Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyanlardanım ve yaşadığım yerde cinsel terapist yok malesef nasıl kurtuldunuz kendi hikayenizi biraz anlatır mısınız belki bana da yardımcı olur
ben buradaki kadinlar klubundeki tavsiyeleri uygulamaya calistum ama basaramadim counsel terapistle atlattim bir gunde 2 Sean's da yapiyorlar bi kac gunlugune gidin bi yere tedavi olun cok.yipratici bi surec Rabbim sifa versin tez vakitte .

Merhabalar herkese
Ben de 1 aylık evliyim ve henüz ilişki yaşayamadık. Uzun zamandır burayı sessizce okuyorum cesaretleniyorum bugün olacak diyorum yok olmuyor sanki gerçekten bir duvar var ve onu asla aşamıyoruz. Sanki baş kısmı giriyor ama gerisi tam gelecekken ben eşimi itiyorum. İnanılmaz kasılıyorum hatta bazen tansiyonum falan düşüyor. Dokunmasından yana sıkıntım yok tabi parmak biraz itici gelse de en azından dokunmasına izin veriyorum ama kasılıyorum da. Eşim dilatör kullanmamı istemiyor yarın buradan okuduklarımda yola çıkarak gidip anestol ya da sprey ve ultrason jeli alacağım bir de öyle deneyeceğim. Olmazsa son çarem dilatör. Çünkü eşim doktora gitmemi istemiyor hasta değilsin rahat bırak kendini bi gün olacak sonuçta diyor ama ben inanılmaz mutsuzum psikolojim yerle bir. Bana da yol göstermek isterseniz çok dua ederim birine ihtiyacım var. Ne zor şeymiş kimseye anlatılmıyor

merhaba Hanya Hanım yazınızı okurken kendimi yalnız hissetmediğini farkettim çünkü etrafıma baktığımda bu durumu sadece ben yaşıyor sanıyordum bu da benim yaşam kalitemi çok etkiliyordu özellikle benden daha sonra evlenip hamile kalanları duyunca kendi adıma çok üzülüyordum nasıl ben yapamam diye üç yıl erteledim çekindim hiç kimseye söyleyemedim. En son terapiste gittim ilk defa kendime dokunmayı öğrendim parmak egzersizi yapmaya başladım ama eşli denemede sonuç yine hayal kırıklığı. Burada benim gibi yaşayan çok kadın olduğunu gördüm ve ertelemeyi istemiyorum günlük parmak egzersizine başladım nefes egzersizleriyle beraber . Ben bugün üye oldum burada bana çok yardım eden arkadaşlar oldu bilseydim daha önce üye olurdum. Günlük alıştırmalarla aşacağıma inanıyorum . İnşallah ben de yendim diye buraya en kısa zamanda yazarım.

Merhabalar ben de trapiste gittim ama hala aynı durumdayım. Nasıl yendiğinizi lütfen bana da anlatabilir misiniz?

Çok güzel anlatmışsınız emeğinize sağlık ben 1 haftadır başladım aparat almıştım yazınızı okuyunca daha da güzel oldu ama ben biraz erteliyorum çok fazla düzene koyamadım

Ben defalarca kez seks yapmış hatta kolposkopi geçirmiş birisi olarak 4-5 ay seks yapmim hemen vajinam eski darlığına geri dönüyor ve kendimi kasmaya başlıyorum bu stresim hiç bitmiyor. Kontrol ben de olduğu zaman işim daha kolay oluyor alabiliyorum içime zevk aldığımda ve ıslandığımda fakat pozisyon değiştirdiğimde kendimi hafiften kasmaya başlıyorum partnerim içimde gelip gidebiliyor ama bu bana bir ağrı ve acı veriyor daha kötü korktuğum için bu sefer acı ve ağrı katlanıyor kısır döngüde gibiyim gerçekten bu ortadoğunun cinsellik algısı yüzünden kadınlar kötü bir şey yaptığını düşünüp bu stresi çekiyor en çok ona kızıyorum ne var insan gibi anlatsalar

Banada yardmci olurmsnz

Banada yardmci olurmsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…