Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

bu konuda sana katılıyorum canım durumuna gerçekten çok üzülüyorum ama eşinin açıklanması için böyle birşey yapmasi lazım yoksa böyle nereye kadar çekilir ki

kızlar kendime yararım yok bari egzersizlerle ilgili birkaç şey yazayım. Belki yeni katılanlar olursa kendinden birşeyler bulabilir. Tv karşısında yaptım hep çünkü kafamın dağılması gerekiyordu sessizlikte daha çok tedirgin oluyordum. doğru nefes alabilmek çok önemli. internette nefes alıp vermekle ilgili videolar izledim. önce doğru nefes alabilmeyi öğrendim. Daha sonra ayna ile vajinamı inceledim. oramla pek barışık olmadığım için tuhafsadım ama inadına her gün her gün baktım sonra dokunmaya başladım. ben nasıl yapacağım oraya hiçbir şey giremez diye stres oldum ama pes etmedim, herkes nasıl yapıyorsa yapacağım dedim. önce yanma oldu daha sonra bu siteyi buldum, yorumları okudum, işte dedim asıl şimdi başlıyorum. yorumlarla birlikte deneye yanıla egzersizlere devam ettim. Şimdi orta boyda bir mumu (sanırsam çapı 4 cm) bile rahatça deneyebiliyorum, . zaten şunu fark ettim artık deneye deneye egzersizlri rahatça yapabiliyorum, zorlanmıyorum, çabucak giriveriyor tek sorunum eşim, vajiden de beter bir durum bu.

monaaa canım benim, sen bitanesin. Biliyor musun bugün sabah erkenden eşyalarımı topladım, yani evde toparlanmış bir şekilde çantam duruyor, işten çıkar çıkmaz çantamı alıp doğru anneme. çünkü bir gün daha asık surat görmeye tahammülüm kalmadı

kızlar günlerinizin değerini bilin, sonra eşinizle aranıza soğukluk girmesin, egzersizleri korkmadan yapın, benim düştüğüm bu saçma duruma kimse düşmesin, egzersizlerimi çabucak yapsaydım keşke diyorum her defasında, lütfen ertelemeyin.

Git armağancım. Kendini sakın çaresiz hissetme. Zaten seviyorsa o peşinden gelecek. Kabahat onun. Sen gidince bunun farkına varacak. Umursamadıysa da niyetinin olmadığını net bir şekilde anlamış olursun. Sakın erteleme, akşama bir daha konuşalım deme! Sadece cesur ol! Senin olmayan bir şeyi zaten kaybetdin sayılmazsın.

Kendini suçlama, eşin çok anlayışsız ve tuhaf bir adam senin suçun yok. Kim olursa olsun eşi dalga geçer gibi sen yapamazsın dese yanına yaklaştırmasa istese de yapamaz zaten. eşin böyle olmasaydı sen çoktan hallederdin.

Bende doktora gittim bana rahatlatıcı ilaç verdi ilişki öncesi bunu iç hiçbikaygın olmicak dedi ve bisüre böle deneyin eşinle dedi çünküü ben kendime egzersiz yapamıordum ....baklım etkisi olucakmı

Hiç onunla ilgisi yok. Sen hiç vajide olmasan bu adam takacak bir şey bulurdu. Sadece gerçek yüzü ortaya çıktı. Demek! allah korusun kanserde olsan ilgilenmeyecekti.

Neymis o ilacin ismi soylermsn canm

çaresiz hissetmiyorum canım Monam. Çok iyiyim, sadece gözlemliyorum, neden böyle olduk diye, hem bu vaji hem onun zamanla değişen tavırları, çok çok yorucu bir süreçti, o yüzden diyorum ki lütfen ama lütfen yeni başlayanlar egzersizlere çok hızlı başlayın ve ertelemeyin, zamanla çok şey kaybediliyor. Emekleriniz, sevginiz... her şeyin geride kaldığını görünce insan bi tuhaf oluyor, Hepimize Allah yardım etsin ve sabır versin.

ve onun bu tavırlarına rağmen inadına yaptım tüm egzersizleri. Belki de onun tavırları beni vaji yaptı belki de gerçekten öyle değildim belli mi olur. belki de o bana yaklaşınca kasıldım.

İlacı kullanınca etkisini yazar misin recetesizde alınabiliyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…