ayrıca eşim ılk gece evet bogazımı sıktı ama ben kendımı durduramıyordum sureklı ıtıyordum erken b...alıyordu oda o anın stresıyle kac kere dene dene olmuyor napsın. nerden bılsun vajınısmus oldugumu bende napsam nekdr denesem olmuyordu ne zor bırseydı o ana kadar bacaklarımı acıyorum tam o ıs olcak ıstemeden kapanıyordu tıtrıyodum((
oda aılesınden ayrıldı maddı zorluklarda cektı annesı takılardan paradan ıstedı ben vermek ıstedım sonra laf ettım kavga esnasında dovdu benı bırkackere ama artık asla yapmıyor esım cok sınırlı normalde asla dovmezdı sevgılı ıken falan..kotu bırı deıl eşimonu cok sevıyorum ınsallah obur dunyadada o eşim olur bazen cok dua edıyorum bunların hepsı ruya olsa eskı o geceyı sılebılsem dıye ama olmuyor ozaman dıyorum obur dunyada o pıslıkle karsılasmıyım benım eşim bu dırek onunla evleneyım gercı bılmıyoruz o dunyayı neler yasayacagımızı ama psıkolojım alt ust ıken dusuncelerım bunlar...
Yazıyı baştan sona okudum, her daim özgür düşünce yanlısıyim olarak şu yazının feci bir örnek teşkil edeceğini düşünüyorum!
Bu yazı bir kadının kendine hakareti, insan ve kadin haklarina saygisizlik örneğidir. (Bu arada yazinin tek doğru cümlesi 'psikolojik tedavi görmem gerek' demiş, evet kesinlikle)
Eşinin davranışı vs. Beni de çok sarstı ama durumu çok güzel özetleyenler olmuş tekrar yazmayacağım.. Takıldığım bir iki konu var sadece..
...o gece gece cami cami gezdik.
Ne yani cafe bar gezenle ahlaksız mı? Ben de ve buradaki bir çok kişi de üniversite okuduk. (Kızlı-erkekli..) Bitirme projemiz de oldu, partimiz de, seminerimiz de oldu, cafemiz de... Bir çok arkadaşım üniversitedeki sevgililerinden ayrıldıktan sonra başkalarıyla tanıştı evlendi. Cami cami gezmediler ama hep dürüst oldular, mutlular..
...keşke ailem beni okutmasaydi 15 yaşında evlendirseydi..
Bilmem farkindamisin ama çocuk gelin olmasin, kızlar okusun diye paraliyoruz kendimizi. Bunun örnek gösterilmesine bile tahammülüm yok! Gerçekten bu durumda olan ama kurtulmaya çalışan ne kadar kizcagiz var biliyor musun?
aynı takıldığım cümleleri fark etmişsiniz ve çok da güzel yazmışsınız.
eşimin teyzesi gec evlendi yeni 40 yaşında ve ilişkide çok zorlanmış onu anlatıyordu hiç eli erkek eline değmemiş biri bunlari duydukça kendimi kötü eşime layık olmayan biri gibi hissediyorum ne dese yapıyorum ama diyorumki tek istediği şeyi onu tanımAdan kaybettimm...