-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Tamam sen bilirsin ama cocugumu vermeö sen ne yaparsan yap dedigurmege boşanmak istediğinde ne diyor? Benimki oğlumdan ayrılamam böyle devam etsin birbirimize zararımız yok diyor... Bakışaçısına bak. Insan sadece çocuk yapmak için mi evleniyor biz çok sarılmışızdır, hatta ben illa ayaklarımı dolaştırırdım onunkilere
Ben vazgeçince herşey durdu
Son bir Yıldır böyle yaşıyorum zaten canım
O yokmuş gibi, herşey yalnız
Alışveriş tatil hastalık başarı herşey
Ah canım, şu an zaman ne kadar hızlı geçiyor diye içim acıdı
Ben de maalesef hala aynı yerdeyim
Ayrı yaşayalım bir ay ya da 2 hafta olsun ayrı olalım diye son 2 Yıldır söylüyorum
Kendisi boşanmaktan korktuğu için yanaşmıyor ve aileme de ben ayrılmak istemiyorum karımı seviyorum diyor
Finalde sebat etmeyen keyfi içinbyuvasını dağıtan ben oluyorum
Bence bunu çok önce yapmalıydık cisem ama eşim inananileceğin gibi değil böylece yaşlanmaya Razı hiçbirşeye cesareti yok
Ayrı olup görecektik birbirimiz için neyiz ayrı oluyor mu yapabilir miyiz oğlumuz nasıl etkilenir diye
Ama göremedik
Sevgi bitti bitiyor hatta sevgiliye sevgi mi yoksa insana sevgi mi ondan bile emin değilim
Ama denemiyor
Ben gitsem oğlumla çocuğun düzenini bozdu diye ele dosta ailelere damgalayacak
Hoş gecen sene 3 ay yurtdışında yaşadık
Birşey Değişti mi
Maalesef../
Be kadar çokuz ya
Canım ben ne düşünüyorum biliyor musun
Gerçekten sevmediler
Sevgi böyle değil ki, reflekstir dayanamaz kıyamaz içinden hep vermek gelir
Terapiste gecen sene gittik ilk randevuyu unuttu 2. Randevudan sonra ikimiz de hiç sormayıp bıraktık
Kasım Ayında 3 kere gittik
Terapist her hafta ödev veriyordu
Bir hafta eşime ödev verdi çok sevdiğiniz birşey ayarlayacaksın diye
Eşim beni senfoni konserine götürdü
Bilet almayı başaramamış oraya gittik sistemde bilet görünmüyor
Hemen başk birşey düşünüp başka bir salondaki konsere girdik
Düşünsene bu bi terapi ve elinde bir fırsat var
Onu bile beceremedi
Hayatımızın Özeti bu zaten
Sonraki terapide o kdr istan ettim ki bu duruma bir daha gitmek istemedi
Bence sevgi varsa herşeye katlanırlır kimse dört dörtlük değil
Ben sevgi görmüyorum ki
Kesinlikle Katılıyorum mutlu annelerle ilgili dediğineZamanında sevip kabul etmişsin ama
Çocuğun senin mutsuz olduğunu hissetmiyor mu?
Bence Mutlu annelerin çocukları Mutlu olurlar
Seni sevmeyen birini hiç çekme.
Çocuğunuda kimse alamaz senden
Sonuna kadar haklısın.
Çok üzüldümSizin yaşadıklarınızın aynısını birebir yaşıyorum.Ben 43 yaşında ve öğretmenim.Eşimde aynı yaşta ve öğretmen.16 ve 10 yaşında iki kızım var.Eşim o kadar ilgisizdir ki hiç konuşmaz,sohbet etmez.Kırk yılda bir bir şey konuşacak olsak bile hiç yüzüme bakmaz.Sanki duvarla konuşuyor.Hiçbir yere götürmez.Hiç güzel söz söylemez.Asla hata kabul etmez ve asla özür dilemez. 17 senelik evliliğim baştan beri hep kötüydü.Hiç bir zaman anlaşamadık ve uyuşamadık.İkimizde çocuklar için yürütüyoruz işte.Böyle sevgisiz yaşamak o kadar zor ki.Acısını yaşayan bilir.Benimkinde bir de cinsel sorunlar (ereksiyon)başladı.Hoş gerçi baştan beri yatak odamız da hep kötüydü.Ama bu sefer tavan yaptı.Geçen sene bana senden bunalıyorum dedi ve 1 sene ayrı yattı.Bu sene de beni sevmediğini çok açık ifade etti.Beni tamamen hiçe saydı.Kendisine defalarca yalvardım.Benimle biraz ilgilen,zaman ayır,beni bu kadar yalnızlığa itme dedim.Hiç oralı bile olmadı.Ben artık kadere küstüm,hayata küstüm.Kalbimde evliliğim bitti aslında ama çocuklar dalımı kolumu kırıyor.Öğretmen arkadaşlarımdan 20 senelik evliliğini bitirenler oldu.Boşananlara bakıyorum onlarda mutsuz.Ben şunu anladım ki eğer çocuk varsa tekrar mutluluk yok bize.Bekarlar gönlüne göre bulamıyorda biz mi bulacağız çocukla.Üstelik asla üvey baba ile yaşatamam.Benimkiler kız çocuğu birde.Bugünkü aklımızla genç olmak varmış.Bundan 6 sene önce bu duygular beni ağır bir depresyona soktu.O ana kadar sürekli kavga ederdik.Ben hastalanınca eşim sustu ve kavga bitti.Ama herkes kendi hayatını yaşıyor.Biz giderlere ortak olan iki ev arkadaşı gibi olduk artık.Ama böyle yaşamak,bu kadar değersizlik beni hergün ağlatıyor.Ömrüm geçip gidiyor.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bilirmisiniz ne kadar acıtır yüreği sevgisizlik...
Ve ne kadar ağlatır gözleri severken çareszlik...
Dinen beni 2 kere boşadı zaten CNm ama 3. Yü demediGerçekten parayla saadet olmuyormuş hos parasizda olmaz ama öyle ışte.sevgisizlik kadar can yakan acı birşey yok bence sizin için en hayırlısı boşanmak niyemi en azından bosaninca zamanla yaralariniz kabuk bağlar böyle evli kalınca siz hergün eriyosunuz sinir stres yazık günah.sevgisiz bir esin kölesi olmayın mesleğimiz de var cekilirmi yazık size.dinen boşanma hakkınız da var eşiniz ilgisiz sevgisiz bundan sonraki yaşamınız eşinizin gözüne bakarak mi geçsin nezaman sevecek acaba diye bosanin ve Allaha bırakın gerisini.geleceği kimse bilemez yarınlar ne getirir çok karamsarsiniz sevgisizlik sizi binaltmis çocuklarınıza yazık toparlanin.
Bu da ne demekseTamam sen bilirsin ama cocugumu vermeö sen ne yaparsan yap dedi
ASLA değilmeyecek..Oooof bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak
Kendi kendime ne kadar mutluysam bir evin içinde 3 kişiyken o kadar mutsuzum
Tavırları hareketleri iyice batar oldu
Ayrı eve çıkalım ya da bir ay apart ayarlayalım Görelim nasıl olacak diyorum yoook boşuna israf
Yahu ben ayarlayayım ödeyeyim nereye kdr böyle gidecek diyorum ses yok
Kendi kendine takılıyor
Oğlumuza bakıp gözleri doluyor
Hoff poff halinde
Ama ne ileri ne geri
ya çıksın gitsin şu adam şu evdenOooof bir of çeksem karşıki dağlar yıkılacak
Kendi kendime ne kadar mutluysam bir evin içinde 3 kişiyken o kadar mutsuzum
Tavırları hareketleri iyice batar oldu
Ayrı eve çıkalım ya da bir ay apart ayarlayalım Görelim nasıl olacak diyorum yoook boşuna israf
Yahu ben ayarlayayım ödeyeyim nereye kdr böyle gidecek diyorum ses yok
Kendi kendine takılıyor
Oğlumuza bakıp gözleri doluyor
Hoff poff halinde
Ama ne ileri ne geri
zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsinSizin yaşadıklarınızın aynısını birebir yaşıyorum.Ben 43 yaşında ve öğretmenim.Eşimde aynı yaşta ve öğretmen.16 ve 10 yaşında iki kızım var.Eşim o kadar ilgisizdir ki hiç konuşmaz,sohbet etmez.Kırk yılda bir bir şey konuşacak olsak bile hiç yüzüme bakmaz.Sanki duvarla konuşuyor.Hiçbir yere götürmez.Hiç güzel söz söylemez.Asla hata kabul etmez ve asla özür dilemez. 17 senelik evliliğim baştan beri hep kötüydü.Hiç bir zaman anlaşamadık ve uyuşamadık.İkimizde çocuklar için yürütüyoruz işte.Böyle sevgisiz yaşamak o kadar zor ki.Acısını yaşayan bilir.Benimkinde bir de cinsel sorunlar (ereksiyon)başladı.Hoş gerçi baştan beri yatak odamız da hep kötüydü.Ama bu sefer tavan yaptı.Geçen sene bana senden bunalıyorum dedi ve 1 sene ayrı yattı.Bu sene de beni sevmediğini çok açık ifade etti.Beni tamamen hiçe saydı.Kendisine defalarca yalvardım.Benimle biraz ilgilen,zaman ayır,beni bu kadar yalnızlığa itme dedim.Hiç oralı bile olmadı.Ben artık kadere küstüm,hayata küstüm.Kalbimde evliliğim bitti aslında ama çocuklar dalımı kolumu kırıyor.Öğretmen arkadaşlarımdan 20 senelik evliliğini bitirenler oldu.Boşananlara bakıyorum onlarda mutsuz.Ben şunu anladım ki eğer çocuk varsa tekrar mutluluk yok bize.Bekarlar gönlüne göre bulamıyorda biz mi bulacağız çocukla.Üstelik asla üvey baba ile yaşatamam.Benimkiler kız çocuğu birde.Bugünkü aklımızla genç olmak varmış.Bundan 6 sene önce bu duygular beni ağır bir depresyona soktu.O ana kadar sürekli kavga ederdik.Ben hastalanınca eşim sustu ve kavga bitti.Ama herkes kendi hayatını yaşıyor.Biz giderlere ortak olan iki ev arkadaşı gibi olduk artık.Ama böyle yaşamak,bu kadar değersizlik beni hergün ağlatıyor.Ömrüm geçip gidiyor.Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Bilirmisiniz ne kadar acıtır yüreği sevgisizlik...
Ve ne kadar ağlatır gözleri severken çareszlik...
hicte zor degil evet cicuklarim var mutsuz bir anneleri olacagina cocuklarimi alip giderim dahamutlu olurum. cesaret isi bu okadar cocuklari bahane etmek bayanlarin bahanesi herzaman. yada calismiyormar ve maddiysttab korkuyorlar. ben mutlu degilsem cocuklarimada yansir bu evli kalsan ne faydaSSelinn_88 zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin
Evlimisiniz,çocuğunuz var mı bilmiyorum.Malesef çocuğunuz varsa ve çocuklar babayla mutluysa öyle totosuna tekmeyi vur gitsin demekle olmuyor işte.Hiç kolay şeyler değil bunlar.Dilde söylemek gibi değil,uygulamak.Çok zor,çok...
senden ayri yatiYor cinselik nasil oluyor ozaman?? ev arkdasi lazim degilki bana es lazim ... depresyona girecem birde benim yuzume bakmiyacak. siz adami resmen zorla tituyorsunuz sevmiyorki sizi. zorla sürdürmenin bir anlami yok.zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin
Ya 6 ay oldu mı ciddenya çıksın gitsin şu adam şu evden
ne sizi bırakıyor ne mutlu ediyor iki geri bir ileri
evli olayım nasıl olsa rahatım kafası
bu konuyu açalınız 6 ay oldu hala aynı yerdesiniz tabii bunun öncesi de var
adam hasta olursunuz bakmaz ölü evi olur saygı göstermez gezip tozmaz nasıl evlilik boşansaydınız en azından acınızı yaşar toparlanmaya başlardınız
çok bencil bu adam yahu kendi dışarıda kafası rahat mutlu dolaşıyordur eminim
Aynen canımSSelinn_88 zorla niye kendini sevdirmege calisiyorsunki birak bosan. bak nasil kiymete binersin. birde boyle adamdan cinselik bekliyorsun totosuna tekmeyi vur gitsin
Evlimisiniz,çocuğunuz var mı bilmiyorum.Malesef çocuğunuz varsa ve çocuklar babayla mutluysa öyle totosuna tekmeyi vur gitsin demekle olmuyor işte.Hiç kolay şeyler değil bunlar.Dilde söylemek gibi değil,uygulamak.Çok zor,çok...
Ben eşimden ayrılıp başkasıyla Olmayı meden isteyeyim ki? Bi kadın sadece biriyle olmak için gelmiyor hayata...İlk mesajınızı okudum kalanını okumadım. Tabi ki sevgisizlik sebebiyle mutsuzsunuz anlıyorum. Ama anlayamadığım konu şu. Siz eşinizden boşanınca başkasıyla birlikte olup onun ilgisiyle mutlu olmayı mı düşünüyorsunuz. Evet se bence doğru yoldasımız. Yok ben eşimi seviyorum. Başkasını istemiyorum diyorsanız boşanmamnı. Size bir yararı olmayacak. Ayrı evde yaşa aksınız. Sorunuzu çözmeyecek.
Eşinizin gerçekten bu karakterxe olduğunu kabul etmenizle sorunlarınız azalır
Katılıyorum ve 2 Yıldır 3 4 kez ayrı yaşamayı teklif ettimMutlu olacağınıza ve düzeleceğine dair umudun yoksa neden hala eşinin dediğini yapıyorsun kendi düşündüklerini yapmaya başlamalısın. Sanırım ilk adım ayrı yaşamak.
Zorla mı tutuyorum?senden ayri yatiYor cinselik nasil oluyor ozaman?? ev arkdasi lazim degilki bana es lazim ... depresyona girecem birde benim yuzume bakmiyacak. siz adami resmen zorla tituyorsunuz sevmiyorki sizi. zorla sürdürmenin bir anlami yok.
Canım benim şirket bana geçen ay Yurtdışında iş imkanı sunduYıldız çalıştığın şirketin yurtdışı şubesi yok mu, bir süreliğine çocuğunu al ve git. Aynı şehirde hatta aynı ülkede ayrılmaya cesaret edemiyorsun bari kısa süreliğine de olsa doşarıya giderek cesaretini topla.