degil lüzumsuz bir insanla cinsellik yasamış olman , pişman olmussun Allah da affeder insallah , sende kendini affetmelisin.
Ancak esinde sütten cikmis akkasik degil , kusura bakma ama sana hic anlayışli davranmamış , kan yok diye bu kadar üstüne gelinmezki , zar esnek olabilir , bende de kanama olmadi ,halam da da olmamış , ozaman bizi topa tutsunlar , öyle şey olur mu
Ki biz esimle ilk 3 ay birlikte olamadık benim korkum yüzünden , hep anlayışla yaklaştı bana , boğazını sıkmak filan ne demek

Bu Arada, birlikte olamadık diye kadın dogumcuya gitmiştim , zarın bozulduğunu söylemişti , ama yine kanama olmamıştı ozaman

Bir psikologa gidip yaşadıklarınıza dışardan bakmayı başarabilirseniz , kendinizi duvarlar arasına hapsettiginizi ve çıkış yolunu görebilirsiniz

Onlarca problemin arasında boğuşurken neden bu konuyu okudum bilmiyorum. Kelimeleri toparlayıp cevap vermek istiyorum ama nasıl başaracağım onu da bilmiyorum. Öncelikle belirtmeliyim ki tedavi için doğumu beklemeyin. Acilen buna ihtiyacınız var. Yazdığınız her cümlede kendinizi aklama peşindesiniz. Yapmayın bunu.

Yaşadığınız ve yaptğınız hiçbir şey hakkında yorum yapmayacağım. Zira şu yaşıma kadar öğrenip emin olduğum tek şey insanoğlunun hataya elverişli olduğudur. Ve dahi hiçbir insanın tertemiz bir geçmişe-ruha sahip olmadığıdır. Geçmişi ne kadar irdelerseniz o kadar bozulacaktır ruh sağlığınız. Unutun demiyorum lakin irdelemeyin artık.

Eşinize gelince... İşte bu noktada geriliyorum. "Ben ona layık değilim" diyorsunuz ya. İşte bu noktada söylenecek çok şey var. Islanma diye ön sevişmeden kaçınan, boğazınızı sıkan bir adamdan bahsediyoruz değil mi? Sakin kalmak için inanın kendimi zorluyorum. Nasıl bir insanlıktır bu yarabbim? Özür dileyerek söylüyorum ki eşinizin hak ettiği tam olarak buymuş. Bu merhametsizliğinin bedeli tam olarak buymuş.

Edit: Allah aşkına eşinizi övüp durmayın. Geçmişinizde bu olayı yaşamasaydınız burada açtığınız başlık eşinizin şiddeti olacaktı. Öncelikle bunu düşünün. Sakinim, sakiiinn. Boğazımı sıktı nedir ya. Islanma aman kan gelmez yoksa nedir. Ya sabır.

Geçmişi irdelemeyin, tedavi olun. Eşinizin merhametsizliğine dayanmak vicdan azabınızı ziyadesiyle rahatlatacaktır.

Son düzenleme:

yıllarca vajınusmus yuzunden cınsel bırlesme yasayamayanlar var ama hıcbırının esı bogazına yapısmamıs ben bu adamın ıyı nıyetıne ınanamam demekkı aylarca beraberlık yasamasaydı bu adam sızı dayak komasına sokacaktı
ayrıyetten doktor sızı sırf para koparmak ıcın kandırmıs vajınusmus oldugun ıcın eskı sevgılınle bırlesme yasamamıssın ıcıne gırdı sanmıssın ama gırmemıstır gırseydı eger o gece tam bırlesme olurdu ve kanaman olurdu kanaman nezaman olduysa ozaman kızlık zarın yırtılmıstır bende 2ay vajınusmus sorunu yasadım vajınusmusu tanıyorum esın bukadar vıcdan yapmanı hakedecek bırısı degıl ılk geceden bogazına yapısmıs ustelık nasıl bır ökuzluktur bır erkek ılk gece karısıyla nasıl on sevısme olmadan beraber olur mantıgım almıyor
sulanma olmasın dıye on sevısme yapmamısmıs bu ne cahılıyet ılk kez bırlıkte oldugu kıza sulanma olmasın kanı goremem dıye on sevısme yapmamıs kusura bakma ama ya ayı ya dıyesım geldıöküzlügun bukadarını hıc duymamıstım

vajınusmus sorununu yasayanlar bılır zedelenme olması ımkansız vajınusmuslu kadın kendını kasar ve penısı ıcıne alamaz!
o yobaz kocanda bogazını sıkmasaydı onunlada olamazdı kolay kolay kımbılır senı nedekadr zorladı sende vıcdan azabından dolayı sesını cıkartmadın baksana nasılda toz kondurmuyorsun kocana gecmısın yuzunden vıcdan azabı duyma esın bunu haketmıyor zaten sorun zarsa sadece o zarı esin yırtmıs o besbellı

Son düzenleme:
ben vajinismus hiç olmadim, iki normal dogum yaptim ama senin kocadaki gibi bugun bana yakla$ilsa vajinismus gibi tepki verrim
bu adam resmen taecavuz gibi davranmi$ sana
insanligin i side yokmu$ ayrica ök ADAMDA

azarailde bi melek biliyorsun deillmi, senin kocadaa azraile donu$mez in$alalh bi gun
psilkologa gidip tedavini ol bi an once, çocukla daha zor olur hersey, lohusaligi var bunun bide Alalh korusun

Son düzenleme:
Keşke önce zihniyetlerdeki zar bir yırtılabilse.Bununla değer bulup değer kaybettiğine inanan ve birde kendini yargılatan bunun için kötü muameleye maruz bıraktıran kadınlara acıyorum sadece. Zaten önüne gelenle birlikte olup bakire isteyen erkeklerin bu gücü kimlerden aldığını da yine bir sorgulamak lazım diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sen vajinismu olmasan şaşırırdım. Bu nasıl bir kafa yapısı. Nsıl arabesk bir düşünce tarzı. biz aynı dünyada mı yaşıyoruz. Kızım kendine gel tedavi ol.

Senin eşin olacak pislik de sandıgın kadar mükemmel bir insan değil. Neden sana cevap yazıyorum bilmiyorum. İğrenç bir durumdasın. Beynini nasıl bir şey kaplamış senin. Aklım almıyor.

O eşim dediğin adam sadece bekaretin için evlenmiş seninle. Kan gelsin diye ıslanmadan ilişkiye girmek mi?? Tövbe ya rabbim.. Tüylerim diken diken oldu. Seni zorlaması bogazını sıkması.. Bu adamın o et parçasından başka hiçbir şeye değer verdiği yok. Ama sen de aynısın. Senin de bu hayatta tek değer verdiğin şey bekaretin. yıllarca için içini yemiş bakire miyim diye. Kendini birey olarak değerli bulmayı öğrenmen lazımdı.

Doktor bozuntusu da seni çok güzel keklemiş yavrum. Bekaret o kadarcık şeyle bozulmaz.

Neden biz biz olalım da evlenmeden ilişkiye girmeyelim onu anlamadım :) Ben karşıma çıkan hiçbir erkeğe bunu sorma cesaretini vermedim. Bakire olsam da olmasam da vermedim. Eşim bana bir kere bile benden önce biriyle birlikte oldun mu, kaç sevgilin oldu gibi sorular sormadı. Sordurmam. Bazen canım sıkılınca bahsederim. Kendini küçültmeye devam et sen böyle.

Kız çocugun olmasın diye de dua et. Çünkü kendin gibi hastlıklı bir kız yetiştiriceksin. kızın da hayatı kararıcak senin bu takıntılarınla. Eve kapatırsın kızın olursa erkeklerle görüşmesin diye... İyi ki oglun oluyor. Ama o büyümeden de bir tedavi olsan çok güzel olucak..

İçin rahatlasın diye söylüyorum. Ameliyat olmadan önce de o zar orda duruyodu.

Ay Allahım gece gece sinirim zıpladı.

eşin nişanlıyken "kan bana hediye olacak" diyordu
seni dövüyordu başta,
ilk gecenizde üstüne çullandı, boğazını sıktı,
sen hala kendini suçlu hissediyorsun.

barmen eski sevgilini facebooktan ekliyorsun
sonra sana hakaret edince kızıyorsun.

en kötüsü de 2 damla kan için 7-8 senedir kendine etmediğini bırakmıyorsun.

aferin böyle devam et arkadaşım.
bu ne ya? gerçekten yatmaya giderken konunu okudum uyku falan kalmadı bende.

eski sevgili de sen de eşin de ayrı acayiplikler içindesiniz.

Nerden okudum ya bu konuyu.
lütfen biraz kendine değer ver.
sen sadece bir zar parçası değilsin.
arkadaşım zar namus göstergesi olsaydı fillerde atlarda neden var?

Yazıyı baştan sona okudum, her daim özgür düşünce yanlısıyim olarak şu yazının feci bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum!

Bu yazı bir kadının kendine hakareti, insan ve kadin haklarina saygisizlik örneğidir. (Bu arada yazinin tek doğru cümlesi 'psikolojik tedavi görmem gerek' demiş, evet kesinlikle)

Eşinin davranışı vs. Beni de çok sarstı ama durumu çok güzel özetleyenler olmuş tekrar yazmayacağım.. Takıldığım bir iki konu var sadece..

...o gece gece cami cami gezdik.
Ne yani cafe bar gezenle ahlaksız mı? Ben de ve buradaki bir çok kişi de üniversite okuduk. (Kızlı-erkekli..) Bitirme projemiz de oldu, partimiz de, seminerimiz de oldu, cafemiz de... Bir çok arkadaşım üniversitedeki sevgililerinden ayrıldıktan sonra başkalarıyla tanıştı evlendi. Cami cami gezmediler ama hep dürüst oldular, mutlular..
...keşke ailem beni okutmasaydi 15 yaşında evlendirseydi..
Bilmem farkindamisin ama çocuk gelin olmasin, kızlar okusun diye paraliyoruz kendimizi. Bunun örnek gösterilmesine bile tahammülüm yok! Gerçekten bu durumda olan ama kurtulmaya çalışan ne kadar kizcagiz var biliyor musun?

aynı takıldığım cümleleri fark etmişsiniz ve çok da güzel yazmışsınız.

aynı takıldığım cümleleri fark etmişsiniz ve çok da güzel yazmışsınız.

Bende söylediklerimin mantiksizligini biliyorum ama tedavi olmam gerektiğini bu düşünceleri kafamdan istesemde atamadigimi yazdım nolur bukadar acımasızca elestirmeyin biri korunun sizin gibilerin çocuğu olmasın yazmis...elimde değil düşünüyorum RahatLayim diye buraya yazdım çok tehlikeli biliyorum ama yaptm artık eşimin blgysardan giremem konuşma gecmisinide sildim.herşeyi sildim ama umarım yinede görmez tabi iddia bakar o evdeki pc den aşırı derecede başka şeyleri karistirmaZ...tabi olacağı varsa olurda ama insallah olmaz.bide denizli bazı arkadaşlar face hata ya ben aşk yaşamak icinmi ekledim kinimi kusmak icin ben acı çekerken o cekmiyor diye düşündüm o an .ayrıca camiyi örnek vermem o dönem babasinn olmesi olduğumuz şehirde büyük ve eski özel camilerin bulunmasını anlatmak icin yazdm.yoksa cafe bar a karşı tAbiki değilim yani o gün Oyle bir amacım asla yoktu onu anlatmaya çalışıyorum...telefondan girdim esim bir dugunde heran gelebilir yazamayacagim daha sonrada nezMn girebilirim birdaha bilemiyorum..cevapları okudum herksinntek tek yazmak zorunda hssettim kendimi.etrafimdaki insanlar bekarete çok önem veriyor belkide oyuzdn kendimi içten içe kötü hssediyorum...eşimin teyzesi gec evlendi yeni 40 yaşında ve ilişkide çok zorlanmış onu anlatıyordu hiç eli erkek eline değmemiş biri bunlari duydukça kendimi kötü eşime layık olmayan biri gibi hissediyorum ne dese yapıyorum ama diyorumki tek istediği şeyi onu tanımAdan kaybettimm...

40 yaşında olup eline erkek eli değmeyen insanları alkışlamak isterim.
Ben 23 yaşımdayım da, kaçması biraz zor erkeklerin emellerinden
Helal olsun büyük başarı. Hiç canı da mı istememiş ?
Çok üzgünüm, kendi fikrim ama belli bir yaştan sonra cinselliği yaşamamak bence biyolojik sorun.
Benim belli bir yaştan kastımsa 25 mesela.
Gerçekten o kadar saçma ki bu düşünceler...
Vücudunuzdaki herhangi bir vitamin eksik ise o zaman da layık değilsiniz bence.
Alt tarafı bir zar , bir çentik ne bileyim ya... Anlayamıyorum ben.

Canım sen kendini kendi gözünde küçültüp bitirmişsin.. Gerçek anlamda defalarca farklı kişilerle ilişki yaşayıp doktor ile bunu halledip evlenen bir çok insan var ama eminim onlar hiiçde bunu problem yapıp hayatnı mahvetmiyordur.. Öncelikle şu konuya geleyim doktorun seni kandırmamış böyle bir ilişkide zar tamamen olmasada bi kaç yırtık oluşabiliyor ,sabah iç çamaşırında gördüğün kahverengi damarsı lekede bunun göstergesi benimde ilk gecem bu şekilde oldu ve 1 ay eşim yaklaşmadı yanıma doktora gittim zorlandığımı söyledim ve alt muayenede yrtılmaların olduğunu gördü biraz detay olucak sanrım ama s.nnet kısmına kadar olan yer girdikden sonra bozulma olabiliyor .. Diğer konu ise zaten pişmansın eşine kendini niye bu kadar ezik hissediyorsunki belki oda senden önce başkaları ile birlikde oldu nerden bileceksin kaldıki bu ne saçma bi düşünce sulanma olmasın kan net görünsün diye haydaaa diye saldırmak bu dinen haram bişey zaten ne diyor eşinize hayvan gibi yaklaşmayın öpün sevin koklayın .. Boğaz sıkmak kan hediyen olacak demek bence insanlık dışı bişey.. Benim eşim görmek dahi istemedi ben zorla gösterdim ilerde belki aklında bişey kalır diye.. Böyle bir adam için yada herhangi biri için hayatını acabalarla mahvetme.. Yaptığın hata olablir ama hatasız kul olmaz.. Ama son yaptığın gerçekten saçma sen o kişiyi ekleyip konuşmanı sevgiden değil diyosun ama hala içinde bir kırıntı varki yapıyosun bunu istediğin kadar hayr de onun mutluluğuda bu nedenle huzursuz ediyor seni..
Boşver Yaşamaya Bak.. hayatın Tadını Çıkar Geçmiş Geçmiştr !!

ben o eşinin teyzesinin aklını seveyim =))
güzel bir örnek mi yani? hoş birşey mi??
gitmiş kadının en genç,vücudunun en elastik olduğu zamanları...Kırkında gördüğü iki damla kan telafi etsin dursun artık onu
hem siz de orda burda günlerde diyin "ay ben o kadar namusluyum ki,üç ayda zor yaptık o işi,sizinkisi de zar mı ayol,benimki beton beton! denedik denedik üçüncüde zor açtık" falan diye
ne var ki bunda,ağzı olan konuşuyor :)
eşiniz iki gram adam olsaydı sizden tek istediği şey huzurlu bir yuva olurdu,iki damla kan değil...

Bu nasıl bir zar takıntısıdır ya...

Hala acaba oldu mu esnek miydi, kaç yıl geçmiş aradan...

Eşin senden feci takıntılı, bana kan hediye getireceksin nasıl bir zihniyet. İlk gece iki damla kan için sana yaşattıkları...

Ve sen tüm bunları kendine reva görüyorsun...

İlk sevgilinde eşinde al birini vur ötekine...

Son düzenleme:
sizi ilk geceden ilişkiye zorlayan, boğazlayan, kan kan kan diye gebermekten ön sevişme bile yapmayan bir eş için, bu kadar vicdan azabı çok fazla
kusura bakma ama eşinin de eski sevgilinden pek farkı yok bu konuda.
ikisinin de yapmak istediği tecavüzden farklı değil
sevmek, sevişmek, 2 bedenin bütün oluncaya dek birbirlerini koklayarak, okşayarak, öperek, sevgi sözcükleri söyleyerek geçirdiği bi süreç var. seven erkeğin yaptığı süreç mesela.. eşinin pek haberinin olmadığı bi süreç
ayrıca altın için dövmesi de cabası

arkadaşım sana tavsiyem bir an önce kendine saygı duymayı öğren
sen duymazsan, başkaları hiç duymaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…