- 14 Temmuz 2016
- 208
- 247
- 38
Tabiki yazarım reçetesiz alınmıyor yeşil reçeteyle veriorlarİlacı kullanınca etkisini yazar misin recetesizde alınabiliyor mu acaba
Artık son çarem doktordu ilacı sadece o geceyi atlatmk için kullanıyorum dün başladım bugün baya etki yarattı bende egzersiz yapamadığım için mecbur kaldım bendr isterdim sizler gibi boy boy denemek ama korkumu ilaçtan başka şekilde yenemiceğimi anladımbence sakinleştirici haplar kullanmayın. ben denedim hiç işe yaramıyor, bebe yağı daha mantıklı ve su bazlı kayganlaştırıcılar. egzersiz şart. haplarla zaman kaybetmeyin.
Bu tür uyusturucularin hepsi yakiyo bende vemcaine denedim ama cok kisa sure yakiyo sonra geciyoTamam bi deneyim
ben oturarak yapmıştım ama herkesin rahat ettiği yöntem farklı olabilir ikisini de dene hangisi sana rahat geliyosa öyle yapYa ben oturarak yapiyorum egzersizi ama sizce yatarak dahami rahat oluyo acaba??
hahahha boy boy denemek :) bizlerde zorlandık. hem de çok. ilacı bende denedim, güya uyanık davranıp hemencecik kurtulacaktım egzersizle uğraşamam dedim ama olmadı bende bi işe yaramıyor. yine de şansına hopps diye atlatıverirsin belli mi olurArtık son çarem doktordu ilacı sadece o geceyi atlatmk için kullanıyorum dün başladım bugün baya etki yarattı bende egzersiz yapamadığım için mecbur kaldım bendr isterdim sizler gibi boy boy denemek ama korkumu ilaçtan başka şekilde yenemiceğimi anladım
İlacın adı nedir ve ne kdr kullandınız .. Kullandıktan snr hala bacaklarınızı kastınızmı...hahahha boy boy denemek :) bizlerde zorlandık. hem de çok. ilacı bende denedim, güya uyanık davranıp hemencecik kurtulacaktım egzersizle uğraşamam dedim ama olmadı bende bi işe yaramıyor. yine de şansına hopps diye atlatıverirsin belli mi olur
Ya ben oturarak yapiyorum egzersizi ama sizce yatarak dahami rahat oluyo acaba??
İlacın adı nedir ve ne kdr kullandınız .. Kullandıktan snr hala bacaklarınızı kastınızmı...
tavsiyem mum ışığında deneyin belki ikinizin de hoşuna giderarkadaşlar hepinize merhaba..
ben sorunumu daha önce ki konuda da yazmıştım ama hiç bir zaman net bir bilgi alamadım umarım bana yardımcı olabilirsiniz. (kusura bakmayın artık herşeyi açık açık utanmadan yazıcam canıma tak etti.)
2 aylık evliyim ve vaji miyim değil miyim bunun bile tespitini tam olarak yapamadım henüz. evlenmeden önce ve hala eşimle birbirimizi çok fazla arzulayan evlenmeyi iple çeken bir çifttik ve hala aynı şekilde devam ediyor. yapamıyoruz diye sevişmemezlik birbirimizi tatmin etmemezlik yapmıyoruz. ilk gece işin heyecanından ve stresten olsa gerek doğru düzgün ön sevişme yapmadan ilişkiye girmeye çalıştık ve tabiki yapamadık. yorgunluktandır heralde deyip işi balayına bıraktık. bu süreçte buralardan okuyarak çeşitli şeyler deneyerek yapmaya çalıştık yine olmadı ve eşimle tartışmalarımız başladı. sevişirken kendimi asla kasmıyorum ve aşırı istekli oluyorum artık çıldırıcak noktaya geldiğimde eşim içime girmeye çalıştığı zaman bir anda herşey yok oluyor ne zevk kalıyor bende ne de başka birşey sanki az önce çılgınlar gibi isteyen ben değilmişim gibi. penisin sadece başını alabiliyorum gerisi gelmiyor aşırı bir yanma ve acı hissediyorum. ön sevişme kısmında kesinlikle ıslanamıyorum kupkuru kalıyorum. hoş eşimin ön sevişmeden anladığı üzerime çıkıp 10 dk sürtünmek. bu yüzden sürekli tartışıyoruz ön sevişmenin uzun tutulması gerektiğini söylüyorum ama bir türlü inandıramıyorum. mesela ben sevişirken ışığın kapalı olmasını tercih ediyorum kendimi daha rahat hissediyorum ama eşim karşı çıkıyor bu yüzden artık denemek bile istemiyorum çok sıkılmış durumdayım.
Şimdi bu durumda bana tavsiyeleriniz neler?
sizce ben vaji miyim? başka problemler olabilir mi?
yanma yapmasının sebebi mantar veya rahim ağzı yaraları olabilir mi?bu tarz konularde tecrübe ve deneyimleri olan var mı?
şimdiden çok teşekkür ederim :) (bu arada haftaya pazartesi doktora gidicem)
tavsiyem mum ışığında deneyin belki ikinizin de hoşuna giderkayganlaştırıcı jel kullanabilirsin kolaylık olur. kesinlikle egzersiz yapmanı öneririm oraya penis kalınlığında bişeyin girdiği görünce psikolojik olarak rahatlayacan zaten. illa yapmak istemiyorsanda başını girdirdiğinde tüm vucudunu bi anlık bayılıyormuş gibi serbest bırak yani sal kendini o anda girse zaten acı olmaz.
ben kullandm sanax i malesef hic faydasini gormedimİlişki öncesi xanax verdi deneme süresi boyuncadaa normal sakinleştirici verdi... Hatta emla kullanıyorum dedim hiç gerek yok dedi bu ilaçla ztn uçuyomuşuz, mutluluk hormonuda salgılıyormuş renglimin bitmesini bekliorum kızlar bende
Devamıda gelecek çok geçmeden. Yeterki ara verme, erteleme.Kulak cubuguyla yapamadim serce pargimla basladim hepsi olmasada bi bogum yapabildimmm sizin sayenizde tesekkurleer
İlişki öncesimi aldınız sizde ... Yalnız benim doktorum xanax yanında extra 10mg sakinleştiricide verdi ..bu şekilde 1 ay süre verdi hergün denememi istedi ilaçlarla....ben kullandm sanax i malesef hic faydasini gormedim
evet, bacaklarımı çok açınca ben de hala yadırgıyorum ama düz açınca yani dizlerimi kaldırmadan çok çok iyi yapabiliyorum.