üzülme canım aynısını bedne yasadım hemde 2 sene hıcbrsey yapamadım kendımı suclu ve ıse yramaz hıssedıyordm.Merhaba ben üç aylık evliyim.herkesin başına gelen benimde başıma geldi ve eşimle hala ilişkiye giremedikeşimle birbirimizi severek evlendik ilk gece olmayınca hep erteledik.Aslında ben vajinismusmuyum onu bile bilmiyorum bir süre sonra kendimi kasmadığımı farkettim ama sanki bir duvar var ve oraya geldiğinde acı hissediyorum eşim de artık eskisi gibi sabırlı değil beni en çok üzende bu lütfen yardım edin ne yapmam gerektiğini söyleyin psikolojim tamamen çöktü eşim ne söylese üstüme alınıyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum sanki hiç başaramıyacağım gibi geliyor sizlerin başarı hikayelerini ağlayarak okudum tek umudum bu site artık inşallah bir gün bende başarı hikayemi buraya yazabilirim
ne kadar cok bayan varmıs ılıskıye gıremeyen bende bunlardan bıtanesydım .2 sene sonra oldu bızımkı.ben yaptoysam herkes yapar sadece onu soylıyeyım .hep kactım esımden bacagımı bıle acamıyodum vs vs.olecem oram yırtılır gıbı seyler dusunuyordum .bır aksm karar verdım ucunda olum bıle olsa yapmalıyım dedım . neyse o ana geldık ılk defa kendıme o kadar yaklastrdım ıyıce ıslanınca gırmesını soyledım ılk grdıgınde acıdı tabıkı ama dayandım ve olmustu ıkımızde evlılıgmızden bırseyler anladık ..allah herkese yardım etsın gercekten cok zor.bı ben bılırımmmm ...umarım herseyı basarırsın benım gıbı olursun :)kendıne ıyı bak .ben cok mutluyum sende mutlu olacaksın .guzel gunler beklıyo senıde :)))))Merhaba
Bende 1 sene 3 aylik evliyim bende vajinusumu yenemedim, hep aciyacak korkusu var icim de o korkuyu yenemiyorun
hanımlar merhaba;
ben hala çözemedim bu vajınusmus denen hastalıgı.egzersiz yapıyorum ama doğru yoldamıyım bilmiyorum.yeni üye olduğum için burda yazılan yorumların hepsini okudum.çözen arkadaşların yaşadığı sevinci bi gün bende yaşamayı cok istiyorum.aslında parmak egzersizimde falan sorun yok giriyo hatta eşimin 2 parmağıda girdi cok canım yansada oldu ama iş tam anlamıyla birleşmeye gelince o malum duvarla karşılaşıyorum.bi kaç seyans danışmana gittik ama danışman bu işi sadece ticaret amaçlı yaptıgı için artık gitmek istemiyorum.zaten bu işi ancak kendim çözebilirim.arkadaşlar sizden rica ediyorum bu işi çözenler benimle iletişime gecebilirmi.bu bana moral olarakta iyi gelicektir.lütfen halimden anlayıp banada yardımcı olun.
Hanımlar Merhaba;
Ben hala çözemedim bu vajınusmus denen hastalıgı.Egzersiz yapıyorum ama doğru yoldamıyım bilmiyorum.Yeni üye olduğum için burda yazılan yorumların hepsini okudum.Çözen arkadaşların yaşadığı sevinci bi gün bende yaşamayı cok istiyorum.Aslında parmak egzersizimde falan sorun yok giriyo hatta eşimin 2 parmağıda girdi cok canım yansada oldu ama iş tam anlamıyla birleşmeye gelince o malum duvarla karşılaşıyorum.Bi kaç seyans danışmana gittik ama danışman bu işi sadece ticaret amaçlı yaptıgı için artık gitmek istemiyorum.zaten bu işi ancak kendim çözebilirim.arkadaşlar sizden rica ediyorum bu işi çözenler benimle iletişime gecebilirmi.Bu bana moral olarakta iyi gelicektir.Lütfen halimden anlayıp banada yardımcı olun.
kılzar bn iki kere p.. tam aldım ikincisinde biraz kanadı fakat hiç acı olmadı farketmemiştim bile, üç gün denemedik , tekrar deneyince tekrar kanama oluyor mu
Merhaba Arkadaşlar,ben de 1,5 yıllık evliyim ve bu sorunla karşılaştıktan uzun bir zaman sonra vajinismus hakkında araştırma yaparken tesadüfen bu site karşıma çıkmıştı.O zamana kadar kendimi çok kötü hissediyordum ve burada bu sorunu yaşayan arkadaşların olduğunu,bunun yanında yenen arkadaşların mutluluğu ve cesaret verici destek mesajlarını okuduğumda bir parça daha iyi hissetmiştim kendimi.O nedenle öncelikle burada yazan tüm arkadaşlara samimiyet ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.Ve artık moral verme sırası bende bu sorunu yaşayan arkadaşlara şunu söylüyorum bir gün geçecek bitecek bu sıkıntınız buna gerçekten inanın umarım en kısa zamanda olur herkes için.İkinci olarak doktora gittiğimde daha çok kasılacağımı bildiğim için kendi kendime hep yeneceğim inş. dedim ve eşim sağolsun hep yanımda oldu.Başlarda biraz kırgınlıkları olduysa da hep yanımda oldu bana moral verdi..Bu da bu sürecin en önemli basamaklarından biri.Eşleriniz inş.ne kadar anlayışlı olursa bu süreç daha rahat geçecektir.Ki bizim için de az bir süre değil 1,5 sene geçti.Ve hep hayal kırıklığı yaşıyordum.Yine bu forumda bir gün o kadar çok mesaj okumuştum ki, kim hangi kremi önermişse isimlerini tek tek aldım ama aklımda kalan bebe yağı idi :) ve onunla ilk denememizde başta zor olsada nefes egzersizleriyle birlikte biz de sorunumuzu yenmiştik.Dilerim en kısa zamanda bu sorunu yaşayan herkes için..buna inanın lütfen geçecek tüm bu sıkıntılar.buradan yine tüm arkadaşlara kocaman teşekkür ediyorum o zamanlar mesajlarınız bana o kadar iyi gelmişti ki umarım şimdi de bu mesaj birilerini rahatlatmaya vesile olur.Hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.