Vazgeçtim evliliğimden...

Aşırı ruhsuz bi müzik açıp dinlemez sohbet etmeyi sevmez yan yanayken sarılıp sevgisini göstermez gözümün içine derinden baktığını hatırlamıyorum mesela ya da uzun uzun konuştuğunu tembeldir işi dışındaki her konuda iyi yonleri çok kibar ve merhametlidir ayakkabımi bile eğilip bağlardı hediyeler çiçekler. Ama işte o aşkı hiç göremedim hani yanında biri vardır ama yok gibidir ya hep öyle hissettim.

Sevmeden neden evlenmek ister bu erkekler ben anlamıyorum

Farkedip ayrılmanız güzel olmuş. en güzel kapılar açılsın tez zaman da inşallah sizi çok sevecek biri olacak muhakkak

Kendinizi ifade etme şeklinize bayıldım Ne güzel anlatıyorsunuz.Ama ben bu konuşmanın sonunda bitti artık cümlesini okumak isterdim.Çünkü bence çocuğunuza tek başınıza yetecek gücünüz var belli ki

Çok fazla verici olunca böyle oluyor.Erkeklere sorumluluklarını bıldırmek gerekıyor.Kadın erkeğın yapacaga seylerı ustlenmemelı bence.Sevgısızlık tabıkı boşanma sebebı.içinde huzur yoksa ilgi alaka 2 hoş soz yoksa nasıl gune guzel başlayabılırsınkı.Ama bence çözulebılır.Hala kuyamam diosun.Hiç bunlarıneşine anlattın mı?Cinsel hayatınız nasıl?Aile terapıstıne gıdın.Ve ne olur daha once yaptınız seylerı yapmayın.Bide bole deneyın.

Gercekten gözlerinden, nasil baktigindan anlasilabiliyor sevip sevmedigi. Mesela uzunca haftalardan sonra ilk kez bir araya gelmissinizdir, ciddi sekilde hastasinizdir, bir seye cok üzülmus agliyorsunuzdur, bir sey sizi cok mutlu etmistir...ama o hep duygusuz, donuk donuk bakar. Gözlerinde ne hayranlik, ne de acinizi veya mutlulugunuzu paylastigina dair bir ifade göremezsiniz.

Erkekler kadinlari "Mutsuz kadin " haline getirdikleri zaman sebep ne olursa olsun (ilgisizlik sevgisizlik aldatma vs.) Hatalidirlar bence. Yorumları bende okuyacagim

çok güzel yazıyorsunuz roman gibi okuyorum valla :)

yani ne istediğimi seçmedim, ne istemediğimi seçtim ve eşimin boşanma sonrası bana yaşatması muhtemel hayatı istemedim...
Sizi oldukça korkutup sindirmiş, sürekli suçlayıcı tavırları ve ayrılırsanız olabileceklerle ilgili felaket senaryoları tamamen onun hastalıklı beyninin ürünleri. Onun hasta beyniyle yönetilmeyi seçmişsizniz yada daha gerçek tabirle mecbur bırakılmışsınız. Bu çıkılmaz cendereden ancak sizi korkutamadıgı zaman kurtulabilirsiniz, üzgünüm ama korktugunuz sürece çıkış yok. Ben nişanlılık döneminde bu baskılara maruz kaldım ve aynı sizin gibi ayrılmak konusunda cok kararlı ve net iken bianda kararszlığa düşüp evlenmeye karar verdim . Yaptıgı oyunları, manipulasyonları, tehditleri, sindirmeleri göremedim beynim bulandı kendimi sağlıklı zannederken aslında karar veremeyen sürekli yönlendirilen bi kuklaya dönmüsüm. Bunların tamamını o döngüden kurtulunca daha net göreceksiniz.

Gerçekten çok garipsiniz.hala dini nikahınız yok mu? Ayni evin içinde sevişmiyor musunuz yani? Oğlum için diyorsunuz ama oğlunuz hissetmiyor mu zannediyorsunuz? Adam sizi bariz bi şekilde sevmiyor istemiyor işte,nefret ediyo bile olabilir.baskasından hoşlanıyor bile olabilir.bunlar hiç aklınıza gelmiyor mu bu nasıl bağımlı bi kişilik işiniz var gücünüz var yetmeyen nedir size? Sevgi açlığı yaşıyorsunuz belli ama bu adamda size karşı bi parça bile sevgi yok

Of ya. Herkes dini nikah yapmiyo neyini yadirgiyosunuz ?

Seni merak ediyordum ara ara aklıma geliyordun hatta bir iki kere mesaj da attım ama geri dönüş yapmadın. Bende mutlusun ve herşey yolunda diye düşündüm.
Demek konuyu açalı 4 sene olmuş. Ben de yazmıştım konuna aynı sorunları yaşıyoruz düzelme var şöyle yap böyle yap demiştim ama sokma akıl 7 adım gider derler ya bizimki de öyle oldu. İyiyiz diye önce çocuk yaptım çocuklar olduktan sonra adam iyice kafayı yedi ve şuan boşanma aşamasındayız.
Ben seni çok iyi anlıyorum aslında. Aslında içinde evliliğinden vazgeçtiğini ama fiiliyatta vazgeçemeyeşini. Bende öyleydim. Aslında çooook önce boşanma kararını vermem gerekiyordu. Aynı sen gibi, diğer arkadaşlar gibi sevgisizliğinin, merhametsizliğinin,ilgisizliğinin, sadece kendi ailesini önemseyişinin ve beni yok saymasının farkındaydım ama sanırım çok bağımlı bir kişiliğim var ve vazgeçemedim, o zamanlar vazgeçseydim beni sevmeyen bir adamdan boşanmış olsam bile çok üzülecektim ve psikolojim bunu kaldırmayacaktı ve öyle bir an geldi ki gerçektim. İkiz bebeklerime rağmen vazgeçtim ve psikolojim hiç bozulmadı. Annem bile şaştı bu kadar dik durabilmeme. Özetle diyeceğim o ki herşeyin bir zamanı var. Senin için o zaman gelmemiş ama gelecek çünkğ insan sevgisiz yaşayamıyor. İnan ayrıldıktan sonra eski ben oldum. Tekrar gülmeye başladım, eğlenmeye başladım. İnsanların bana değer verdiğini ama Benim bunu görmediğimi görmeye başladım. Adamın bana bulaştırdığı mutsuzluktan, değersizlik hissinden kurtuldum. 2 bebekle herşey maddi olarak çok zor ama İnan huzurluyum, mutluyum. İyi bir baba da olmadı, olmak istemedi onun İçin çocuklar babasız kaldı diye de üzülmüyorum. Çocuğu ile ilgilenmek isteyen her koşulda ilgileniyor bunu yakınlarımdan çok iyi gördüm.

Allah selamete çıkarsın. Yine ara ara yaz merakta bırakma, sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…