Vazgeçtim evliliğimden...

ne kadar umut verici yazmışsınız içimi huzur kapladı

Eşiniz bı başkasıyla evlense daha farklu olur muydu. Yada esiniz size mı bu tavırda. Bunu iyi belırleyın. Bu saatten sonra karsılıksız askı bulabılecegınızı mı sanıyosunuz. Kurulmuş bi yuvayı yıkmayın yazık hemde bence eşinizi sevıyosunuz.

ne kadar umut verici yazmışsınız içimi huzur kapladı

Teşekkür ederim.

Bir yerde düşüncelerimizin duygularımız haline geldiğini okumuştum. Yaşanan olaylar üzerinde düşündükçe o olayın daha çok içine giriliyor ve duygu haline gelen yani artık bedene akseden düşünce bu şekilde hastalığa dönüşüyor diyordu.

Yaşanmış yaşanmıştır, enerjimizi "neden şöyle olmadı neden böyle olmadı"ya değil "şimdi nasıl güzel olacak"a harcamalıyız. Konu sahibi çin işkencesinin devam etmesini istemediğinin kararını vermiş. Enerjisini geçmişle tüketmemeli. Zihni kötü bir anıyı gözünün önüne getirdiğinde "önerin için teşekkür ederim, başka güzel şeylere yoğunlaşmak istiyorum" demeli. (Bu şekilde anlatıyordu.)

Yuva diken üstünde durduğun, huzursuz olduğun yer değildir. Anne, baba, çocuğun aynı çatı altında yaşıyor olması oranın bir yuva olduğu anlamına gelmez.

Bu aşama zaten konu sahibinin kendince tüm çırpınışlarından sonra olmadığını ayrımsadığı aşama. Karşı taraftan en ufak bir çaba ya da duygusal karşılık yok. Tek kanatla uçulamaz.

Ve sorun karşılıksız aşk arayışı da değil çünkü tüm karşılıkları peşin peşin ödeyen bir karakteri var.

Tüm mesajları okudum ve benim penceremden bu şekilde görünüyor. Bir yola girilmiş. Tünelin sonunda iç aydınlığı.

okumuştum demiştiniz ya okuduğunuz kitabın adını öğrenebilir miyim.açıklamalarınızı çok beğendim...

Eminim bi cok kisi burda kendinden birseyler buldu.. Karsidakinin seni gormemesi cok kotu..sevgisizlik ilgisizlik cok kotu

Neyi bekliyorsun sen.... seni sevmiyor bukadar net bir an önce hatta hemen boşanmaya bak...

Canlar cananlar Yıldız'ın psikolojisi rezil durumdaydı az çok toparladım sayılır ama kaza ve cenaze beni çok sarstı

Önce hepinizden ortadan kaybolduğum için özür dilerim ama kendime söz verdim bir hafta bu konuyu hiç düşünmeyeceğim evli değilim ve çocuğumla yalnızım gibi yaşayacağım diye
Izin kullandım datçaya gittim yaz kalabalığı gidince cennetten bir köşe olmuş
Oğluma inanılmaz iyi geldi ben de üzerimdeki negatif enerjiyi biraz olsun attım

Son 2 gun eşim de geldi başka bir çift arkadaşımızla birlikte kaldık iki çocuk iyi anlaşınca oğlum iyice mest oldu

Eşimle ayrılmak üzere olduğumuzu bildiklerinden rol yapmamıza gerek kalmadı yani ayrılmış da çocuk için görüşüyor gibiydik

Döndüğümüz gün avukata gittim protokol ve dilekçe hazırlamamı eşim imzalarsa bir ay içinde dava görülebileceğini ve ayrılabileceğimizi ama eşim imzalamazsa Sürecin uzayacağını Anlattı
Henüz hala Protokolün detaylarını yazıyorum eşimle paylaşmadım . Aslına bakarsanız en azından avukat ya da Boşanma danışmanını sen ayarla demiştim ama onu bile ayarlamadı :)

Şimdiii geçmişe gidip siz tatlı bayanları cevaplayayım

ayrılırken bile neden işlerini siz hallediyorsunuz ki, bırakın kendi bulsun alsın evini
mümkün değil Kotanjant çünkü o düzenim bozulmasın modunda akışına bırakmış yaşıyor ama ben bu fikri Değiştiriyor gibiyim bu evde mutlu olmadım sürekli stres göz yaşı o nedenle ben gitmek istiyorum ama psikologla da görüşeceğim önce çünkü sağlıklı bir karar Olmasını istiyorum. Oğlumun Birden çok Değişikliği aynı anda yaşamaması için bekle diyebilir :S

Adam o kadar sorumsuz ki, konu sahibi ev ayarlamasa gitmeyecek durumda yani.. O da bir an önce gitsin diye böyle bi çabada sanırım..
evet canım daha önce de yine birbirimizi yediğimiz bir donemde dedim ki birkaç gün uzak kalalım ben çocukla gidemem sen şirketin misafirhanesinde kal ama gitmedi ne zaman ben rezervasyon Yaptım o zaman gitti :) gülerim ağlanacak halime

Ben zaten evlilik danışmanı buldum ilkine gelmeyi unuttu ikinciye birlikte gittik üçüncüye gidecek miyiz diye sormadı bile
Kendim gidiyorum oğlumu da 1 Yaşından beri düzenli olarak takip eden bir pedagogu var

Ayrıca muhteşem erkek aramak için boşanmıyorum ki ben
Şükür Muhtaç değilim şu an sözde Evliyim ama eşimin herhangi bir konuda en ufak varlığını hissetmiyorum her işi kendim Yaparım

hayatımız illa bir erkeğin sevgisi veya evliliğine mi bağlı?? bu olmadı başkasıyla evleneyim demek içn boşanmıyor ki kimse..
Katılıyorum ve duyguma tercüman olduğun için teşekkür ediyorum.

psikolojik eziyet demişsin ya ben de çok kullanırım bu tabiri
Bizimkiler içkisi kumarı yok dövmez sövmez daha ne der ben de psikolojik olarak dövmeyi geçtim eziyet çekiyorum yetmez mi derim

Ben de konuyu açarken kimine göre şükür sebebi dedim ve insanlar neler çekiyor yıldız sabret diye diye iki yılı devirdim
Size sevgi vermeyen değer göstermeyen yapmacık bile olsa ilgi alaka sunamayan biriyle sırf onun hayatı kolaylaşacak diye evli kalır mıydınız?
Elbet sadece ilgisiz diye ayrılmak istemiyorum Hayatım bir Erkeğin ilgisi üzerine kurulu değil ama Sevgisiz olur mu ya?

hay ağzını öpeyim enyalios ya insanlar oğlunun bakıcısına daha çok ilgi alaka sevgi gösterir bence ya da evin yatılı yardımcısı fln olsam aman bu devirde güvenecek insan zor der daha çok ilgilenirdi ben o kdr bile yokum

tam yukarda Yazdığım canım. Dövmeyip sövmeyince iyi eş mi oluyor? Ben kötü baba demiyorum hiç ama berbat bir eş
Biz Dediğin gibi beden evlendik sevdiğimizi sandık sevgimizi paylaşalım daha yakın olalım mutluluğumuzu evlatlarla sürdürelim diye e sevgi yok Paylaşım yok benim oğlum ilerde yuva kuracağı zaman babası gibi mi olsun ya da üzgün ama tahammül eden bir anneyi yaşı ilerleyince o da farketmeyecek mi zaten? Şimdiden hissediyor...

içimi okumuşsun sanki ben yukarı yazmıştım sen de benzer yorum yapmışsın :) tam olarak bir evin içinde görüp görüp sinir olma halindeyim ne kadar farklıymışız işte aşk sevgi benim gibi verici birini bulunca karşıdaki ne kadar pinti farketmiyor farkedince de böyle yıllar geçmiş oluyor...

Ne güzel yazmışsınız
Kitabı hemen şimdi alıyorum internetten
Ben geçen sene de bu yola girmiş ailemin Baskısı nedeniyle yeniden denemiştim o zaman ayrılmış olsam şimdiye yeni hayatıma alışmış yaralarımı sarmıştım bile

Bunu eşimle konuştum
O daha evci daha tutucu daha az duşadönük biriyle olsa mutlu olurdu ama benim hayata verecek ve alacak çok fazla planım anım heyecanım enerjim var ki o da bunu onayladı zaten
Seviyor muyum yoksa artık ona sadece üzülüyor muyum emin değilim
Ayrılmak için kararımı sekteye uğratan da bu düşünce oluyor
Oğlum için üzülmüyorum çünkü inanılmaz uyumlu beni hiç üzmeden bir çocuk ve o bu süreçten bile çok fazla etkilenmedi benim çabalarım sayesinde
Ama eşim için üzülüyorum
Biz gideceğiz, yalnız kalacak, ben Oğluma sarılacağım o soğuk eve girecek, ailesi başka Şehirde, zaten içe dönüktü hepten depresif olacak... Ona kıyamıyorum oğlumun babası olarak ama bu sevgi mi artık emin değilim

Amanınn Kotanjant hamileymişsin!!!
Çok çok çok tebrik ederim çok sevindim hayırlı sağlıklı huzurlu bir Ömrü olsun tabi önce sağlıkla doğsun :)
Buraları okuyup okuyup sakın canını sıkmaa

Buraya yazdiklarinizi esinizle paylasmayi deneseniz ? Bu evlilik icin birazda onun cabalamasini isteseniz ? Eskiden otomatik olarak ustendiginiz bu sorumluluklarin bir kismini (hatta o farkedene kadar hicbirini) yapmamaya baslasaniz. Sizce birseyleri fark etmesini olanlari gormesiniz saglarmisiniz? Adami yillarca alistirmissiniz isiniz cok zor ama cok fedakar seven birisiniz vazgecmeden once kocanizi bir kolundan tutup sarsmayi denedinizmi ?

Amin yildizcim tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Kendi yolumda ilerlerken ikinci bebekle bambaska bir yola girdik.
Umarim senin de hayatinda mutluluk verici yeni kapilar acilir, evliliginin kasvetinden kurtulup oğlunla yeni bir yaşama adım atarsın biran önce

Sen ne güzel anlatmışsın öyle ya ne güzel bir söyleyiş tarzın var. Senin ne hoş muhabbetlerin vardır. Ve kocan senin gibi bir kadınla eve geldiğinizde sesini muhabbetini özleyip konuşmuyor ha çok şaşırdım.
Bence ona büyük bir ders vermelisin.
Konu açılalı baya olmuş ne oldu sonuç bilmiyorum ama.
Hakkında hayırlısı olsun.

sıkıntınızı cok iyi anlıyorum sevgisizliklik hissiyatı cok ck kötü bir hissiyat bizlikten benliğe geciş biçimi ve benliğe gecerkende bizliğin meyvesini cevre faktörünü düşünme hali...yakinen bilirim bu duyguyu doluya koysam boş boşa koysam almıyor duygusu ben size boşanın yada boşanmıyanın diyemem lakin rehperiniz kalbiniz olsun siz mutlu olmassanız çoçugunuzda olmaz olamıyor çoçukların algısı gercekten cok gelişmiş cogu zaman bende polyannacılık oynardım ama kızım bir hareketimden kapardı ve şunu anladım ben mutsuzssam mutluluk veremem versemde sahte anlık mutluluk kısa sürede yerini gerceklere bırakıyor kimse boşanmayı istemez lakin bir kadın buna karar vermişsse hele anne olan bir kadın bunu o kararı vermeye zorlayana bakmak lazım elbette degişsin diye zaman veririz zaman gecer lakin karşı tarafta degişim yok bizde ise koca bir boşluk mutsuzluk dahada büyür buna göre diyorum ya yaşayan sizsiniz ve bu sürecte rehperinzi kalbiniz olsun

dönüp dolaşıp şu mesajı okuyorum içim sıkıldığında, ne de güzel yazmışsınız

Ah Güzel Arkadaşım Ahhhh
Ne güzel anlatmişsin hislerini,Aynı benimki gibi ama ben vazgeçtim mi diye sorarsan vazgeçmedim vazgeçemedim çünkü nedenlerim vardı aile olarak.
5 yılı devirdim böyle

Peki şimdi ne yapıyorum her gün polyanacılık bazende gerçekten mutlu ama çoğunlukla yalnız elimde kalemim ve defterimle dertleştiğim günler....

Avutuyorum kendimi bazende bana karşı ilgisiz ama saygılı.Hislerimi ben bitirdim artık diye düşünüyorum çoğu zaman bazende hayır kızım kendine gel diye silkeliyorum düzeldiğimi hissediyorum ama buda gelip geçici yine kendimi avutmalar.Artık ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.

Biz kadınlarımızı en çok yıpratan sevgisizlik.Belkide bunların hepsi bi süreç diyorum benden kaynaklı göremiyorum farkedemiyorum belkide diyorum.Kafamın içinde bir sürü sorular kısacası. Allahım bize güç versin dayanma alışma sabretme gücü.

Neyleyim sarayi kosku icinde sevgi huzur olmadiktan sonra....
Saksidaki cicege su vermezsen, cicek solar ve olur. Kadin da tipki saksidaki cicek gibidir, sevgisiz kalirsa solar, verimsiz olur.
Bir evin buyuklugu, esylarin guzelligi, luks araba vs. bunlarin yerine kucucuk bir klubem olsun ama icinde doyasiya huzur, sevgi olsun diyorum ben, 45 yillik hayatimda aski sevgiyi hic tatmamis biri olarak.

Konu sahibi, dilerim gonlunu sevgiyle dolduracak biri cikar karsina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…