- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende söylediklerimin mantiksizligini biliyorum ama tedavi olmam gerektiğini bu düşünceleri kafamdan istesemde atamadigimi yazdım nolur bukadar acımasızca elestirmeyin biri korunun sizin gibilerin çocuğu olmasın yazmis...elimde değil düşünüyorum RahatLayim diye buraya yazdım çok tehlikeli biliyorum ama yaptm artık eşimin blgysardan giremem konuşma gecmisinide sildim.herşeyi sildim ama umarım yinede görmez tabi iddia bakar o evdeki pc den aşırı derecede başka şeyleri karistirmaZ...tabi olacağı varsa olurda ama insallah olmaz.bide denizli bazı arkadaşlar face hata ya ben aşk yaşamak icinmi ekledim kinimi kusmak icin ben acı çekerken o cekmiyor diye düşündüm o an .ayrıca camiyi örnek vermem o dönem babasinn olmesi olduğumuz şehirde büyük ve eski özel camilerin bulunmasını anlatmak icin yazdm.yoksa cafe bar a karşı tAbiki değilim yani o gün Oyle bir amacım asla yoktu onu anlatmaya çalışıyorum...telefondan girdim esim bir dugunde heran gelebilir yazamayacagim daha sonrada nezMn girebilirim birdaha bilemiyorum..cevapları okudum herksinntek tek yazmak zorunda hssettim kendimi.etrafimdaki insanlar bekarete çok önem veriyor belkide oyuzdn kendimi içten içe kötü hssediyorum...eşimin teyzesi gec evlendi yeni 40 yaşında ve ilişkide çok zorlanmış onu anlatıyordu hiç eli erkek eline değmemiş biri bunlari duydukça kendimi kötü eşime layık olmayan biri gibi hissediyorum ne dese yapıyorum ama diyorumki tek istediği şeyi onu tanımAdan kaybettimm...
sımdıden gıtmem daha dogru yanı zaman kaybetmeden ama 2,5ay var doguma bıraz daha sabredemezmıyım
Son yazdığınız cümle ne güzelmiş. Size mi ait alıntımııı..Yazını bastan sona okudum..Neden sadece kendini suçluyorsun cahillikti oldu bitti tevbe ettikten sonra zaten bu pişmanlığın ustune Allah ta seni affetmiştir. Eşine karsı vicdan azabı duymana gerek yok sen bana kan hediye edeceksin demek ne kadar adil yada ilk gecende sırf bir damla kanı net görebilmek için sana acı çektirmek sonrasında sana dayak atması ne kadar adil evet bi hata yaptın cahillikti böyle oldu bazı seyler nasiptir imtihandır. Allah seni bunlarla imtihan etmiş zor zamanları atlatmışsın tövbeni et eşine sadık ol tabi o da sana. Eşinin senden öncesi ne malum onun kanı var mı hadi o da ıspatlasın nerden biliyormuş sırf kanı görmek için ilk gece sana öyle davranmış demek bi tecrube var. O eski sevgilin gununu gun ediyormuş bugununu gun etse ne olur öteki tarafta etsin görelim buranın öteki tarafıda var..
Sen kendini değersiz görmeyi bırak sen çok değerlisin sen anne adayısın rabbim cenneti ayaklarının altına sermiş hala ben bunu hakediyorum diyorsun ne biliyorsun o utandığın kişilerin utanılacak bişeyleri olmadığını. Sen zaten bu pişmanlıkla kendini temizlemişsin böyle duşun senin kimseye verceek bi hesabın yok tıpkı onların sana vermediği gibi. Herkes hata yapabilir seni rabbim affetmiştir bunu böyle kabul et sen tertemizsin ve bu yaşadıklarınla bir kız annesi ol ki onu en iyi sen anlayasın. Herleyin en iyisini hakediyorsun asla kendini bu saçma seylerle yıpratma ve o eski kişiyi ekliyim merak edeyim bunları bırak o kendi pisliğinde boğulsun. Yer göğe koyamadığın eşin sen iyi olduğun için iyi bunu unutma. Çocuğunada kendinede en iyi şeyleri al en iyi şekilde bak en iyi yerde doğumunu yap geçmişi artık kapat ki çocuklarınada faydan olsun. Sen harika bi kız evlat sahibi olursun. Yaşıtız ben evli değilim ama bunları aklında bulundur. Allah a sığın psikolojini bozma lufen..KİMSE SINANMADIĞI BİR GUNAHIN MASUMU SAYMASIN KENDİNİ..
Son yazdığınız cümle ne güzelmiş. Size mi ait alıntımııı..
adam sulanmasın yoksa kan gelmez diyo ötesi var mı yaaaaa
Arkadaşlar zMan zMan yorumlarinizi girip okudum dün kadın dgumcuda kontrole gttim bebegim çok saglikli suan allahasukur.yorumlarinizdan sonra rahatladim tesekkur ederim.haklsiniz esim dışarıdan bakınca melek gibi gozukmuyor ama ailemde çok bunaldgm için benim kurtulusum olarak gördüğüm için ve suçluluk duygusuyla onu gözümde öyle görüyorum birde tabiki beş yıllık tanisikligimiz var evlilik öncesi ve sonrası bir alışkanlık var seviyorumda.ailem beni çok yalniz bıraktigi için ona çok bağlandim belkide..birbuçuk yıldır evliyim annem evime toplamda uckere gelmstr oda zorla cagirdim useniyorum uzak diyor şimdi abimin dugunu var gelecek haftaya çok masraf yapıldı kız tarafi herşeyin en iyisi olacak diye baskı yaptı abim annemleri düşünmeden borca soktu ki emekli adam ve kiracı babam kredi çektiler abim kendide para harcadı tabi ama herşey lüks olunca yetmedi.şimdi ailem açısından baknca beni arayıp sormuolar ama telaseleri var diyorum ama bende hamileyim araynca bile annem tel da konuşmayı çok sevmez kapat sonra konusurz der hemen nasilsn faslından sonra.hamileyken insan dahada dygusal oluyor yalnz hssediosn kendini ve karaciger enzimlerimde sorun vardı bebegi etkiler diye çok korkmstm ama şükür normale döndü..ben gerçekten iyi bir anne olacagim tabiki oğlumu babası gbi yetstrmek istemem insanlar Dger versin isterim esim soguktur hc arkadaşı bile yok kendi kardeslryle sürekli maç izler Beni yalnız braktgi zmnlarda olmuyor deil ama diorm ya ailemden sonra tek destegm o oldu baglandm oysa beni COk uzdugu zManlrda oldu.ailesinin bizden hep maddi beklentielri var bu beni çok bunaltıyor ama bana müstehak gbi düşünüyordm sizleri okudukca biraz aklım başıma geldi evladima biriktrdgm parayla bugün çok güzel şeyler aldim çok heyecanlandim..ben evlenmeden önce calsrkende ailem bencildi maaşımi hep verrdm hc istedgm gbi gyinemedim gezemedim...evlenncede esimin oynadigi şans oyunlari ve ailesinn sürekli bizi somurmesi yüzünden yine ben maddi olarak gelirim olmasına rağmen istedgm hayatı hc yasayamadim.ama emin olablrsnz evladimin hcbseyini eksik etmicem kendime almiorm eett soledigm sebepler yüzünden ama bebegim başka...belkide ben fazla erkek arkdsm olmadi ikincsyle evlendm zaten diye çok tecrubesizdm ilişkiler konusunda ve evlenmeyi kurtuluş Gibi gordugm için eşime minnet duydum.aradıgimi bulabildimmi diye dusunuyorm aslında bazen mutluyum aslnda cunku esimden fazla beklentm yok hediye istemem para almam ondan ben veririm..mhep ılımlıyim bana bagirsa ağlarım cevap vermem oyuzden belkide benden kaynakli yani..sadcee ailesinin durumu iyi olmasına kalabalıK olmalarına karşın gelirleride iyi bizden turlu bahanelerle para istemsine laf ediyorum sadece zaman zMan...ama esim kizio susuyorum...iki kişi çalışıyorsunuz sizde para var gözüyle bakıyorlar evimize çöp almazlar hep bzden beklerler ama bebegmz olcak hc dusunmuolar...