Sanki senelerdir tanışıyoruz tehlikesi!!!

Kendi duygularınızı yazmamışsınız. Sizin aşık olduğunuzu hiç sanmıyorum. Evlenmiş olmak için evlenilmez. Birbirinize zıt, farklı zevkler ve renklere sahip olmanıza çok da negatif bir sorun olarak bakmıyorum. Biz de eşimle çok zıt sayılırız. Arada aşk ve sevgi olunca bunlar ilişkiye zenginlik bile katan şeyler ama aksi halde kişiye batar. Asıl önemli sorun sinirli ve asabi olması. Daha tanışalı 3 ay olmuş ve size kendini beğendirmeye çalışıyor, dolayısıyla bu sinir size karşı çıkmamış hiç. İnsan evlenince mutlaka eşine zaman zaman sinirlenir. O zaman bu sinirini nasıl yönetiyor bu önemli.

Kızlar sevgilimle görücü usulü tanışıyoruz 3 aydır da görüşüyoruz ve ciddi bir yola girdik.Ben daha evvelden ilişkiler yaşadım çok sevdim sevildim üzüldüm mutlu ettim edildim bazı duyguları yaşadım evet ama sevgilimin ilk kız arkadaşıyım.(Bu konuda eminiz)
Bu detayı vermemin sebebi bu hususta bir travmasının olmaması…

Ama asıl olayımız ve sorum şu;

Bana sık sık seni sanki senelerdir tanıyorum demesi ve bu cümlenin bu düşüncenin psikologlar tarafından riskli bulunuyor olması.Travmatik bir durumu olabilir mi bilemiyorum belki de gerçekten beni kendine çok yakın gördüğü için bu şekilde düşünüyordur ama karakter olarak da aşırı farklı olduğumuz bir gerçek.Ben çok daha neşeli o daha durgun.Ben çok daha sakin o daha çok sinirli.Ben pop o nostalji seven vs vs…

Bu konuyla alakalı fikirleriniz ve yaşanmışlıklarınız var mı ? Görücü usulü olduğu için aileler de işin içinde.İyice gözlemlemeye çalışıyorum.Emin olmaya çalışıyorum.

Genel yapı olarak işte,trafikte,ev hanesine karşı sinirli bir tavrı var.Saman Alevi gibi olanından ama bana karşı şuana kadar hiç sinirlenmedi.Oyun oynayıp oynamadığını nasıl anlayabilirim
Herkese karşı sinirli olan insan bir kişiye farklı olamaz. Olsa da belli bir süre olur (köprüyü geçene kadar) sonra gerçekler gün yüzüne çıkar.
Ayrıca travma takıntınızı anlayamadım İlk kız arkadaşı olmanızı travması olmamasına bağlamanız falan çok komik. Travma öyle ortalarda gezinip herkese kendini gösteren bir süreç değil kiii.
Ayrıca psikologlar sosyal medyada genele hitap eder , genelde böyledir der. Ama özel her zaman değişir.
Kısacası bakış açınız çok egzantrik geldi bana, hayatta başarılar diliyorum.

Kızlar sevgilimle görücü usulü tanışıyoruz 3 aydır da görüşüyoruz ve ciddi bir yola girdik.Ben daha evvelden ilişkiler yaşadım çok sevdim sevildim üzüldüm mutlu ettim edildim bazı duyguları yaşadım evet ama sevgilimin ilk kız arkadaşıyım.(Bu konuda eminiz)
Bu detayı vermemin sebebi bu hususta bir travmasının olmaması…

Ama asıl olayımız ve sorum şu;

Bana sık sık seni sanki senelerdir tanıyorum demesi ve bu cümlenin bu düşüncenin psikologlar tarafından riskli bulunuyor olması.Travmatik bir durumu olabilir mi bilemiyorum belki de gerçekten beni kendine çok yakın gördüğü için bu şekilde düşünüyordur ama karakter olarak da aşırı farklı olduğumuz bir gerçek.Ben çok daha neşeli o daha durgun.Ben çok daha sakin o daha çok sinirli.Ben pop o nostalji seven vs vs…

Bu konuyla alakalı fikirleriniz ve yaşanmışlıklarınız var mı ? Görücü usulü olduğu için aileler de işin içinde.İyice gözlemlemeye çalışıyorum.Emin olmaya çalışıyorum.

Genel yapı olarak işte,trafikte,ev hanesine karşı sinirli bir tavrı var.Saman Alevi gibi olanından ama bana karşı şuana kadar hiç sinirlenmedi.Oyun oynayıp oynamadığını nasıl anlayabilirim
Eğer sinirliyse sizede gösterir ilerde sinirini. Sinirlenince kendine hakim olabiliyor mu asıl soru bu… Zaman geçince bu sinir şiddetle sonuçlanmasın…

Ayrıca seni yıllardır tanıyor gibiyim lafını insan bazen çok yakın hissettiğine de söyleyebilir.

Üç ay çok çok az. İnsan kedisinin karakterini bile 3 ayda anlayamaz.

Ayrıca bu adamın neden sevgilisi olmamış? Hangi sebepten?

Ayrıca asabi biriyse ve bu kişiyle evlenmeyi düşünüyorsanız gerçekten çok cesur olmalısınız.

sinirli insan sinirlidir. 3 aylik sevgilisine henuz sinirlenmemesi daha onu kizdirmadiginiz icindir. muhtemelen nişanlanip ev esya salon vs stresine girince, cebinden paralar ciktikca, sizin istekler arttikca size de sinirlenir herkese davrandigi gibi davranir.
ayrica görünce coook eksiden beri taniyor hissi bende de cok olur. cogu sevgilime - bazi yakin arkasaslarima duymusumdur bu hissi. hatta simdiki sevgilimle tanistik, daha ilk gün çimenlerde dizime yatti, sarki soyledim uyudu😅 oyle bir "cook eskiden beri taniyor" hissi yani:) bence fake degildir. genelde akrep yengec balıklar boyle hisseder
Ben de o hissin çok yanlış anlaşıldığını düşünüyorum.gereksiz anlam yükleniyor.bence bu karşı tarafa çok yüksek duygular beslediğimiz için böyle değil, insanların her duruma çabuk alışmasından.bir insana çok fazla aksilik olmadığı sürece 3.buluşmada alışılıyor zaten.haa bu arada sen mi çok şanslısın biz mi çok şanssızız anlamadım ki.ilk buluşmadan körkütük aşık oluyorsun, ilk buluşmadan dizinde unutuyorsun falan.cok tuhafıma giden bir üyesin açıkçası.kolay mi bu kadar bu işler ya.ya da hayatı o kadar seviyorsun ki herkesi sevgiyle kucaklıyorsun.

değişecek değil. Kaç kendini kurtar. Sinirli adamdan uzak dur. Sana açık konuşayım ben her zaman ki gibi hiçbir mantık çerçevesinde düşünmeden eşimin çok yakışıklı olmasından sebep ona aşık oldum evlendim. Ama gör ki kocam adam çıktı. Öyle merhametli ki (🧿🧿) bana bin kere seni seviyorum dese bi kıymeti olmaz. Bazen bana öyle sabrediyor ki içimden kendime iyi katlanıyor diyorum. Öyle sinirli adamdan ne koca ne baba olur.
Yazdığın metinde mantık hatası olmuş.ama gel gör ki dedikten sonra olumsuz şeyler yazman gerekirdi.

Her şeyin bu kadar üst üste gelmesi…geçmişinde birinin olmaması da bana çok garip gelen bir başka konu zaten
çok mu dindar mesela
kimileri inancı gereği sevgili yapmaz ama onlar da çabuk evleniyorlar

o sinir size şuan gösterilmiyor dikkatli olun derim
ailesine ne oluyor da sinirleniyor mesela neler söylüyor küfür vs ediyor mu
uzatıyor mu mevzuuyu çabuk sakinleşiyor mu?

bu sinirin beni korkutuyor diyin böyle endişe ile gözlerine bakın
ne diyecek bakalım

Gay olabilir, iktidarsız olabilir. Muhafazakar değil, dini hassasiyetleri olan biri değil, nasıl 30 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz ve cinsellik yaşamaz. Ben korkuyorum böylelerinden. Dikkatli ol, başına büyük bir bela alacak gibisin.
arkadaşa katılıyorum konu sahibi

iyi kötü belli eder kendini dikkatli olun derim
nasıl size karşı yaklaşımı yani nasıl diyim cinsel bir isteği belli etmesi var mı?

Kısmetsiz insanlarda var..

Bazen kısmet olmayınca, nasipte yoksa olmuyor.

Bunun erkeği kadını farketmiyor.

Aile, bulunduğu çevre çok etkili. Herkes felfecir, dışadönük olmayabilir.

Bazıları çok işkolik olur. Kariyer, iş güç, düzen kurma derken bakıyorlar yaş olmuş 30.. 30 yaş da aman aman büyük değil.

Adam 70 yaşında değil ki 30 yaşında daha.. Konu sahibi de onun kısmeti işte olabilir yani..

Bana konu sahibi anormal geldi nedense.
Bana konu sahibi de anormal gelmedi de bu platformda da birkaç gün arayla 26, 28, 30 yaşındayım adam gibi bir ilişkim hiç olmadı diye konu açıp duruyor kadınlar.dediğiniz gibi herkesin kısmeti çok açık olmuyor.keşke anlattıkları gibi olsa da herkes hayatını yaşasa yani.bir de şu Müge anliyı falan örnek gösterip durmasınlar yani.demek ki normal hayatla örtüşmüyor.çoğu da bilmem nerenin bilmem ne köyü falan.başka bir kulvar oralar.

Son düzenleme:
Bana konu sahibi de anormal gelmedi de bu platformda da birkaç gün arayla 26, 28, 30 yaşındayım adam gibi bir ilişkim hiç olmadı diye konu açıp duruyor kadınlar.dediğiniz gibi herkesin kısmeti çok açık olmuyor.keşke anlattıkları gibi olsa da herkes hayatını yaşasa yani.bir de şu Müge anliyı falan örnek gösterip durmasınlar yani.demek ki normal hayatla örtüşmüyor demek ki.baska bir platform orası.
Aynen..

O Mügedekiler çok çok azınlık..%99 da akıl sağlığı, aile mefhumu bozuk insanlar asla örnek verilemezler.

X