Sanki senelerdir tanışıyoruz tehlikesi!!!

Evet ayrılıktan ve beni üzmekten dehşet korkuyor bu doğru.Ve bunu her fırsatta dile getiriyor.Şimdiye kadar ilişkisinin olmamasının sebebi kendisinin hayat tarzıyla alakalı ve bir de kendisiyle…Görücü usulü olmasa başka birine adım atacak biri değil gibi
Boyle diyip eşiyle cinsellik yaşayamayan kadinlarin konusuyla dolu burası.

Ay ben olsam usulüyle ayrilirdimmm. Kusura bakma ya da bu tanışma süresini Cook uzat. Sinirli olmasına sıra gelmedi farkındaysan. Çalışsın eyvallah da bunun okulu var gittiyse üniversitesi var ,yani hiç sevgilisi olmaması bana tuhaf geldi. Olabilir mi elbette olabilir ama ne bileyim cinsellik konusunda paravan olarak evlenen de çok fazla okudum bu platformda.

Ay ben olsam usulüyle ayrilirdimmm. Kusura bakma ya da bu tanışma süresini Cook uzat. Sinirli olmasına sıra gelmedi farkındaysan. Çalışsın eyvallah da bunun okulu var gittiyse üniversitesi var ,yani hiç sevgilisi olmaması bana tuhaf geldi. Olabilir mi elbette olabilir ama ne bileyim cinsellik konusunda paravan olarak evlenen de çok fazla okudum bu platformda
Ay ben olsam usulüyle ayrilirdimmm. Kusura bakma ya da bu tanışma süresini Cook uzat. Sinirli olmasına sıra gelmedi farkındaysan. Çalışsın eyvallah da bunun okulu var gittiyse üniversitesi var ,yani hiç sevgilisi olmaması bana tuhaf geldi. Olabilir mi elbette olabilir ama ne bileyim cinsellik konusunda paravan olarak evlenen de çok fazla okudum bu platformda.
Her şeyin bu kadar üst üste gelmesi…geçmişinde birinin olmaması da bana çok garip gelen bir başka konu zaten

Saman alevi sinir başka bişey. Bununla uyum sağlamayı öğrenebilirsiniz. Ama karşısındakini sevmesine rağmen Sinirliyken gözü görmüyorsa bu bi red flagdir. Bence iyi düşünün. Hiç uyum sağladığınız bi yönünüz yok mu? Bi evliliği yürütebilen en önemli şeylerden biri film dizi zevkleri, boş zaman aktivitesi olarak nelerden hoşlandığınız. Mesela biriniz ev kuşu öbürünüz gezme tozma seven biriyse o ilişki bi noktada mutlaka bozuluyor.

Her şeyin bu kadar üst üste gelmesi…geçmişinde birinin olmaması da bana çok garip gelen bir başka konu zaten
Dediğim gibi olabilir mi olabilir. Dayım muhafazakar biridir. Namazında niyazinda üslubunda ağırbaşlı biridir. Bu tarz konularda da dikkatlidir. Sevgilisi hiç olmadi , ogretmen kendisi. Aklına yobaz biri gelmesin sadece bu konularda hassas biri. Bu yıl da gorucu usulüyle tanistirildigi bir hanımla evlilik yolundalar. Yengemiz de hafız ve din kültürü öğretmeni.

Ama sizinkinin bahanesi saçma. İş güç birikim...

Dediğim gibi olabilir mi olabilir. Dayım muhafazakar biridir. Namazında niyazinda üslubunda ağırbaşlı biridir. Bu tarz konularda da dikkatlidir. Sevgilisi hiç olmadi , ogretmen kendisi. Aklına yobaz biri gelmesin sadece bu konularda hassas biri. Bu yıl da gorucu usulüyle tanistirildigi bir hanımla evlilik yolundalar. Yengemiz de hafız ve din kültürü öğretmeni.

Ama sizinkinin bahanesi saçma. İş güç birikim...
Ben kastettiğiniz profili anladım.öyle bir pozisyonda değil kendisi inanç olarak veya hayata bakış olarak.Bahaneleri bu şekildeydi ben de çok kurcalamadım açıkçası.Kurcalasam belki başka şeyler de çıkacaktır.Bu hafta itibariyle kurcalamaya başlıyorum

Kızlar sevgilimle görücü usulü tanışıyoruz 3 aydır da görüşüyoruz ve ciddi bir yola girdik.Ben daha evvelden ilişkiler yaşadım çok sevdim sevildim üzüldüm mutlu ettim edildim bazı duyguları yaşadım evet ama sevgilimin ilk kız arkadaşıyım.(Bu konuda eminiz)
Bu detayı vermemin sebebi bu hususta bir travmasının olmaması…

Ama asıl olayımız ve sorum şu;

Bana sık sık seni sanki senelerdir tanıyorum demesi ve bu cümlenin bu düşüncenin psikologlar tarafından riskli bulunuyor olması.Travmatik bir durumu olabilir mi bilemiyorum belki de gerçekten beni kendine çok yakın gördüğü için bu şekilde düşünüyordur ama karakter olarak da aşırı farklı olduğumuz bir gerçek.Ben çok daha neşeli o daha durgun.Ben çok daha sakin o daha çok sinirli.Ben pop o nostalji seven vs vs…

Bu konuyla alakalı fikirleriniz ve yaşanmışlıklarınız var mı ? Görücü usulü olduğu için aileler de işin içinde.İyice gözlemlemeye çalışıyorum.Emin olmaya çalışıyorum.

Genel yapı olarak işte,trafikte,ev hanesine karşı sinirli bir tavrı var.Saman Alevi gibi olanından ama bana karşı şuana kadar hiç sinirlenmedi.Oyun oynayıp oynamadığını nasıl anlayabilirim
Oyun oynuyor.sinirli bie adamlada omur asla gecmiyor. Bu arada onun ilk sevgilisi olmanda sikinti aslinda. Gozu ilk sende acildigi icin boyleleri daha sorunlu oluyor ilerde. İlerleyen zamanlarda gencligimi yasayamadim ilk seni buldum senle evlendim hesabi yapıyorlar 😅

Kızlar sevgilimle görücü usulü tanışıyoruz 3 aydır da görüşüyoruz ve ciddi bir yola girdik.Ben daha evvelden ilişkiler yaşadım çok sevdim sevildim üzüldüm mutlu ettim edildim bazı duyguları yaşadım evet ama sevgilimin ilk kız arkadaşıyım.(Bu konuda eminiz)

Bana sık sık seni sanki senelerdir tanıyorum demesi ve bu cümlenin bu düşüncenin psikologlar tarafından riskli bulunuyor olması.Travmatik bir durumu olabilir mi bilemiyorum belki de gerçekten beni kendine çok yakın gördüğü için bu şekilde düşünüyordur ama karakter olarak da aşırı farklı olduğumuz bir gerçek.Ben çok daha neşeli o daha durgun.Ben çok daha sakin o daha çok sinirli.Ben pop o nostalji seven vs vs…

Bu konuyla alakalı fikirleriniz ve yaşanmışlıklarınız var mı ? Görücü usulü olduğu için aileler de işin içinde.İyice gözlemlemeye çalışıyorum.Emin olmaya çalışıyorum.

Genel yapı olarak işte,trafikte,ev hanesine karşı sinirli bir tavrı var.Saman Alevi gibi olanından ama bana karşı şuana kadar hiç sinirlenmedi.Oyun oynayıp oynamadığını nasıl anlayabilirim
Yaşlarınız büyükse, ilişkiniz olumlu ilerliyorsa uzun süredir tanıyormuş hissi olabilir bana normal geldi.

Demek ki çok uyumlu güzel giden bir ilişkiniz var.

Ama siz biraz takıntılı geldiniz her takıldığınızı psikolojik olarak araştırır misiniz? Bu pek normal değil

Kısmetsiz insanlarda var..

Bazen kısmet olmayınca, nasipte yoksa olmuyor.

Bunun erkeği kadını farketmiyor.

Aile, bulunduğu çevre çok etkili. Herkes felfecir, dışadönük olmayabilir.

Bazıları çok işkolik olur. Kariyer, iş güç, düzen kurma derken bakıyorlar yaş olmuş 30.. 30 yaş da aman aman büyük değil.

Adam 70 yaşında değil ki 30 yaşında daha.. Konu sahibi de onun kısmeti işte olabilir yani..

Bana konu sahibi anormal geldi nedense.

Anlamak zor, daha önce tecrübeli olman insanları çok iyi tanıyor olabileceğin anlamına gelmez insanlar kaç senelik kocasını , babasını, anasını tanıyamıyor. Herkes farklı bir yapı da ve altında bir şeyler arıyarak kendini yıpratırsın şuanda aklında sadece sevgilim sinirli insan kötü insan olabilir ! Düşüncesi var ben bunu doğru bulmuyorum. Böyle bir şey varsa tavrımı sorgulardım ben şahsen gerginliğiyle. Alakalı konuşurdum kavga değil tartışma değil iki olgun insan gibi sorunu masaya yatırırdım kahve içerken sorardım gereken yerlerde yumuşak davranırdım hani öğrenmek için :) varsa da bi travması orda dökülür tatli dil yılanı deliğinden çıkarır .. senin endişeni ben anladım ama insanları anlamak kolay bir durum değil. Herkesin karakteri yapısı farklı. Belki de evde çok sıkmışlardır çocuğu ilk sevgilisi senmişsin .. ve ben olsam 3 aylık sevgilime herşeyimi de anlatmazdım erkek / kadın fark etmez bunu da unutmamak lazım erkeklerde insan ve duyguları var. Evet kötü insanlar var dünya da ama hepsi kötü değil. Sana dökülmesi de zaman alabilir ona zaman vermelisin.

Psikologlar tam olarak ney riskli görüyormuş 😂

Ben kastettiğiniz profili anladım.öyle bir pozisyonda değil kendisi inanç olarak veya hayata bakış olarak.Bahaneleri bu şekildeydi ben de çok kurcalamadım açıkçası.Kurcalasam belki başka şeyler de çıkacaktır.Bu hafta itibariyle kurcalamaya başlıyorum
Gay olabilir, iktidarsız olabilir. Muhafazakar değil, dini hassasiyetleri olan biri değil, nasıl 30 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz ve cinsellik yaşamaz. Ben korkuyorum böylelerinden. Dikkatli ol, başına büyük bir bela alacak gibisin.

Daha ilk gorusmemizde cok eski bir arkadasimla konusuyor gibiydim. Ilk gorusmede daha "ben bu adamla ömür geçircem" dedim ,üstelik hayir demeye gitmistim 🤣 ilk gün neyse hala ayniyiz çok şükür. Benim eşimde sinirlidir tam bir karadenizli ama ben huyunu bilirim ona göre davranirim. Allah var eşimde bana karşi hep çok dikkatlidir.

Eğer aşırı dindar değilsen ki değilsin belli bir erkeğin hiç sevgilisi olmamasının çekici değil itici bulman gerekir neden hayatında bir kere bile sevmemiş sevdiyse de karşılık alamamış cevabı bu deli siniri olabilir mi ? Ev hanesi dediğin anne baba kardeş onlara bile saygısı olmayan üç ayda sana neden sinirini göstermiyor çok aşık olduğundan mı ?

X