Vazgeçtim evliliğimden...

cinsel hayat?

ayni ben ayni biz.

ameliyatimin ertesi gunu beni birakip gitmistir kendileri.

ama onun ameliyati ve hastaliginda ben seferber oldum.

aynisi.. bu kadar olur yildiz!

sevgisizlik kadar acitan birsey yok.

Aklıma eski sevgilim geldi..O da böyle bir adamdı,ne sevgisi belliydi ya sevgisizliği..

Ben böyle hanım olayım,kibar olayım diye medeni medeni konuşuyordum,bir kulağından girip diğerinden çıkıyordu.

Bir gün zıvanadan çıktım,delirdim kısaca.

Actım ağzımı yumdum gözümü.

Ne o kibar kız kaldı,ne hanımefendilik.
Sonra baktım ki onun dili buymuş:Ben pek kıymetli oldum.

Egosunu yıkınca,çoçuk gibi oldu.Bana dedi ki,ben senin gibi kızları seviyorum ''Bana sözünü geçiren''

Yani Paşa,hanım hanımcık kız yerine ona bunu getir şunu yap ,bu böyle olacak gerektiğinde posta koyan kız istiyor.

Ben bir müddet böyle oldum olmasına da ,benim hoşuma gitmedi bu durum.O istediğim gibi oldu ama bu sefer ben mutlu olamadım.
Karakterim dışında bir kıza büründüm,kim için ne için?

Ayrıldım ve kurtuldumm..

Ama şuna katılıyorum;Erkekler ,kendini iplemeyen vurdumduymaz kızları daha çok seviyor,egosunu yerle bir eden kızlara saygı duyuyolar.Sanırım uğraşmak ve yorulmak hoşlarına gidiyor.

Bu adamı bırak,Sevilmemek en büyük neden zaten. Çoçuğunun güçlü bir anneye değil ;mutlu bir anneye ihtiyacı var.

Kimse istemez böyle yasamak.. Benzer durumu yasiyorum da iste pamuk ipligine bagli.. Bende arabasiz full borclu halini yasiyorum iste..

Evet ne güzel dedin güçlü anne yerine Mutlu anne...

ayni ben ayni biz.

ameliyatimin ertesi gunu beni birakip gitmistir kendileri.

ama onun ameliyati ve hastaliginda ben seferber oldum.

aynisi.. bu kadar olur yildiz!

sevgisizlik kadar acitan birsey yok.
Destiny benimki bir kere gıda zehirlenmesi yaşadı afedersiniz istifrasından bile tiksinmedim başından ayrılmadım
Ben taş düşürdüğümdeyse beyefendiden eser yoktu

sen bizim gofretto musun beni hatirladin mi

gofretto canim senmissin eski mesajlara baktim sen nasil guzel bir kizdin kocanin ailesi cok problemliydi dogrusu cok uzuldum

Sevgisizlik de bosanmak icin bir sebeptir. Insan evli oldugu kisiyle mutlu olmadan nasil yasayabilir ki. Ayrica cocugunuz ilerde sizi anlayacaktir. Sevgisiz bir ailede buyuyupte yetiskin oldugunda birbirini seven anne babalari gordukce buyuk hayalkirikligina ugrardi. En azindan sagliksiz bir evlilik nasil olmaz, onu yasayarak ogrenmemis olacak.

Sen de onu yok say başka biri olabilir hayatında ve sen bosanirsan ona iyilik etmiş olursun bırak o vazgeçsin nafakani al sen de

Ben de yengeç burcuyum
Anlattıklarına daha çok şaşırdım şu an
Halbuki çok romantik duygusal düşünceli olurlar
Üzülme benim de başımda bir boğa var
Ya bitecek ya düzelecek

Ben hala niye bosanmadiginizi anlamadim
acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz

Evet abla benim bildiğin gofretto. Ailesi problemliydi kendisi daha problemliydi bu son olmasın diye çok uğraştım, tüketti beni sonunda
cok uzuldum canim hakkinda hayirlisi keske paylassaydin yasadiklarini keske yardim edebilseydim

cok uzuldum canim hakkinda hayirlisi keske paylassaydin yasadiklarini keske yardim edebilseydim
Sağolasın arnir abla, çok emek verdim hayırlısı olsun bundan sonra inşallah. Beni hak etmedi ve sevmedi de ne yazıkki aynı konu sahibinin eşi gibü düzgün kız kenarda dursun, bende dayanamadım artık bir noktadan sonra

Ne iyi ettiniz de paylaştınız
Benimki de surat asacak bahane arar hep
Ev alırız muhiti beğenmez
Derim ki bak insanlar oturacağı Evi almak için çabalıyor şükret ama yok
Tatile gideriz bir kere dışarıda yesek herşey dahil otelde dışarıda ne işimiz var der
Eve yardımcı tutarım kadını beğenmez
Sen bul derin bu kadın işi der
Der de der...
Kimse istemez böyle yasamak.. Benzer durumu yasiyorum da iste pamuk ipligine bagli.. Bende arabasiz full borclu halini yasiyorum iste..
Kayra ne durumdasınız şu an? Bizim pamuk ipliğini de geçti ama kendimden beklemediğim bir şekilde cesaret edemiyorum

Sen de onu yok say başka biri olabilir hayatında ve sen bosanirsan ona iyilik etmiş olursun bırak o vazgeçsin nafakani al sen de
Evet onun da benim de hayatımızda daha Mutlu olacağımız insanlar olabilir
Yok sayma kısmında uzmanlaştım da
Artık adım atıp ayrılma aşamasına geçmem lazım.....
Ben de yengeç burcuyum
Anlattıklarına daha çok şaşırdım şu an
Halbuki çok romantik duygusal düşünceli olurlar
Üzülme benim de başımda bir boğa var
Ya bitecek ya düzelecek
O yengeç aşırı duygusal kapalı kutu kendi kendini yer bitirir
Ben Başak ama terazi gibiyim de, tam burç dönüm günü doğmuşum

Ben hala niye bosanmadiginizi anlamadim
acı çekmekten zevk mi alıyorsunuz
Ben de anlamıyorum
O nedenle psikolojik destek almaya başladım
Ada'm beni ne kadar önemsemediğini gözüme sokuyor
Aldatmıyor dövmüyor ama sevmiyor da
Boşanma fikri oğlum nedeniyle korkutuyor sanıyordum başlarda ama kendim için de endişelendiğimi farkettim
Bir daha evlenmeyecek miyim
Yalnız mı yaşlanacağım
Artık Mutlu olmayacak mıyım
Vb vb
Sanki şu an çok mutluyum da...
Bu endişelerimden kurtulmak için aylardır arkadaşlarımla daha çok vakit geçiriyorum
Ben aşk insanıyım.... Yalnız yaşama fikri çok zorladı beni... Ama hayatta sadece karşı cinsle mutluluk yok aile dostlar evlat bir sürü mutluluk kaynağı var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…