Keşke bayıltsalar bi kerede kurtulsak yaaaEvet actigimda cok garip bi his oluyo hic rahat olamiyorum kasiyorum
Keşke bayıltsalar bi kerede kurtulsak yaaa
monaaaacım nerdesin? yoksa bizlere çay demleyip börek mi hazırladın :) bu üzüntüde ne iyi giderdi :)
Keşke bayıltsalar bi kerede kurtulsak yaaa
Bizde sorun eşim bana kıyamıor bende iice korkuyorum keşke zorlasa bakalım bu denememizde kararlıyız artık umarım iyi haberleri veririm kızlar....ilk başta bende öyle düşünüyordum ama korkulcak bişey yok biz son denememizde eşim biraz zorladı, sonra kalktığında bi baktım kan akıyor, yani aslında kendimi kasmasam daha iyi olacaktı. aslında hiç acı yoktu. tek sorun kasılmak, o da düşünceler yüzünden oluyor.
Bizde sorun eşim bana kıyamıor bende iice korkuyorum keşke zorlasa bakalım bu denememizde kararlıyız artık umarım iyi haberleri veririm kızlar....
bak ne güzel sana kıyamıyor, bu bile sana moral vermeli[/QUOTE. Fazlasıyla moral verdi :)) psikolojim bozuldu sorunlu olduğum içinnn brz zorlasaydı 1 yıl bu kdr ara vermezdimki ztn doktorumun sölediği tek şey ara vermeyin zamana yaymayın bu vajinusmus hastalığının en kötü etkisi zamana bırakmamızmış o yüzden çözümü herkes için farklılıklar gösterebilir daha fazla uzatmayalım kızlar en geç bu ay içinde herkes Mutlu Olsun
Benimde tek hedefim bu ay icinde yenmek insallahh
Ben sadece bu ay içinde kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine bu iş olduktan snr asla içmeyi düşünmüyorum düşünceniz içinde teşekkürler normalde bende karşıyım bu tarz ilaçlara ama mecbur kaldım kaygımı ve korkumu aldığı için ve rahatlamam için kullanıyorum geçici yanii :)))Kizlar xanax ilaca dikkat edin kullanirsaniz.yeşil receteli bi ilactir bi sure sonra bagimlilik yapar ve icmediginizde eliniz ayaginiz titrer baya bi bağimli gibi yani.birakirken takviye ilaç verirler atlatilamazsa..aman dikkat
İnşallah hepimiz agustos ayında hayalimizi yaşarız, biz çok güçlüyüz, yapacagız kızlar
Eşimle tatile çıkacağız onun hazırlığı ile uğraşıyordum. Çok istiyorum tatile çıkmak. Keşke aramızda sorunlar olmasaydı. Aynı odada uzak uzak takılacağız. Aşk yok, sevişmek yok, bir kuru denize talim. Üzgünümkırgınım kızgınım Az önce tv de öpüşme sahnesi vardı. İçim gitdi kızlaaaar. Ben sapıkmıyım.
Sanmam armağan, öyle bir umudum yok. Bir ara çay, pasta dediniz. Bende pizza yapardım. Valla ne güzel olurdu. Pizzamda iyidir ha!ahhaha evet böyle güzel şeyler düşünün.
hahaha yerim ya. Ne tatlısın Mona. tatile çıkacak olmana çok sevindim. Belki farklı bir haberle geri dönersin ne dersinn? kim bilir