- 21 Kasım 2014
- 160
- 176
evleneli 34 gün oldu ve eşimle ilişki yaşayamıyorum. evliliğimizin 3 günü balayında bir kere ilişki deneme girişimimiz oldu eşimin penisinin çok az kısmı girdi ve çok felaket bir acı duydum yarıda kaldı sonra peçete ile baktığımda pembe bir kan gibi sıvı geldi ilişkiyi bıraktık odur budur cesaret edemiyorum kızlık zarı yırtıldımı onuda bilmiyorum. kendimi kasmaktan korkudan birleşme yaşayamıyorum. eşim durumu anlayışla karşılasa da ister istemez sinirlenebiliyor. ve eşim benim ilk çıktığım erkek ve 7 seneden fazlada bir çıkma dönemimiz oldu çok severek ve isteyerek evlendik bu başıma gelen durumdan dolayı çok üzülüyorum hastalığım vajinusmus mu onuda bilmiyorum, kadın doğum doktoruna gittik muayene etmek istedi aç dedi alet ile kontrol edicem dedi,ona bile açamadım gösteremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa ne olur bana yardım edin doktor ise doktor ne olur söyleyin haberlerinizi bekliyorum özelden de mesaj atabilirsiniz.
Tatlim bu linkteki oykuleri oku. Ben de 6 Ay cektim ama buradaki arkadaslar sayesinde yendim.. Sorularin olursa cekinmeden sor . Sen de asacaksin emin ol:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...e-destek-olalim.474334/page-113#post-41109696